2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canm yeyip yattığını için oluyor sanırım. Mide hazmetmemis oluyor. Benim gün içerisinde bişey yeyip uzandigimda bile oluyor .
Olabilir ya cok rahatsiz bir durum.
Hey masallah koca insan dogurmus ablan o kadari da fazla ya. Bakmasi kolay falan diyorlar ama cocugun obez olma ihtimali de yukseliyor öyle dogunca. Aman bebisler saglikla zamaninda gelsin de .
Aynen ben de oyleyim. İnternetten aliyorum. Calismadigim icin de genel de mesai bitimine dogru aliyorum. Hastane bombos oluyor. Zirt pirt doktorun odasina dalan olmuyor. Nst icin sira beklemiyorum. Rahatim yani yarim saatte isimi halledip dönüyorum. Basta ben de cok sıkıntı cektim devlette. Kafama gore doktor bulamadim. Hastanenin sistemini çözemedim. İnternetten randevu almak yerine gidip ordan randevu alip saatlerce beklemeye kalkistim falan. Ama suan cok memnunum. Son kontrolumde doktorum beni hatirladi 1 ay once gitmistim en son. O bile mutlu etti yani bir de suan ben ustune para verseler özelde dogurmak istemem. Normal doğum istiyorum. Ozeller en ufak sikintida sezeryana geciveriyor. Su saatten sonra özelde normal dogum yanlisi doktor bulacam diye zaten dogum vaktim gelir devlet gercekten duzeltilemeyecek bir sıkıntı varsa sezeryana aliyor. Bu da bana daha cok guven veriyor.
Evet kayserideyim. Basta doktorumu bulup düzene alisana kadar ben de memnun degildim. Hatta buraya gelip isyan da etmisimdor kesin. Ama suan cok memnunum. Doktoruma alistim sevdim. Evimin dibinde. Rahatim yani.

Kızlar bu catı agrısı nasıl bişey 3-4 gündür bendede hiç olmayan bi agrı var bacaklarımın arası resmen kemiğim agrıyo hissediyorum dayanılmıcak kadar değil ayaga kalkıp yürüyünce oluyo genelde bide gece yatakta dönerken

senin daha uzunmuş mesai saati Allah kolaylık versin canım, akşam o saatte gelip zaten yemek yapmak falan işkence, benimde annem sağolsun o yapıyor yoksa aç kalıcaz :) ben de akşamları hiç bişey yapamıyorum erken bile yatamıyorum güya dinlenmemiz gerekiyor, mayısa kadar çalışmayı düşünüyorum ama daha çook var resmen şafak sayıyorum

Evet ya artık ağırlaştık resmen, benim hakeketlerim kısıtlandı iyice, ani hareketlerde bir ağrı saplanıyor karnıma, biraz yürüyünce sancım oluyor, ayakta fazla kalınca her yerim dökülüyor, biraz ev işi yapim diyorum, sonrası malum ağrı sancı, sürekli misafiri gelen arkadaşlara Allah yardım etsin, ben kendi yemeğini felan zor yapıyorum, başkalarına nasıl hizmet edeyim, kadınlar gününde çocukların okulunda etkinlik vardı herkes birşey yapıp getirecek piknik gibi yapacağız, sen de şunu yap dediler, zor yapıp götürdüm zaten, gelmeyenler de evine gelelim bize de yap diyorlar hiç seslenmiyorum, gelin bile demiyorum, hiç uğraşamam, tv'yi değiştirdik zorunlu olarak, arkadaşlar kutlamaya gelelim diyor, gelin diyemedim, kimseye hizmet edemem ki, ağırız artık ağır, kendimize dikkat etmezsek ceremesini biz çekeriz

