2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür bugünleri gördük Can'ım. Ben de hediyelikleri yapıyorum şimdi. Yavaş yavaş buzluğa bişeyler hazırlayıp atıyorum. Tatlı telaşlar. Rabbim zamanında nasip etsin.
Aynen canım çok şükür. Evet gördüm çok tatlı olmuş siseler. Ben de iki çeşit kurabiye yaptım attım buzluga. Bilmiyorum ne kadar gelen olur. Amiiiin amiiiin

Bnde bilmiyorum ki havalarda güzelleştikçe artık yanımda olsun birlikte gezelim istiyorum galiba:)
Aslında farksızım senden bazen biran önce doğsun kavuşayım istiyorum...sonra küçük daha büyümesi lazım..vaktinde gelsin istiyorum..sanırım hepimiz karışık duygular içindeyiz

Ay ne güldümdemek burnuna nefes kontrolü yapıyor. Benimkide acayip panik...geçen eli karnımda seviyordu o an şiddetli bi tekme yedim minnoşumdan
İstemsiz bağırdım..aklı çıktı eliyle bebeğe zarar verdiğini düşünmüş. Dedim adam gidiyor bembeyaz oldu
baya toparlanmış canım kilosu. İnş biraz daha dayanır bebiş

canım dikkat et kendine ...çok geçmiş olsun

Benim de heemen hemen bitti canm ıvır zivirlar kaldı onlarida doğumdan sonra da olsa olur diyorum. Lohusa tacı terliği kayınvalidem almış. Oda yapmadık park beşik aldık o yüzden kolay oldu. Ev temizliği de dolaplarin içlerini falan kendim hallettim camlar duvarlari annem ben yaparım diyor. Yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

bende haftasonu kadın alayım dedim perdelerimide yıkayım erken mi acaba ama dr beni korkuttu

Anne için
*2 takim pijama
*1 gecelik
*4-5 külot (hemn kullanıp atılanlardan varmış )
*4 tane hasta bezi (hastanede veriyormuş ) yada ped (hastanede veriyormuş )
*terlik
*ince bir yelek
*lohusa tacları veya yemeni
*1 tane el yüz havlusu
* Gögüs kremi
*Tarak- Kolanya - Makyaj malzemesi - Diş fırçası-macun
* Peçete- Bardak- Çatal- Kaşık
* Telefon Şarj aleti

bebege,
*10 lu hastane çıkışı (ağız bezi vs 10 lu sette oldugu icin hic yazmiyorum)
*yedek olarak 5 li zıbın seti
*6 tane bebek bezi
*emzigi,emzik kutusu,her ihtimale karşı biberonu ( tabi kaynatmayı unutmayın)
* göbekbagı
*ıslak mendil(yebidoğan)
*pişik önleyici krem ,
*ana kucağı portbebe
*bataniye kundak
* arkadaşlar bi bardak ve bir cay kaşıgı almanınızı tavsiye ederim süt gelmeyince kaşıkla mama vermek zorunda kalabiliyosunuz hastanede arıyosunuz sıkıntı oluyor
kolonya,peçete, ve misafirlere ikram edilecek mahnet cikolatalarıda unutmayalım

kızlar ben cantamı bu hafta sonu topalayacam almam gereken bu listeler dısında bişe varmı

Canım sarı yemeni olayını biliyor musun bilmiyorum bende bilmiyordum ablam söyledi. Bebek sarılık olmasın diye sarı yemeni örtülmesi gerekiyormuş. Bir araştır istersen bana ablam memlekete gittiğinde verdi. Ben başta eski inanış sandım ama gerçekmiş tıbben bile var yani :)

Ayy koskoca adamlar küçük çocuklar gibi oldular :) geçen gün plesantayı sormaya çalışıyor benimki biliyo musun kadının bi şeyi kopmuş Doğumda bebekle birlikte çıkmıştı diyor nerde gördüyse Zar zor anlattım çok şaşırdı :)) ve benimle Doğuma giresi varmış, napıcaz bilmiyorum.. O göbeğe dokunurken ürkme hepsinde var sanırım, bütün çocuklu kadınlara soruyor sizin bebekte böyle sağa sola kayıyor muydu, kaç kere yapıyordu, normal mi bu falan diye erkekler kadınlarla böyle şeyler konuşmazlar ayıp diyorum, ne var canım soruyorum istemiyorlarsa söylemesinler diyo

Bende bazen instagramda falan sezeryan doğum videosu falan görüyorum . Ona gösteriyorum bak diye . Adamın içi gidiyor hemen kafasını başka tarafa çeviriyor . İzleme böyle şeyleri diyor . Hayır yani ben doğurcam o niye bu kadar korkuyor anlamafım . Geçenlerde de kesesiyle doğmuş bi bebeği videoyata çekmişler onu göstermeye çalıştım bakmadı ekrana

Kızlar arkadaşa da söyledim burda belki bilmeyenler vardır sarı yemeni örtülmesi gerekiyormuş bebeğe bir müddet sarılık olmasın diye. Bende sonradan öğrendim hastane çantama da koyacağım. İlk başta eski bir inanış sanmıştım ama gerçekmiş. Tıbben bile varmış sarı ışık tutulurmuş bebek sarılık olmasın diye. Aklınızda bulunsun sizinde.

ben oğluma sarı örttüm masşallah ne sarılık oldu ne bişe

Kızlar hasta değilim ana bi kaç gündür böyle hem burnum tıkalı hemde balgam var çok rahatsız ediyor . Hayatta da çıkartamam balgam . Nasıl gider bu belki bilen birileri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…