- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.941
Ay Yok hıçkırmıyor sanırım bizim zıpırCanm kalp atar gibi oluyor tekmeden farklı. Ve derinden geliyor hafif hafif 2 sn de 1 gibi
Oy yerim ben onun tepkilerini yaaaCanım belki iç taraflarda hickiriyordur. Oyle oldugu zaman zor hissediliyor.Duzenli hareket hissettigin zaman sessiz bi yerde elini karnina koy oyle dinle.Böyle tık tık tık dakikalar boyunca sürüyor. Hatta ben vidyo ya bile aldım. Bide yazık kuzum kendi hickirigina sinirleniyor sanırım. Tepikleyip duruyor
canım en sağlıklısı doktoruna sormak, hem için rahat ederKızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
Eger düzenli araliklarla oluyorsa yüksek ihtimal hickiriktir. Bende başlarda hickirik olduğunu dusunmuyordum. Sayıyordum mesela 20yi 25i geçiyordu. Eliyle bu kadar düzenli vurmaz. Dedigim gibi sessiz bi yerde dinle ve say. Çok sevimli oluyorAy Yok hıçkırmıyor sanırım bizim zıpır
Oy yerim ben onun tepkilerini yaaa
Ya evet belki de hissetmiyorumdur. Tık tık süren seyler oluyor ama ben elleriyle dürtüyor gibi hissediyorum onu. Böyle kıpır kıpır bişeyler oluyor ritmik şekilde başı aşağıda. Genelde orda oluyor o yüzden elleri parmakları sanıyorum. Belki de hıçkırıktır o
Maşallah Maşallah kilosu çok iyi biz de sürekli hareket halindeyiz ama haftada bir gün sakin oluyor mesela. Artık gece çok uyandırmiyor gündüz yoruluyor sanırım. Ben dün gece çok kustum ya birden bide ayağa kalmam ile birlikte, mevlüte gitmiştim yağlı yedim. Diyet en güzeli belkide. Göbeğim oynadıkça nazar olacak diyene de kızdım olmaz birşey dedimCanim ben pazartesi gittim 30+6 idim 1450 dedi. Biraz geri çıkıyor göbek çevresi dedi. Belki geç dollenmedir dedi. Bende çok takmadım sonuçta şekerden dolayı diyetteyim ona kilo aldıracak şeylerden uzağım nasıl kilo alsin. Bakalım 15 gün sonrasına randevu aldim ne kadar olacak
Birde bebişim gece ve gündüz 12 ila 2 arası bi yarim saate yakın tepikliyor olmadi dönüyor gibi hareket ediyor gün içinde ara ara geriniyor yada hıçkırıyor gibi mesela akşam belli saatlerde yine yokluyor sizde de böyle bir rutini varmi acep
Orasi oyle ama ne biliyim ya boyle bilinmezlik dahaki zor gibiAh canım ya gözümüzün önünde olsalar bile o endişe bitmeyecek ki. Kimbilir geceleri kaç kere nefesini kontrol edeceğiz :)
Aynen surda son bir ayimiz kaldi ama resmen gecmiyor zaman. Hayirlisiyla dogurmak istiyorum artikCanim benim de dun gun boyu deli gibi hareketliydi sonra adet agrisi gibi bi ağrım oldu akşam çok fena, ama uzun sürmedi. Bebek sanki yer değiştirdi gibi oldudün gece de ruyamda doktor gelip "kalbi durmus biliyosunuz heralde" diyo aman allahim kafayi yedim uyandim da bütün gece hareket etsin diye dürttüm. Ufak ufak hissetsem de tam böyle kıpır kıpır değildi. Şimdi de hafif hissetsem de 1-2 defa, hareketsiz yani. Artik deli olcam ya valla bu stresten. Çok sıkıldım zaman geçsin artik. Aglicam şimdi valla of
Aslinda dun butun gun temizlik yaptim. Bir tek yatak odasi kaldi. Onu da bugune ayirmistim cunku dolaplarin icini de duzenleyecegim. Ama suan basima o kadar ciddi bir agri girdi ki kaldiramiyorum kafamiYa dün benim de aynı öyleydi. Bir felaket senaryoları kuruldu beynimde. Kalktım 4 5 saat dinlenerek iş yaptım bol su içtim ama herşeyi hallettim sırf kendimi dinlememek için. Çünkü yemek yedikten sonra bile bir iki tıklayıp duruyordu. Geceye kadar devam etti. Tam yatağa girdim bir başladı hıçkırığı belki 15 20 dk sürdü inanşimdi de kıpır kıpır. Bence böyle dönemleri oluyor bebişlerin uyku seansı gibi kilo falan mı alıyorlar ne oluyorsa büyüme atağı herhalde senin de öyledir. Eksiğin gediğin işin hepsini kalk yap kendini dinlememiş olursun
Aynen hıçkırık işte o bizde maşallah günde 5 i buluyor yazık yaaa kızıyor bazen uzun sürünce kuzum.Eger düzenli araliklarla oluyorsa yüksek ihtimal hickiriktir. Bende başlarda hickirik olduğunu dusunmuyordum. Sayıyordum mesela 20yi 25i geçiyordu. Eliyle bu kadar düzenli vurmaz. Dedigim gibi sessiz bi yerde dinle ve say. Çok sevimli oluyor
Evet cnm 34+1 artık 35 i dolduruyorsun demek, tıbben de öyle.Kızlaarrr 35. Hafta ne zaman 34+1 35mi oluyor coraspini içcem yada bırakcam
Ay ben yaptım da ne oldu tüm ev bitmişti mis gibi oldu diye sevine sevine oturuyordum. Çamur yağdı resmen tüm camlar berbat hale geldiOrasi oyle ama ne biliyim ya boyle bilinmezlik dahaki zor gibi
Aynen surda son bir ayimiz kaldi ama resmen gecmiyor zaman. Hayirlisiyla dogurmak istiyorum artikrüyaları da fazla dusunmemeye calis.
