• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Geçmiş olsun canm. Allahım analiz babalı büyütsün inşallah. Sağlık durumu hergün iyiye gitsin

@semabsrn Kahverengikus Kahverengikus kızlar ben gene 2 haftada yarım kilo almışım her akşam yürüyorum yani bi de diyet...siz zayıflıyor musunuz??? Ölçümlerim güzel genelde ama mesela kızartma yemeyin diyor dün balığı kızartma istediler diye mecbur kızarttım ben de yedim 3-4 tane böyle şeylerden zarar gelir mi acaba...okulda lahana sarması vardı pirinçli diye en küçüğünden 1 tane tadına baktım sadece...ekmeği fazla yiyemiyorum tam buğday cavdar vs 1 öğünde en fazla yarım dilim...meyve de ekşi elma ya da kivi yarım sadece...ara öğünlerim 1 defa kefir 1 defa ceviz fındık içi ve tek hurma 1 defa yarım elma ve yoğurt...bu kadar...kilo alınca kızacak doktorum diyete uymuyorsun diye...açlık 85-90-92 çıkıyor tokluk 112-120 civarı...iyice dengeledim artık yükselten hicbir şey yapmıyorum inşallah bebeğe zararı olmuyordur
Ben en son cumartesi gittim kontrole 1 ayda bebek yarim kilo almis. Ama ben 1 ay onceki kiloma gore 1 kilo eksik ciktim. Toplamda 1,5 kilo vermis gibi oldum. Bu biraz da bunye meselesi belkide. Cok takilma 2 haftada yarim kilo bisey degil. Ben yesem haftada 3 kilo alirim.

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin

Canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah bebeğin sağlıcakla büyücek toparlayacak. Güçlü bir bebek olur inşallah.

Haydarinna Haydarinna canım gözün aydın Rabbim evladını sana ve babasına bağışlasın İnşallah . Rabbim ona ve size güç kuvvet versin inş... Yoğun bakımda çok iyi bakılacak merak etme .. Biraz zaman ve bolca sabır canım inşallah... Sütünü zamanlı olarak sağ paketle minnak içip büyüyecek İnşallah minnacık şimdi annesi ama kocaman delikanlı olucak Rabbime emanet

Kizlar herkese iyi geceler. Hastane odasindan yaziyorum. Gun boyu kasilmalar olunca aksam doktora geldim. Nst de sncim cikti 30 du sancilar ama surekliydi. Smsi yatis yapıldı yatiyorum. Surekli sivi veriyolar. Ciger gelistirici igne yapildu bi de agri kesici. Insallah smdi son bulur ve haftamizi tamamlariz. Ayni haftada ayni seyleri yasamak ne ilginc degil mi.
Allah yardım etsin inş zamanını bekler yavrun canım dua edelim hepimizde var sıkıntı ben bu 7 aya giriş ve çıkışı bu yüzden sevmiyorum gerçekten sürekli sıkıntılı ay

Canım benim dualarımız seninle. Rabbim hayırlara çevirerek oğlunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin. Bu arada hemen göremiyor musun bebişi. Allahın izniyle inşallah sıkıntı çıkmayacak.Bizleri de haberdar et..

Verildi evet günübirlik yatış deniyormuş ogün gece 24'e kadar geçerli sanırım :anneadayı:, teşekkür ederim canım
geçmişi okuyamadım canım bizde de kan uyuşmazlığı var
7. haftada kanamam oldu yarım doz iğne oldum
20. haftadan beri de her ay indirekt coombs testi yapıyo şimdilik negatif gidiyo hep, kalan dozu vurmayacak sanırım böyle giderse
senin test mi pozitif çıktı?

Oyyy benim kuzuuuum Allah'ım.kucsgina almayı da nasip etsin canım çok cabuk toparlar inşallah

Benimki göbeğimi açınca hemen hareket etmeyi bırakıyor . Sanki hissediyor izlendiğini o yüzden hiç yakalayamadım böyle bi poz :)
ben de ne zaman videoyu açsam hemen kesiyo hareketi, kapatınca yine başlıyo kıpır kıpır
çok tatlılar ya Allahım bağışlasın hepsini

Arkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter

Arkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
canım minnağın çabucak toparlansın inşallah, sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun :KK200:

canım Rabbim sana ve bebişine güç kuvvet versin , sağlıkla kucağına alıp öpüp koklarsın inşallah

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama bi türlü buraya yazamadım, bende geçen hafta 3 yakın hamile arkadaşımdan üzücü haberler aldım bide burayı okuyunca çok gerildim, gerçekten bu ara bişeyler var çok fazla erken doğum riski falan duydum, ben de zaten pimpirikliyimdir, iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi bakmışım oturmuş ağlıyorum :(
Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun :dua:

Karnım kasılıp gevşiyor ama kasılma dediğim poposu mu desem kafasımı bir taraf aşırı yükseliyor taş gibi sizde böylemi

Canım çok güzelmiş rengine de bayıldım :) çok sağol zahnet edip attın resimlerini bende s beden sipariş verdim bugün olur diye düşünerek bak bunun beyazını sipariş verdim . Gelince resmini çekip atarım bnde arkadaşlara da fikir olur diye Eki Görüntüle 2120279
Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullan inş

Back
X