2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım onlar bizlerden inan farklı..Benim eşim ilk anından şimdiye kadar yapabildiğiniz fazlasını yaptı inan..dediğin gibi geçen eli karnındayken sert bi tekme yedim minnoştan o an istemsiz bağırdım ..bağırdığını pişman oldum inan benimki ruhunu teslim ediyordu resmeneliyle dokununca bişey yaptım sanmış..dokunmaktan ne olcaksa bazen benden daha hassas olduğunu düşünüyorum..acaba bebek onun mu karnın daki

2.800 civarıydı canım geçen Cumartesi, 4 ü geçer dedi doktor. Şeker falan da yok bende, neden böyle oldu bilmem. Sende de yoktu şeker sanırım? Seninki kaç gr?
Bende de yok canım şeker.benimki 2600 dü en son 32+1 de.genetik diyor doktor.normal doğmayacak bu gidişle ona üzülüyorum

İnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorum
Ne güzel haberler getirdin canım ya Umut oldun bizlere de. Maşallah güzel yavruna gözünaydın

Olması gerekenden küçük yine bazı ölçümler 1 hafta geri ama şükür ilerliyor kızım bi şekilde
Gözünaydın maşallah ilerlemesi devam ettiği sürece sorun yok inşallah.
Eline sağlık annesi, ben bayadır oturarak kılıyorum valla

Maşallah biZim kocişlere o zamn inan gece on ikide işten gelip bana yemek hazırlıyor bazen resmen kendimden utanıyorum hemfe çok mutlu oluyorum verdiği değerden benimki de yatarken bazen tekme yiyor kızımızdan çocuk gbi kıkırdıyor biz alıştık onların hareketine ama onlar daha yeni yeni hissediyor içerde bebek olduğunu

Allah bilir neler düşünüyorlar canım gerçekten belki de korkuyorlar. Her erkek bir olmuyor her kadın gibi. Emin ol kucağına alınca bambaşka hissedecek hele şöyle gülsün şirinlik yapsın kopmayacak bir bağ oluşacak. Yeterki biz eşlerimizle kopmayalım bağlarımız gevşemesin. Onların bağları bizden çok daha kuvvetli olacaltır.

Amin aman bencede nazar değmesinben sağda solda pek konuşmam ama yinede anlıyor millet..onunla telde fln konuşurken nazar alcak diye aklım çıkıyor ....benimki geçen korktu acayip hareket ediyordu karnım fikir fikir ediyordu..hem mutlu gibiydi,hem böyle şapşik şapşik bakıyordu..en son dayanamadı...doktora gidelim mi bişey mi oluyor acaba... ay geçen ilk öğrendiği gün geldi aklıma hem duygulandım..hem güldüm..evin içinde göbek atmıştı..oynamayı da hiç beceremez...

Nerdeenn nerelere geldik . Bi de doğsun nasıl sevcekler kim bilir

Kontrolden geldim kizlar bebisim 1 hafta onde suyu iyiymis makat gelis dedi gecen ac bas gelisti gerci sezeryan oldugu icin pek onemi yok ama cok hareketliydi doktor zor muayene etti..3 hafta sonra gitcem ins tekrar kontrole..
Maşallah bebeğine canım, dönünce anne rahat ediyor diyorlar ama ben de tam tersi olmuştu kızımda belki böyle daha iyidir nasıl olsa seseryanlısın. Brn artık 2 haftaya düştüm

Bende de yok canım şeker.benimki 2600 dü en son 32+1 de.genetik diyor doktor.normal doğmayacak bu gidişle ona üzülüyorum
Yok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadan nasip kısmet sağlıklı olsunlar da napalım

Kızlar bugün bebis çok hareketliydi, az önce adet ağrısı gibi bi ağrım oldu baya bi. Sonra geçti. Bi baktım karnimin başka bi tarafı şiş bi şekilde. Sanki ters dönmüş gibi geldi ufff kontrol de 15 gün sonra. Ters döndüyse tekrar doğum pozisyonuna geçer mı ki ya valla moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…