- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.101
Valla bilmiyorum ki Can'ım. Orası bebekten bebeğe değişir tabi ama bir arkadaşım gazını çıkarmada çok etkili. Titreşimi açınca çok rahatlıyor susuyor hemen demişti. Ama herkes için olmazsa olmaz değildir tabi.Sağ ol canım sen de karyolanı güle güle kullan
Evet titreşim özelliği yok sallanıyor sadece. Titreşim özelliği çok gerekli mi hiç önemsemedim ben onu.
Çok sağol Can'ım benimGüzelmiş canım güle güle kullanın, bebeğin güle güle büyüsün içinde
Can'ım 2 boy vardı. Bizim evde küçük. Küçük boyunu tercih ettim. Diğeri baya baya büyüktü. Fiyat da çok fark ediyordu. Bunun ölçüsü çekmecelerle beraber 160 uzunluk 70 genişlik.Canım güle güle kullansin kuzu:)biz de eşimle benzer modelini begendik hatta almak için gttk.ama büyük geldi bize baya yer kaplıyor. Bizim odalar küçük bi de bebek odası yok o yuzden almadık. Ama model olarak ben de begendim
Ay maşallah ya allah razı olsun ya. Böyle adamlara hamilelik feda olsun işteYa bi de bu kar meselesiyle ilgili bişey anlatmak şstedim konuyla alakasız :) Bugün a101 e blender mixer seti gelcekti 100 liraya kaö gündür bugünü bekliyodum almak için . Eşimde bugün dokuz da iş başı alıyordu. Sabah bi baktım eşim arıyor saat ndokuz buçuk kapıyı aç diyor . Tabi ben şaşırdım ne alaka diye . Bi açtım kapıyı blenderı almış gelmişdışarda kar var çıkıp kayarsın düşersin falan dedi . Düşünceli kocişim benim gerçi şimdi karlar eridi ama düşünmesi bile çok güzel tabi benim yüzümden işe de geç gitmiş oldu
Yani çokta sert değil sanki ama ince o yüzden sert gbi olabilir bu arada bnce bu renk beyazdan daha güzel ben baya tahta gibi bişey bekliyodum fiyatı ucuz diye ama zımpara yapılmış yumuşacık duruyor tahtası cila yok ama cilalı gbi kayıyor insanın eli üzerindeSağolasın ozaman vereceğim ben de siparişi ya. Beyaz mı olsa diyordum ama bu doğal boyasız daha sağlıklı hem de. Zaten buntarz şeyleri yıkayıp aynı gün ev içinde asınca kuruyor canım. Gerek yokki ek sete bence. Süngeri sert mi peki canım. Sert süngerle çok rahat ediyorlarmış da. Aslında en ucuzu sünger ama omurilik gelişimi için sert sünger en iyisiymiş.
ben :) biraz karın cevresi ufakmış o yüzden direk bebeği desteklicek vitaminler kullanalım diyip bunu verdiArkadaşlar merhaba, hamileliğinde regenesis max kullanan var mı?
Yaa dimiAy maşallah ya allah razı olsun ya. Böyle adamlara hamilelik feda olsun işte
Canım sürekli aynı yerde pıt pıt pıt vuruyor gibi oluyo 2 dakika falan suruyo anlarsın aslında:)ya bu hıçkırık nasıl anlaşılıyor :)
Maşallah kocisine ne güzel düşünmüş öyle benimkide saolsun oğlanı götürdü sabah okula ben cikmiyim diye :)Ya bi de bu kar meselesiyle ilgili bişey anlatmak şstedim konuyla alakasız :) Bugün a101 e blender mixer seti gelcekti 100 liraya kaö gündür bugünü bekliyodum almak için . Eşimde bugün dokuz da iş başı alıyordu. Sabah bi baktım eşim arıyor saat ndokuz buçuk kapıyı aç diyor . Tabi ben şaşırdım ne alaka diye . Bi açtım kapıyı blenderı almış gelmişdışarda kar var çıkıp kayarsın düşersin falan dedi . Düşünceli kocişim benim gerçi şimdi karlar eridi ama düşünmesi bile çok güzel tabi benim yüzümden işe de geç gitmiş oldu
Yaa . Ne güzel gerçekten çok şanslıyız :)Maşallah kocisine ne güzel düşünmüş öyle benimkide saolsun oğlanı götürdü sabah okula ben cikmiyim diye :)
Çok şükür bin şükürYaa . Ne güzel gerçekten çok şanslıyız :)
Bende yarım atlet gibi olanlardan almıştım 3al 2 öde kampanyasında tanesi 20 Tl ye geldi onlar çok rahat günlük kullanım içinhanimlar pentide 3 gun boyunca tum sutyenler 39 tl'ye dusmus. eger ihtiyaciniz varsa bi bakin. ben 1 siyah 1 de ten rengi emzirme sutyeni aldim. normalde 80b giyiyorum ama biraz genisledigim ve goguslerim buyuyecegi icin 85c siparis verdim. insallah bedenini tutturmusumdur.
