- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.321
Aynen canım çok şükür. Evet gördüm çok tatlı olmuş siseler. Ben de iki çeşit kurabiye yaptım attım buzluga. Bilmiyorum ne kadar gelen olur. Amiiiin amiiiinÇok şükür bugünleri gördük Can'ım. Ben de hediyelikleri yapıyorum şimdi. Yavaş yavaş buzluğa bişeyler hazırlayıp atıyorum. Tatlı telaşlar. Rabbim zamanında nasip etsin.
Aslında farksızım senden bazen biran önce doğsun kavuşayım istiyorum...sonra küçük daha büyümesi lazım..vaktinde gelsin istiyorum..sanırım hepimiz karışık duygular içindeyizBnde bilmiyorum ki havalarda güzelleştikçe artık yanımda olsun birlikte gezelim istiyorum galiba:)
Ay ne güldümBenimki çok panik bir insandır normalde de, hele şimdi işin içinde bebek de olunca çok komik bir hal oluyor ikimizde de :)) gece on defa seslenir iyi misin diye, ben de uykum kaçmasın diye cevap vermiyorumparmağını burnumun önüne tutuyor nefes alıyor muyum diye çünkü bebek ses duyunca langır lungur dönmeye başlıyor hemen sonra da uyuması zaman alıyor
baya toparlanmış canım kilosu. İnş biraz daha dayanır bebişKızlar kızlar, bebegim 1520 gram suan. Suyum 3 gün öncesine göre daha az. Kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı, cec500 antibiyotik verdi doktor. Suyum sızmaya devam ediyor. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. 30+2 suan. Bir kac hafta daha dayansa birsey istmemem.. duanınızı esirgemeyin bizden. İnsallah sag saglim hepimiz evlatlarımızı kucaklarız.
canım dikkat et kendine ...çok geçmiş olsunKızlar 2 saat önce bi fenalaştım bi anda kramp girdi kasıklarıma ani bi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon 6 ya 6 olmuş çok düşmüş bian hem doğurup hem ölcek sandım şimdi azıcık daha iyim çok korktum ama kasılma devam ediyor ara ara bebiş hareketli ama arada vuruyor şükür İnş bidaha olmaz gerçekten hiç bu kadar korkmamıştım
Benim de heemen hemen bitti canm ıvır zivirlar kaldı onlarida doğumdan sonra da olsa olur diyorum. Lohusa tacı terliği kayınvalidem almış. Oda yapmadık park beşik aldık o yüzden kolay oldu. Ev temizliği de dolaplarin içlerini falan kendim hallettim camlar duvarlari annem ben yaparım diyor. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahSanırım şeker içim alabileceğimiz tek önlem günlük ölçüm bol hareket gerisi bize bağlı bi durum değil. Umarım kolay atlatırız bu son haftaları. Kıyafetleri de öyle yapıcam evet @tired , küçük keselerde valize koyucam ne ne için belli olsun o kalabalıkta herşey karışabilir çünkü.
Bebek bezi olsun mutlaka , benim setimde battaniye bere eldiven çorap alt üst ve iç zıbın var bu parçaları vericem. Ekstra tulumu var takımın onu da yedek olarak koyucam ikisini aynı anda giydirmezler sonuçta.
