- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.861
Benim son iki haftadır fenaydı, iki gündür dayanılmaz oldu, hamileliğin başında gibi kusmalar da geri geldiCanim oğlumda başından beri baş gelis diye söylerdi doktor son ana kadar hep yandım. Şimdi kızımda baş geliş ve ben yine aynı ejderya. Gaviskon yatmadan önce içiyorum bi 10 dk rahatlatıyor o ara uyuyorum. Uyuyamazsam fena
9.ayda azalma olabilir bebek yavaş yavaş aşağıya iniyor ya mideyi biraz rahatlatıyor ama benim kız hiç yukarı çıkmadı ki aşağıya insin
Olması gerekenden küçük yine bazı ölçümler 1 hafta geri ama şükür ilerliyor kızım bi şekilde
Ben de az önce marul ve tere yedim bikaç parça...çok güzel oluyor sen de ye...ne makarnası şimdi uyuyamıycaksın midende şişip kalacak ooooooffffff bir sürü sıkıntıOff canım çok fena yogurtlu makarna istiyor. Durdurmazsaniz usenmeden gidip yapıcam ve muhtemelen hepsini yiycem. Lütfen durdurun beni.
Mide yanması beni gece uykumdan bile uyandırıyorBenim son iki haftadır fenaydı, iki gündür dayanılmaz oldu, hamileliğin başında gibi kusmalar da geri geldiherkes sen iyisin ben hamileyken şöyleydim böyleydim diye ağzından bal damlayarak anlatıyor, eğer ben su an iyiysem onlar nasıl dayanmış acaba anlamıyorum valla
Benim de bugün okulda son günümdü...vay şişmedin vay kilo almadın(ki aldım 9 kilo hatta 9-10 bandında gidip geliyor)...maşallah fil gibi yiyorsunuz yahu benim yediğim ne; ekmek pirinç tatlı hamurişi patates hiç yok hayatımda...en büyük kaçamağım bir kepçe fazladan karnabahar...e daha da mı şişeyim el insaf...bu gözle bu nazarla sağlam insanı hasta ederlerBenim son iki haftadır fenaydı, iki gündür dayanılmaz oldu, hamileliğin başında gibi kusmalar da geri geldiherkes sen iyisin ben hamileyken şöyleydim böyleydim diye ağzından bal damlayarak anlatıyor, eğer ben su an iyiysem onlar nasıl dayanmış acaba anlamıyorum valla
Yok kuzum yA benimki öyle değil elbet tedirgin ama ne olduğunun farkında değil bence. Anlamıyor bu süreci öyle bir gayreti de YokCanım onlar bizlerden inan farklı..Benim eşim ilk anından şimdiye kadar yapabildiğiniz fazlasını yaptı inan..dediğin gibi geçen eli karnındayken sert bi tekme yedim minnoştano an istemsiz bağırdım ..bağırdığını pişman oldum inan benimki ruhunu teslim ediyordu resmen eliyle dokununca bişey yaptım sanmış..dokunmaktan ne olcaksa bazen benden daha hassas olduğunu düşünüyorum..acaba bebek onun mu karnın daki
Amin Can'ım kesinlikle öyle. Önce bizler iyi eş olalım birbirimize de sonra iyi anne baba oluruz inş.Allah bilir neler düşünüyorlar canım gerçekten belki de korkuyorlar. Her erkek bir olmuyor her kadın gibi. Emin ol kucağına alınca bambaşka hissedecek hele şöyle gülsün şirinlik yapsın kopmayacak bir bağ oluşacak. Yeterki biz eşlerimizle kopmayalım bağlarımız gevşemesin. Onların bağları bizden çok daha kuvvetli olacaltır.
