2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha erken canım...döner...

Sırtıdır canım o ya niye telaş yapiyosun belki de poposudur

Sırtıdır canım o ya niye telaş yapiyosun belki de poposudur
Inşallah canım valla en çok makat geliş olmasından korkuyorum tabi hayırlısı olsun Allah bilir ama o kadar hareket etti sonra adet agrisi basladi bi an her sey durdu sanki tam ters donmus gibi oldu, hayırlısı

Inşallah canım valla en çok makat geliş olmasından korkuyorum tabi hayırlısı olsun Allah bilir ama o kadar hareket etti sonra adet agrisi basladi bi an her sey durdu sanki tam ters donmus gibi oldu, hayırlısı
Benimki iki hafta önce baş assay geçen kontrolde makat gelişi dedi daha dönüyorlar yani merak etme seninde dediğin gibi hayırlısı neyse o şekilde olsun

Yok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadan nasip kısmet sağlıklı olsunlar da napalım
Valla 4 ün üzerinde olursa ben denemem herhalde.kendim de minyonum bünye kaldırmaz :) sağlıkla gelsinler de napalım normal sezaryen önemli değil.

Ben de 0.4lük clexane kullaniyorum Dogumdan bir gun once birakacagiz dedi doktor Bir de ecopirin kullaniyorum onu 35.haftada birakacagiz

Maşallah bebeğine canım, dönünce anne rahat ediyor diyorlar ama ben de tam tersi olmuştu kızımda belki böyle daha iyidir nasıl olsa seseryanlısın. Brn artık 2 haftaya düştüm
Tsk ederim cnm :))Evet biraz daha rahat oluyor bole asagi baski olmadigi icin bende bi daha ki kontrole 2 haftaya duserim ins

Evet canım hortum var onunla besleniyor su anda arada ağlar gibi suratını ekşitiyor ama tam olarak ağladığını duymadım. İnşallah herşeyi hazır annesi babası olarak evimize gelmesini bekliyoruz bi an önce

Ay maşallah yaa bak annesi nekadar güçlü değilmi ... Rabbim onlara mücadele ruhu vermiş inanki biz olsak dayanamayız

Gerçekten öyle küvezde ki bebekler minik savaşçı kahramanlar öyle güçlüler ki o durumda hayat mücadelesi veriyorlar bu durumda üzülmeye bile hakkımın olmadığını onlar gibi güçlü olmalıyım diyorum

Ben de 32bde kestim canim. Dr yapacagi faydayi yapti artik fazlasi zarar verir yeterrli dedi.

Aniden gelse kötü yakalanacaz valla

Ben hamileligimin basindan beri bacaklarimi hic almadim biliyor musun çünkü hiç çıkmadı masallah deyim de. Gercekten şuan tek tüy dahi yok bacaklarim da
Yaa ilk öğrendiği deyince benim de aklima geldi. Direk markete gitmistik bir suru şey almisti canim ceker diye
Kizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Canim ne yaptin göründün mu ne durumdasin?
Yok normal doğabilir dedi bizimki 37 haftalık iken belli olur dedi, valla bi arkadasım 4,5 kilo doğurdu oğlunu hem de hiç yırtığı olmadan nasip kısmet sağlıklı olsunlar da napalım
Yaa resmen hayalim. Benim teyzemde 4,5 la dikişsiz dogurmus cok rahatti diyor. İnsallah ona cekmisimdir

Dualarımdasin canim inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alacaksın canimcim

Canim oğlumda başından beri baş gelis diye söylerdi doktor son ana kadar hep yandım. Şimdi kızımda baş geliş ve ben yine aynı ejderya. Gaviskon yatmadan önce içiyorum bi 10 dk rahatlatıyor o ara uyuyorum. Uyuyamazsam fena
9.ayda azalma olabilir bebek yavaş yavaş aşağıya iniyor ya mideyi biraz rahatlatıyor ama benim kız hiç yukarı çıkmadı ki aşağıya insin

Off canım çok fena yogurtlu makarna istiyor. Durdurmazsaniz usenmeden gidip yapıcam ve muhtemelen hepsini yiycem. Lütfen durdurun beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…