- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.301
Canım bi de bol bol bebile kilo aldıran şeyleri ye tahin pekmez yediğim ay bebişin kilosu bi hafta önde çıkmıştı. Kaşar ye muz ye ne kadar kilo alırsa o kadar iyiKızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
Kızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
Bugün yapmam zaten canım yarına anca. Ama haklısın oturduğun yerden yapıcam. Annem ben yapıcam diyor inşallah belki bana kalmaz :)Sizde güle güle kullanın canım ağrın varsa çok zorlama kendini bende uzanıyorum hiçbirşey yapasım yok ütü yaparken boyunu kısalt ütünün oturduğun yerden ütüle
Bişi diyim mi benim 2 sepet anca çıktı ya. Bir renkliler bir beyazlar bitti bütün kıyafetleri. Ki içinde benim lohusa setim de var. Ben az mı kıyafet aldım bu bebişe acabaGec kalmis degilsin ama 30. Haftadan sonra insan cok cabuk yoruluyor. Bir an önce hallet. O bebis camasirlarini yikayip minik minik tek tek ütülemek cok yorucu gercekten. Benim salonda 3 gundur bebek camasirlari var. Daha da bitmedi bugun son postayi yikayacam allah izin verirse. Yarin da onlari utuler kaldiririm.
Aynı şekilde canım ben de öyle yapacağım inşallah.Ben doğumhaneye vereceklerimi hurcun içine koydum hastane çıkışının badisini ve önlüğünü çıkardım içinden birde hurca bez koyacağım bir tane.küçük bebek çantasınada bir tane 5şi hastane çıkışı bir tane yenidoğan alt üst takım penye yelek yedek çorap yedek penye battaniye iki paket ıslak mendil ağız bezi biberon pişik kremi emzik bez koydum
Yok canım ben de gidiyorum 2.5 sınır. Sen gittiğinde endokrine de görün. Diğer arkadaş da öyle yapsın. Tsh çok önemli ben 3 aylık itibari ile baktırıyorum her ayBenimde 3 80 normal dedi doktor kaç defa dedim 2.50 sınır değilmi diye yok normalmiş anlamıyorum ki bizdemi sıkıntı
Canım gitsenize hastaneye çok düşmüş tansiyonun sen çok yoruyosun kendini ev işleriyle dikkat et nolurKızlar 2 saat önce bi fenalaştım bi anda kramp girdi kasıklarıma ani bi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon 6 ya 6 olmuş çok düşmüş bian hem doğurup hem ölcek sandım şimdi azıcık daha iyim çok korktum ama kasılma devam ediyor ara ara bebiş hareketli ama arada vuruyor şükür İnş bidaha olmaz gerçekten hiç bu kadar korkmamıştım
Aynen canım. Bebek rahat olunca hareketlenir diyorlar sağa yatınca kıpır kıpır. Sola yatınca aşağı tarafta ağrım oluyor resmen. Çoğunlukla sağa yatıyorum ben de.Kızlar bu sola yatmak olayı benim için önemli malum gerilik sıkıntı var.. Ama ben soldan yumurtlama olduğu için solda kaldım hamile soluma yatınca hareketi bile azalıyor ben daralıyorum bebek otarafa yatıyo hep dışardan bile belli bu... Acaba benim için sağ taraf dahamı iyiki
Benim hazırlıklar misafirler için Can'ım. Yemek bi şekilde hallolur.Bende yapıp koyayım diyorum doğumda kayınvalide anne gelir kayınvalide 15 20 gün kalır annem 2 3 gün belki yemek yaparlar aslında ama eşim yemez asla başkasından annesinden bile zor yiyo artık ufak tefek hazır şeyler aldırdım çocuklar için acıkınca hemen vermeye en azından yemek türüde yapıp koyayım diyorum bakalım elimizin altında iyi olur gelen giden için hazır şeyler aldırıcam zaten öyle uğraşanayız kek börek valla kızımla ve çocuklarımla keyf yapmak istiyorum Allah izin verirse hiç diğer doğumlar da yatmadım bu da sırf zaman geçirmek için yatağımda yatıcam kimse bişey demez zaten herkes 4 gözle bu bebişi bekliyor o acıdan sonra vururum zaten konuşanı ..
