2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim doktora gitseydin nie boyle olmus iyi birsey degil.
Bi bakiyim canim
Oyle gercekten ne cok is var Rabbim yardimcimiz olsun bircogumuzda yalniziz

hay allah benımde hastane çıkışım pembe renk aldıgım yerde beyaz yoktu bu renk hoşuma gitmişti hiç bilmiyordum bu konuyu

sakın aman ha arkadasım su ve havuc suyu sart suyun nasıl iç aman ha su cok tehlikeliymiş hatta yarısabıliriz
Yarismi yok ya ben 1 bucuk icsem sukrederim
kızlar ben cantamı bu hafta sonu topalayacam almam gereken bu listeler dısında bişe varmı
Canim emin degilim gogus kalkaninida alirim belki .
Alalim canim nasil olsa esimiz tasiyacak valizi
Kızlar hasta değilim ana bi kaç gündür böyle hem burnum tıkalı hemde balgam var çok rahatsız ediyor . Hayatta da çıkartamam balgam . Nasıl gider bu belki bilen birileri vardır
Bndede var canim napsam cikmiyor

Kızlar göğüs ucu için ayva çekirdeğini suya koyunca krem oluyor onu çok öneriyorlar bir se kantaron otu yağı, bir de zeytinyağı. Hepsi var bakalım. Ayva çekirdeğini hamileligimin başından beri yedikçe biriktiriyorum buzluga attım ufak bir kaba. 3 gündür de göğüs uçlarım acıyor hafif hafif, süt de geliyor azcık beyaz bisey ara sıra. Kantaron otu yagina başladım az önce sürdüm banyodan sonra. Inşallah çok çatlamaz ya

Benim göğüs uçlarım hiç acımıyor sütte hiç gelmedi, çatlamadılar da. Ben karnıma sadece bebe yağı sürüyorum onu sürerken göğsüme ve ucuna da yediriyorum. Herkesin acıyor benimki hiç acımadı iyi bir şeymi kötümü bilemedim şuanda. Önceden çok minnaktı göğsümün ucu tek değişiklik şuanda azcık büyümesi.

Bizdeki batıl inançlar da benim tarafta var bebek dogar dogmaz agzina sekerli su vermek, ilk giyecegi giysileri yikamamak gibi isin kotu yani ben engelleyemiyorum da o kadar inatlar ki

Benim d acimiyor. Süt de gelmedi :/

Bizdeki batıl inançlar da benim tarafta var bebek dogar dogmaz agzina sekerli su vermek, ilk giyecegi giysileri yikamamak gibi isin kotu yani ben engelleyemiyorum da o kadar inatlar ki

Aa öyle şey mi olur ya kim bilir o kıyafetler nerelerden geçiyor toz kir içinde o hale geliyor. Ben kendime aldığım çorabı bile yıkamadan giymem bebeğime hayatta giydiremem valla. Aman bu eskilerin olayları inanışları beni benden alıyor zaten. Ben sözümü geçiriyorum, çünkü şimdiye kadar hiç yüz göz olmadım hep benden bir çekinirler hele de böyle durumlarda asla dedim mi konusu bir daha olmaz bile. Valla canım bir şekilde engelle onları minicik çocuğa şekerli su ne demek ya.

Benim d acimiyor. Süt de gelmedi :/

Yapısal olabilir canım, şuanda gelmedi diye gelmeyecek diye birşey yok. Benim memikitolar 3 beden büyüdü 80 den 95 e çıktı. Bazen diyorum artık hakkını verip iyi bir süt yapar yoksa keser atarım diye uçları çok büyümedi acımadı da. İnşallah acımadan sütümüzde gelir emziririz de.