Aynen oyle canim ben calisinca sabah erken saatlere aliyorum hemen isimi halledip geliyorum rahatca. Bikere oglen 2 de aldim randevuyu o gunde doktorum acil sezeryana gitmisti biraz beklemek zorunda kaldim okadar. Baska hastalara sinirlenince bana derdini anlatiyor doktorum Her seferinde hatirliyor beni hatta en son gittigimde kuru erik ikram etti bana ve icerideki hastalara Sen bilincli bi annesin felan diyor.. Off spora basladim heryerin agriyor diye anlatiyor. O kadar tatli ki ben saskinliktan ne diyecegimi bilemiyorum Insallah dogumuma da kendi doktorumun nobetine denk gelir ve gerektigi yerde o mudahale eder. Bide en cok hosuma giden hareketide ultrason aletini gobegime koyarken hep besmele cekerek koyuyor

herkese günaydın kızlar, benim de bugün kontrolüm vardı her şey normal allaha şükür ama dün kan vermiştim tsh 3,3370 çıktı bir ayda üç katına çıkmış, yarın sabah endokrinologuma gidecem bakalım ilacı ne kadar arttıracak. tiroid sorunu olan arkadaşlara da tavsiyem bu haftalarda mutlaka kontrole gitsinler. bugün ve yarın kontrolü olan arkadaşlar da güzel sonuçlarla çıksınlar inşallah

Kızlar göğüs uçlarında emzirirken çatlak olmamasi için bakım vakti geldi sanırım. Oğlumda çok çektiğim için şimdiden önlem almak istiyorum. Aktardan kantaron yağı aldım henüz kullanmadım . Hamilelikte var mı kullanan? Bir zararı yoktur inşallah

Bu değerler çok feci değil ne demek ya daha ne olmasini bekliyor acaba.şeker testinde normal çıkanları olcseler bu değerleri ancak gorurler hayret bişey ya.çok sinirlendim.daha ne olması lazimmis acaba.kendimizi mi parcalayalim daha.bende değerler böyle dr normal dedi.gram şekerli bişey karbonhidrat yemiyorum daha napicaz biz.

Geçmiş olsun canım, benim tsh değerim 0,38-5,33 aralığında olması gerek diye bildirilen raporda 4,69 çıkmıştı en son 1 ay önce yaptırdığım tahlilde. Kadın doğum doktorum yüksek olduğunu belirtti, dahiliyeye göster problem olabilir dedi. Ancak bir kaç kere dahiliyeye göstermeme rağmen normal değer aralığında görünüyor bir sıkıntı yok diye dönüş aldım. Ama kendi doktorum ısrarla yüksek diye belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Lansinohun göğüs ucu kreminden herkes çok memnun bütün yorumları takip ediyorum genelde. Doktorum bana da başlamam gerektiğini söylemişti. Aldım ancak henüz başlamadım. Mart bitsin ondan sonra başlarım diye bekliyorum

Tamam canım çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım bari, çantayla vermeyelim bir sürü şey var içinde

canım bu nasıl dahiliye doktoruymuş ya, gebelikte benim kadın doğumcum da endokrin doktorum da 2,5'un altında olması gerekir diyor. benimki epey yükselmiş mesela hemen endokrin randevusu aldım yarın sabah gideceğim. sana da tavsiyem başka bir endokrinologa görünmen

Bence de col tatli :) insallah ona denk gelirsin :)

ben gebeliğin başından beri sadece zeytinyağı ve kantaron yağı sürüyorum vücuduma. kantaron yağını kendim yapmıştım, bir sıkıntı yaşamadım gebelikte de kullanılıyor diye biliyorum.

Kizlar aksam gec saatte bir seyler yedim mi cok kötü oluyorum sabahlari ya. Boyle midem ve agzimin icin bir tuhaf oluyor. Dun aksam bir parca peynir ve domates yemistim. Ama sanarsin bol baharatli bol yagli agir seyler yemisim oyle rahatsizim.
Canim gece yiyince oyle oluyor en iyisi fazla acikmadan uyumak
Ismi cok guzelmis canim .saglikla gelsin saglikla buyusun ins .

O zaman yarın ilk işim kan tahlilimi tekrarlamak ve onun sonucuna göre dahiliyeye görünmek. Bebeğe nasıl bi zararı var acaba bilgin var mı? Dahiliye normal dediği için kendi doktoruma detaylı sormadım ama bebek tiroid hastası olarak doğabilir demişti

Gerçekten misafiri olanlar çok zor bazen annemle kardeşim geliyor hafta sonları onlar bile beni yoruyomuş gibi oluyor . Ki bana yardım ediyolar aslında ama bn duramıyorum yerimde o yüzden sık sık gelmeyin dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…