2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağ ol canım sen de karyolanı güle güle kullan
Evet titreşim özelliği yok sallanıyor sadece. Titreşim özelliği çok gerekli mi hiç önemsemedim ben onu.
Valla bilmiyorum ki Can'ım. Orası bebekten bebeğe değişir tabi ama bir arkadaşım gazını çıkarmada çok etkili. Titreşimi açınca çok rahatlıyor susuyor hemen demişti. Ama herkes için olmazsa olmaz değildir tabi.
Güzelmiş canım güle güle kullanın, bebeğin güle güle büyüsün içinde
Çok sağol Can'ım benim
Can'ım 2 boy vardı. Bizim evde küçük. Küçük boyunu tercih ettim. Diğeri baya baya büyüktü. Fiyat da çok fark ediyordu. Bunun ölçüsü çekmecelerle beraber 160 uzunluk 70 genişlik.

Ay maşallah ya allah razı olsun ya. Böyle adamlara hamilelik feda olsun işte

Yani çokta sert değil sanki ama ince o yüzden sert gbi olabilir bu arada bnce bu renk beyazdan daha güzel ben baya tahta gibi bişey bekliyodum fiyatı ucuz diye ama zımpara yapılmış yumuşacık duruyor tahtası cila yok ama cilalı gbi kayıyor insanın eli üzerinde

Ay maşallah ya allah razı olsun ya. Böyle adamlara hamilelik feda olsun işte
Yaa dimi bi de uyku arasında belim ağrıyor diye masaj yapıyor alışkanlık olmuş artık sola dönerken hafiften uyanıyor diyelim hmn sırtımı ufalıyor uykulu uykulu yerim ben onuu

Maşallah kocisine ne güzel düşünmüş öyle benimkide saolsun oğlanı götürdü sabah okula ben cikmiyim diye :)

Bende yarım atlet gibi olanlardan almıştım 3al 2 öde kampanyasında tanesi 20 Tl ye geldi onlar çok rahat günlük kullanım için

Canım sürekli aynı yerde pıt pıt pıt vuruyor gibi oluyo 2 dakika falan suruyo anlarsın aslında:)
Dün okadar çok canımı yaktıki benimki çok hareketli olacak pataküte vuruyor

Yaa dimi bi de uyku arasında belim ağrıyor diye masaj yapıyor alışkanlık olmuş artık sola dönerken hafiften uyanıyor diyelim hmn sırtımı ufalıyor uykulu uykulu yerim ben onuu
Deseydin Kocacım ben sana 10 tane çocuk doğururum böyle

Canım sürekli aynı yerde pıt pıt pıt vuruyor gibi oluyo 2 dakika falan suruyo anlarsın aslında:)
ya kalp atışının yavaşı gibi mi? kalp atısı sandım ilk önce ama bu kadar yavas atmaz herhalde dedim. sonra damarı fln mı ki acaba diye düşündüm. hıckırık olabileceği geçti aklımdan ama hala şüphelerim var.

Aynen canım kalp atışının havası :) zaten kalp atışını hissetmemiz imkansız

ben :) biraz karın cevresi ufakmış o yüzden direk bebeği desteklicek vitaminler kullanalım diyip bunu verdi
Peki nasıl kullandınız? Yemekten önce mi sonra mı? Bana da verdi de doktorum anlamadım gün içinde herhangi bir saatte kullanabilir miyim acaba?

Peki nasıl kullandınız? Yemekten önce mi sonra mı? Bana da verdi de doktorum anlamadım gün içinde herhangi bir saatte kullanabilir miyim acaba?

bana hiç saat vermedi.bende sabahları kullanıyorum genelde ama biri fazla iştah açtıgı için aksamları yatarken aldıgını yazmıstı.

Deseydin Kocacım ben sana 10 tane çocuk doğururum böyle
Aynen ya hep böyle düşünceli aslında ama hamile olunca insan daha bi duygulanıyor . Zaten çocuklu olan ortak arkadaşlarımız var onlar da diyor çok şanslısın diye çocuklar nedense onu çok seviyor hiç sıkılmıyor oynarken senden daha iyi bakar diyolar :) benim için ödül bu adam resmen :) artık ne sevap işlediysem

Teşekkür ederim canim inşallah beni teğet geçer.

Bu arada dışarısi buzluyken çıkmak zorunda kalırsanız ayakkabınızın üstüne eski coraplarinizdan birini geçirin. Kaymazsınız. Istanbul da olanlar yakacık in dik bayırlarını tepelerini bilirler o bayırdan hiç kayıp düşmeden boyle inerdik ana yola

Canım emzirmeden sonra bi parca koparıp göğsüne mi koyuyosun düşmüyo mu ıslak oldugu icin anlayamadım
emzirme işlemi bittikten sonra ister kremleyin ister kremlemeyin memenin siyah yeri kadar bir parça mutfakta kullandığımız streç filmden memenin siyah yerini örtecek şekilde koyup sütyeni kapatmalıyız. bir daha ki emzirmeye kadar bu şekilde durursa meme ucunda çatlama olmuyor. bizzat denedim ve bir çok arkadaşıma söyledim onlarda denedi. olumlu sonuç aldık. sizlerde deneyin inşAllah şifa olur :))
ayrıntılı anlatmaya çalıştım inşAllah yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…