Kızlar bnde dün bi arkadaştan biley duydum sizede paylaşayım . Bana dedi ki yeni doğduğunda süt bile vermeden bir iki bar tanesinin suyunu ağzına değdir bebeğin gazsız olur dedi . Kendisi yapmış hiç gaz sorunu yaşamamış . 1.5 yaşında kızı. Artık ne kadarı doğru bilemiyorum o zmn narı nerden bulutuz onu da bilemem :)

Yikadim bile hastane çıkışlarını artik ne derlerse gorunce sekerli su icin de hastane cantana kup seker koy mutlaka dediler. Tabiki koymayacam. İnsallah o kargasa da onlarinda aklina gelmez. Ben de gicik oluyorum bu inanclara. Sacmaliktan baska bir sey degil.
Benim cok da buyumedi insallah verir gercekten süt. Mama parasina yetisemeyiz yoksa valla
Bence bu da o meshur batil inanclardan birisi eminim onun kizinin gazsiz olmasi tamamen tesaduftur.

Canim evet stres çok etkiliyor ben ilk zamanlar çok kasıyordum kendimi yüksek çıkmıyordu ama yinede nasıl olur diye evham yapıyordum. Sonra benim metabolizma çok iyi çalışıyor bence yok seker falan dedim ve boyle ölçmeye başladım daha da düşük çıkmaya başladı stres çok etkili cunki bebeğe birşey olacak korkusu bizi yiyip bitiriyor ve bizim insulin kullanacak kadar çok çıkmıyor şekerimiz. Baktım yüksek hemen yuruyus ve suya abaniyorum hatta geçen dışarıda haciogluna yedik ben oğlundan 1 lahmacun eşimden ufak parca lavaş arası döner bi çatal kaynimdan kebap alıp kendimin köfte porsiyoninu yarim pide ile yedim gozum kalmasin diye biraz kaçamak yaptim ve 1 saat sonra 140 cıktı sekerim ama ben diyete alıştığı için mahvoldum düşük çıkmasına şekerin sevinemedim o yüzden yinede diyete devam ediyorum ve ölçümleri yapıyorum. Yani üzülmeden evham yapmadan geçiriyoruz bu günlerimizi
Eskiyle şimdiyi karşılaştırmak çok yanlış bence. Çünkü hazıra alıştık kendim için demiyorum ben dışarıdan alınan böreği keki yiyemem ama artık insanlar ne gerek var diyor gider marketten börek alırım atarım fırına birde kek yanına herşey hazır. Hepsinde kimyasal var e buda metabolizmayı bozuyor canim. Eminim annenin zamanında dışarıdan hazır çorba bile alıp yapmıyordur ama şimdi çoğu kişi bunları kullanıyor en fazla aldığı kasar peyniri suçun falandır ama şimdi bu dediklerin bile gerçekten peynir mi gerçekten etten yapılan sucuk mu diye dusunuyoruz

Kişiden kişiye değişir canım tabiki kötü bisey değil, önemli olan doğumdan sonra sütünün gelmesi gerisi önemli değil. Benim de daha catlamadi ama hafif hafif acıyor tam ucu 3 gündür. Ben de banyodan sonra hep kremlenirken sürüyorum da kantaron otuna da yeni başladım bakalım çatlağı önlüyor diyorlar inşallah işe yarar. Aman acimasin hiç catlamasin canım daha iyi ya işte

Olabilir valla ya her kafadan bişey çıkıyor zaten :)

Benim göğüslerim çok erken çatladı daha 4 aylıkken birden büyüdü nasıl oldu anlamadım. Hep kırmızı çizgiler her yerinde göbeğim çatlamadı çok şükür onun için jel kullanıyorum. İnşallah doğumdan sonra da çatlamaz çabuk toparlanır

Yaa gervekten komikler ve ne kadar bilgisiz oluyorlar bu konuda benimkinin 7-8 haftalik hamileyken bebegin kafasini tuttugunu sanmasi ve tuttugu seyin benim genital bolgemin ust tarafi olmasi bunun en guzel ornegi hala hatirlatip gülüyorum sinir oluyor yabu 7-8 haftalik bebegin o kadar buyuk kafasi mi olur hadi sen uyku arasi oranin benim seyim oldugu fark etmedin, cocugun o kadar buyuk olmayacagini da mi dusunemiyorsun be adam uyku arasi aha bebisimin kafasi avcumun icinde sevmeye durdu ya ciddi ciddi
Bebimki de hic bakmiyor oyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…