2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amaçları moral bozmak canım. Kendi sinirlerini senden çıkarıyor millet. İyi niyetli insan yorum yapmaz allah kurtarsın ya az kaldı ne güzel. Evlat çok güzel şey maşallah ne çabuk geçti, kardeşi çok şanslı hep destek olacaklar birbirlerine falan der. Benim çevremdeki İyi niyetliler böyle söylüyor. Ama bir de felaket tellaı olanlar var. Yandın sen bunlar iyi günlerin. Çocuk doğsun ilki çok eziyet eder. Kilolar da gitmiyor ikincide kalıyor. Vs bisürü yorum. Aradaki farka bakarmısın uçurum resmen.

Canım içinde kalacaksa al gitsin birkere doğuruyoruz :) ama istemiyorsan da taç fikri ço k güzel.

Canım içinde kalacaksa al gitsin birkere doğuruyoruz :) ama istemiyorsan da taç fikri ço k güzel.
Yok canım içime sinen bişey bulamadım ki. Çok süslü şeyleri sevemedim. Sade birşey de istediğim gibi yok. Yoksa dediğin doğru kaç kere doğum oluyor ki.

Canim senin bebegin hangi haftada kac kilo.

Canim ben pazartesi gittim 30+6 idim 1450 dedi. Biraz geri çıkıyor göbek çevresi dedi. Belki geç dollenmedir dedi. Bende çok takmadım sonuçta şekerden dolayı diyetteyim ona kilo aldıracak şeylerden uzağım nasıl kilo alsin. Bakalım 15 gün sonrasına randevu aldim ne kadar olacak

Birde bebişim gece ve gündüz 12 ila 2 arası bi yarim saate yakın tepikliyor olmadi dönüyor gibi hareket ediyor gün içinde ara ara geriniyor yada hıçkırıyor gibi mesela akşam belli saatlerde yine yokluyor sizde de böyle bir rutini varmi acep

Ucurum ne demek senin iyiliğin için derken laf olmadık yerlere gidiyor cunku insanın fikri ne ise zikri de o oluyor istemeden ama bazen bende çok ters olabiliyorum. Ve kalp kirabiliyorum evet belki niyetinin ne olduğunu kendi de bilmiyor ama kırmak istemiyorum. Heee milleti kırmıyorum sonra kendim paramparça oluyorum o ayri sonra koca karı gibi mutfakta yemek yaparken soyleniyorum da soyleniyorum

Durumunu soranlar tek tek yapamadım alıntı. 10 dakika arayala 1 saat süren sancı yaşadım. Tam doktora gideyim derken durdu şükür. Ama bu gidisle dayanabilecegimi sanmıyorum. Doktorum 30 nisan diye gun belirledi. Fakat gunduz hep oglumun yanindayim hastanede cok agir geliyor hem psikoljik hem fiziksel olarak. Oğlum taburcu olmadan dogurmak istemiyorum. Aklimdaki kotu senaryo bu. Insallah zamaninda gelir kızım.

Aynen benimde senin gibi. Bende bi 15 20 gun onceye kdr hic seker yemedim nerdeyse sekerde cikmadi ama zararli diye dikkat ettim artik baktm cok minik gidiyo( 1470di 30+2 de ) basladim pekmeze napiyim. 2 fln olmasi lazimdi bence en az. Rutin olarakta yemek sonrasi hickirma ilk defa dun oldu. 2 ogun sonrasindada oldu biri oglen biri gece sutten sonra. Hareket olarakta sabah ve gece hareketli ama ozellikle su saatlerde diyemem

Allah iki bebeginede saglikla kavustursun seni. Biliyorim imkansiz ama stres sanciyi tetikliyo bi de dinlenmen lazim tabi senin icin bu ikisi imkansiz gorunuyo. O yuzden en azindan bol sivi al rahmi cok rahatlatiyo doktorada gitsen hemen sivi vericeklerdi. Sen gunde en az 3 lt. Su icmeye bak canim en azindan o elinden gelir smdilik

Bir de böyle lanet bi öksürük, o da reflüden sanırım hiç kötü bi şey de yemedim dediğin gibi anlamıyorum neden

Canım dün var ya resmen mahvoldum gece yandı yandı durdu midem, gavisgonu bitirdim nerdeyse banamısın demedi valla Şuan işe aç geldim ne yesem de yanmasa diye düşünüp duruyorum

Canim cokk cokk gecmis olsun. Ikiz bebeklerin kaderi zaten 34. haftada genelde geliyolar. Seninde com az kaldi ha gayret arkadasim. Zamaninda alicaksin insallah kucagina hatta hepimiz insallaah zamaninda alalim

Cok tesekkur ederim canim. 32 yi geceyim de artik ne zaman ısterlerse gelsinler. Hepimiz zamaninda saglikla kucagimiza alalim ins.

Bizim için çok büyük şans bence aman tahtalara vuralım nazar etmeyelim kocalarımıza Valla sağolsunlar cidden destek o kadar önemli ki helede eşten gelen destek en güzeli

Böyle insanlara bir sinir oluyorum ki, sanki dünyadaki tüm hamileler aynı olmak zorunda aynı fabrikadan çıkıyoruz ya onlarla aynı olmak zorundaymışız gibi. Benim annemle ablamla bile çok farklı hamileleğim size noluyor arkadaş. Yok ben böylemiydim diye başlayan cümlelerden nefret ettim artık. Ben böyleyim valla yapacakta birşeyim yok diyorum. Kilo alsan almışsın almasan bebek beslenmiyor mu acaba yesen çok yeme yemesen yemiyorsun şişsen çok şiştin şişmesen sen hiç şişmedin ben çok şişmiştim. Birine çatmadan doğuralımda hayırlısıyla inşallah :/

Kızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.

Canım rabbim bebeğine de sana da güç versin inşallah, zor gerçekten ama bugünlerde geçecek Allahın izniyle. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi sana nasip etsin. Bebeklerimiz bizden daha güçlü oluyorlar ben buna inanıyorum. Bizim dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…