2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Insallah yanilirlar canim vaktinde gelir
Günaydın kızlar. Pijama takımına karar veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Fikirlerinizi alayım şimdilik seçebildiklerim bunlar
Cok guzeller canim bende bu modellerden almayi dusunuyorum.
Haydi bismillah yeni haftamız hayırlı mutlu olsun inşallah ve hep öyle olalım.... Aminnn
Amin saglikli gecsin ins

Ben bir süre kendim ölçtüm takip ettim sonuçları yazdım götürdüm iyiydi...doktorum git bi liste al dedi dahiliyeye gittim öylesine bi liste verdi açlık tokluk ölçümlerini iyi buldu yürüyüşe falan devam et dedi ama genelde yapılacak şeyler belli yani...benim açlık 85-90 civarı tokluk 110-120 gibi çıkıyor bazen araya bir lokma ballı ekmek poğaça falan ekleyip deniyorum 130larda oluyor...düşmeyen şekildeyse ilaç insülin başlanıyormuş

Kıyafetler eşimin yeğeninindi şimdi 4 yaşında

Canım neden oluyor acaba? Son iki gecedir uyuyamıyorum, ağrı başlayınca. Uyanıyorum biraz oturuyorum ondan sonra geçiyor
Canım benim böbrekte büyüme varmış ona bağladı doktor, sağıma yatmamaya çalışıyorum. Ama büyüme olmayan ve aynı ağrıyı yaşayan arkadaşlar da duydum. Yine de doktoruna söyleyip kontrolde böbreğe baktırabilirsin

Dolunay22 canım trendyolda filanda oluyo emzirme sütyenleri atletleri orayada bakabilirsin
Sağol Can'ım. Sütyeni hallettim. Pentiden aldım. Atleti de pazara falan bakıcam. Dokusunu görmeden almak istemedim onu.

Canım 4. resim üç modelin olduğu takım daha çok hoşuma gitti:)
Ben de çok beğendim Can'ım onu ablam kafamı karıştırdı spor model olsunmuş :)
Ama sizlere de sorayım istedim

Doğru söylüyorsun canim. Allh kolaylık versin şeker hastalarına. Hem diyete uymak hem şekeri ölçmek çok sorun oluyor.
Birde böyle saçma bir sonuç çıkınca şaşırdım. Hemen ardından iki parmağına ölçtüm çünkü. Ve dediğin gibi deli gibi yıkıyorum ellerimi. Zaten normalde de çok el yıkardım ama arkasından krem sürerdim. Şimdi ölçüm yapıyorum diye krem kalıntısı olabilir ihtimalinden dolayı krem sürmüyorum ellerimin üstü kurak topraklara döndü.
Hep orta parmaktan ölçeyim bari

Ben bazen orta parmaktan bazen yüzük parmağından bakıyorum sorun olur mu ki...tehlikeli ilaçlık insülinlik durumum var mı diye günde 3 öğün ölçerken parmaklarım delik deşik oldu

Bende geçen hafta öğrendim canim. Beni de Dahiliyeye gönderdiler orada doktor şeker ölçüm cihazı verdi. Cihazı aldıktan sonra diyabet hemşiresi konu hakkında bilgi verdi nasıl ölçüm yapacağımı sabah akşam yürüyüş yapmam gerektigini söyledi. Ve Diyetisyen e yönlendirdi. Diyetisyenden de listemi aldım yapıyorum.
Endokrine sanırım diyet yürüyüş ile inmediginde şekerin o zaman sevk ediyorlar. Zaten devlet hastanelerinde dahiliye seni endokrinoloji polikliniğine sevk ediyor listeye ekliyor. Mhrsden hemen endokrinoloji ye numara alamiyorsun canim.

Doğum yapan hanımlar sancı nasıl oluyor. İki saattir ara ara karnimda sancı var tuvalet isteği ve gibi ama yok. Doğum sancısını anlatmislardi hastanede kasıklardan başlar diye benim karnımın üst tarafında oluyor korkuyorum

Can'ım değildir stres yapma. Doktorum da yalancı sancılar olabilir dedi. Ama artış durumunu kontrol et. Devam ederse git dr a. İçin rahat etsin.

Sağol canım, çarşamba günü sorayım

Ben bazen orta parmaktan bazen yüzük parmağından bakıyorum sorun olur mu ki...tehlikeli ilaçlık insülinlik durumum var mı diye günde 3 öğün ölçerken parmaklarım delik deşik oldu

Canim dün o 154 u görünce gözlerim portledi. Ilk defa o kadar yüksek cıktı. Hatta bir gün börek kızartma kek erişte yedim misafirliğe gitmiştim ciddi anlamda aştım diyeti ama o zaman bile 141 çıkmıştı.
Bugün yine diyeti saldım canim 2 ekmek vardı 2.5 dilim daha ekledim 1 yumurtaya 1 yumurta daha ekledim. 10 veri domates biraz kaşar peyniri. Şeker 135 cıktı.
Insulin lik bir durumumuz olduğunu sanmıyorum canim. Sonuçta 160lari 200 leri görmüyoruz.

Benim belimden girmişti doğum sancısı. Belim kırılıyor sanıyordum. Karnında top gibi oluyordu. Aralıkları çok sık olur.
Daha erken yalancı kasilmadir onlar ama rahatlamak için acile başvurabilirsin.

Kızlar benimde alt bölgede vajina mı desem rahim mi desem gıcık bir ağrı var gece özellikle sağa sola dönerken alt bölgem çok acıyor her an doğuracakmışım gibi yada dönerken 30 kilo kaldırıyomuşum gibi zorlanıyorum artık gecelerim haram oldu doğuma kadar bu ağrıları çekicem anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…