- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.140
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.281
Yok kuzum.normal ultrasonla bakti suyu iyi dedi her ihtimale karsi turnusollu kagit verdi takip icin. Ama suan icin herhangi bir degisim olmadi zaten akintik bile olmadi dun aksamdan beri. Takip et pamuklu bez yada pecete koy sik sik islaniyosa bugun git ama sik sik islanmiyosa randevunu bekle kuzum.benimde aynı dodine cok korkuyorum pazartesi randevum var bugun mu gitsem acaba dr altan mı muayane etti
Olabilir ya cok rahatsiz bir durum.
Hey masallah koca insan dogurmus ablano kadari da fazla ya. Bakmasi kolay falan diyorlar ama cocugun obez olma ihtimali de yukseliyor öyle dogunca. Aman bebisler saglikla zamaninda gelsin de .
Hahaha aynen yavrum yenidoganlar olmadi bezler olmadi buyuk buyuk kiyafetler bezler almam zorunda kaldik :)))) ama suan 16 yasinda uzun boylu zayif. Cok kolay oldu bakimi gercekten.ne kolay kolay hasta oldu ne yeme problemi. Obezde olmadi cok sukur ama tabiki dedigin gibi cok kilolu bebeklerde o risk oluyo allah korusun. Saglikla gelsin ister 2 kilo olsun ister 4 kilo olsun ben bakarim yeterki sagligi yerinde olsun kuzularimizin ♡
gittim altan muayaene etti normal akıntı gibi dedi ama takipte canım igne vuruldu ciğer gelistirmeYok kuzum.normal ultrasonla bakti suyu iyi dedi her ihtimale karsi turnusollu kagit verdi takip icin. Ama suan icin herhangi bir degisim olmadi zaten akintik bile olmadi dun aksamdan beri. Takip et pamuklu bez yada pecete koy sik sik islaniyosa bugun git ama sik sik islanmiyosa randevunu bekle kuzum.
cok su içmemeiz lazım canımHaklisin ben kurdurayim gider gelir oynarim biraxpozitiflik verir belki
Ben aile binasinda iyice huy degistrdim .
Hamilelikten olan gecerde ins .
Daha bide lohusasi var bunun ama yaa
Bende 33 haftada baslarim diye dusunuyorum .eksiklerde az kaldi ins.
Benimde enfeksiyonum vardi dr ilac vermk istemedi .ondan demkki
Suyum iyice azalmıs kuzum. İşin kötüsü enfeksiyon cıktı kanda idrarda. Birde antibiyotik başladık. Bundan sonrası Rabbime kalmısTamam canım merakta bırakma bizi . Kötü bişey olmicak inşallah yatarak son haftalara kadar geliceksin haftan da kötü değil zaten hiç birimizin be olcağı belli değil o yüzden sende strese sokma kendini
kasık agrın varmı canımYok kuzum.normal ultrasonla bakti suyu iyi dedi her ihtimale karsi turnusollu kagit verdi takip icin. Ama suan icin herhangi bir degisim olmadi zaten akintik bile olmadi dun aksamdan beri. Takip et pamuklu bez yada pecete koy sik sik islaniyosa bugun git ama sik sik islanmiyosa randevunu bekle kuzum.
nerden aldın canım hastanede cikolata dagıtayım diyorum allahın izni ile eve gellenlere başka bişe dagıtayım diyorumBen hediyelik dağıtmayacağım canım sadece minik kavonozlarda şeker dağıtacağım. Eki Görüntüle 2124016
Mevlütte hediye dağıtırım ondada küçük şişelerde oda parfümü yada kolonya düşünüyorum.
Hic icmiyorum bncok su içmemeiz lazım canım
nerden aldın canım hastanede cikolata dagıtayım diyorum allahın izni ile eve gellenlere başka bişe dagıtayım diyorum
Ben de kolonya şişeleri ve şeker kavanozları hazırlıyorum Can'ım. Tahtakale toptan satış diye bi site var. Ordan aldım malzemeleri. Hastane içinde çikolata.nerden aldın canım hastanede cikolata dagıtayım diyorum allahın izni ile eve gellenlere başka bişe dagıtayım diyorum
Benimde 3 80 normal dedi doktor kaç defa dedim 2.50 sınır değilmi diye yok normalmiş anlamıyorum ki bizdemi sıkıntıcanım bu nasıl dahiliye doktoruymuş ya, gebelikte benim kadın doğumcum da endokrin doktorum da 2,5'un altında olması gerekir diyor. benimki epey yükselmiş mesela hemen endokrin randevusu aldım yarın sabah gideceğim. sana da tavsiyem başka bir endokrinologa görünmen
Çok şükür kilosu iyi canın gelişmiş en azından normalde su azalınca büyümez bebek durur annesi İnş ama enfeksiyon almasındansa dünyaya gelmesi daha hayır biz hayırlısı için dua edelim İnş tehlikeli ayı geçtin şükür Rabbime emanet olunKızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
Canim Allah korusun .Kızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
Yok aslında geç kalmadın. Ben ilk bebişte 35 ti çantamı anca hazırlamıştım. Biz biraz acele ediyoruz belki ama benim küçük kızım ilgi düşkünü gerçekten ona zaman ayırıyorum bana çok az zaman kalıyor onda da dediğin gibi aşırı ağırlaştım hep yatasım uzanasım var. 2 hafta önce riskli durumun suyun az dediler ya ben bir şok yaşadım. O şokla da eksiğini hallettim.Ya ben cok mu gec kaldim. Daha kendime pijama takimi almadim terlik lohusa taci bebege hastane çıkışı hicbisi almadim. Alicamda yıkayıp utulicemistediğim gbi bise bulamiyorum birde bayadir ağırım . Iki adim atsam belim kopuyor. Nasil gidip avm gezicem bilmiyorum.
1 koydum canımBezi kac numara olandan koydun? Ben hem 1 hem 2 numara koyum diyorum nolur ne olmaz. 1 numara o kadar kucuk ki. Ben hic o kadar kucuk yenidogan gormedim
Ah canım ya biz ne desek boş inşallah durabildiği kadar durur içerde . Erken doğsada artık yaşam sınırını gecti . Hepimizin bebişleri zamanında gelir inşallah . Şu enfeksiyonda ne gıcık bişeymiş ya herkesin başına geliyor . Ciğer geliştirici falan vurdular mı peki her ihtimale karşıSuyum iyice azalmıs kuzum. İşin kötüsü enfeksiyon cıktı kanda idrarda. Birde antibiyotik başladık. Bundan sonrası Rabbime kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?