Evet canım sabahları öğürmeyle içim dışıma çıkıyor, bebek de korkuyor bir köşeye toplanıyor, akşam yemeklerinden ödüm kopuyor yine mi çıkaracağım diye, son düzlükten alnımızın akıyla çıkaydık şöyle göğsümüzü gere gere :)Mide yanması beni gece uykumdan bile uyandırıyordr um rennie çiğneme tableti verdi. Bir de o bulantı olayı bende de başladı malesef. Resmen başa döndüm . Özellikle sabah aç karnına kesin lavabodayım
İznin hayırlı olsun canım benim, ahh bu kadınlar sözde moral veriyorlar ama insanın bilinçaltına nasıl mesaj gönderiyorlarsa daha beter oluyorsun.. Bana ne kadar kilo aldın diyen arkadaş “gerçi ben 30 kilo almıştım olur öyle ya sen iyisin iyi”demişti ki ben de 11-12 arası gidip geliyorum. Yürüyüşe çıkıyorum turp gibi, akşam oluyor dizim tutmuyor falan çünkü ben iyiyim ama komşu kadın 8. Aydan itibaren öyle ağırlaşmış ki evde bile yürüyememiş..Benim de bugün okulda son günümdü...vay şişmedin vay kilo almadın(ki aldım 9 kilo hatta 9-10 bandında gidip geliyor)...maşallah fil gibi yiyorsunuz yahu benim yediğim ne; ekmek pirinç tatlı hamurişi patates hiç yok hayatımda...en büyük kaçamağım bir kepçe fazladan karnabahar...e daha da mı şişeyim el insaf...bu gözle bu nazarla sağlam insanı hasta ederler
Benim son iki haftadır fenaydı, iki gündür dayanılmaz oldu, hamileliğin başında gibi kusmalar da geri geldiherkes sen iyisin ben hamileyken şöyleydim böyleydim diye ağzından bal damlayarak anlatıyor, eğer ben su an iyiysem onlar nasıl dayanmış acaba anlamıyorum valla
O mide sikintisi beni olduruyor zaten. Ayyy gidip uyusam iyi olacak yoksa dayanamiycamBen de az önce marul ve tere yedim bikaç parça...çok güzel oluyor sen de ye...ne makarnası şimdi uyuyamıycaksın midende şişip kalacak ooooooffffff bir sürü sıkıntı
Canım benim ne güzel anlatmışsın, allah evlatlarına sağlık sıhhat versin. Ben de 2.de unutulur mu bu çileler diye düşünüyorum sık sık ama herkes unutuluyor diyor, hatta çocuğu olan arkadaşlara bi şeyler soruyorum, hatırlamıyorum diyorlar çok şaşırıyorum insan nasıl hatırlamaz diye.. bak sen de öyle diyorsun, hamilelik zormuş evet ama mükafatı çok büyük, şükürler olsun bugünümüze.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, bekleyenlere de sağ Salim kavuşmak nasip etsinKuzum ben oğlumda doğumdan önceki gece bile kusuyordum yanıyordum. Gece saat 3 de eşimle yuruyus yapmıştık. Yanma ve kusmaya sanki iyi geliyordu yürümek. Hatta o yürüyüşlerde nasıl 2ciyi yapiyorlar unutuluyotmu falan diye konuşuyordukcok zordu ama kızım oğlumu arattı ilk 4.5 ay hiçbirşey yiyemedim su bile içemedim hep çıkarıyordum. Sadece kızarmış ekmek kasar peyniri ve nektarı sonra nektarı midemi kaldırdı armut sonradan az az yemeye başladım hala biraz kaçırayım midemde durmuyor ve tabii olmazsa olmaz yanmalarim her daim devam.
