- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.841
Daha erken canım...döner...Kızlar bugün bebis çok hareketliydi, az önce adet ağrısı gibi bi ağrım oldu baya bi. Sonra geçti. Bi baktım karnimin başka bi tarafı şiş bi şekilde. Sanki ters dönmüş gibi geldi ufffkontrol de 15 gün sonra. Ters döndüyse tekrar doğum pozisyonuna geçer mı ki ya valla moralim çok bozuldu
Doğum pozisyonundaydi canım 7 haftadır, insallah tekrar dönmemiştir ama döndüyse de hayırlısı artikDaha erken canım...döner...
Sırtıdır canım o ya niye telaş yapiyosun belki de poposudurKızlar bugün bebis çok hareketliydi, az önce adet ağrısı gibi bi ağrım oldu baya bi. Sonra geçti. Bi baktım karnimin başka bi tarafı şiş bi şekilde. Sanki ters dönmüş gibi geldi ufffkontrol de 15 gün sonra. Ters döndüyse tekrar doğum pozisyonuna geçer mı ki ya valla moralim çok bozuldu
Inşallah canım valla en çok makat geliş olmasından korkuyorum tabi hayırlısı olsun Allah bilir ama o kadar hareket etti sonra adet agrisi basladi bi an her sey durdu sanki tam ters donmus gibi oldu, hayırlısıSırtıdır canım o ya niye telaş yapiyosun belki de poposudur
Olsun bi bi daha döner sen merak etmeDoğum pozisyonundaydi canım 7 haftadır, insallah tekrar dönmemiştir ama döndüyse de hayırlısı artik
Benimki iki hafta önce baş assay geçen kontrolde makat gelişi dedi daha dönüyorlar yani merak etme seninde dediğin gibi hayırlısı neyse o şekilde olsunInşallah canım valla en çok makat geliş olmasından korkuyorum tabi hayırlısı olsun Allah bilir ama o kadar hareket etti sonra adet agrisi basladi bi an her sey durdu sanki tam ters donmus gibi oldu, hayırlısı
Amin canım tabi kısmette ne varsa o olsun, sağlıklı olsunlar daBenimki iki hafta önce baş assay geçen kontrolde makat gelişi dedi daha dönüyorlar yani merak etme seninde dediğin gibi hayırlısı neyse o şekilde olsun
Valla 4 ün üzerinde olursa ben denemem herhalde.kendim de minyonum bünye kaldırmaz :) sağlıkla gelsinler de napalım normal sezaryen önemli değil.Yok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadannasip kısmet sağlıklı olsunlar da napalım
Kizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Bende de aynı dert, 4000 mg kan sulandirici iğne kullaniyorm doktorun biri son ana kadar vurunacaksin dedi diğeri doğuma 15 gün kala dozu yarıya 2000 mg dusurcez dedi ya az gelirse yarı doz korkuyorum madem 2000 yeterli niye başından beri 4000 vurunuyorm. Bide aniden sancim gelir doğum başlarsa ben iğneyi vurduktan sonra o zaman ne olacak illa bir çaresi vardir bu sulandiricinin tersi bir ilaç verilebilir doğumda kanama çok olmasın diye. Bazı doktorlar da iğneyi bikac gün kala kimisi bir hafta kala kesiyor. Hepsi bir değişik bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyaç duyuyor sulandirici daha önemli dedi doktorum of kafamda deli sorular
Tsk ederim cnm :))Evet biraz daha rahat oluyor bole asagi baski olmadigi icin bende bi daha ki kontrole 2 haftaya duserim insMaşallah bebeğine canım, dönünce anne rahat ediyor diyorlar ama ben de tam tersi olmuştu kızımda belki böyle daha iyidir nasıl olsa seseryanlısın. Brn artık 2 haftaya düştüm
