- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.881
Amaçları moral bozmak canım. Kendi sinirlerini senden çıkarıyor millet. İyi niyetli insan yorum yapmaz allah kurtarsın ya az kaldı ne güzel. Evlat çok güzel şey maşallah ne çabuk geçti, kardeşi çok şanslı hep destek olacaklar birbirlerine falan der. Benim çevremdeki İyi niyetliler böyle söylüyor. Ama bir de felaket tellaı olanlar var. Yandın sen bunlar iyi günlerin. Çocuk doğsun ilki çok eziyet eder. Kilolar da gitmiyor ikincide kalıyor. Vs bisürü yorum. Aradaki farka bakarmısın uçurum resmen.Gözün aydın canim artık daha rahat olursun hazırlıklara başlarsın.
Millete bakma ben 4 kilo aldım karşı komşu balkonda gordu ayyy sema ne kadar şiştin dedi. Ne şişmesi ya dedim 4 kilo aldım 7 aylık hamileyim bizim gelin daha 4 aylık hamile 5 kilo aldı bide bana şiştin diyorsun dedim zaten yemek yiyemiyorum acım bide kilo aldın deme bana diyerek içindekileri döktüm. Bir gün sonra balkonda yine karşılaştık benim üzerimde dar bady vardı yaa gerçekten sadece top var sanki hiç kilo almamışsın erkek göbeği gibi dedi. Bakalım dedim doktorlar kız diyor ama doğumda görücez dedim. Bazen ne yapmaya çalışıyorlar amaçları ne anlamıyorum.
Birde benim gebelik lekelerim var suratında birde onlarla ilgili cebellesiyorum milletle
Canım içinde kalacaksa al gitsin birkere doğuruyoruz :) ama istemiyorsan da taç fikri ço k güzel.Kızlar herşeye kıydım aldım pahallı demeden bi hastane çıkışı beğenemedim kuzuma. Instagram da tulum şapka eldivene 90 -100 tl diyorlar ya, onu giyeceği kaç gün zaten. Şuan ki fikrim ,düz sade krem bi tulum alıp göğüs kısmına minicik bir prens tacı yapıştırmak. Nasıl olur bilmem ama bu kadar sade bisey istiyorum. Çok şatafatlı şeyleri erkek bebekte nedense sevemedim
Sezeryan mi olacak da doğumun ne zaman olacağını nerden bilecekler ki aniden olabilirBen de 0.4lük clexane kullaniyorum Dogumdan bir gun once birakacagiz dedi doktor Bir de ecopirin kullaniyorum onu 35.haftada birakacagiz
Yok canım içime sinen bişey bulamadım ki. Çok süslü şeyleri sevemedim. Sade birşey de istediğim gibi yok. Yoksa dediğin doğru kaç kere doğum oluyor ki.Canım içinde kalacaksa al gitsin birkere doğuruyoruz :) ama istemiyorsan da taç fikri ço k güzel.
Ben bu kaç kere doğurcam mantığıyla evi köyü batırcam artık yeminle :) içimde kalmasın diye diye tükendim :)Canım içinde kalacaksa al gitsin birkere doğuruyoruz :) ama istemiyorsan da taç fikri ço k güzel.
Canim senin bebegin hangi haftada kac kilo.
Amaçları moral bozmak canım. Kendi sinirlerini senden çıkarıyor millet. İyi niyetli insan yorum yapmaz allah kurtarsın ya az kaldı ne güzel. Evlat çok güzel şey maşallah ne çabuk geçti, kardeşi çok şanslı hep destek olacaklar birbirlerine falan der. Benim çevremdeki İyi niyetliler böyle söylüyor. Ama bir de felaket tellaı olanlar var. Yandın sen bunlar iyi günlerin. Çocuk doğsun ilki çok eziyet eder. Kilolar da gitmiyor ikincide kalıyor. Vs bisürü yorum. Aradaki farka bakarmısın uçurum resmen.
kardelen384 canım sanada geçmiş olsun...biraz daha kalabilirler inş...ama yinede çok sıkıntılı olabilecek vakti atlattınız..
