2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bi de bol bol bebile kilo aldıran şeyleri ye tahin pekmez yediğim ay bebişin kilosu bi hafta önde çıkmıştı. Kaşar ye muz ye ne kadar kilo alırsa o kadar iyi

Kızlar 2 saat önce bi fenalaştım bi anda kramp girdi kasıklarıma ani bi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon 6 ya 6 olmuş çok düşmüş bian hem doğurup hem ölcek sandım şimdi azıcık daha iyim çok korktum ama kasılma devam ediyor ara ara bebiş hareketli ama arada vuruyor şükür İnş bidaha olmaz gerçekten hiç bu kadar korkmamıştım

Canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 1500 gram az değil şuan için inşallah dayanabildiği kadar dayanır bebişin. Ne kadar seninle durursa o kadar iyi onun için. Dualarımız seninle.

Sizde güle güle kullanın canım ağrın varsa çok zorlama kendini bende uzanıyorum hiçbirşey yapasım yok ütü yaparken boyunu kısalt ütünün oturduğun yerden ütüle
Bugün yapmam zaten canım yarına anca. Ama haklısın oturduğun yerden yapıcam. Annem ben yapıcam diyor inşallah belki bana kalmaz :)

Bişi diyim mi benim 2 sepet anca çıktı ya. Bir renkliler bir beyazlar bitti bütün kıyafetleri. Ki içinde benim lohusa setim de var. Ben az mı kıyafet aldım bu bebişe acaba dün de anam ne çok şeyi var bu bebeğin diyip durdum etiketleri keserken
Aynı şekilde canım ben de öyle yapacağım inşallah.
Benimde 3 80 normal dedi doktor kaç defa dedim 2.50 sınır değilmi diye yok normalmiş anlamıyorum ki bizdemi sıkıntı
Yok canım ben de gidiyorum 2.5 sınır. Sen gittiğinde endokrine de görün. Diğer arkadaş da öyle yapsın. Tsh çok önemli ben 3 aylık itibari ile baktırıyorum her ay

Canım gitsenize hastaneye çok düşmüş tansiyonun sen çok yoruyosun kendini ev işleriyle dikkat et nolur

Aynen canım. Bebek rahat olunca hareketlenir diyorlar sağa yatınca kıpır kıpır. Sola yatınca aşağı tarafta ağrım oluyor resmen. Çoğunlukla sağa yatıyorum ben de.

Benim hazırlıklar misafirler için Can'ım. Yemek bi şekilde hallolur.

Aynen tarif ettiğin gibi bi ağrı Can'ım. Vajina kemiğinden başlıyor. Yürüyünce açılıyorum ben.

Allah yardımcınız olsun cnm. Dualarımız seninle.
Kizlar ev tipi anakucagi otomatik sallananlar hep 600 den mi basliyor uygun fiyata hic gordunuzmu
E bebekte baby plus var Can'ım. 500 tl şuan. Ona bak istersen.

Canım çatı ağrısı yasiyorsun sen de şu an. Ben 15.haftadan beri yaşıyorum, gece dönerken bagirmamak için yastığı isiriyorum kalçam desen azcık yürüsem felç gibiyim. Kimilerinde hiç olmazmış kimilerinde de benimki gibi bıktırırmış

Vuruldum canım hemde duble duble

aynen oyle illada gelmek istiyo aslinda gelince bana degil anasina yardimi cok oluyo onun icin gelmek istiyo. ne kadar gec gelirse o kadar iyi bence sinirden erken dogurmak istemiyorum bu gun fark ettimki bebegim basi ameliyat yerime inmis cati agrisi cekiyorum Allaha emanetler

bende geçen bir sancılandım doğurucam diye çantamı hazırladım bebeğin kıyafetlerini 2 makine yıkadım 2 sefer ütüledim ve kaldırdım şimdi sadece bir kaç eksik kaldı terliğimi ve hurma zemzem falan koyucam oğlumda da 32 de hazırlamıştım gelecek hafta izne çıkınca hem temizlik yapıyım hemde dolaba biraz hamur işi falan atıyım diyorum oğlum 37+0 da doğmuştu yavaş yavaş heralde anca halledicem işleri tabii birde beşik falan kurulacak odanın şekli değiştirilecek halıları vericem oo iş çok

Sende oyle canim sende takip et pamuklu bez yada pecete koy ic camasirina. Bende takipteyim henuz. Doktor banada suyun iyi dedi bebekte gayet iyi hareketli cibir cibir valla. Allah yavrulamizi saglikla bize bagislasin insallah ♡

boyle 3 dort hafta daha dursalar tamam zaten simdi kuvez girerler diye ben anne karninda dursn istiyorum. hele benim hastane bu kadar yogunken yani Allaha emanet sona geliyoruz yavas yavas

canım benim eltime de kremler etki etmemiş o da saf zeytinyağı sürmüş çok iyi gelmiş, aklımızda bulunsun ben de lansinoh almıştım olmadı zeytinyağı sürerim
Bana da tahinin üstünde biriken yağ iyi gelmişti. Bir de kantaron yağını önerdiler canım aklında olsun

Canım ben hemoroid için kullandım, bi sorun olmadı. Göğüs için de tavsiye ediyorlar ben de baslayacagim

canım gecmiş olsun bendede süphelendiler baska dr sordum bugun ciğer geliştirici iğne yedim bi doz dr bşe olmaz dedi önlem olsun diye allah korusun erken dogum olursa ciğerleri gelişssin diye havuc suyu iç suyun azmı su iç fındık fıstık ve muz ye kilo alsın diye allah zamanında kucagımıza almayı nasip etsin beni altan muayene etti

bakıyorum hemen canım bende diğer ay yaopacaktım fakat erken dogum riskine allahatan bişe olmazsa nisan basına kalmadan yaptırırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…