- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.801
Bende dünyada tekti onu da ben aldım diyodum kociş için :) ama seninki de benimkiyle aynıCanım kesinlikle ortak bir hayat paylaşılıyorsa herşey ortak olmalı, benim eşim bu konuda çok iyidir çok şükür hadi bugün yemekler senden desem hemen işten gelince yemek yapmaya başlar öyle hazır yemek makarna falan değil normal yemek yapar. Ben onu üzmem o da beni üzmez. Hele çocuk konusunda kesinlikle iş bölümü olmalı. Belki çalışmayan kadınlara erkekler sen bütün gün evdesin diye savunma yapabilir ama ben ona bile katılmıyorum evde olmakta yorucu işte olmakta yorucu. Her daim bir ortak nokta olmalı. Kesinlikle alıştırmalısın eşini senin içinde daha rahat olur ileride. Varsın temizlikçi gelmesin eşinin birşeyler için çabaladığını görmek evi temiz görmekten daha iyidir.
Canım oğluşum git gide kilo alıyor 1060 doğmuştu 970 düşmüştü şimdi 1300 oldu çok şükür ama hiç ağladığını duymadım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :/
İnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorum
Hım ben napsamki şimdi hangi doktora uysamkiCanım bende coraspin kullanıyorum drum 35+0da bırakmamı söyledi işk doğumumdada 37de bıraktırmıştı
Ay canım valla burda pazar bulsam her şeyimi ordan tamamlarim çok seviyorum pazarı, sen benden de ucuza bulmussun valla insan kendini bi iyi hissediyor dimiKızz bende öyle bintaç aldım bildiğin siyah demir yan tarafında kırmızı kurdele . Tabi ben pazardan aldım3.5 liraya buldum bnmki de şok oldu
Olması gerekenden küçük yine bazı ölçümler 1 hafta geri ama şükür ilerliyor kızım bi şekildeKatılıyorum canım benimki yemek yapamaz ama çok güzel sipariş verirçocuk konusunda da iyiyiz darısı 2. Ye inşallah.
Canım ben de bir ay önce kesiliyor diye biliyorum. Seninki 36 da alınacaksa 32 de kesilmesi normal. Bebiş peki ne durumda
İlerleme var mı iyidir inşallah
İnşallah canım İnşallah hepimizin yavrularını Rabbim bağışlasınBenim iki doktor da 34 e girdiğinde bırak dedi canım. İçini ferah tut minik kızın sağlıkla zamanında gelecek inşallah
Ay maşallah yaa bak annesi nekadar güçlü değilmi ... Rabbim onlara mücadele ruhu vermiş inanki biz olsak dayanamayızMerhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
Bende de aynı dert, 4000 mg kan sulandirici iğne kullaniyorm doktorun biri son ana kadar vurunacaksin dedi diğeri doğuma 15 gün kala dozu yarıya 2000 mg dusurcez dedi ya az gelirse yarı doz korkuyorum madem 2000 yeterli niye başından beri 4000 vurunuyorm. Bide aniden sancim gelir doğum başlarsa ben iğneyi vurduktan sonra o zaman ne olacak illa bir çaresi vardir bu sulandiricinin tersi bir ilaç verilebilir doğumda kanama çok olmasın diye. Bazı doktorlar da iğneyi bikac gün kala kimisi bir hafta kala kesiyor. Hepsi bir değişik bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyaç duyuyor sulandirici daha önemli dedi doktorum of kafamda deli sorularKızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Canım ağzında hortum yokmu ondan ağlamıyordur birde verilen tedavi de nasıl oluyorsa sakin oluyor bebişler için rahat olsun inş herşey çok güzel olacak yavruna en yakın zamanda kavuşacaksınız İnşallahCanım oğluşum git gide kilo alıyor 1060 doğmuştu 970 düşmüştü şimdi 1300 oldu çok şükür ama hiç ağladığını duymadım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :/
Bende de aynı dert, 4000 mg kan sulandirici iğne kullaniyorm doktorun biri son ana kadar vurunacaksin dedi diğeri doğuma 15 gün kala dozu yarıya 2000 mg dusurcez dedi ya az gelirse yarı doz korkuyorum madem 2000 yeterli niye başından beri 4000 vurunuyorm. Bide aniden sancim gelir doğum başlarsa ben iğneyi vurduktan sonra o zaman ne olacak illa bir çaresi vardir bu sulandiricinin tersi bir ilaç verilebilir doğumda kanama çok olmasın diye. Bazı doktorlar da iğneyi bikac gün kala kimisi bir hafta kala kesiyor. Hepsi bir değişik bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyaç duyuyor sulandirici daha önemli dedi doktorum of kafamda deli sorular
kardelencim inşallah hayırlısıyla en hayırlı zamanda gelir bebişlerin, gönülden dualarım seninle canımKizlar dün geceyi acilde gecirdim. Bebekler cok asagiya inmis, yatis yaptık. Serumlar, igneler ne varsa yedim. Kasilma, açılma cikmadi cok şükür Kansizlik, enfeksiyon cikti. Doktorum biraz daha dayan dedi. Nisanin 2.haftasi hedefim.