Aynen tarif ettiğin gibi bi ağrı Can'ım. Vajina kemiğinden başlıyor. Yürüyünce açılıyorum ben.Kızlar bu catı agrısı nasıl bişey 3-4 gündür bendede hiç olmayan bi agrı var bacaklarımın arası resmen kemiğim agrıyo hissediyorum dayanılmıcak kadar değil ayaga kalkıp yürüyünce oluyo genelde bide gece yatakta dönerken
Allah yardımcınız olsun cnm. Dualarımız seninle.Kızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
E bebekte baby plus var Can'ım. 500 tl şuan. Ona bak istersen.Kizlar ev tipi anakucagi otomatik sallananlar hep 600 den mi basliyor uygun fiyata hic gordunuzmu
Canım çatı ağrısı yasiyorsun sen de şu an. Ben 15.haftadan beri yaşıyorum, gece dönerken bagirmamak için yastığı isiriyorum kalçam desen azcık yürüsem felç gibiyim. Kimilerinde hiç olmazmış kimilerinde de benimki gibi bıktırırmışKızlar bu catı agrısı nasıl bişey 3-4 gündür bendede hiç olmayan bi agrı var bacaklarımın arası resmen kemiğim agrıyo hissediyorum dayanılmıcak kadar değil ayaga kalkıp yürüyünce oluyo genelde bide gece yatakta dönerken
Vuruldum canım hemde duble dubleAh canım ya biz ne desek boş inşallah durabildiği kadar durur içerde . Erken doğsada artık yaşam sınırını gecti . Hepimizin bebişleri zamanında gelir inşallah . Şu enfeksiyonda ne gıcık bişeymiş ya herkesin başına geliyor . Ciğer geliştirici falan vurdular mı peki her ihtimale karşı
Ayyy okurken ben sinir harbine girdim. Oyle kaynanayi varya evime sokmazdim ama iste esin icin katlanmak zorunda kaliyosun. Yok yok.bu dogumda alma sakin yanina kuzum birak uzak olsun oyle daha iyi olursun sen. Ne insanlar var ya. Yuz verme o kadina guleryuz haketmiyo o kadin gicik ay cok sinir oldum.
Sende oyle canim sende takip et pamuklu bez yada pecete koy ic camasirina. Bende takipteyim henuz. Doktor banada suyun iyi dedi bebekte gayet iyi hareketli cibir cibir valla. Allah yavrulamizi saglikla bize bagislasin insallah ♡
Çok iyi canım önlemi de almışlar . Sende üzme kendini iyi olucak inşallah kızçen . Ara ara yaz buralara kaybolma ortalıktan merak ederiz seniVuruldum canım hemde duble duble
Bana da tahinin üstünde biriken yağ iyi gelmişti. Bir de kantaron yağını önerdiler canım aklında olsuncanım benim eltime de kremler etki etmemiş o da saf zeytinyağı sürmüş çok iyi gelmiş, aklımızda bulunsun ben de lansinoh almıştım olmadı zeytinyağı sürerim
Canım ben hemoroid için kullandım, bi sorun olmadı. Göğüs için de tavsiye ediyorlar ben de baslayacagimKızlar göğüs uçlarında emzirirken çatlak olmamasi için bakım vakti geldi sanırım. Oğlumda çok çektiğim için şimdiden önlem almak istiyorum. Aktardan kantaron yağı aldım henüz kullanmadım . Hamilelikte var mı kullanan? Bir zararı yoktur inşallah
hemen bakıyorum babysiBen de kolonya şişeleri ve şeker kavanozları hazırlıyorum Can'ım. Tahtakale toptan satış diye bi site var. Ordan aldım malzemeleri. Hastane içinde çikolata.
tahinin üstündeki yağı banada hemsire söylediBana da tahinin üstünde biriken yağ iyi gelmişti. Bir de kantaron yağını önerdiler canım aklında olsun
canım gecmiş olsun bendede süphelendiler baska dr sordum bugun ciğer geliştirici iğne yedim bi dozKızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
bakıyorum hemen canımşeker sepetim diye bir internet adresi canım daha almadım ama birdaha ki ay sipariş vereceğim. Benim eve gelen çok olmaz diye düşünüyorum. Sadece eşimin ailesi var onlarda çok uzakta oturuyor hem araya ramazan giriyor gelen mevlütte gelir. Hastaneye yaptıracağım bu kavanozları zaten çok yaptıracağım eve gelen olur belki diye.
sakın aman ha arkadasımHic icmiyorum bn
Hediyelik hastanede sadece cikolata dagitacagim canim birsey hazirlamadim .
bakıyorum hemen canımbende diğer ay yaopacaktım fakat erken dogum riskine allahatan bişe olmazsa nisan basına kalmadan yaptırırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?