- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.921
Can'ım aynı durum bende de var. Hareketleri azaldı büyüdükçe. Bir şeyi yoktur inş. Stres yapma. Bir gün daha sessiz olabiliyorlarKizlar ya. Benim oglanin yine hic sesi cikmiyor dun aksamdan berigicik oluyorum ya boyle sessizlesti mi sadece bir ya da iki sefer hissettim. Kahvalti yapmadim daha. İnsallah yapinca duzelir gerci benim mi acken daha hareketliydi ama umut iste
Stres yapmamak istiyorum. Cunku bir iki sefer hissettim hafif hafif. Ama iste ana yüreği dedikleri bu olsa gerek. Suan hayatlari boyu yasayacaklari en güvenli yerdeler. Ama gözümüzün önünde değiller yaCan'ım aynı durum bende de var. Hareketleri azaldı büyüdükçe. Bir şeyi yoktur inş. Stres yapma. Bir gün daha sessiz olabiliyorlar
Ah canım ya gözümüzün önünde olsalar bile o endişe bitmeyecek ki. Kimbilir geceleri kaç kere nefesini kontrol edeceğiz :)Stres yapmamak istiyorum. Cunku bir iki sefer hissettim hafif hafif. Ama iste ana yüreği dedikleri bu olsa gerek. Suan hayatlari boyu yasayacaklari en güvenli yerdeler. Ama gözümüzün önünde değiller yainsanin ici icini kemiriyor.
Canim benim de dun gun boyu deli gibi hareketliydi sonra adet agrisi gibi bi ağrım oldu akşam çok fena, ama uzun sürmedi. Bebek sanki yer değiştirdi gibi olduStres yapmamak istiyorum. Cunku bir iki sefer hissettim hafif hafif. Ama iste ana yüreği dedikleri bu olsa gerek. Suan hayatlari boyu yasayacaklari en güvenli yerdeler. Ama gözümüzün önünde değiller yainsanin ici icini kemiriyor.
Canım 34+1 34 dolmuş 35ten gün aliyorsun oluyor. 35+0 da 35 dolmuş 36dan gün aliyorsun oluyor. Ilaç hakkında bi fikrim yok amaKızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
sorma canım ya senin orda verdiğin mücadeleyi takdir etmezler bide üstüne fesatlanirlar.Benim de bugün okulda son günümdü...vay şişmedin vay kilo almadın(ki aldım 9 kilo hatta 9-10 bandında gidip geliyor)...maşallah fil gibi yiyorsunuz yahu benim yediğim ne; ekmek pirinç tatlı hamurişi patates hiç yok hayatımda...en büyük kaçamağım bir kepçe fazladan karnabahar...e daha da mı şişeyim el insaf...bu gözle bu nazarla sağlam insanı hasta ederler
Can'ım doktorunun dediği de belirsiz gibi. 35 e girince deseydi şimdi bırakman gerekirdi ama ben de anlamadım. Büyük ihtimal 35+0 ı kastediyordur ama benceKızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
Ya dün benim de aynı öyleydi. Bir felaket senaryoları kuruldu beynimde. Kalktım 4 5 saat dinlenerek iş yaptım bol su içtim ama herşeyi hallettim sırf kendimi dinlememek için. Çünkü yemek yedikten sonra bile bir iki tıklayıp duruyordu. Geceye kadar devam etti. Tam yatağa girdim bir başladı hıçkırığı belki 15 20 dk sürdü inanKizlar ya. Benim oglanin yine hic sesi cikmiyor dun aksamdan berigicik oluyorum ya boyle sessizlesti mi sadece bir ya da iki sefer hissettim. Kahvalti yapmadim daha. İnsallah yapinca duzelir gerci benim mi acken daha hareketliydi ama umut iste
Şuan 35 in içindesin canım sen 34 bitti yaniKızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
Ay o konuda çok haklısın kuzum akşam evde yoksa beni stres basıyor niye hamilelikte böyle oluyorum bilmiyorum. Bence içten içe acil bişeymolursa durumu var ihtiyaç duyuyoruz onlara. Ya da vesvese. Valla akşam dışarı çıkmasınlar ya. Bir de zaten akşama kadar evdeyiz gelsinler de insan görelim konuşalım istiyoruzÖyle gerçekten. Geçen gün onu soruyor Zaten nasıl taşıyorsunuz yA diye :) dedim valla zor taşıyoruz görüyorsun inleyerek yatıyorum kalkıyorum. Senin dediğin gibi cenneti söyledim hemen :))
