- 13 Eylül 2008
- 878
- 396
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.901
Oy minicik Allah ona sağlık versin güzelce büyüsünKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Allah sanada bebeğinede güç kuvvet versin verecektirde inanıyorum bebekler melek zaten onları koruyan bir melek ordusu var o yüzden güçlüler sende bu süreçte çok güçlü ol allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerinizi paylaş bizlerleKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Hadi gözün aydın dinlenme sırası sendeGünaydınnnn
bugun işyerinde son günüm :)
artık mola vakti :) bende hazırlıklara başlayabilirim
Hadi gözün aydın dinlenme sırası sende
Günaydın canım darısı başımıza. .hamile olduğumu bile unutuyorum bazen kosturmacadan.misafirler de cabası.artık rest çekme zamanı geldi ama gelmek isteyen doğumdan sonra buyursun gelsinGünaydınnnn
bugun işyerinde son günüm :)
artık mola vakti :) bende hazırlıklara başlayabilirim
misafir konusunda cok sukur sıkıntım yok calıstıgım için .Günaydın canım darısı başımıza. .hamile olduğumu bile unutuyorum bazen kosturmacadan.misafirler de cabası.artık rest çekme zamanı geldi ama gelmek isteyen doğumdan sonra buyursun gelsin
Allah şifa versin tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah...kilosu falan iyi çabuk toparlar annesi sen sütünü sağ alabilirse verirlerKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Kızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Öyle gerçekten. Geçen gün onu soruyor Zaten nasıl taşıyorsunuz yA diye :) dedim valla zor taşıyoruz görüyorsun inleyerek yatıyorum kalkıyorum. Senin dediğin gibi cenneti söyledim hemen :))Aslında devir edilecek bişey olsa birazda o taşısa bide şimdiki ağırlığımızla anca anlar..Boşuna annelerin ayakların altına sermemişler cenneti canım..onlar bırak 9 ay 1 gün zor dayanırlar...
Evet kuzum. Çok şükür tabi ki. Bizimki de bi ara tozuttu. Arkadaşlarıyla takılıyordu haftada 2-3 akşam. Çok üzüldük tartıştık. Gerçekten halimizi anlamıyorlar. Ama Arkadaşımla da konuştuk ne kocalar var. Aldatan eve hiç uğramayan hamileyken döven... bizimki bazen şımarıklık oluyor ama hassas dönem işte. İlgiyi fazla bekliyoruz. Arada da biz ruhsuz olalım ki onlar da empati yapmak için uğraşsın birazİnşallah canım :)
Ama bence bu bile çok ince bir düşünce. Ay ne kocalar var kızlar eve gelmiyorlar valla bizimkiler azıcık ruhsuz ama iyiler iyi :)))
Aynen benimde senin gibi. Bende bi 15 20 gun onceye kdr hic seker yemedim nerdeyse sekerde cikmadi ama zararli diye dikkat ettim artik baktm cok minik gidiyo( 1470di 30+2 de ) basladim pekmeze napiyim. 2 fln olmasi lazimdi bence en az. Rutin olarakta yemek sonrasi hickirma ilk defa dun oldu. 2 ogun sonrasindada oldu biri oglen biri gece sutten sonra. Hareket olarakta sabah ve gece hareketli ama ozellikle su saatlerde diyemem
Böyle insanlara bir sinir oluyorum ki, sanki dünyadaki tüm hamileler aynı olmak zorunda aynı fabrikadan çıkıyoruz ya onlarla aynı olmak zorundaymışız gibi. Benim annemle ablamla bile çok farklı hamileleğim size noluyor arkadaş. Yok ben böylemiydim diye başlayan cümlelerden nefret ettim artık. Ben böyleyim valla yapacakta birşeyim yok diyorum. Kilo alsan almışsın almasan bebek beslenmiyor mu acaba yesen çok yeme yemesen yemiyorsun şişsen çok şiştin şişmesen sen hiç şişmedin ben çok şişmiştim. Birine çatmadan doğuralımda hayırlısıyla inşallah :/
Ay doğur kız nolcakKuzum ben oğlumda doğumdan önceki gece bile kusuyordum yanıyordum. Gece saat 3 de eşimle yuruyus yapmıştık. Yanma ve kusmaya sanki iyi geliyordu yürümek. Hatta o yürüyüşlerde nasıl 2ciyi yapiyorlar unutuluyotmu falan diye konuşuyordukcok zordu ama kızım oğlumu arattı ilk 4.5 ay hiçbirşey yiyemedim su bile içemedim hep çıkarıyordum. Sadece kızarmış ekmek kasar peyniri ve nektarı sonra nektarı midemi kaldırdı armut sonradan az az yemeye başladım hala biraz kaçırayım midemde durmuyor ve tabii olmazsa olmaz yanmalarim her daim devam.
Fakat yine de eğer yaşım daha genç olsaydı 3uncuyu de yapardım hatta 4 u
hamilelik o kadar güzel ki içinde bir canlıyı büyütmek bu mucize herşeye değer ve herşeye bedel.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İkinizi de taşıyorum haaAyrıntılıya yaşlı bir amcaya gitmiştik, adama anlattım dertlerimi dinledi dinlediiii eşime döndü sen de olsa bu şikayetler sen ne yapardın dedi, benimki bir an bile düşünmeden ben dayanamazdım aldırırdım dedi.. yani erkek ve kadın farkı, adam grip oluyor sanırsın yarın ölecek, bebeği nasıl taşısın. İkinizi de taşıyorum diyor ben söylenince :)
Oyyy minik bi cennet kuşu daha mı gelmişKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Ya ebebek mağazasında sanki vardı erkekler için canım. Sadece prens yazıyordu üstünde mesela. İnşallah bulursunYok canım içime sinen bişey bulamadım ki. Çok süslü şeyleri sevemedim. Sade birşey de istediğim gibi yok. Yoksa dediğin doğru kaç kere doğum oluyor ki.
Durumun var mı eşin sıkıntı çıkarıyor mu yok. Tamam ozaman no problem. Çöp de olmaz verirsin birilerine sevap olurBen bu kaç kere doğurcam mantığıyla evi köyü batırcam artık yeminle :) içimde kalmasın diye diye tükendim :)
Bencr hiç üzülme söyle. O içinden içinden sinirlenmek insana ne koyuyor. En azından yüzüne söyledim rahatladım başkasına yaparken düşünür diyorum. Niyetinin iyi olduğuna hiç inanmıyorum böyle insanlarınUcurum ne demek senin iyiliğin için derken laf olmadık yerlere gidiyor cunku insanın fikri ne ise zikri de o oluyor istemeden ama bazen bende çok ters olabiliyorum. Ve kalp kirabiliyorum evet belki niyetinin ne olduğunu kendi de bilmiyor ama kırmak istemiyorum. Heee milleti kırmıyorum sonra kendim paramparça oluyorum o ayrisonra koca karı gibi mutfakta yemek yaparken soyleniyorum da soyleniyorum
Amin canımcim dualarımız minik kızınla. Eminim bizimkileri geçicek. Şükür enfeksiyon geçmemiş ona. Ciğerleri de gelişir inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın elayi.Kızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Canım hayırlısıyla büyüyecek toparlayacak inşallah.sen güçlü ol kızın senin desteğinle iyi olacak.dualarımız seninle.Kızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?