2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende dünyada tekti onu da ben aldım diyodum kociş için :) ama seninki de benimkiyle aynı

Canım oğluşum git gide kilo alıyor 1060 doğmuştu 970 düşmüştü şimdi 1300 oldu çok şükür ama hiç ağladığını duymadım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :/

İnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorum

Oy kurban olsun teyzesi, aglamasin kız Allah'ın izniyle eve çıkınca seni hiç uyutmicak bol bol ağlayacak o yüzden keyfini çıkar hiç merak etme kucaktan inmemek icin arsiz arsiz bagircak sipacik insallah o gunleri de gorcez canim eve çıkacak minik kuzu emin ol beklediğimizden de önce

Kızz bende öyle bintaç aldım bildiğin siyah demir yan tarafında kırmızı kurdele . Tabi ben pazardan aldım3.5 liraya buldum bnmki de şok oldu
Ay canım valla burda pazar bulsam her şeyimi ordan tamamlarim çok seviyorum pazarı, sen benden de ucuza bulmussun valla insan kendini bi iyi hissediyor dimi

Olması gerekenden küçük yine bazı ölçümler 1 hafta geri ama şükür ilerliyor kızım bi şekilde

Ay maşallah yaa bak annesi nekadar güçlü değilmi ... Rabbim onlara mücadele ruhu vermiş inanki biz olsak dayanamayız

Bende de aynı dert, 4000 mg kan sulandirici iğne kullaniyorm doktorun biri son ana kadar vurunacaksin dedi diğeri doğuma 15 gün kala dozu yarıya 2000 mg dusurcez dedi ya az gelirse yarı doz korkuyorum madem 2000 yeterli niye başından beri 4000 vurunuyorm. Bide aniden sancim gelir doğum başlarsa ben iğneyi vurduktan sonra o zaman ne olacak illa bir çaresi vardir bu sulandiricinin tersi bir ilaç verilebilir doğumda kanama çok olmasın diye. Bazı doktorlar da iğneyi bikac gün kala kimisi bir hafta kala kesiyor. Hepsi bir değişik bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyaç duyuyor sulandirici daha önemli dedi doktorum of kafamda deli sorular

Canım oğluşum git gide kilo alıyor 1060 doğmuştu 970 düşmüştü şimdi 1300 oldu çok şükür ama hiç ağladığını duymadım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :/
Canım ağzında hortum yokmu ondan ağlamıyordur birde verilen tedavi de nasıl oluyorsa sakin oluyor bebişler için rahat olsun inş herşey çok güzel olacak yavruna en yakın zamanda kavuşacaksınız İnşallah

Canım kan sulandırıcı kullanan cok hamile tanidim. 1 gun once biraktilar. Bebege giden kan akisi son aylarda daha onemli. Bu benim dusuncem tabj

kizlar cok konusmussunuz gecmisi okumaya mecalim yok bugun bende oglum icin pankart hazirladim umarim herkesler cok iyidir cok agirlastim yaa cok zorlaniyorum ilk defa bugun oturarak namaz kildim raabbim hepimize kolaylik versin atiyorum pankartimizin resmini

Eklentiler

• 20180323_172735-min.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 78
kardelen384 geçmiş olsun canım surada nisana da az kaldı dayanacaklar insallah sen dinlenmeye bak onlar yukarı kayar tekrar inşallah. Allah yardimcin olsun, biz bile artık çok zorlanıyoruz sen gayet iyi idare ettin az daha sabır. İnşallah kucaklarimiz dolunca hepsi geçecek. Senin kucagin daha da dolu olacak ikizlerle inşallah

kardelencim inşallah hayırlısıyla en hayırlı zamanda gelir bebişlerin, gönülden dualarım seninle canım

Canım kan sulandırıcı kullanan cok hamile tanidim. 1 gun once biraktilar. Bebege giden kan akisi son aylarda daha onemli. Bu benim dusuncem tabj
Ben de öyle düşünüyorum canım doktorlar da keselim demiyor neyseki son ana kadar vuracaksin diyor ama bir tanesi dozu yarıya dusureceksin son iki hafta diyor. İnşallah dusuremeden gelir belki kuzum da gerek kalmaz korkuya

yemekten sonra çok mide üstüne eğilecek hareketler yapmamak ve yatmamak gerekiyor. bana yürümek iyi geliyor aklında olsun canım

Akrabam yeni doğum yaptı sulandırıcı alıyordu acil doğum oldu ama doktor hiç bi sıkıntı olmaz dedi ve şükür ikiside sağlıklılar şuan ve bende senin gibi korkuyordum doktora sordum budefa nasıl olur diye... Cevabı şu oldu biz o an riski göze alıcaz mecbur ne gerekiyorsa yapılır zaten senin kullandığın ilaç bildirilir ona göre tedavi uygulanır oan bebeğin hayatı riske atılmaz dedi.... İçimi rahatlattı sadece kan kaybı fazla olabilir onun içinde gereken yapılır sen onu düşünme dedi

Benim de bebek döndükten sonra yanmalarim basladi. Oncesinde hir sey yoktu :/

canım çok sevindim inan, inşallah bebeğini yakın zamanda kucağına alacaksın

Ins hepimiz o günleri görelim ins. Hamileligin basindan beri en ufak bir is yapmadim, annem yanimda. Surekli dinlenme halindeyim ama geleceklerse yapacak bir sey yok. Hayirlisi diyorum

kardelencim inşallah hayırlısıyla en hayırlı zamanda gelir bebişlerin, gönülden dualarım seninle canım

Allah razi olsun canim benim. Sizler de benim duamdasiniz

Bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Özellikle ilk çocuk ve ikinci çocukta eşlerin tutumu birbirinden çok farklıymış. İlkinde anlayamıyorlar ne kadar istese de sabırsız da olsa.
Ben karnıma dokunmuyor diye alınıyorum o dokunup bi zarar vermekten korkuyorum diyor. :))
Bizdeki duyguların birazını enjekte edebilsek onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…