Evet canım hortum var onunla besleniyor su anda arada ağlar gibi suratını ekşitiyor ama tam olarak ağladığını duymadım. İnşallah herşeyi hazır annesi babası olarak evimize gelmesini bekliyoruz bi an önceCanım ağzında hortum yokmu ondan ağlamıyordur birde verilen tedavi de nasıl oluyorsa sakin oluyor bebişler için rahat olsun inş herşey çok güzel olacak yavruna en yakın zamanda kavuşacaksınız İnşallah
Ay maşallah yaa bak annesi nekadar güçlü değilmi ... Rabbim onlara mücadele ruhu vermiş inanki biz olsak dayanamayız
İnşallah canım günler asır gibi gelsede ona kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumÇok şükür :) çok mutlu oldum :) az kalmış, bir hafta çabucak geçecek annesi :)
Ben de 32bde kestim canim. Dr yapacagi faydayi yapti artik fazlasi zarar verir yeterrli dedi.Kızlar acil sorum var şimdi hastaneden geldim ciğer geliştirici vurulcam pazartesi gerileme yüzünden ... Nts normal çıktı coraspin kullananlar sorum Size doktor pazartesi kes onu dedi doğum günü Belli değil iğneği son 5 gün kala keselim dedi şimdi coraspini kesersem korkuyorum bi sıkıntı olmaz mı araştırma hastanesinde 34 haftalık olana kadar dedi bu 32 de kes dedi napsamki sizin doktorlar ne öneriyo
Aniden gelse kötü yakalanacaz vallaSorma valla emzirirken lazere kesin kararlıyım ama kimi de zararı var diyor. Ben artık başedemiyorum çok zor geliyor almak. Jiletle çok zorlanarak ayna yardımıyla yapıyorum. Doğum öncesi bacaklara ağda yaptırıp bikini bölgesini de jiletle kendim yapayım diyorum. Tabi bebisler erken gelmez inşallah
Ben hamileligimin basindan beri bacaklarimi hic almadim biliyor musunSorma valla emzirirken lazere kesin kararlıyım ama kimi de zararı var diyor. Ben artık başedemiyorum çok zor geliyor almak. Jiletle çok zorlanarak ayna yardımıyla yapıyorum. Doğum öncesi bacaklara ağda yaptırıp bikini bölgesini de jiletle kendim yapayım diyorum. Tabi bebisler erken gelmez inşallah
Yaa ilk öğrendiği deyince benim de aklima geldi. Direk markete gitmistik bir suru şey almisti canim ceker diyeAmin aman bencede nazar değmesinben sağda solda pek konuşmam ama yinede anlıyor millet..onunla telde fln konuşurken nazar alcak diye aklım çıkıyor ....benimki geçen korktu acayip hareket ediyordu karnım fikir fikir ediyordu..hem mutlu gibiydi,hem böyle şapşik şapşik bakıyordu..en son dayanamadı...doktora gidelim mi bişey mi oluyor acaba... ay geçen ilk öğrendiği gün geldi aklıma hem duygulandım..hem güldüm..evin içinde göbek atmıştı..oynamayı da hiç beceremez...
Canim ne yaptin göründün mu ne durumdasin?Kizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Yaa resmen hayalim. Benim teyzemde 4,5 la dikişsiz dogurmus cok rahatti diyor. İnsallah ona cekmisimdirYok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadannasip kısmet sağlıklı olsunlar da napalım
Kizlar dün geceyi acilde gecirdim. Bebekler cok asagiya inmis, yatis yaptık. Serumlar, igneler ne varsa yedim. Kasilma, açılma cikmadi cok şükür Kansizlik, enfeksiyon cikti. Doktorum biraz daha dayan dedi. Nisanin 2.haftasi hedefim.
Duaniza talibim
Sütü denedim canım, yüksek yastıkla yatıyorum yoksa öksürüyorum, ben de delirdim artık biraz geçse keşke, internette bebek kafasını aşagı döndürdügünde artık mide yanması olmaz yazıyor, bizimki çoktan döndü aşagı. 9. Ayda geçer mide problemleri falan yazıyor benimki arttı anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?