- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.461
Insallah yanilirlar canim vaktinde gelirCanım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnn
Cok guzeller canim bende bu modellerden almayi dusunuyorum.Günaydın kızlar. Pijama takımına karar veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Fikirlerinizi alayımşimdilik seçebildiklerim bunlar
Amin saglikli gecsin insHaydi bismillah yeni haftamız hayırlı mutlu olsun inşallah ve hep öyle olalım.... Aminnn
Canım 4. resim üç modelin olduğu takım daha çok hoşuma gitti:)Günaydın kızlar. Pijama takımına karar veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Fikirlerinizi alayımşimdilik seçebildiklerim bunlar
Ben bir süre kendim ölçtüm takip ettim sonuçları yazdım götürdüm iyiydi...doktorum git bi liste al dedi dahiliyeye gittim öylesine bi liste verdi açlık tokluk ölçümlerini iyi buldu yürüyüşe falan devam et dedi ama genelde yapılacak şeyler belli yani...benim açlık 85-90 civarı tokluk 110-120 gibi çıkıyor bazen araya bir lokma ballı ekmek poğaça falan ekleyip deniyorum 130larda oluyor...düşmeyen şekildeyse ilaç insülin başlanıyormuşKizlar hepimize hayirli haftalar.
Ben haftaya gebelik sekerim oldugunu ogrenerek basladim. simdi dahiliyeye ve diyetisyene gitmem gerikiyormus doktorum oyle soyledi. ama kafam biraz karisik cunku bir arkadasim da dahiliye yerine endokronoloji doktoruna gitmem gerektigini, hormon ve vucut salgilari ile ilgili onlarin uzmanlik alani oldugunu soyledi. suan yada oncesinde gebelik sekeri cikan bayanlar siz nasil bir yol izlediniz ?
Kıyafetler eşimin yeğeninindi şimdi 4 yaşındaOnu deneyeceğim, çok lekeli olanları hiç yıkamayacağım bile çıkmaz onlar ,az olanlar çıkar inş onları evde giydiririm
Kaç yıllıktı kıyafetler bazıları sanki meyvesuyu dökülmüş gibi onları hiç giydirmem ayırdım onları evde bile giydirilmez
Canım benim böbrekte büyüme varmış ona bağladı doktor, sağıma yatmamaya çalışıyorum. Ama büyüme olmayan ve aynı ağrıyı yaşayan arkadaşlar da duydum. Yine de doktoruna söyleyip kontrolde böbreğe baktırabilirsinCanım neden oluyor acaba? Son iki gecedir uyuyamıyorum, ağrı başlayınca. Uyanıyorum biraz oturuyorum ondan sonra geçiyor
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Girdin mi doktora? İnşallah güzel haberlerle çık doktor odasından.Haydi bismillah yeni haftamız hayırlı mutlu olsun inşallah ve hep öyle olalım.... Aminnn
ben de lohusam.com dan aldım güzel ürünler özellikle atlet çok hoşuma gitti.Dolunay22 canım trendyolda filanda oluyo emzirme sütyenleri atletleri orayada bakabilirsin
Sağol Can'ım. Sütyeni hallettim. Pentiden aldım. Atleti de pazara falan bakıcam. Dokusunu görmeden almak istemedim onu.Dolunay22 canım trendyolda filanda oluyo emzirme sütyenleri atletleri orayada bakabilirsin
Ben de çok beğendim Can'ım onu ablam kafamı karıştırdıCanım 4. resim üç modelin olduğu takım daha çok hoşuma gitti:)
Ben de bakayım Can'ım oraya. Atleti pamuklu mu?ben de lohusam.com dan aldım güzel ürünler özellikle atlet çok hoşuma gitti.
Bi kerede bana öyle oldu.roche firmasının makinesi ni kullanıyorum.müşteri hizmetlerini aradım.ellerde kalıntı falan kalmış olabilir gibi bişey söyledi ben deli gibi yikiyorum oysaki.bide parmağı kan gelsin diye çok ovusturduysaniz kan sulanmış olabilir dedi.ilk gelen kanı silip sonrasında gelen kanla bakmaliymisiz.o aletlerede güvenmiyorum ben.kansız ölçen bitane var.inanılmaz pahalı.cihaz 750 tl.stripler 250.strip 15 gun mu ne dayanıyormus.türkiyede yok.sadece net te var.insallah yaygınlaşır ve ucuz lar.hadi biz geçici kullanıyoruz şeker hastalarına Allahım yardım etsin.olcmesi bi dert delmesi bi dert.
Ben bazen orta parmaktan bazen yüzük parmağından bakıyorum sorun olur mu ki...tehlikeli ilaçlık insülinlik durumum var mı diye günde 3 öğün ölçerken parmaklarım delik deşik olduDoğru söylüyorsun canim. Allh kolaylık versin şeker hastalarına. Hem diyete uymak hem şekeri ölçmek çok sorun oluyor.
Birde böyle saçma bir sonuç çıkınca şaşırdım. Hemen ardından iki parmağına ölçtüm çünkü. Ve dediğin gibi deli gibi yıkıyorum ellerimi. Zaten normalde de çok el yıkardım ama arkasından krem sürerdim. Şimdi ölçüm yapıyorum diye krem kalıntısı olabilir ihtimalinden dolayı krem sürmüyorum ellerimin üstü kurak topraklara döndü.
Hep orta parmaktan ölçeyim bari
Kizlar hepimize hayirli haftalar.
Ben haftaya gebelik sekerim oldugunu ogrenerek basladim. simdi dahiliyeye ve diyetisyene gitmem gerikiyormus doktorum oyle soyledi. ama kafam biraz karisik cunku bir arkadasim da dahiliye yerine endokronoloji doktoruna gitmem gerektigini, hormon ve vucut salgilari ile ilgili onlarin uzmanlik alani oldugunu soyledi. suan yada oncesinde gebelik sekeri cikan bayanlar siz nasil bir yol izlediniz ?
Can'ım değildir stres yapma. Doktorum da yalancı sancılar olabilir dedi. Ama artış durumunu kontrol et. Devam ederse git dr a. İçin rahat etsin.Doğum yapan hanımlar sancı nasıl oluyor. İki saattir ara ara karnimda sancı var tuvalet isteği ve gibi ama yok. Doğum sancısını anlatmislardi hastanede kasıklardan başlar diye benim karnımın üst tarafında oluyor korkuyorum
Sağol canım, çarşamba günü sorayımCanım benim böbrekte büyüme varmış ona bağladı doktor, sağıma yatmamaya çalışıyorum. Ama büyüme olmayan ve aynı ağrıyı yaşayan arkadaşlar da duydum. Yine de doktoruna söyleyip kontrolde böbreğe baktırabilirsin
Ben bazen orta parmaktan bazen yüzük parmağından bakıyorum sorun olur mu ki...tehlikeli ilaçlık insülinlik durumum var mı diye günde 3 öğün ölçerken parmaklarım delik deşik oldu
Doğum yapan hanımlar sancı nasıl oluyor. İki saattir ara ara karnimda sancı var tuvalet isteği ve gibi ama yok. Doğum sancısını anlatmislardi hastanede kasıklardan başlar diye benim karnımın üst tarafında oluyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?