2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canm kalp atar gibi oluyor tekmeden farklı. Ve derinden geliyor hafif hafif 2 sn de 1 gibi
Ay Yok hıçkırmıyor sanırım bizim zıpır

Oy yerim ben onun tepkilerini yaaa
Ya evet belki de hissetmiyorumdur. Tık tık süren seyler oluyor ama ben elleriyle dürtüyor gibi hissediyorum onu. Böyle kıpır kıpır bişeyler oluyor ritmik şekilde başı aşağıda. Genelde orda oluyor o yüzden elleri parmakları sanıyorum. Belki de hıçkırıktır o

Eger düzenli araliklarla oluyorsa yüksek ihtimal hickiriktir. Bende başlarda hickirik olduğunu dusunmuyordum. Sayıyordum mesela 20yi 25i geçiyordu. Eliyle bu kadar düzenli vurmaz. Dedigim gibi sessiz bi yerde dinle ve say. Çok sevimli oluyor

Maşallah Maşallah kilosu çok iyi biz de sürekli hareket halindeyiz ama haftada bir gün sakin oluyor mesela. Artık gece çok uyandırmiyor gündüz yoruluyor sanırım. Ben dün gece çok kustum ya birden bide ayağa kalmam ile birlikte, mevlüte gitmiştim yağlı yedim. Diyet en güzeli belkide. Göbeğim oynadıkça nazar olacak diyene de kızdım olmaz birşey dedim 3 de birde ev temizledim üstüne olan bana oldu yine.

Ah canım ya gözümüzün önünde olsalar bile o endişe bitmeyecek ki. Kimbilir geceleri kaç kere nefesini kontrol edeceğiz :)
Orasi oyle ama ne biliyim ya boyle bilinmezlik dahaki zor gibi
Aynen surda son bir ayimiz kaldi ama resmen gecmiyor zaman. Hayirlisiyla dogurmak istiyorum artik rüyaları da fazla dusunmemeye calis.

Aslinda dun butun gun temizlik yaptim. Bir tek yatak odasi kaldi. Onu da bugune ayirmistim cunku dolaplarin icini de duzenleyecegim. Ama suan basima o kadar ciddi bir agri girdi ki kaldiramiyorum kafami

Aynen hıçkırık işte o bizde maşallah günde 5 i buluyor yazık yaaa kızıyor bazen uzun sürünce kuzum.

Ay ben yaptım da ne oldu tüm ev bitmişti mis gibi oldu diye sevine sevine oturuyordum. Çamur yağdı resmen tüm camlar berbat hale geldi

Ay ben yaptım da ne oldu tüm ev bitmişti mis gibi oldu diye sevine sevine oturuyordum. Çamur yağdı resmen tüm camlar berbat hale geldi
O kötü olmuş iste. İnsan uzuluyor valla temizligi bosa gitti mi. ben daha camlari silmedim bizim bura da yagmurlu havalarin duzelmesini bekliyorum ama gun gectikce de agirlasiyorum ne olacak bilmem onumuzdeki hafta halilari yikatmaya verecem. O zaman cam ve perdeleri de hallederim heralde.

Ay hemde nasil.

Bende haftaya vercem halıları kısmetse camları sildiğim gün tülleri yıkarım kapılar silinecek banyonun fayansları silinecekbirde balkonumu temizlersem oh çok şükür diyeceğim

Bende haftaya vercem halıları kısmetse camları sildiğim gün tülleri yıkarım kapılar silinecek banyonun fayansları silinecekbirde balkonumu temizlersem oh çok şükür diyeceğim
Aynen benim de oyle iste. Mutfak dolaplarini. İcini silmeyecem. Camlarin yarisini da esime yıkarsam pek bir isim yok. Ama cok dağınım ve elim cok uyuşuk. Bu saydiklarimi doguma kadar yetistiremem ben. Allah bize güç kuvvet versin.

Elleri ayakları sisenler arasına bende katıldım. Dün akşam arkadaşlara çaya davetliydik koltukta oturduğum yerde balon gibi oldu ayaklarım resmen ayakkabim olmadı ayağıma zor giydim. Bayramlık alt üst ve ayakkabı almıştım 7. Ayında umarım doğum sonrası içine sigarim.

biter canm çok bişey yok her gün yavaş yavaş bir hafta bile sürmez

Aslında diyet değilde küçük porsiyonlarda yemek en güzeli canim. Zaten midemizi alttan sıkıştırıyor bebiş birde biz doldurunca kötü oluyor. Ben zaten diyetten önce küçük porsiyonlar halinde yiyordum burada bir arkadaşa da tavsiye etmiştim mide bulantisina aza indiriyor diye ama diyet gelince hoş olmadi çünkü istediğimi yiyemiyorum mesela bugün hamur kızarttılar ben sadece kokusunu yedim :)
Benim bebisde bazen sakın oluyor ama dediğim saatlerde genelde iki tekliyor maşallah. Hatta geçen hastanede tam saatleriydi. Kıyafet üstünden bile belli oluyordu baktım etrafda gözler üzerinde elimle kapatmaya çalıştım. Aman dikkat et bol bol felek nas oku canim

Kızlar iki defadır başıma geliyor. Dün gece ağrıdan pek yatamadım.
Oğlumun başı sol aşağıda. O bölgede sızlama şeklinde ağrım oluyor. Kasıklarım da dahil. Bıçak iğne batar gibi. Tam çözemedim. Ya bu sancı nasıl bişey ola ki
Ne zor bilmemek anlamamak.
Gece beni uyutmayacak kadardı öyle söyleyeyim. Sabah geçmişti. Ama o ağrı gelince soluma dokunamıyorum. Sağ tarafım da ise hiçbirşey yok. Ama sol tarafım çok acıyor.
Sizde de oluyor mu benzer sızlamalar

Ay canim dün camları görünce neredeyse ağlayacaktım. Fransız balkon ve balkon kapılarını ben sildim diğerlerini eşim. Tekrar nasıl kandırırım diye düşünüyorum ama zor biraz. Perdeleri yıkadım halılar geldi. Bende yavaş yavaş mutfağı indiriyorum. Banyo zaten 40lanmali. Benim işim cokkk. Ve benim elim ayağım 48 saat Çok ağarım hantallastim ne zaman biter bilmem.

Canım dün var ya resmen mahvoldum gece yandı yandı durdu midem, gavisgonu bitirdim nerdeyse banamısın demedi valla Şuan işe aç geldim ne yesem de yanmasa diye düşünüp duruyorum
Kuzum elma iyi geldi sanki bana, yemek yemedim doğru dürüst elma yedim durdum, bugün daha iyi. Gaviscon fos çıktı valla, benimkini de hiç geçirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…