2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Masif ahşap sanırım o sağlamdır mutlaka en iyi malzeme zaten.
11 yaş çok iyiymiş 5-7 yaş olsa bile çok çok karlı.
Ben oda hazırlayamıyorum yerimiz olmadığı için, anne yanı beşik yatak odamda dursa, dolap için oturma odama uygun birşey bulmam lazım sanki ikea sitesinde seçenek azalmış.

Canım benim de bugün hiç oynamamıştı.en son gece yatarken hissettim.korktum ben de hastaneye gidecektim neredeyse.sol yanıma yattım bi yarım saat kadar da başladı kıpırdamaya.oynamazsa su içip sol tarafına yat diyor doktorum.sola yatınca 1 saatte 10 defa hareketini hissetmemiz lazımmış.

Dün ilk defa sancılı hisettim cnm kısa süreli gerçekten farklı birşey muhakkak anlayacağız. Böyle sanki belden karna birden giriyor damarlar çekiliyor gibi. Anlamamak mümkün değil diyorlar ya haklılar.

Kızlar bir haftadır sadece kahvaltı sonrası baş ağrım başlıyor bir iki saat sürüyor. Tansiyon mu dedim ama 9 5 çıkıyor uykusuzluk da değil. Kahvaltı sonrası çay içerken oluyor başına gelen var mı

canım ben hep sol tarafıma yatıyorum zaten diğer tarafa yatınca batıyor sanki benim doktor da günde 10 defa hissedersen sorun yoktur demişti. şu an hissediyorum çok şükür, ama ara ara böyle hareketsizliği tutuyor ya hep yüreğim ağzımda ya. hayırlısıyla doğsalar zamanı gelse bi an önce de kurtulsak inanki çok stres oluyorum

Şaka gibi ya promosyonu bile takip ediyor öyle mi. Gerçi müdür yardımcısıydı ordan biliyordur. Yollama da sürünsün borçlarla azıcık madem böyle gamsız.

Ya şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaa bizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
Canım ritmikse hissettiğin şey kesin hıçkırıktır. Kalp atışını hissedemiyor muşuz çünkü. Bence oluyordur ama ya içerdendir ya da tekme falan sanıyoruz. Ama baya da uzun sürüyor

Dün ilk defa sancılı hisettim cnm kısa süreli gerçekten farklı birşey muhakkak anlayacağız. Böyle sanki belden karna birden giriyor damarlar çekiliyor gibi. Anlamamak mümkün değil diyorlar ya haklılar.
Evet canım bel ağrısı da vardı üstelik onu yazmamışım. Her ağrıda da doktora gitmek istemiyorum. Şükür ki geçti. Erken gelen bebişler de olunca insan bi acaba diyor. Benim başıma gelmez deme demişler :)

Can'ım tansiyonun düşük Zaten. Ondan olabilir.
Kahvaltı sonrası hemen uzanıp bir dinlensen. Belki olmaz o zaman.

Vaktinde gelsinler inş. Doğum sancısı kuvvetli ve düzenli zamanlar ile gelirmiş cnm. Ya da suyun ve nişanın gelirse hemen gidersin doktora.

Canım ritmikse hissettiğin şey kesin hıçkırıktır. Kalp atışını hissedemiyor muşuz çünkü. Bence oluyordur ama ya içerdendir ya da tekme falan sanıyoruz. Ama baya da uzun sürüyor
Büyüdükçe daha çok hissediliyor ama bildiğin hıçkırık başka birşey olamaz diyorsun zaten. Her bebek sık hıçkırmazmis oburlar bol hıçkırıyo. Benim Oburiks im gibi

Arkadaşlar ben bu hafta ev taşıdım. Birde çoğu toplama yerleştirme işini kendim yaptım elleme dediler kendimi tutamadım. Sanki göbeğim biraz aşağı düştü gibi geliyor. P.tesi kontrolüm var fakat sizlere sorayım dedim. Sizce bu durum normal mi anormal mi bi sıkıntı yoktur inşallah. Bebişin hareketleri normal

Güle güle oturun canım, keşke yormasaydın kendini. Çoğumuzun bebeği aşagı indi ama doktorun görmesinde fayda var tabii, hareketleri normalse bi sıkıntı yoktur. Aşagı inme olayını da çok anlamıyorum aslında, oturduğunuz da göbeğiniz bacaklarınıza değiyorsa aşagı inmiştir demişlerdi, benimki değiyor ondan aşagı indi diyorum

Bugunde var kendimi iyi hissetmiyorum. Karnim belim kasigim agrio. Ama yorgunluktan mi bilemiyorum tabi yoksa sancı mi? Nst ye girmeyi düşünüyorum bugün. Icim rahat etsin. Saolasin sordugun icin.
Oğlun nasıl oldu canım? Yorgunluktan olmuştur belki, aklına takılıyorsa gir tabi nst ye, hayırlı haberler alalım inşallah

Kızlar ilk dogumu sezaryan olup depend külot bezlerden kullanan var mı dikiş yerlerine geliyo mu ben normal bebek bezi kullanmıstım da ondan fikrim yok

Benim de sadece kahvaltıdan sonra 1 saat kadar süren aptal bi bulantım oluyor iki gündür . İlk zamanlardaki gibi bir bulantı değil ama çok tuhaf başımı kaldıramıyorum yerimden başım ağırlaşıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…