2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy minicik Allah ona sağlık versin güzelce büyüsün
Sizede sabır ve iç ferahlıgı versin.
Zor ama eminimki sonu güzel olcak.Allah yüzünüzü bi an önce güldürsün inşallah sağlıkla sıhhatle

Allah sanada bebeğinede güç kuvvet versin verecektirde inanıyorum bebekler melek zaten onları koruyan bir melek ordusu var o yüzden güçlüler sende bu süreçte çok güçlü ol allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerinizi paylaş bizlerle

Günaydın canım darısı başımıza. .hamile olduğumu bile unutuyorum bazen kosturmacadan.misafirler de cabası.artık rest çekme zamanı geldi ama gelmek isteyen doğumdan sonra buyursun gelsin
misafir konusunda cok sukur sıkıntım yok calıstıgım için .

artık raporlar carsamba günü alındıgı için mecbur cumartesiyi bekledim

once yıllık iznimi kullanıcam.Gerçekten iş yüzünden hiç hamılelgımı anlamadım ama artık zorlanıyorum fiziksel olarak

Allah şifa versin tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah...kilosu falan iyi çabuk toparlar annesi sen sütünü sağ alabilirse verirler

Maasallah Ela na. Hemen toparlar da evinize donersiniz ins

Kızlar ben coraspin kullanıyorum druma ne zaman bırakayım diye msj attım 35.haftada bırak dedi ben bugün 34+1 oldum ben şimdi bırakacakmıyım yoksa 35+0damı bırakacağım ona göre içeyim bugün

Aslında devir edilecek bişey olsa birazda o taşısa bide şimdiki ağırlığımızla anca anlar..Boşuna annelerin ayakların altına sermemişler cenneti canım..onlar bırak 9 ay 1 gün zor dayanırlar...
Öyle gerçekten. Geçen gün onu soruyor Zaten nasıl taşıyorsunuz yA diye :) dedim valla zor taşıyoruz görüyorsun inleyerek yatıyorum kalkıyorum. Senin dediğin gibi cenneti söyledim hemen :))

İnşallah canım :)

Ama bence bu bile çok ince bir düşünce. Ay ne kocalar var kızlar eve gelmiyorlar valla bizimkiler azıcık ruhsuz ama iyiler iyi :)))
Evet kuzum. Çok şükür tabi ki. Bizimki de bi ara tozuttu. Arkadaşlarıyla takılıyordu haftada 2-3 akşam. Çok üzüldük tartıştık. Gerçekten halimizi anlamıyorlar. Ama Arkadaşımla da konuştuk ne kocalar var. Aldatan eve hiç uğramayan hamileyken döven... bizimki bazen şımarıklık oluyor ama hassas dönem işte. İlgiyi fazla bekliyoruz. Arada da biz ruhsuz olalım ki onlar da empati yapmak için uğraşsın biraz

Evet canim ama hepsi gereken kiloda olmuyor malesef bazisi kilolu bazisi zayif sen ve eşin vücut yapısı nasılsa bebiş de öyle oluyor ben ilk hamilelikte 70 i gördüm bu hamileliğim de daha 67 yim. Eşim de 95 kg ama boyu 180den fazla. Üzme ve takma kilosunu eğer azda olsa kilo alıyorsa tamamdır.
yiyebiliyorsan kahvaltı da tahin pekmez kasar peyniri fıstıklı tahin helvası falan ye
Meyva için muz ve ceviz antep fıstığı fındık badem aklıma gelen bunlar. Bu gıdalar bebise kilo aldırır diyorlar.

Ağzına sağlık canim benimmm ne güzel söyledin. Birde keşke fikirlerini sorsak. Neyse ki az kaldı.

Ay doğur kız nolcak çok da büyük değil ki yaşın. İnsanlar ilk bebişlerini yapıyor o yaşta.
32 yaşında ilk bebeğim olacak 2. 3. Düşünüyorum inanki
Tabi Allah nasip ederse. Malum bizimki sofiarya demesi laboratuvar bebesi
Üstelik çoook zor geçti hamileliğim. Zor yürüyor zor kalkıyorum. sağa sola dönemiyorum. Neye güveniyorsam artık
Sanırım ben de unutmaya güveniyorum :))

İkinizi de taşıyorum haa çok iyiymiş.

Oyyy minik bi cennet kuşu daha mı gelmiş
Ben yerim onun minik ellerini ayaklarını. Rabbim her daim yanınızda olsun Can'ım. Gözünüzaydın. İkiniz de iyi olacaksınız inş

Yok canım içime sinen bişey bulamadım ki. Çok süslü şeyleri sevemedim. Sade birşey de istediğim gibi yok. Yoksa dediğin doğru kaç kere doğum oluyor ki.
Ya ebebek mağazasında sanki vardı erkekler için canım. Sadece prens yazıyordu üstünde mesela. İnşallah bulursun
Ben bu kaç kere doğurcam mantığıyla evi köyü batırcam artık yeminle :) içimde kalmasın diye diye tükendim :)
Durumun var mı eşin sıkıntı çıkarıyor mu yok. Tamam ozaman no problem. Çöp de olmaz verirsin birilerine sevap olur

Bencr hiç üzülme söyle. O içinden içinden sinirlenmek insana ne koyuyor. En azından yüzüne söyledim rahatladım başkasına yaparken düşünür diyorum. Niyetinin iyi olduğuna hiç inanmıyorum böyle insanların

Amin canımcim dualarımız minik kızınla. Eminim bizimkileri geçicek. Şükür enfeksiyon geçmemiş ona. Ciğerleri de gelişir inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın elayi.
Rabbim sana da güç kuvvet versin canim. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kizlar ya. Benim oglanin yine hic sesi cikmiyor dun aksamdan beri gicik oluyorum ya boyle sessizlesti mi sadece bir ya da iki sefer hissettim. Kahvalti yapmadim daha. İnsallah yapinca duzelir gerci benim mi acken daha hareketliydi ama umut iste

Canım hayırlısıyla büyüyecek toparlayacak inşallah.sen güçlü ol kızın senin desteğinle iyi olacak.dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…