2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende bekliuorum hala yikamayi ertelersemde gec olacak sanki

Valla canım bencede geç kalmadan yapmak lazım. Ben bugün iyice ağırlaştığımı hissettim artık. Ne kadar ertelersek o kadar kötü bizim için. Bu hafta sonu inşallah bi sıkıntım olmazsa yıkama işlemini ve ütülemeyi yaparım en azından yavaş yavaş ütüler koyarım dolaba. Hazır olsun herşeyi içimiz rahatlasın en azından.

Bende bugünlerde senin gibi düşünüyorumGecenlerde bebek arabası aldık aldığımız yerde hastanenin yakınında. Eşime diyorum surdansa hastaneye gidelim versinler bize çocuğumuzu pusetine koyalım gidelim. Bugün de kontrolüm var sabah yine ayni şeyi söylüyorum hastaneye gitmişken bebeği de alıp gelelim diye. günler yaklaştıkça sabirsizlaniyoruz sanırım

Anladım canım bünyesel tamamen demekki. Belki eşinden falan bulaşıyordur ya da toplu ortam iş ortamı çabuk kapıyorsundur. Allah beterinden korusun grip de zor ama geçecektir bu da

Canım inanır mısın çalıştığım odada tekim eşim hasta değil ve arabayla gidip geliyorum. Toplu bir ortamda da çok bulunmadığım halde nasıl hasta oluyorum ona şaşıyorum. Kuvvetli bir bünyenin bu kadar hastalanmasına şaşıyorum. Ama geçecek biliyorum azcık zorlanırım ama inşallah şu son 50 günde son hastalık olurda :/

Kız dur acelen ne.....gerçi sen istediğin kadar doğurasın gelsin..o canı ne zaman isterse o zaman gelecek

Valla diyecek bişey bulamıylrumartık :) bu da senin sınavın demekki canım. Ben de otobüs kullanırken üşürdüm ve toplu ortam hep hasta olurdum. Arabaya geçince rahat ettim çok şükür ben de 2 kez grip oldum ama hep terledikten sonra oldu. Gece çok terliyorum sonra üşüyorum herhalde

Harika olmuş canım eline sağlık hem de el emeği :) beşiğiniz de hayırlı olsun biz kurduk bizim kuzu bir iki girdi çıktı sonra bebeklerini salladı etti. Şimdi pek ilgilenmiyor

Kızlar bugün bebişin ve benim lohusa herşeyini yıkadım kurusunlar ütü bekliyor ama nasıl ağırım bugün yerimden kalkasım yok valla

Sizde güle güle kullanın canım ağrın varsa çok zorlama kendini bende uzanıyorum hiçbirşey yapasım yok ütü yaparken boyunu kısalt ütünün oturduğun yerden ütüle

Ya ben cok mu gec kaldim. Daha kendime pijama takimi almadim terlik lohusa taci bebege hastane çıkışı hicbisi almadim. Alicamda yıkayıp utulicem istediğim gbi bise bulamiyorum birde bayadir ağırım . Iki adim atsam belim kopuyor. Nasil gidip avm gezicem bilmiyorum.

Sanırım şeker içim alabileceğimiz tek önlem günlük ölçüm bol hareket gerisi bize bağlı bi durum değil. Umarım kolay atlatırız bu son haftaları. Kıyafetleri de öyle yapıcam evet tired , küçük keselerde valize koyucam ne ne için belli olsun o kalabalıkta herşey karışabilir çünkü.
Bebek bezi olsun mutlaka , benim setimde battaniye bere eldiven çorap alt üst ve iç zıbın var bu parçaları vericem. Ekstra tulumu var takımın onu da yedek olarak koyucam ikisini aynı anda giydirmezler sonuçta.
Nasilsin cnm bitti mi hazırlıkların. Görünmüyordun eprydir
hiç sorma hiye canım koşturmaca, odasını kurdurduk hazırladık annemle nevresimlerini diktik. Kıyafetlerini yıka ütüle işkence gibi zaten . En azından bunlar bitti , kendi çamaşır ve pijamalarımı yıkayıp ütüleyip bi kıyafet askısına astım. Herşey tamam gibi . Nisa’nın ilk haftası nasip olursa yardımcı gelicek kapı pencere detaylı bi temizlik yaptırırım . Eksiklerim var yan beşik , reflü yastığı, arabası kaldı bunları da karar veremiyorum bir türlü alırsam bitecek nihayet. Rabbim her anne adayına kolaylık , alabilme gücü versin inşallah . Sen de durumlar nasıl ? Bitirebildin mi? Ayrıca ufak tefek şeylerde var ama yetiştirebilirsin yapıcam ; çikolatası hediyelikleri vs. Oda süsü vs yaptırmıcam çünkü Doğumdan 2 ay sonra fln eşimin yanına gidicem , yan beşiğimi alıp giderim çünkü o yüzden gerek duymadım. Lohusa tacı vs de yaptırmadım hastaneden çıkıp biran önce eve gelmek istiyorum o iş bana işkence gibi geliyor. Sanırım evde iyi hissedersem giyinip süsleniriz oğlumla öyle foto çektiririz