Dualarımdasin canim inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alacaksın canimcim
Canim ben pazartesi gittim 30+6 idim 1450 dedi. Biraz geri çıkıyor göbek çevresi dedi. Belki geç dollenmedir dedi. Bende çok takmadım sonuçta şekerden dolayı diyetteyim ona kilo aldıracak şeylerden uzağım nasıl kilo alsin. Bakalım 15 gün sonrasına randevu aldim ne kadar olacak
Birde bebişim gece ve gündüz 12 ila 2 arası bi yarim saate yakın tepikliyor olmadi dönüyor gibi hareket ediyor gün içinde ara ara geriniyor yada hıçkırıyor gibi mesela akşam belli saatlerde yine yokluyor sizde de böyle bir rutini varmi acep
Allah iki bebeginede saglikla kavustursun seni. Biliyorim imkansiz ama stres sanciyi tetikliyo bi de dinlenmen lazim tabi senin icin bu ikisi imkansiz gorunuyo. O yuzden en azindan bol sivi al rahmi cok rahatlatiyo doktorada gitsen hemen sivi vericeklerdi. Sen gunde en az 3 lt. Su icmeye bak canim en azindan o elinden gelir smdilikDurumunu soranlar tek tek yapamadım alıntı. 10 dakika arayala 1 saat süren sancı yaşadım. Tam doktora gideyim derken durdu şükür. Ama bu gidisle dayanabilecegimi sanmıyorum. Doktorum 30 nisan diye gun belirledi. Fakat gunduz hep oglumun yanindayim hastanede cok agir geliyor hem psikoljik hem fiziksel olarak. Oğlum taburcu olmadan dogurmak istemiyorum. Aklimdaki kotu senaryo bu. Insallah zamaninda gelir kızım.
Teşekkür ederim canim. Ins biraz daha kalirlar.
Allah razi olsun canim. Hepimiz ins
Bir de böyle lanet bi öksürük, o da reflüden sanırımhiç kötü bi şey de yemedim dediğin gibi anlamıyorum neden
Canim cokk cokk gecmis olsun. Ikiz bebeklerin kaderi zaten 34. haftada genelde geliyolar. Seninde com az kaldi ha gayret arkadasim. Zamaninda alicaksin insallah kucagina hatta hepimiz insallaah zamaninda alalim
Aynı bennilk başlarda düşük tehlikem vardı mecbur yapıyordu..öyle ahım şahım olmuyordu ama idare ediyoruz..o gün bugündür elimi sürdürmüyor..sen çavuşluk yap ben yaparım diyor...beğenmediğin bir yer varsa söyle yapayım diyor...Allah razı olsun ne diyim...Çok titizim bende çavuşluğumun sayesinde baya ilerletti bu temizlik olayını. kadın çağırsam olmaz böyle...hatta izin günlerimde temizliğe gitcem artık diyor
Bende dünyada tekti onu da ben aldım diyodum kociş için :) ama seninki de benimkiyle aynı
Gözün aydın canim artık daha rahat olursun hazırlıklara başlarsın.
Millete bakma ben 4 kilo aldım karşı komşu balkonda gordu ayyy sema ne kadar şiştin dedi. Ne şişmesi ya dedim 4 kilo aldım 7 aylık hamileyim bizim gelin daha 4 aylık hamile 5 kilo aldı bide bana şiştin diyorsun dedim zaten yemek yiyemiyorum acım bide kilo aldın deme bana diyerek içindekileri döktüm. Bir gün sonra balkonda yine karşılaştık benim üzerimde dar bady vardı yaa gerçekten sadece top var sanki hiç kilo almamışsın erkek göbeği gibi dedi. Bakalım dedim doktorlar kız diyor ama doğumda görücez dedim. Bazen ne yapmaya çalışıyorlar amaçları ne anlamıyorum.
Birde benim gebelik lekelerim var suratında birde onlarla ilgili cebellesiyorum milletle
Kizlar 10 dakika da bir sancim var. Ne kadar daha bekliyim napim ben smdi
Kızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?