2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Esim hastaliklari var cok yardim edemiyor.kizamiyorum bende ona.
Ailemden kimse gelmez Rabbim muhtac etmesin .

Canim dikkat et valla sakaya gelmiyor.
Birde sor asagida hissediyorum diye .
Yikamalari yapmismiydin .aah bide onlari utulemek var
Aynen canım sorucam bn aşağıda hissetmiyorum çok ama karnım büyüdükçe aşağıya doğru gidiyor sanki ya da bn kuruntu yapıyorum . Ben hepsini yıkadım ütüledim çok şükür .

Maşallah kızlar hepiniz ayrı tatlı duruyorsunuz...dert etmeyin küçüktü büyüktü...bence her hamile güzel görünüyor kesinlikle...karnımdaki mucizeyi gördükçe hayretle kendime bakıyorum bazen
Sağol canım haklısın dün geceki duygusallık sanırım. Bugün daha iyi ve karnımla barışığım. Aman büyükse büyük göbek değil o bebek bebek modundayım
Çok sevindim canım valla hamilelikte berbat bişey nefes alamamak. Burnunuz açıkken nefes yetmiyor bir de tıkalı olması facia. Terlemek iyi gelmiştir ıhlamur da içiliyordu sanırım o da terletiyor şöyle ballı limonlu yapsan. Tekrardan geçmiş olsun ütüyü düşünme daha zamanımız var inşallah

Ay canım benim sağolasın amin hepimize nasip olsun o günler inşllah. Sana da şifa olsun inşallah yine de doktoruna sorarsın azalma oldu mu suda dinleneyim mi diye. Yakınmış randevunda ona göre karar verirsin kuzum

Canım ya çok geçmiş olsun bizzat denedim işe yarıyor ayaklarını yukarı uzatıp bol su içince suyla birlikte yukarı kayıyor bebiş. Birkaç gün öyle yat rahatlarsın inşallah. İşi misafiri boşver seni çok yordular şu ara.

Bugün yine ağır modda takılıyoruz ben de kızım da. Hiç hareket etmiyor maşallah. Dün okadar yoruldum kıyafetleriyle yerinde durmadı. Bugün yatış modundayım kolum kalkmıyor o da durgun
Bir de bir arkadaş yazmıştı benimki tokken değil açken hareket etmeye başlıyor diye valla benim de öyle resmen bebek yemek alarmı veriyor bana :))

iki ara öğün yap canım istersen. birde bunlarla hazırlanan alternatif tarifler var youtube da onlardan yapablisin haklısın insan skılıyor sürekli sağlıklı beslenmekten. saglıklı atıstırmalık diye girip yap

Canım ben sarımsak yutuyorum hergün bide onu dene istersen

Sağolasın canım, gerçekten nefes çok önemli ya astım hastası olduğum halde bu kadar tıkandığımı hiç hatırlamıyorum. Bugünde şimdi nane limon içtim zencefilli uzandım battaniye altına azcık terlersem yarın daha iyi olurum. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versinnn.

Canım ben sarımsak yutuyorum hergün bide onu dene istersen

Canım sarımsakta yuttum soğanda yedim hatta kesip koydumda soğanı. Ama terlemek iyi geldi. Bugünde yine azcık terlersem yarına daha daha iyi olurum. Allahtan burda hava yaz havası gibiydi bugünde hiç üşütmedim kendime gelebildim

Canım Ben öyle zamanlarda oturur vaziyette arkama yaslaniyorum, gobegimin üstünde kollarımı birlestiriyorum (çiçek oluyorum ) galiba baskı yapıyor içerde görüyor kollarımın izini, tekme atıyor çözdüm işi. Bazen hiç hareketsiz oluyordu cildiriyordum sen de bi dene

Canım kaynatma olayını nasıl yapıyoruz önce deterjanla yıkayıp sonramı kaynatıyoruz, kaynatmayı nasıl yapıyoruz, kaynayan suya atıp kaynatmaya devam mı ediyoruz kaç dk sürüyo ???? Sonra nerde saklıyoruz onları

Ahahha bir nevi sıkıştırma işlemi sanırım çok mantıklı deneyeceğim hemen canım ben de karnımın üstünde telefonda bişiler yazınca rahatsız oluyor :))

Canım suyu kaynatıyoruz içi boşken ben 2 3 damla sirke atıyorum. Deterjan friendly organik deterjanlardan almıştım ilk kızımda ama bunda daha almadım. Oyüzden sirke en güzeli. Kaynamış suya sirke damlatıp içine biberon emzik pompa malzemeleri kalkan ve süt saklama kaplarını attım 5 dk bekletip aldım duruladım mis gibi oldu.

Anneme de sordum çokta aşağıda değil ama inmeye başlar artık dedi . Normal herhalde . :)
Evet normal bence de :) sizin yüne ilk doğum inşallah normal olur benim sezeryan.

Ya sizde de ilk haftalardaki halsizlik başlamadı mı hala geziyorsunuz maşallah :) ben bıraksa kızım
Tavuk gibi uyuyacağım bütün gün

Bebeğin hareketleriyle başım dertte! Derinden hissediyorum diye panik yaptım sizlere sordum rahatladım.. şimdi de bazen hiç hissetmiyorum tam üstümü giyinip arabanın anahtarlarını elime pat vuruyo bi tane oturuyorum yerime.. kafayı yemem inşallah doğurana kadar..

Bugün benim de öyle hissediyorum ama çok çok az. Bugün kaç kez gitti geldi aklım gitsem mi doktora diye am her düşündüğümde hareket etti bir iki. Bir de duşa girince hareketleniyoe benimki :)

Canım süt saklama kabı diyince aklıma geldi, ben süt saklama poşeti aldım, buzlukta mı saklayacagız artan sütleri? Olur da artarsa elbette :) bir de göğüs kalkanını hangi marka almak gerekir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…