Canum biraz gec kalmışsın galiba işi hızlandır bnce . Haftanda ileri az değil

Gece terlemeleri bende de var ondan da olabilir hatta peteklerimi tamamen kapadım havalar iyi diye petekleri en kısıkta açınca bile yanıyorum hamilelikten dolayı vücut ısımız yükseliyor sanırım. Allah burada olan olmayan tüm hamilelere kolaylık versin şifa versin. İnşallah en kolay şekilde sağlıklıca bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Önümde kurumuş çamaşırlar dağ gibi duruyor katlanmayi bekliyo ben aldım elime cayimi içiyorum mutfak toplamı ak kahvaltı bulaşıkları makineye dizilcek ah ah ama.keyfim.ne zaman gelirse o zaman yapicam
Al benden de o kadar.

Aynen al bendende o kadar yaa yap yap ayni .isleri tutup cope atasim gelio bazen
Ben atiyorum valla bazen
[

Ahahha aynı ben her akşam azcık uyuduktan sonra kalk bebek geliyo diye benimkini uyandırıyorum, o da hemen noldu suyun mu geldi bilmem ne panik panik ikimizde :)) ya bebek toplanmış oluyor ya bi yerime kramp girmiş oluyor ben de doğuruyorum sanıyorum, sonra geçiyor tabi, hiç bişey olmamış gibi uyuyoruz yeniden bir ay böyle geçer mi bilmem

canım şimdi dr gittim akıntın normal enfesiyon dedi ama sızmalar olabilir takipte kalalım dedi

Canım ben 12 yıllık tiroid hastasıyım şimdi de gebelikten dolayı ayda bir endokrine gidiyorum. O 5,33 e kadar normal sayılan değerler hamile olmayanlar için geçerli, gebelikte 2.5 altında olması gerekiyor tsh değerinin. Bebeğin tiroidleri gelismediginden bizden alıyor ve daha çok tsh çalışmasına ihtiyaç duyuyor vücut. Yıllarca çok doktor gezdim dahiliyeciler kesinlikle anlamıyor bu tiroid,şeker işinden endokrinoloji asıl uzmanı bunların. Sen endokrine git canım muhakkak nerdesin bilmiyorum ama istanbulda bezmi alemde vatandakinde doc. muzaffer ılhan hoca çok iyidir

Terleme işi bende de fena, iyi ki yaz hamilesi değilim diyorum, ensemde havluyla geziyorum resmen, sürekli kapı pencere açık.. bi de böyle vücuduma iğneler batıyor gibi oluyor bazen, kıpkırmızı oluyorum.. birbirimize dua edelim kızlar, öyle daha kabul olur belki

Tiroid bozukluğu olduğunda bebeğin zeka gelişimini kötü etkiliyor ama hemen panik yapma uzun süre tiroid düzensizliği olduğunda oluyor .ilaç alınca düzene giriyor hemen. Tiroid genelde genetik olarak çıkıyor benim annemde kardeslerimde anneannemde falan da var. Sen bir endokrine görün canım ilacın dozajını güzel ayarlıyor onlar. Dahiliye fazla ya da az doz verebiliyor tutturamamistik ben dahiliyeye gittiğim yıllar biturlu.

Canım bende senin gibiyim evde nerdeyse çıplak gezeceğim o kadar bunalıyorum ki terliyorum diye kapı pencere açmıyorum iyice hasta olmayayım diye. Ben normalde kavurucu sıcağı bile çok severim yazın bile yorganla yatarım. Ama iyiki yaza gelmiyor doğumuz çok güzel bir zamanda doğum olacak tam baharda. Ben hep ediyorum canım sizlere dua hepimiz bir şekilde zorluklar yaşıyoruz rabbim hepimize kolaylıklar versin içimizi ferahlatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…