- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.981
Ayy 9 kilo mu masallah :) benim henüz başlamadı bulantı. Oğlumda da tam 6. Haftada başlamıştı. Ama bakalım :) ah komsular iyiki varlar :)Oooww maasallah canım iyi almissin gerçekten bunda nasılsın bulanti iştah durumun?ben kizimda toplamda 9 kilo aldım şuan 7+6 yim ve 3 kilo verdim su ve meyveden başka bişey midem almıyor kızıma ve eşime zor yemek yapıyorum komşularim sağolsun yardım ediyorlar
Sağol teyzesii :) senin kızın da çok tatlı baktım instagramdan masallah. Ayy öyle mi dersinn insallahAyy ben yerim onu çok tatlı maasallah canım yalnız bişey dicem arkası kız bunun bence
Bir bir bucuk hafta daha bekleyin. Yolk gorunmemesi cook hayra alamet degil ama moralinizi hemen bozmayin.Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?
bende daha hic gitmedim doktora ayin 25 inde gitcem ayniyiz gerci sen mecbur bekliyorsn ama bende erken gitmek istemedimBir bir bucuk hafta daha bekleyin. Yolk gorunmemesi cook hayra alamet degil ama moralinizi hemen bozmayin.
yurtdisinda doktorlar 8-9haftalarinda Ilk kez bakiyorlar onunda hemsire yapiyor. O tarihten once size siz rahatsizlik yasamadiginiz sure mudahale etmiyorlar. Ben ne var ne yok hic bilmiyorum mesala.
Beklemek istemiyorsaniz baska bir doktora gitmeyinde deneyebilirsiniz. Ultrason makinenin kalitesine de bagli.
Umarim olumlu sonuc alirsiniz.
İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
37-ist.-25.07.2017-02.05.2018-3. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))
İyi akşamlar çok sevindim :) 29 İstanbul 2 ağustos 15 Mayıs 2. Bebek. Teşekkürler :)İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Yaş: 32İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Benimde gecen persembe 5000 lerde cıktı cnm kan değerim bugün gittim sata göre 6+3 olması lazım ama görünmedi bebek kesen düzgün ve olması gereken yerde dedi tam sınırdasın dedi oğlumdada aynısını yasadım duymustuk cok şükür bundada 29 unda gidicem inşallah duyarız vajinal mı baktı dr unuz karından mı ilkinde ne zaman kesin karar verdiler bos gebelik oldugunaMerhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?