2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ya. Benim oglanin yine hic sesi cikmiyor dun aksamdan beri gicik oluyorum ya boyle sessizlesti mi sadece bir ya da iki sefer hissettim. Kahvalti yapmadim daha. İnsallah yapinca duzelir gerci benim mi acken daha hareketliydi ama umut iste
Can'ım aynı durum bende de var. Hareketleri azaldı büyüdükçe. Bir şeyi yoktur inş. Stres yapma. Bir gün daha sessiz olabiliyorlar

Can'ım aynı durum bende de var. Hareketleri azaldı büyüdükçe. Bir şeyi yoktur inş. Stres yapma. Bir gün daha sessiz olabiliyorlar
Stres yapmamak istiyorum. Cunku bir iki sefer hissettim hafif hafif. Ama iste ana yüreği dedikleri bu olsa gerek. Suan hayatlari boyu yasayacaklari en güvenli yerdeler. Ama gözümüzün önünde değiller ya insanin ici icini kemiriyor.

Ah canım ya gözümüzün önünde olsalar bile o endişe bitmeyecek ki. Kimbilir geceleri kaç kere nefesini kontrol edeceğiz :)

Canim benim de dun gun boyu deli gibi hareketliydi sonra adet agrisi gibi bi ağrım oldu akşam çok fena, ama uzun sürmedi. Bebek sanki yer değiştirdi gibi oldu dün gece de ruyamda doktor gelip "kalbi durmus biliyosunuz heralde" diyo aman allahim kafayi yedim uyandim da bütün gece hareket etsin diye dürttüm. Ufak ufak hissetsem de tam böyle kıpır kıpır değildi. Şimdi de hafif hissetsem de 1-2 defa, hareketsiz yani. Artik deli olcam ya valla bu stresten. Çok sıkıldım zaman geçsin artik. Aglicam şimdi valla of

sorma canım ya senin orda verdiğin mücadeleyi takdir etmezler bide üstüne fesatlanirlar.

Kizlar ya. Benim oglanin yine hic sesi cikmiyor dun aksamdan beri gicik oluyorum ya boyle sessizlesti mi sadece bir ya da iki sefer hissettim. Kahvalti yapmadim daha. İnsallah yapinca duzelir gerci benim mi acken daha hareketliydi ama umut iste
Ya dün benim de aynı öyleydi. Bir felaket senaryoları kuruldu beynimde. Kalktım 4 5 saat dinlenerek iş yaptım bol su içtim ama herşeyi hallettim sırf kendimi dinlememek için. Çünkü yemek yedikten sonra bile bir iki tıklayıp duruyordu. Geceye kadar devam etti. Tam yatağa girdim bir başladı hıçkırığı belki 15 20 dk sürdü inan şimdi de kıpır kıpır. Bence böyle dönemleri oluyor bebişlerin uyku seansı gibi kilo falan mı alıyorlar ne oluyorsa büyüme atağı herhalde senin de öyledir. Eksiğin gediğin işin hepsini kalk yap kendini dinlememiş olursun

Ay o konuda çok haklısın kuzum akşam evde yoksa beni stres basıyor niye hamilelikte böyle oluyorum bilmiyorum. Bence içten içe acil bişeymolursa durumu var ihtiyaç duyuyoruz onlara. Ya da vesvese. Valla akşam dışarı çıkmasınlar ya. Bir de zaten akşama kadar evdeyiz gelsinler de insan görelim konuşalım istiyoruz

Ben de bi posta kriz gecirdim dün...ya bütün gün insan hiç aramaz mı merak etmez mi...mesaja cevap vermez mi...aklı başından gidiyor adamın...gözünün önunde değilsek yokuz sanki...banka promosyonu yatmış dün ben de okulda son günüm yogunum unutmuşum mesaj atmış aramış EFT yap diye...bütün akşam ve gece boyunca kudurdum ağzıma geleni söyledim...bu kadar da gamsızlık olur mu yaa...annemler bikaç haftalığına gittiler işlerini toparlayıp gelecekler Allah başımızdan eksik etmesin adamın vicdanına kalsam ölümü bile 1 hafta sonra bulurlar heralde o kadar ilgisiz...maaş günü gelince aklına geliyorum

Ya şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaa bizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.

Oyyy minik kuzum benim..Gözün aydın annesi. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin inşallah. Sanada bol bol sabır diliyorum

Ya şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaa bizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
Canım belki iç taraflarda hickiriyordur. Oyle oldugu zaman zor hissediliyor.Duzenli hareket hissettigin zaman sessiz bi yerde elini karnina koy oyle dinle.Böyle tık tık tık dakikalar boyunca sürüyor. Hatta ben vidyo ya bile aldım. Bide yazık kuzum kendi hickirigina sinirleniyor sanırım. Tepikleyip duruyor

canım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuş bebişine. bu zor zamanları gülümseyerek hatırlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…