- 11 Ocak 2018
- 30
- 32
- 38
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.961
Tesekkur ederim canim :) Insallah yerlesincede guzel olur bakalim babamiz rahat rahat oturuyo daha birsuru is onu bekliyo :) Besigin boyutlari 70x140 yani buyuyuncede karyola olarak kullaniliyor 11 yasina kadar kullanilabilir diye yaziyor ama okadar saglammi bilmiyorum
Canım benim de bugün hiç oynamamıştı.en son gece yatarken hissettim.korktum ben de hastaneye gidecektim neredeyse.sol yanıma yattım bi yarım saat kadar da başladı kıpırdamaya.oynamazsa su içip sol tarafına yat diyor doktorum.sola yatınca 1 saatte 10 defa hareketini hissetmemiz lazımmış.Canim benim de dun gun boyu deli gibi hareketliydi sonra adet agrisi gibi bi ağrım oldu akşam çok fena, ama uzun sürmedi. Bebek sanki yer değiştirdi gibi oldudün gece de ruyamda doktor gelip "kalbi durmus biliyosunuz heralde" diyo aman allahim kafayi yedim uyandim da bütün gece hareket etsin diye dürttüm. Ufak ufak hissetsem de tam böyle kıpır kıpır değildi. Şimdi de hafif hissetsem de 1-2 defa, hareketsiz yani. Artik deli olcam ya valla bu stresten. Çok sıkıldım zaman geçsin artik. Aglicam şimdi valla of
Amiiinnn canım yetiştiği kadar napalımAynen benim de oyle iste. Mutfak dolaplarini. İcini silmeyecem. Camlarin yarisini da esime yıkarsam pek bir isim yok. Ama cok dağınım ve elim cok uyuşuk. Bu saydiklarimi doguma kadar yetistiremem ben. Allah bize güç kuvvet versin.
Dün ilk defa sancılı hisettim cnm kısa süreli gerçekten farklı birşey muhakkak anlayacağız. Böyle sanki belden karna birden giriyor damarlar çekiliyor gibi. Anlamamak mümkün değil diyorlar ya haklılar.Kızlar iki defadır başıma geliyor. Dün gece ağrıdan pek yatamadım.
Oğlumun başı sol aşağıda. O bölgede sızlama şeklinde ağrım oluyor. Kasıklarım da dahil. Bıçak iğne batar gibi. Tam çözemedim. Ya bu sancı nasıl bişey ola ki
Ne zor bilmemek anlamamak.
Gece beni uyutmayacak kadardı öyle söyleyeyim. Sabah geçmişti. Ama o ağrı gelince soluma dokunamıyorum. Sağ tarafım da ise hiçbirşey yok. Ama sol tarafım çok acıyor.
Sizde de oluyor mu benzer sızlamalar
canım ben hep sol tarafıma yatıyorum zaten diğer tarafa yatınca batıyor sankiCanım benim de bugün hiç oynamamıştı.en son gece yatarken hissettim.korktum ben de hastaneye gidecektim neredeyse.sol yanıma yattım bi yarım saat kadar da başladı kıpırdamaya.oynamazsa su içip sol tarafına yat diyor doktorum.sola yatınca 1 saatte 10 defa hareketini hissetmemiz lazımmış.
Şaka gibi ya promosyonu bile takip ediyor öyle mi. Gerçi müdür yardımcısıydı ordan biliyordur. Yollama da sürünsün borçlarla azıcık madem böyle gamsız.Ben de bi posta kriz gecirdim dün...ya bütün gün insan hiç aramaz mı merak etmez mi...mesaja cevap vermez mi...aklı başından gidiyor adamın...gözünün önunde değilsek yokuz sanki...banka promosyonu yatmış dün ben de okulda son günüm yogunum unutmuşum mesaj atmış aramış EFT yap diye...bütün akşam ve gece boyunca kudurdum ağzıma geleni söyledim...bu kadar da gamsızlık olur mu yaa...annemler bikaç haftalığına gittiler işlerini toparlayıp gelecekler Allah başımızdan eksik etmesin adamın vicdanına kalsam ölümü bile 1 hafta sonra bulurlar heralde o kadar ilgisiz...maaş günü gelince aklına geliyorum
Canım ritmikse hissettiğin şey kesin hıçkırıktır. Kalp atışını hissedemiyor muşuz çünkü. Bence oluyordur ama ya içerdendir ya da tekme falan sanıyoruz. Ama baya da uzun sürüyorYa şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaabizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
Evet canım bel ağrısı da vardı üstelik onu yazmamışım. Her ağrıda da doktora gitmek istemiyorum. Şükür ki geçti. Erken gelen bebişler de olunca insan bi acaba diyor. Benim başıma gelmez deme demişler :)Dün ilk defa sancılı hisettim cnm kısa süreli gerçekten farklı birşey muhakkak anlayacağız. Böyle sanki belden karna birden giriyor damarlar çekiliyor gibi. Anlamamak mümkün değil diyorlar ya haklılar.
