- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.821
bir numunelik benim eşim var sanıyordumBende dünyada tekti onu da ben aldım diyodum kociş için :) ama seninki de benimkiyle aynı
Canım onlar bizlerden inan farklı..Benim eşim ilk anından şimdiye kadar yapabildiğiniz fazlasını yaptı inan..dediğin gibi geçen eli karnındayken sert bi tekme yedim minnoştanBütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Özellikle ilk çocuk ve ikinci çocukta eşlerin tutumu birbirinden çok farklıymış. İlkinde anlayamıyorlar ne kadar istese de sabırsız da olsa.
Ben karnıma dokunmuyor diye alınıyorum o dokunup bi zarar vermekten korkuyorum diyor. :))
Bizdeki duyguların birazını enjekte edebilsek onlara :)
Bende de yok canım şeker.benimki 2600 dü en son 32+1 de.genetik diyor doktor.normal doğmayacak bu gidişle ona üzülüyorum2.800 civarıydı canım geçen Cumartesi, 4 ü geçer dedi doktor. Şeker falan da yok bende, neden böyle oldu bilmem. Sende de yoktu şeker sanırım? Seninki kaç gr?
Ne güzel haberler getirdin canım ya Umut oldun bizlere de. Maşallah güzel yavruna gözünaydınİnşallah canım Doğum tarihimiz 9 mayıs ama Nisa’nın ortasında 2 kiloyu bulur gibi bu sebeple oğluşumu evimize getirebiliriz diye düşünüyorum
Gözünaydın maşallah ilerlemesi devam ettiği sürece sorun yok inşallah.Olması gerekenden küçük yine bazı ölçümler 1 hafta geri ama şükür ilerliyor kızım bi şekilde
Eline sağlık annesi, ben bayadır oturarak kılıyorum vallakizlar cok konusmussunuz gecmisi okumaya mecalim yok bugun bende oglum icin pankart hazirladim umarim herkesler cok iyidir cok agirlastim yaa cok zorlaniyorum ilk defa bugun oturarak namaz kildim raabbim hepimize kolaylik versin atiyorum pankartimizin resmini
Maşallah biZim kocişlere o zamnCanım onlar bizlerden inan farklı..Benim eşim ilk anından şimdiye kadar yapabildiğiniz fazlasını yaptı inan..dediğin gibi geçen eli karnındayken sert bi tekme yedim minnoştano an istemsiz bağırdım ..bağırdığını pişman oldum inan benimki ruhunu teslim ediyordu resmen eliyle dokununca bişey yaptım sanmış..dokunmaktan ne olcaksa bazen benden daha hassas olduğunu düşünüyorum..acaba bebek onun mu karnın daki
Allah bilir neler düşünüyorlar canım gerçekten belki de korkuyorlar. Her erkek bir olmuyor her kadın gibi. Emin ol kucağına alınca bambaşka hissedecek hele şöyle gülsün şirinlik yapsın kopmayacak bir bağ oluşacak. Yeterki biz eşlerimizle kopmayalım bağlarımız gevşemesin. Onların bağları bizden çok daha kuvvetli olacaltır.Bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Özellikle ilk çocuk ve ikinci çocukta eşlerin tutumu birbirinden çok farklıymış. İlkinde anlayamıyorlar ne kadar istese de sabırsız da olsa.
Ben karnıma dokunmuyor diye alınıyorum o dokunup bi zarar vermekten korkuyorum diyor. :))
Bizdeki duyguların birazını enjekte edebilsek onlara :)
Amin aman bencede nazar değmesinMaşallah biZim kocişlere o zamninan gece on ikide işten gelip bana yemek hazırlıyor bazen resmen kendimden utanıyorum hemfe çok mutlu oluyorum verdiği değerden benimki de yatarken bazen tekme yiyor kızımızdan çocuk gbi kıkırdıyor biz alıştık onların hareketine ama onlar daha yeni yeni hissediyor içerde bebek olduğunu
Nerdeenn nerelere geldik . Bi de doğsun nasıl sevcekler kim bilirAmin aman bencede nazar değmesinben sağda solda pek konuşmam ama yinede anlıyor millet..onunla telde fln konuşurken nazar alcak diye aklım çıkıyor ....benimki geçen korktu acayip hareket ediyordu karnım fikir fikir ediyordu..hem mutlu gibiydi,hem böyle şapşik şapşik bakıyordu..en son dayanamadı...doktora gidelim mi bişey mi oluyor acaba... ay geçen ilk öğrendiği gün geldi aklıma hem duygulandım..hem güldüm..evin içinde göbek atmıştı..oynamayı da hiç beceremez...
Aynen cnm..Rabbim o güne kavuşturmayı nasip etsin inşNerdeenn nerelere geldik . Bi de doğsun nasıl sevcekler kim bilir
Doktora git istersen canım serumla ilaçla durdursunlar. Kasılma açılmayı tetikleyebilir çünkü. Çok geçmiş olsunKizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Canım doktorunu aradinmi bı git istersen acileKizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Maşallah bebeğine canım, dönünce anne rahat ediyor diyorlar ama ben de tam tersi olmuştu kızımda belki böyle daha iyidir nasıl olsa seseryanlısın. Brn artık 2 haftaya düştümKontrolden geldim kizlar bebisim 1 hafta onde suyu iyiymis makat gelis dedi gecen ac bas gelisti gerci sezeryan oldugu icin pek onemi yok amacok hareketliydi doktor zor muayene etti..3 hafta sonra gitcem ins tekrar kontrole..
düzenli sanırım...1 saati geçti mi..eğer öyleyse gitmelisin bence daha vaktin var doğuma...serumla kasılmalarını durdurular..açılma başlarsa engellemek daha zor çünküKizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Yok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadanBende de yok canım şeker.benimki 2600 dü en son 32+1 de.genetik diyor doktor.normal doğmayacak bu gidişle ona üzülüyorum
Canım hemen git doktora. Bizi de haberdar et çok merak ederiz, Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Yapiliyor emzirirken benim lazer yarım kaldı yine hamile olunca insallah Doğumdan sonra devam edicemCanım emzirirken lazer yapılıyormus ben doktoruma ve lazer epilasyoncuya sordum hastanede. Internette de öyle yazıyor.cunku hemen baslicam tüm vücutEvBoregi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?