2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy çok güldüm ya sizin durum daha fena bnmki çok sakin bi insan evde doğursam kordonunu keser yani . Ama bazen bizim kız çok sert hareketler yapıyor içerde ay yy aman falan diyorum bi bakışı var onu görünce gülesim geliyır ne olduğunu anlamaya çalışıyor garibim

Yavaş yavaş yaparsın canım çümkü zaman ilerledikçe hafiflemeyeceğiz farklı sıkıntılarımız olabiliyor bak mesela dün gayet iyiydim koltuklarımı sandalyelerimi sildim bugün hiçbirşey yapasım yok sabahtan beri uzanıyorum günümüz günümüzü tutmuyor

Yavaş yavaş yaparsın canım çümkü zaman ilerledikçe hafiflemeyeceğiz farklı sıkıntılarımız olabiliyor bak mesela dün gayet iyiydim koltuklarımı sandalyelerimi sildim bugün hiçbirşey yapasım yok sabahtan beri uzanıyorum günümüz günümüzü tutmuyor

Doğumhaneye verileceklerin içinde neler olmalı kızlar ona göre küçük bi hurç hazırlayayım, ayaklarım çok şiş be altları acıyo , bebeğimin kıyafetlerini yıka yıka bitiremedim
Gercekten yıka ütüle bitmiyor :/ ben tekrar utulemem ama dogduktan sonra. Anasi babasi gibi kırışık giyinsin nefret ediyorum gercekten ütü yapmaktan. Hastane cantasi icin ben de napacam bilmiyorum gercekten. Her kafadan bir ses cikior. Kimisi direk bebek cantasini istiyorlar diyor. Kimisi cantayla ugrasmazlar diyor. Ne yapacagimi sasirdim. Ama bugun bebek cantasini hazir edecem oyle ya da boyle. Belki dogumhaneye verilecekleri ayni bir seyin icine koyarim. Tül keseler almistim bebis icin(ayni cantaya sigmayi planliyordum o zamanlar) o tül keselere dogumhaneye verilecekleri koyarim.

Amin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolay doğumlar nasip etsin, Sağlıkla sıhhatle mutlulukla yavrularımıza kavustursun inşallah

Gec kalmis degilsin ama 30. Haftadan sonra insan cok cabuk yoruluyor. Bir an önce hallet. O bebis camasirlarini yikayip minik minik tek tek ütülemek cok yorucu gercekten. Benim salonda 3 gundur bebek camasirlari var. Daha da bitmedi bugun son postayi yikayacam allah izin verirse. Yarin da onlari utuler kaldiririm.

Benimki çok panik bir insandır normalde de, hele şimdi işin içinde bebek de olunca çok komik bir hal oluyor ikimizde de :)) gece on defa seslenir iyi misin diye, ben de uykum kaçmasın diye cevap vermiyorum parmağını burnumun önüne tutuyor nefes alıyor muyum diye çünkü bebek ses duyunca langır lungur dönmeye başlıyor hemen sonra da uyuması zaman alıyor

Ben doğumhaneye vereceklerimi hurcun içine koydum hastane çıkışının badisini ve önlüğünü çıkardım içinden birde hurca bez koyacağım bir tane.küçük bebek çantasınada bir tane 5şi hastane çıkışı bir tane yenidoğan alt üst takım penye yelek yedek çorap yedek penye battaniye iki paket ıslak mendil ağız bezi biberon pişik kremi emzik bez koydum

Bezi kac numara olandan koydun? Ben hem 1 hem 2 numara koyum diyorum nolur ne olmaz. 1 numara o kadar kucuk ki. Ben hic o kadar kucuk yenidogan gormedim

Evet İstanbuldayım. Pazartesi kadın doğumda randevum var, oradan sonra da bezmialeme gidiyim o zaman. Acaba randevu almak gerekiyor mu yoksa direk gitsem muayene olabilir miyim?

Hamilelikten önce kan tahlillerimde hiç böyle bir sorun çıkmamıştı ama benim de ablamın tiroidleri çalışmıyor ve ömür boyu dışardan takviye alıp ilaç kullanmak zorunda. Belki de dediğin gibi genetikse benim de çalışmıyor olabilir Allah korusun bebişe bir zarar gelmesinde gerekirse ilaç kullanırız napalım

Haklisin ben kurdurayim gider gelir oynarim birax pozitiflik verir belki
Ya bnde hiç böyle değilim hamilelik değiştirdi galiba beni :)
Ben aile binasinda iyice huy degistrdim .
Hamilelikten olan gecerde ins .
Daha bide lohusasi var bunun ama yaa
Bende 33 haftada baslarim diye dusunuyorum .eksiklerde az kaldi ins.
canım şimdi dr gittim akıntın normal enfesiyon dedi ama sızmalar olabilir takipte kalalım dedi
Benimde enfeksiyonum vardi dr ilac vermk istemedi .ondan demkki

Evde hala misaifim var hic anlamadim yazdigini kopyala yaptim
Hazirlamak lazim yavastan nolur nolmaz

Ayyy okurken ben sinir harbine girdim. Oyle kaynanayi varya evime sokmazdim ama iste esin icin katlanmak zorunda kaliyosun. Yok yok.bu dogumda alma sakin yanina kuzum birak uzak olsun oyle daha iyi olursun sen. Ne insanlar var ya. Yuz verme o kadina guleryuz haketmiyo o kadin gicik ay cok sinir oldum.

Canim benim amin insallah cok tesekkur ederim. Mantar yok eminim kasinti falanda yok zaten. Idrar yaparken yanmada yok. Ama dedigin gibi olabilir tabi kuzum.

Sende oyle canim sende takip et pamuklu bez yada pecete koy ic camasirina. Bende takipteyim henuz. Doktor banada suyun iyi dedi bebekte gayet iyi hareketli cibir cibir valla. Allah yavrulamizi saglikla bize bagislasin insallah ♡

canım benim eltime de kremler etki etmemiş o da saf zeytinyağı sürmüş çok iyi gelmiş, aklımızda bulunsun ben de lansinoh almıştım olmadı zeytinyağı sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…