2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kadın dogumcuda 3.5 altında olması yeterli diyo hepsi ayrı şeyler söylüyor doktorların kimin dediğini yapicagimizi şaşırıyoruz artik

Hayirli olsun canim. Allah icini saglikla doldurmak nasip etsin.

Bu ara nedende çok pis doğurasım var ya hayır yani daha erken ama bizim kuzın anası aceleci :) inşallah bana ayak uydurmaz o da erken gelmeye kalkmaz artık psikolojik midir nedir anlamadım eşine diyorum akşam yatarken etrafı toplu burakalım ( ki hiç huyum değildir) ne olur ne olmaz doğurursam kesin ananlarda gelir evi pis görmesinler . O da diyor daha bi dur bi nisan gelseydi en azı dan ne doğurması . Herkes erken doğum başıma gelmez diye düşünür ben de başıma gelir diye hayır doktorda hiç riskin falan var demedi ben niye böyleyim ki

Reactions: tmz
Bugun yine çok işim var. Neden bu işler bitmiyor :/ valla yerimden kalkasim yok ama kalkmaz zorundayim.
Önümde kurumuş çamaşırlar dağ gibi duruyor katlanmayi bekliyo ben aldım elime cayimi içiyorum mutfak toplamı ak kahvaltı bulaşıkları makineye dizilcek ah ah ama.keyfim.ne zaman gelirse o zaman yapicam

Seninki 41 haftaya kadar beklerse sasirmam

Bende bekliuorum hala yikamayi ertelersemde gec olacak sanki
Canim hicbi bilgim yok doktoruna sor istersen .
Cok zor bisey o ya

merhaba kızlar bişe soracam ben su içtikçe akıntım fazlalşıyo kokuyom acılmam mı oluyo diye
Allah korusun ya benim de akintim cok fazla .
Allah kolaylik versin canim .saatler bencede fazla
Ay o agri bendede var .doktorada gitmeme cok var .
Cok guzel duruyor canim kolay gelsin .bnde tamamlayamadim daha
Bugun yine çok işim var. Neden bu işler bitmiyor :/ valla yerimden kalkasim yok ama kalkmaz zorundayim.

Aynen al bendende o kadar yaa yap yap ayni .isleri tutup cope atasim gelio bazen

Aa neguzel kurulunca fotograf at canim gozumuz senlensin
Bizimkide geldi bugun kurulacak bekliyorum heyecanla .
Bebekonfordan o da .
Ins bi sorun cikmaz

Tamamlarız inşallah yavaş yavaş

cok guldum bende boyle diyorum .bi ara fena takmistim kafaya ya olursem ev daginik olursa gelen giden laf eder diye 40 derece atesle temizlik yapiyordum.az manyak degilmisim.
Zorla terkettim o huyumu ..
Hala icimde var o

Aa neguzel kurulunca fotograf at canim gozumuz senlensin
Bizimkide geldi bugun kurulacak bekliyorum heyecanla .
Bebekonfordan o da .
Ins bi sorun cikmaz
Güle güle kullanın sizde inşallah ben hemen kurmayacağım kuzum daha erken diye düşünüyorum benim kızım şimdi hiç inmez onun içinden dur deyip engellesem üzülür nisanda kurarız herhalde uyku setini yıkayacaktım hava yağmurlu sonraya kaldı

Şuan 42 cm çıktı canım bir hafta geri gösteriyordu. Ama 20 gün önce kilosu geriydi boyu tam uyumluydu.

cok guldum bende boyle diyorum .bi ara fena takmistim kafaya ya olursem ev daginik olursa gelen giden laf eder diye 40 derece atesle temizlik yapiyordum.az manyak degilmisim.
Zorla terkettim o huyumu ..
Hala icimde var o
Ya bnde hiç böyle değilim hamilelik değiştirdi galiba beni :)

Hemşirelere sadece hastane çıkışını verirsin canım, ek birşey isterlerse sana söylerler zaten. Doktorun kendi demiş ben biraz küçük ölçerim diye kilo alır o daha kaşar peynir ye bol bol bana doktorum öyle söylemişti. Bende çalışıyorum o yüzden daha yıkama ütüleme işine geçemedik. Allahtan benim eşya olarak hiçbir eksiğim kalmadı sadece hastane çantam ve bebişin kıyafetleri kaldı onun dışında ben herşeyi bitirdim alınacak olarak. Sende eksiklerini biran önce tamamlasan iyi edersin. Artık ağırlaşıyoruz herşey hazır olsun için rahat olsun canım.

3 sene önce oğlumda hamileliğin son 2 ayı lansinoh krem kullandım ama malesef bi etkisi olmadı . Oğlum emerken ilk zamanlar kanla karışık süt geliyordu ve ben ağlayarak emzirdim göğüs uçlarım cok fena yara oldu Resmen, aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum . Daha etkili çözümler lazım bana

Anladım canım bünyesel tamamen demekki. Belki eşinden falan bulaşıyordur ya da toplu ortam iş ortamı çabuk kapıyorsundur. Allah beterinden korusun grip de zor ama geçecektir bu da
Kantaron yağı sürdüm canım çok sağol sarımsağıda deneyeyim daha uçlanmamış iltihabı topluyor şimdilik uff yaa zaten vücudumu zor gezdiriyorum bide bu çıkınca dahada zorlanıyorum
Şifa olsun inşallah canım zaten vücut olarak bitmiş durumdayız ekstradan tırnak batsa o bile zor geliyor haklısın. Ki kıl dönmesi zor birşey
Aynı tarif ettiğin şey canım. İkinci hamileliklerde daha sık oluyormuş rahim aşağıda olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…