- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.981
Aynen canım sorucam bn aşağıda hissetmiyorum çok ama karnım büyüdükçe aşağıya doğru gidiyor sanki ya da bn kuruntu yapıyorum . Ben hepsini yıkadım ütüledim çok şükür .Esim hastaliklari var cok yardim edemiyor.kizamiyorum bende ona.
Ailemden kimse gelmez Rabbim muhtac etmesin .
Canim dikkat et valla sakaya gelmiyor.
Birde sor asagida hissediyorum diye .
Yikamalari yapmismiydin .aah bide onlari utulemek var
Sağol canım haklısın dün geceki duygusallık sanırım. Bugün daha iyi ve karnımla barışığım. Aman büyükse büyük göbek değil o bebek bebek modundayımMaşallah kızlar hepiniz ayrı tatlı duruyorsunuz...dert etmeyin küçüktü büyüktü...bence her hamile güzel görünüyor kesinlikle...karnımdaki mucizeyi gördükçe hayretle kendime bakıyorum bazen
Çok sevindim canım valla hamilelikte berbat bişey nefes alamamak. Burnunuz açıkken nefes yetmiyor bir de tıkalı olması facia. Terlemek iyi gelmiştir ıhlamur da içiliyordu sanırım o da terletiyor şöyle ballı limonlu yapsan. Tekrardan geçmiş olsun ütüyü düşünme daha zamanımız var inşallahCanım hiçbir şey yapmadılar. Bende eve gelip parol içtim. Gece nefes alamamaktan uyuyamadım saat 4 gibi uyumuşum. Terlemişim sabah bir kalktım. Sanırım terlemek iyi geldi bugün daha iyiyim. Dün çok berbattım ama terleyince azcık açıldım.
Ay canım benim sağolasın amin hepimize nasip olsun o günler inşllah. Sana da şifa olsun inşallah yine de doktoruna sorarsın azalma oldu mu suda dinleneyim mi diye. Yakınmış randevunda ona göre karar verirsin kuzumTamam canım çok teşekkür ederim, öyle güzel yazmışsın ki detaylıca. Güzel yüreğine sağlık. Bugun aldım havuc, buakşam baslıycam. Her akşam 1 su bardağı içeyim. 2hafta sonra kontrolüö var, bakalım ne cıkacak sonuc. Calışabilşr raporu aldım, acaba dinlenmeyle ilgisi var mı diye tereddüt ettim. Yanlışmı yaptım diyeama dediğin gibiyse vücutla ilgili. Artık hayırlısı hakkımızda. Allahım sana hayırlı saglıklı kolay bi doğum nasip etsin canım, iki kuzunlada saglıklı huzurlu nice günleriniz olsun inşallah
Canım ya çok geçmiş olsun bizzat denedim işe yarıyor ayaklarını yukarı uzatıp bol su içince suyla birlikte yukarı kayıyor bebiş. Birkaç gün öyle yat rahatlarsın inşallah. İşi misafiri boşver seni çok yordular şu ara.Kizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Asagiya inmis ama .erken dogum olabilir dedi.
Suan dogum gozukmuyor ama bebek asagida dedi.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.
Daha ne kiyafet yikadim ne evi temizledim .
Dusunup duruyorum naparim diye.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo
Bizde durumlar boyle iste
Benim de aşağıda kızlar. Bildiğiniz külot bölgeme değiyor karnım sanki :)Aynen canım sorucam bn aşağıda hissetmiyorum çok ama karnım büyüdükçe aşağıya doğru gidiyor sanki ya da bn kuruntu yapıyorum . Ben hepsini yıkadım ütüledim çok şükür .