Can'ım tansiyonun düşük Zaten. Ondan olabilir.Kızlar bir haftadır sadece kahvaltı sonrası baş ağrım başlıyor bir iki saat sürüyor. Tansiyon mu dedim ama 9 5 çıkıyor uykusuzluk da değil. Kahvaltı sonrası çay içerken oluyor başına gelen var mı
Vaktinde gelsinler inş. Doğum sancısı kuvvetli ve düzenli zamanlar ile gelirmiş cnm. Ya da suyun ve nişanın gelirse hemen gidersin doktora.Evet canım bel ağrısı da vardı üstelik onu yazmamışım. Her ağrıda da doktora gitmek istemiyorum. Şükür ki geçti. Erken gelen bebişler de olunca insan bi acaba diyor. Benim başıma gelmez deme demişler :)
Büyüdükçe daha çok hissediliyor ama bildiğin hıçkırık başka birşey olamaz diyorsun zaten. Her bebek sık hıçkırmazmis oburlar bol hıçkırıyo. Benim Oburiks im gibiCanım ritmikse hissettiğin şey kesin hıçkırıktır. Kalp atışını hissedemiyor muşuz çünkü. Bence oluyordur ama ya içerdendir ya da tekme falan sanıyoruz. Ama baya da uzun sürüyor
Benimki günde 2.3 kez rahat hıçkırıyor 5.10 dk arası sürüyor. Çok şeker bisey :))Canım ritmikse hissettiğin şey kesin hıçkırıktır. Kalp atışını hissedemiyor muşuz çünkü. Bence oluyordur ama ya içerdendir ya da tekme falan sanıyoruz. Ama baya da uzun sürüyor
Simdi nasilsn iyimisn cok yorma kendini
Güle güle oturun canım, keşke yormasaydın kendini. Çoğumuzun bebeği aşagı indi ama doktorun görmesinde fayda var tabii, hareketleri normalse bi sıkıntı yoktur. Aşagı inme olayını da çok anlamıyorum aslında, oturduğunuz da göbeğiniz bacaklarınıza değiyorsa aşagı inmiştir demişlerdi, benimki değiyor ondan aşagı indi diyorumArkadaşlar ben bu hafta ev taşıdım. Birde çoğu toplama yerleştirme işini kendim yaptım elleme dediler kendimi tutamadım. Sanki göbeğim biraz aşağı düştü gibi geliyor. P.tesi kontrolüm var fakat sizlere sorayım dedim. Sizce bu durum normal mi anormal mi bi sıkıntı yoktur inşallah. Bebişin hareketleri normal
Oğlun nasıl oldu canım? Yorgunluktan olmuştur belki, aklına takılıyorsa gir tabi nst ye, hayırlı haberler alalım inşallahBugunde var kendimi iyi hissetmiyorum. Karnim belim kasigim agrio. Ama yorgunluktan mi bilemiyorum tabi yoksa sancı mi? Nst ye girmeyi düşünüyorum bugün. Icim rahat etsin. Saolasin sordugun icin.
Benim de sadece kahvaltıdan sonra 1 saat kadar süren aptal bi bulantım oluyor iki gündür . İlk zamanlardaki gibi bir bulantı değil ama çok tuhaf başımı kaldıramıyorum yerimden başım ağırlaşıyor sankiKızlar bir haftadır sadece kahvaltı sonrası baş ağrım başlıyor bir iki saat sürüyor. Tansiyon mu dedim ama 9 5 çıkıyor uykusuzluk da değil. Kahvaltı sonrası çay içerken oluyor başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?