hiç sormahiye canım koşturmaca, odasını kurdurduk hazırladık annemle nevresimlerini diktik. Kıyafetlerini yıka ütüle işkence gibi zaten . En azından bunlar bitti , kendi çamaşır ve pijamalarımı yıkayıp ütüleyip bi kıyafet askısına astım. Herşey tamam gibi . Nisa’nın ilk haftası nasip olursa yardımcı gelicek kapı pencere detaylı bi temizlik yaptırırım . Eksiklerim var yan beşik , reflü yastığı, arabası kaldı bunları da karar veremiyorum bir türlü alırsam bitecek nihayet. Rabbim her anne adayına kolaylık , alabilme gücü versin inşallah . Sen de durumlar nasıl ? Bitirebildin mi? Ayrıca ufak tefek şeylerde var ama yetiştirebilirsin yapıcam ; çikolatası hediyelikleri vs. Oda süsü vs yaptırmıcam çünkü Doğumdan 2 ay sonra fln eşimin yanına gidicem , yan beşiğimi alıp giderim çünkü o yüzden gerek duymadım. Lohusa tacı vs de yaptırmadım hastaneden çıkıp biran önce eve gelmek istiyorum o iş bana işkence gibi geliyor. Sanırım evde iyi hissedersem giyinip süsleniriz oğlumla öyle foto çektiririz
aynen canımBende birdahaki randevumda birşey çıkmazsa yaptıracağım. Biz herşeyimizi hazırlayalım da dursun kenarda içimiz rahat etsin en azından
bende haftasonu kadın alayım dedim perdelerimide yıkayım erken mi acaba ama dr beni korkuttuBenim de heemen hemen bitti canm ıvır zivirlar kaldı onlarida doğumdan sonra da olsa olur diyorum. Lohusa tacı terliği kayınvalidem almış. Oda yapmadık park beşik aldık o yüzden kolay oldu. Ev temizliği de dolaplarin içlerini falan kendim hallettim camlar duvarlari annem ben yaparım diyor. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
kızlar ben cantamı bu hafta sonu topalayacam almam gereken bu listeler dısında bişe varmı
Ayy koskoca adamlar küçük çocuklar gibi oldular :) geçen gün plesantayı sormaya çalışıyor benimki biliyo musun kadının bi şeyi kopmuş Doğumda bebekle birlikte çıkmıştı diyor nerde gördüyseAslında farksızım senden bazen biran önce doğsun kavuşayım istiyorum...sonra küçük daha büyümesi lazım..vaktinde gelsin istiyorum..sanırım hepimiz karışık duygular içindeyiz
Ay ne güldümdemek burnuna nefes kontrolü yapıyor. Benimkide acayip panik...geçen eli karnımda seviyordu o an şiddetli bi tekme yedim minnoşumdan
İstemsiz bağırdım..aklı çıktı eliyle bebeğe zarar verdiğini düşünmüş. Dedim adam gidiyor bembeyaz oldu
baya toparlanmış canım kilosu. İnş biraz daha dayanır bebiş
canım dikkat et kendine ...çok geçmiş olsun
benimde aklıma çorap, sabun ve bebek için ağız mendilikızlar ben cantamı bu hafta sonu topalayacam almam gereken bu listeler dısında bişe varmı
bende haftasonu kadın alayım dedim perdelerimide yıkayım erken mi acaba ama dr beni korkuttu
Tamam kuzum fırsat buldukca yazıyorum okuyorum yazılanları canımın iciiiÇok iyi canım önlemi de almışlar . Sende üzme kendini iyi olucak inşallah kızçen . Ara ara yaz buralara kaybolma ortalıktan merak ederiz seni
Bende bazen instagramda falan sezeryan doğum videosu falan görüyorum . Ona gösteriyorum bak diye . Adamın içi gidiyor hemen kafasını başka tarafa çeviriyor . İzleme böyle şeyleri diyor . Hayır yani ben doğurcam o niye bu kadar korkuyor anlamafım . Geçenlerde de kesesiyle doğmuş bi bebeği videoyata çekmişler onu göstermeye çalıştım bakmadı ekranaAyy koskoca adamlar küçük çocuklar gibi oldular :) geçen gün plesantayı sormaya çalışıyor benimki biliyo musun kadının bi şeyi kopmuş Doğumda bebekle birlikte çıkmıştı diyor nerde gördüyseZar zor anlattım çok şaşırdı :)) ve benimle Doğuma giresi varmış, napıcaz bilmiyorum.. O göbeğe dokunurken ürkme hepsinde var sanırım, bütün çocuklu kadınlara soruyor sizin bebekte böyle sağa sola kayıyor muydu, kaç kere yapıyordu, normal mi bu falan diye erkekler kadınlarla böyle şeyler konuşmazlar ayıp diyorum, ne var canım soruyorum istemiyorlarsa söylemesinler diyo
vala bende ole dusunuyodum perdelerim cok kirlendi allah korusun erken dogum olsa rezilimbende 23 nisanda alayim diyorum 37 hafta başlamış olacak çokmu geç olur acaba bilemedim
ben oğluma sarı örttüm masşallah ne sarılık oldu ne bişeKızlar arkadaşa da söyledim burda belki bilmeyenler vardır sarı yemeni örtülmesi gerekiyormuş bebeğe bir müddet sarılık olmasın diye. Bende sonradan öğrendim hastane çantama da koyacağım. İlk başta eski bir inanış sanmıştım ama gerçekmiş. Tıbben bile varmış sarı ışık tutulurmuş bebek sarılık olmasın diye. Aklınızda bulunsun sizinde.
sabun neden canımbenimde aklıma çorap, sabun ve bebek için ağız mendili
ya ben 2 gün kalmıştım hastanede bütün kaslarım ağrıyordu 2. gün vücudumu yıkamıştım sabunlanmıştımsabun neden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?