Evet yoğurt kefir kendim yapıyorum sütü köyden getiriyoruz kuru kayısı erik vs hepsini bıraktım şekerli diye kabızlık vs yok zaten çiğ fındık ceviz içi et tavuk balık yumurta falan filan degerlerim normal de çok yıpratıcı oluyor sonuçta hem sıkıldım...yasaklıları hiç yemezsem karnımı tamamen doyurmazsam ve yürürsem sorun yok...zor yani yorucu
Kızlar selam, o kadar berbat durumdayımki isyan etmemeye kuvvetli olmaya çalışıyorum. Hamileliğim boyunca 4. Gribimi yaşıyorum ama en ağırını geçiriyorum hatta hayatımdaki en ağır gribimi yaşıyorum şuanda yatak döşek yatıyorum işten izin aldım geldim eve. Her bir kemiğim ağrıyor. Sinirden bazen ağlıyorum nefes alamadığım için. İnanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum insan hastayken çok hassas oluyor gerçekten. Az kaldı diye diye kendimi telkin ederken acıdanda kıvranıyorum resmen. Allahım hepimize yardım etsin
Çok sevindim canım valla hamilelikte berbat bişey nefes alamamak. Burnunuz açıkken nefes yetmiyor bir de tıkalı olması facia. Terlemek iyi gelmiştir ıhlamur da içiliyordu sanırım o da terletiyor şöyle ballı limonlu yapsan. Tekrardan geçmiş olsun ütüyü düşünme daha zamanımız var inşallah
Canım ben sarımsak yutuyorum hergün bide onu dene istersen
Canım Ben öyle zamanlarda oturur vaziyette arkama yaslaniyorum, gobegimin üstünde kollarımı birlestiriyorum (çiçek oluyorumBugün yine ağır modda takılıyoruz ben de kızım da. Hiç hareket etmiyor maşallah. Dün okadar yoruldum kıyafetleriyle yerinde durmadı. Bugün yatış modundayım kolum kalkmıyor o da durgun
Bir de bir arkadaş yazmıştı benimki tokken değil açken hareket etmeye başlıyor diye valla benim de öyle resmen bebek yemek alarmı veriyor bana :))
Anlayabiliyorum canım dün ben de öyleydim. Üstüne de tüm gün baş ağrısı çektim. Ama bugün ha gayret dedim açtım bakara suresini. Dinleyerek attım kendimi işin önüne baya yoruldum ama bitti çekmecesine de yerleştirdim. Birtek çantam kaldı canım. Sen de en zorunu yapmışsın kaynatma kalmış onu ben de yapacağım ama 10 dk lık iş. Zaten emzik biberon göğs kalkanı bitti :) 5 yaş da olsa 10 yaş da olsa aynı canım anne kalbinin yarısını bırakıp gidiyor işte oyüzden haklısın üzülmekle. Ay ben de çağırayım evet gördüğündeki tepkisini ben de çok merak ediyorum çünkü hak verdim size. Görüp gider yorulsun hiç istemiyorum o hastane ortamında
Ahahha bir nevi sıkıştırma işlemi sanırım çok mantıklıCanım Ben öyle zamanlarda oturur vaziyette arkama yaslaniyorum, gobegimin üstünde kollarımı birlestiriyorum (çiçek oluyorum) galiba baskı yapıyor içerde görüyor kollarımın izini, tekme atıyor çözdüm işi. Bazen hiç hareketsiz oluyordu cildiriyordum sen de bi dene
Canım suyu kaynatıyoruz içi boşken ben 2 3 damla sirke atıyorum. Deterjan friendly organik deterjanlardan almıştım ilk kızımda ama bunda daha almadım. Oyüzden sirke en güzeli. Kaynamış suya sirke damlatıp içine biberon emzik pompa malzemeleri kalkan ve süt saklama kaplarını attım 5 dk bekletip aldım duruladım mis gibi oldu.Canım kaynatma olayını nasıl yapıyoruz önce deterjanla yıkayıp sonramı kaynatıyoruz, kaynatmayı nasıl yapıyoruz, kaynayan suya atıp kaynatmaya devam mı ediyoruz kaç dk sürüyo ???? Sonra nerde saklıyoruz onları
Anneme de sordum çokta aşağıda değil ama inmeye başlar artık dedi . Normal herhalde . :)Benim de aşağıda kızlar. Bildiğiniz külot bölgeme değiyor karnım sanki :)
Evet normal bence de :) sizin yüne ilk doğum inşallah normal olur benim sezeryan.Anneme de sordum çokta aşağıda değil ama inmeye başlar artık dedi . Normal herhalde . :)
Bugün benim de öyle hissediyorum ama çok çok az. Bugün kaç kez gitti geldi aklım gitsem mi doktora diye am her düşündüğümde hareket etti bir iki. Bir de duşa girince hareketleniyoe benimki :)Bebeğin hareketleriyle başım dertte! Derinden hissediyorum diye panik yaptım sizlere sordum rahatladım.. şimdi de bazen hiç hissetmiyorum tam üstümü giyinip arabanın anahtarlarını elime pat vuruyo bi tane oturuyorum yerime.. kafayı yemem inşallah doğurana kadar..
Canım süt saklama kabı diyince aklıma geldi, ben süt saklama poşeti aldım, buzlukta mı saklayacagız artan sütleri? Olur da artarsa elbette :) bir de göğüs kalkanını hangi marka almak gerekir acaba?Canım suyu kaynatıyoruz içi boşken ben 2 3 damla sirke atıyorum. Deterjan friendly organik deterjanlardan almıştım ilk kızımda ama bunda daha almadım. Oyüzden sirke en güzeli. Kaynamış suya sirke damlatıp içine biberon emzik pompa malzemeleri kalkan ve süt saklama kaplarını attım 5 dk bekletip aldım duruladım mis gibi oldu.
Banada bikac kişi dedi göbeğin inmeye başlamış diye normal bence de bide sivri diye erkek diyolar kız deyince de sürpriz yapmasın diyolarAnneme de sordum çokta aşağıda değil ama inmeye başlar artık dedi . Normal herhalde . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?