pentinin emzirme sutyeni kapli ama yumusacik daha once magazada gormustum ama 70 tl cok geldiginden almamistim, ihtiyaci olana duyurulur
Dün okadar çok canımı yaktıki benimki çok hareketli olacak pataküte vuruyorCanım sürekli aynı yerde pıt pıt pıt vuruyor gibi oluyo 2 dakika falan suruyo anlarsın aslında:)
Ya bi de bu kar meselesiyle ilgili bişey anlatmak şstedim konuyla alakasız :) Bugün a101 e blender mixer seti gelcekti 100 liraya kaö gündür bugünü bekliyodum almak için . Eşimde bugün dokuz da iş başı alıyordu. Sabah bi baktım eşim arıyor saat ndokuz buçuk kapıyı aç diyor . Tabi ben şaşırdım ne alaka diye . Bi açtım kapıyı blenderı almış gelmişdışarda kar var çıkıp kayarsın düşersin falan dedi . Düşünceli kocişim benim gerçi şimdi karlar eridi ama düşünmesi bile çok güzel tabi benim yüzümden işe de geç gitmiş oldu
Yaa dimibi de uyku arasında belim ağrıyor diye masaj yapıyor alışkanlık olmuş artık sola dönerken hafiften uyanıyor diyelim hmn sırtımı ufalıyor uykulu uykulu yerim ben onuu
ya kalp atışının yavaşı gibi mi? kalp atısı sandım ilk önce ama bu kadar yavas atmaz herhalde dedim. sonra damarı fln mı ki acaba diye düşündüm. hıckırık olabileceği geçti aklımdan ama hala şüphelerim var.Canım sürekli aynı yerde pıt pıt pıt vuruyor gibi oluyo 2 dakika falan suruyo anlarsın aslında:)
Aynen canım kalp atışının havası :) zaten kalp atışını hissetmemiz imkansızya kalp atışının yavaşı gibi mi? kalp atısı sandım ilk önce ama bu kadar yavas atmaz herhalde dedim. sonra damarı fln mı ki acaba diye düşündüm. hıckırık olabileceği geçti aklımdan ama hala şüphelerim var.
Peki nasıl kullandınız? Yemekten önce mi sonra mı? Bana da verdi de doktorum anlamadım gün içinde herhangi bir saatte kullanabilir miyim acaba?ben :) biraz karın cevresi ufakmış o yüzden direk bebeği desteklicek vitaminler kullanalım diyip bunu verdi
Peki nasıl kullandınız? Yemekten önce mi sonra mı? Bana da verdi de doktorum anlamadım gün içinde herhangi bir saatte kullanabilir miyim acaba?
A tamam o zaman teşekkür ederim.bana hiç saat vermedi.bende sabahları kullanıyorum genelde ama biri fazla iştah açtıgı için aksamları yatarken aldıgını yazmıstı.
Aynen ya hep böyle düşünceli aslında ama hamile olunca insan daha bi duygulanıyor . Zaten çocuklu olan ortak arkadaşlarımız var onlar da diyor çok şanslısın diye çocuklar nedense onu çok seviyor hiç sıkılmıyor oynarken senden daha iyi bakar diyolar :) benim için ödül bu adam resmen :) artık ne sevap işlediysemDeseydin Kocacım ben sana 10 tane çocuk doğururum böyle
Geçmiş olsun yavruna canım. İnşallah sana bulaştırmadan iyileşirler.
Ben de yaşadım sabah aynı şeyleriarabaya gidene kadar bahçede kaya kaya yürüdüm valla bahçe kar dolmuş buz tutmuş bir de hamilelere tatil yapsaydılar bari :)
emzirme işlemi bittikten sonra ister kremleyin ister kremlemeyin memenin siyah yeri kadar bir parça mutfakta kullandığımız streç filmden memenin siyah yerini örtecek şekilde koyup sütyeni kapatmalıyız. bir daha ki emzirmeye kadar bu şekilde durursa meme ucunda çatlama olmuyor. bizzat denedim ve bir çok arkadaşıma söyledim onlarda denedi. olumlu sonuç aldık. sizlerde deneyin inşAllah şifa olur :))Canım emzirmeden sonra bi parca koparıp göğsüne mi koyuyosun düşmüyo mu ıslak oldugu icin anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?