Fakat yine de eğer yaşım daha genç olsaydı 3uncuyu de yapardım hatta 4 u
hamilelik o kadar güzel ki içinde bir canlıyı büyütmek bu mucize herşeye değer ve herşeye bedel.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim de bugün okulda son günümdü...vay şişmedin vay kilo almadın(ki aldım 9 kilo hatta 9-10 bandında gidip geliyor)...maşallah fil gibi yiyorsunuz yahu benim yediğim ne; ekmek pirinç tatlı hamurişi patates hiç yok hayatımda...en büyük kaçamağım bir kepçe fazladan karnabahar...e daha da mı şişeyim el insaf...bu gözle bu nazarla sağlam insanı hasta ederler
Aslında devir edilecek bişey olsa birazda o taşısa bide şimdiki ağırlığımızla anca anlar..Boşuna annelerin ayakların altına sermemişler cenneti canım..onlar bırak 9 ay 1 gün zor dayanırlar...Yok kuzum yA benimki öyle değil elbet tedirgin ama ne olduğunun farkında değil bence. Anlamıyor bu süreci öyle bir gayreti de Yok
Sadece alışveriş yemek vs konusunda hakkını yiyemem. Doldurur getirir sevdiğim ne varsa. Ama hamilelikten Önce de öyleydi yani. Sonradan olan bişey değil. Sadece arabada giderken bi tümsek falan olursa ufff yapıyorbebeğe bişey olacak diye hemen beni tutuyor. Onun dışında ekstra bi durumu yok pek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, bekleyenlere de sağ Salim kavuşmak nasip etsin
Ayrıntılıya yaşlı bir amcaya gitmiştik, adama anlattım dertlerimi dinledi dinlediiii eşime döndü sen de olsa bu şikayetler sen ne yapardın dedi, benimki bir an bile düşünmeden ben dayanamazdım aldırırdım dedi.. yani erkek ve kadın farkı, adam grip oluyor sanırsın yarın ölecek, bebeği nasıl taşısın. İkinizi de taşıyorum diyor ben söylenince :)Aslında devir edilecek bişey olsa birazda o taşısa bide şimdiki ağırlığımızla anca anlar..Boşuna annelerin ayakların altına sermemişler cenneti canım..onlar bırak 9 ay 1 gün zor dayanırlar...
Canim oğlumda başından beri baş gelis diye söylerdi doktor son ana kadar hep yandım. Şimdi kızımda baş geliş ve ben yine aynı ejderya. Gaviskon yatmadan önce içiyorum bi 10 dk rahatlatıyor o ara uyuyorum. Uyuyamazsam fena
9.ayda azalma olabilir bebek yavaş yavaş aşağıya iniyor ya mideyi biraz rahatlatıyor ama benim kız hiç yukarı çıkmadı ki aşağıya insin
İnşallah canım :)Tsk ederim cnm :))Evet biraz daha rahat oluyor bole asagi baski olmadigi icin bende bi daha ki kontrole 2 haftaya duserim ins
Ama bence bu bile çok ince bir düşünce. Ay ne kocalar var kızlar eve gelmiyorlar valla bizimkiler azıcık ruhsuz ama iyiler iyi :)))Yok kuzum yA benimki öyle değil elbet tedirgin ama ne olduğunun farkında değil bence. Anlamıyor bu süreci öyle bir gayreti de Yok
Sadece alışveriş yemek vs konusunda hakkını yiyemem. Doldurur getirir sevdiğim ne varsa. Ama hamilelikten Önce de öyleydi yani. Sonradan olan bişey değil. Sadece arabada giderken bi tümsek falan olursa ufff yapıyorbebeğe bişey olacak diye hemen beni tutuyor. Onun dışında ekstra bi durumu yok pek
Ah o her şeye konuşanlar yok mu..Yemin ederim agizlarinin ortasına çakasim geliyor bazen. Geçen gunlerde is yerinde kilo muhabbeti açıldı. Ben o sira en sonki kontrolde 4 kilo almıştım. Ordada en son 4 kilo almistim ama nerdeyse 1 ay oldu 2 3 kilo daha almisimdir diyorum. Israrla yok yok sen 4ten fazla almışsindir diyor. Yahu kendi ağzımla söylüyorum zaten 1 ay oldu üstüne almisimdir diye. Ne diyim yani sen mutlu ol diye 20 kilo aldım mi diyim ? Almıyorum işte çatla patla diyesim geliyor ama yutuyorum malesef. Neyse nitekim dediğim gibi oldu. 2 buçuk kilo almıstım 4 kilonun üstüne. Arada böyle tipler çıkıyor malesef. Kendileri şişiyor ya istiyorlar ki bütün hamileler tombik olsun.Benim de bugün okulda son günümdü...vay şişmedin vay kilo almadın(ki aldım 9 kilo hatta 9-10 bandında gidip geliyor)...maşallah fil gibi yiyorsunuz yahu benim yediğim ne; ekmek pirinç tatlı hamurişi patates hiç yok hayatımda...en büyük kaçamağım bir kepçe fazladan karnabahar...e daha da mı şişeyim el insaf...bu gözle bu nazarla sağlam insanı hasta ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?