- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.001
Gogusler fena bendede uyku bu gunlerde cok var bulanti tiksinme ara ara oluyor ama cikaracak derecede hic olmadi cok sukurbende göğüslerde şişlik ve halsiZlik oluyor ara ara,,sen de ne değişiklikler var canım??bende bulantı,tiksinme hiçbirşey yok
Yas 32 samsun 13 agustos 20.05.2017 ilk cocuk tesekkurler cnm
Üye Adı Yaş Şehir Son Adet Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek @kardelen384 27 Hatay 20.08.2017 27.05.2018 ? 1
[tr]
[/tr]
26İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
Arkadaşlar merhaba. Benim 13 aylık oğlum var. Bugun hamile olduğumu öğrendim. Regli tarihine göre doğum tarihi 26 Mayıs. Yanlız beta hcg49.76 bana düşük gibi geldi oğlumda 465 civarı bişeydi çünkü
Cok zor bekliyorum. Ama yapacak bir sey yok. Iyi oldu sizinde gitmediginizi bilmek.bende daha hic gitmedim doktora ayin 25 inde gitcem ayniyiz gerci sen mecbur bekliyorsn ama bende erken gitmek istemedim
Merhabalar sevgili anne adayları size önemli bir şey sorcam. Daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum. Bugün Dr a gittim beta hcg 19086 çıktı. Ama yolk görünmedi. 7. Haftamdayım sat a göre. Doktorda bişey demedi takip dedi. Ne yapmalıyım?
merhaba sayfayi devrealmaniza sevindim benide eklermisinizİyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
bende zor duruyorum ama bekliyrm insallah hayirlisiyla gorcez bebisleriCok zor bekliyorum. Ama yapacak bir sey yok. Iyi oldu sizinde gitmediginizi bilmek.
Bir ara yalan soyleyim, soyle Boyle diyeyim de Beni alsinlar planliyordum. Sonra vazgectim, sabirla bekleyecegim artik.
Yine de simdi bir arayayim hemsiremi, haftalik tacizimi yapayim. Tshim yuksek cikti niye bakmiyorsunuz bana diyeyim. Duramiyorum..
Günaydın canım beni hatirladin mi? Rabbim çok bekletmeden verdi inşallah sağlıkla devam eder ikimizinde. Ben sadece kan verdim salı günü 944 çıktı degerim cumartesi kese için çağırdı doktor inşallah keseyi görürüz. Ardından bebisimi ve kalp atışını da görürüz. Sen ne durumdasin, gördün mü bebegini kalp atışını?gunaydin kizlar..plojovic tekrar hosgeldin :) ne guzel surpriz yapmis bebis boyle.bence erken yumurtlamissin.ustune gorme oldugunu sanmiyorum canim.hayirli olsun :) sagsalim kucagimiza alalim insallah
Bende varım yaşlılardan ama öyle deme daha çok gencizkardelen384 canım
Yas . 37
Yaşadığım şehir. Kocaeli
Sat . 4 ağustos 2017
Bdt.10.05.2018
2. Cocuk
Bu arada topigin en yaşlısı
hosgeldin canim.seni burada gormek cok guzelGünaydın canım beni hatirladin mi? Rabbim çok bekletmeden verdi inşallah sağlıkla devam eder ikimizinde. Ben sadece kan verdim salı günü 944 çıktı degerim cumartesi kese için çağırdı doktor inşallah keseyi görürüz. Ardından bebisimi ve kalp atışını da görürüz. Sen ne durumdasin, gördün mü bebegini kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?