Aslinda dun butun gun temizlik yaptim. Bir tek yatak odasi kaldi. Onu da bugune ayirmistim cunku dolaplarin icini de duzenleyecegim. Ama suan basima o kadar ciddi bir agri girdi ki kaldiramiyorum kafami
O kötü olmuş iste. İnsan uzuluyor valla temizligi bosa gitti mi. ben daha camlari silmedimAy ben yaptım da ne oldu tüm ev bitmişti mis gibi oldu diye sevine sevine oturuyordum. Çamur yağdı resmen tüm camlar berbat hale geldi
Ay hemde nasil.O kötü olmuş iste. İnsan uzuluyor valla temizligi bosa gitti mi. ben daha camlari silmedimbizim bura da yagmurlu havalarin duzelmesini bekliyorum ama gun gectikce de agirlasiyorum ne olacak bilmem onumuzdeki hafta halilari yikatmaya verecem. O zaman cam ve perdeleri de hallederim heralde.
Bende haftaya vercem halıları kısmetse camları sildiğim gün tülleri yıkarım kapılar silinecek banyonun fayansları silinecekbirde balkonumu temizlersem oh çok şükür diyeceğimO kötü olmuş iste. İnsan uzuluyor valla temizligi bosa gitti mi. ben daha camlari silmedimbizim bura da yagmurlu havalarin duzelmesini bekliyorum ama gun gectikce de agirlasiyorum ne olacak bilmem onumuzdeki hafta halilari yikatmaya verecem. O zaman cam ve perdeleri de hallederim heralde.
Aynen benim de oyle iste. Mutfak dolaplarini. İcini silmeyecem. Camlarin yarisini da esime yıkarsam pek bir isim yok. Ama cok dağınım ve elim cok uyuşuk. Bu saydiklarimi doguma kadar yetistiremem ben. Allah bize güç kuvvet versin.Bende haftaya vercem halıları kısmetse camları sildiğim gün tülleri yıkarım kapılar silinecek banyonun fayansları silinecekbirde balkonumu temizlersem oh çok şükür diyeceğim
biter canm çok bişey yok her gün yavaş yavaş bir hafta bile sürmezAynen benim de oyle iste. Mutfak dolaplarini. İcini silmeyecem. Camlarin yarisini da esime yıkarsam pek bir isim yok. Ama cok dağınım ve elim cok uyuşuk. Bu saydiklarimi doguma kadar yetistiremem ben. Allah bize güç kuvvet versin.
Maşallah Maşallah kilosu çok iyi biz de sürekli hareket halindeyiz ama haftada bir gün sakin oluyor mesela. Artık gece çok uyandırmiyor gündüz yoruluyor sanırım. Ben dün gece çok kustum ya birden bide ayağa kalmam ile birlikte, mevlüte gitmiştim yağlı yedim. Diyet en güzeli belkide. Göbeğim oynadıkça nazar olacak diyene de kızdım olmaz birşey dedim3 de birde ev temizledim üstüne olan bana oldu yine.
Ay ben yaptım da ne oldu tüm ev bitmişti mis gibi oldu diye sevine sevine oturuyordum. Çamur yağdı resmen tüm camlar berbat hale geldi
Kuzum elma iyi geldi sanki bana, yemek yemedim doğru dürüst elma yedim durdum, bugün daha iyi. Gaviscon fos çıktı valla, benimkini de hiç geçirmediCanım dün var ya resmen mahvoldum gece yandı yandı durdu midem, gavisgonu bitirdim nerdeyse banamısın demedi vallaŞuan işe aç geldim ne yesem de yanmasa diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?