Evet kuzum. Çok şükür tabi ki. Bizimki de bi ara tozuttu. Arkadaşlarıyla takılıyordu haftada 2-3 akşam. Çok üzüldük tartıştık. Gerçekten halimizi anlamıyorlar. Ama Arkadaşımla da konuştuk ne kocalar var. Aldatan eve hiç uğramayan hamileyken döven... bizimki bazen şımarıklık oluyor ama hassas dönem işte. İlgiyi fazla bekliyoruz. Arada da biz ruhsuz olalım ki onlar da empati yapmak için uğraşsın biraz
Ben de bi posta kriz gecirdim dün...ya bütün gün insan hiç aramaz mı merak etmez mi...mesaja cevap vermez mi...aklı başından gidiyor adamın...gözünün önunde değilsek yokuz sanki...banka promosyonu yatmış dün ben de okulda son günüm yogunum unutmuşum mesaj atmış aramış EFT yap diye...bütün akşam ve gece boyunca kudurdum ağzıma geleni söyledim...bu kadar da gamsızlık olur mu yaa...annemler bikaç haftalığına gittiler işlerini toparlayıp gelecekler Allah başımızdan eksik etmesin adamın vicdanına kalsam ölümü bile 1 hafta sonra bulurlar heralde o kadar ilgisiz...maaş günü gelince aklına geliyorumAy o konuda çok haklısın kuzum akşam evde yoksa beni stres basıyor niye hamilelikte böyle oluyorum bilmiyorum. Bence içten içe acil bişeymolursa durumu var ihtiyaç duyuyoruz onlara. Ya da vesvese. Valla akşam dışarı çıkmasınlar ya. Bir de zaten akşama kadar evdeyiz gelsinler de insan görelim konuşalım istiyoruz
Ya şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaaYa dün benim de aynı öyleydi. Bir felaket senaryoları kuruldu beynimde. Kalktım 4 5 saat dinlenerek iş yaptım bol su içtim ama herşeyi hallettim sırf kendimi dinlememek için. Çünkü yemek yedikten sonra bile bir iki tıklayıp duruyordu. Geceye kadar devam etti. Tam yatağa girdim bir başladı hıçkırığı belki 15 20 dk sürdü inanşimdi de kıpır kıpır. Bence böyle dönemleri oluyor bebişlerin uyku seansı gibi kilo falan mı alıyorlar ne oluyorsa büyüme atağı herhalde senin de öyledir. Eksiğin gediğin işin hepsini kalk yap kendini dinlememiş olursun
35+ lar oluyor yani tam doldurmuş olman gerekir...ama ilaç bırakma konusu şaibeliymiş araştır istersen bu hafta gene iç deKızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
Oyyy minik kuzum benim..Gözün aydın annesi. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin inşallah. Sanada bol bol sabır diliyorumKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
Canm kalp atar gibi oluyor tekmeden farklı. Ve derinden geliyor hafif hafif 2 sn de 1 gibiYa şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaabizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
Canım belki iç taraflarda hickiriyordur. Oyle oldugu zaman zor hissediliyor.Duzenli hareket hissettigin zaman sessiz bi yerde elini karnina koy oyle dinle.Böyle tık tık tık dakikalar boyunca sürüyor. Hatta ben vidyo ya bile aldım. Bide yazık kuzum kendi hickirigina sinirleniyor sanırım. Tepikleyip duruyorYa şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaabizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
canım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuş bebişine. bu zor zamanları gülümseyerek hatırlayınKızlar ben burda yokken o kadar dua almısımki sevinc gözyasları ile okudum. İyki varsınız gercekten. Kızım elam persembe günü saat 16:58 de 1620 gram 40 cm olarak dünyaya geldi. Benim enfeksiyonum cok sükür ona gecmemiş. Ciğerlerimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Uzun bir yolculuğa basladık yogun bakımda. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Cok zormus.. hepinizden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?