Duaniza talibim
Ben de öyle düşünüyorum canım doktorlar da keselim demiyor neyseki son ana kadar vuracaksin diyor ama bir tanesi dozu yarıya dusureceksin son iki hafta diyor. İnşallah dusuremeden gelir belki kuzum da gerek kalmaz korkuyaCanım kan sulandırıcı kullanan cok hamile tanidim. 1 gun once biraktilar. Bebege giden kan akisi son aylarda daha onemli. Bu benim dusuncem tabj
yemekten sonra çok mide üstüne eğilecek hareketler yapmamak ve yatmamak gerekiyor. bana yürümek iyi geliyor aklında olsun canımBu arada kızlar midesi yananlara tavsiyede bulunuyordum ama dünden beri bir yangın var ki midemden ağzıma kadar köz var sanki.. durum şu ki;
Gaviscon içildi
Ilık süt yudumlandı
Şekerli ılık su denendi
Talcid kullanıldı
Elma yenildi
Tüm bunlara cevap vermeyen bir yangın var midemden bogazıma, başka tavsiyesi olan var mı ki acabası
Akrabam yeni doğum yaptı sulandırıcı alıyordu acil doğum oldu ama doktor hiç bi sıkıntı olmaz dedi ve şükür ikiside sağlıklılar şuan ve bende senin gibi korkuyordum doktora sordum budefa nasıl olur diye... Cevabı şu oldu biz o an riski göze alıcaz mecbur ne gerekiyorsa yapılır zaten senin kullandığın ilaç bildirilir ona göre tedavi uygulanır oan bebeğin hayatı riske atılmaz dedi.... İçimi rahatlattı sadece kan kaybı fazla olabilir onun içinde gereken yapılır sen onu düşünme dediBende de aynı dert, 4000 mg kan sulandirici iğne kullaniyorm doktorun biri son ana kadar vurunacaksin dedi diğeri doğuma 15 gün kala dozu yarıya 2000 mg dusurcez dedi ya az gelirse yarı doz korkuyorum madem 2000 yeterli niye başından beri 4000 vurunuyorm. Bide aniden sancim gelir doğum başlarsa ben iğneyi vurduktan sonra o zaman ne olacak illa bir çaresi vardir bu sulandiricinin tersi bir ilaç verilebilir doğumda kanama çok olmasın diye. Bazı doktorlar da iğneyi bikac gün kala kimisi bir hafta kala kesiyor. Hepsi bir değişik bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyaç duyuyor sulandirici daha önemli dedi doktorum of kafamda deli sorular
Benim de bebek döndükten sonra yanmalarim basladi. Oncesinde hir sey yoktu :/Sütü denedim canım, yüksek yastıkla yatıyorum yoksa öksürüyorum, ben de delirdim artık biraz geçse keşke, internette bebek kafasını aşagı döndürdügünde artık mide yanması olmaz yazıyor, bizimki çoktan döndü aşagı. 9. Ayda geçer mide problemleri falan yazıyor benimki arttı anlamadım valla
canım çok sevindim inan, inşallah bebeğini yakın zamanda kucağına alacaksınMerhaba canım oğlum büyüyor çok şükür bugün 1300 gr olmuş 1500 olunca büyüklerin yanına geçecek emzirmeyi deneyecekler sanırım 1 haftamız daha var emzirmek için inşallah emer. Moral olarak çok iyiyim şimdilik sağlık sorunu olmadı inşallahta böyle devam eder
kardelen384 geçmiş olsun canım surada nisana da az kaldı dayanacaklar insallah sen dinlenmeye bak onlar yukarı kayar tekrar inşallah. Allah yardimcin olsun, biz bile artık çok zorlanıyoruz sen gayet iyi idare ettin az daha sabır. İnşallah kucaklarimiz dolunca hepsi geçecek. Senin kucagin daha da dolu olacak ikizlerle inşallah
kardelencim inşallah hayırlısıyla en hayırlı zamanda gelir bebişlerin, gönülden dualarım seninle canım
Bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Özellikle ilk çocuk ve ikinci çocukta eşlerin tutumu birbirinden çok farklıymış. İlkinde anlayamıyorlar ne kadar istese de sabırsız da olsa.Sizin çok haklı durumunuz eminim eşin de tecrübesiz ve endişelidir. Çok beklemiş çok istemiş çünkü korkuyordur. Yine de keşke anlasalar ama babalık da yaşayarak öğreniliyor. Öğreneckler canım üzülmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?