2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Göğüs pompasıyla ilgili bişey sormak istiyorum deneyimli annelere çünkü malumunuz ziyadesiyle acemi bir anne adayıyım :)
Şimdi şöyle ki birkaç kişi bana hastane tipi göğüs pompası almamı ya da kiralamamı önerdi.. onlar daha iyi çektiğinden göğüsleri daha çok boşaltıyomuş böylelikle daha kaliteli süt oluyomuş falan.. doğruluk payı nedir? Daha önce deneyen var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlarımı şimdiden öperim :)

Bende tecrübesizim tabi senin gibi canım ama kiralanacak pompalar bana hijyen gelmiyor ne yazıkki aventin tekli pompasını aldım ben umarım işe yarar

Benim 2-3 haftadır değiyor ama gerçi bana da bazen düşmüş gibi geliyordu orası ayrı. Umarım normaldir

Can'ım tansiyonun düşük Zaten. Ondan olabilir.
Kahvaltı sonrası hemen uzanıp bir dinlensen. Belki olmaz o zaman.
Ama hep öyle çıkıyordu tansiyonum canım anlamadım ya başımın
Üstünde bir ağırlık var gibi oluyor.

Benimki günde 2.3 kez rahat hıçkırıyor 5.10 dk arası sürüyor. Çok şeker bisey :))
Ay yerim onu ) bence de çok tatlı Ama sinirleniyorlar ya daha da komik oluyor :)))

İşte benim de aynı öyle canım başımı kaldıramıyorum gözlerim falan ağrıyor ama tansiyon 9 civarı. Hani yüksekken olurdu ilk bebişte ama bunda düşük. Ama sadece kahvaltıdam sonra aynı şekilde. çarşamba sorayım doktora çaydan mı oluyor acaba

Evet canım daha iyi çeker ve boşalırsa daha çok sütün olur ayrıca yağlı süt en arkadaki süt olduğu için kalite olarak da onu da çekebilir. Ama iyi çekmeyen pompa alırsan hep ön sütü çeker yağlı süt arkada kalır onu alamaz bebiş. Ama belki emer bebişin gerek kalmaz şimdi erken olabilir çalışmıyorsan. Ben çalışıyorum diye almıştım

Önce 1 aylık kiralayabilirmişim gerek olmazsa geri verme gerekli olursa da istediğim kadar uzatma hakkım varmış.. eğer gerçekten diğerlerinden iyi çekiyosa 1 ay denerim olmazsa

Önce 1 aylık kiralayabilirmişim gerek olmazsa geri verme gerekli olursa da istediğim kadar uzatma hakkım varmış.. eğer gerçekten diğerlerinden iyi çekiyosa 1 ay denerim olmazsa
Çalışmıyorsan doğum yapacağın hastaneye sor istersen onlar da günlük getiriyorlar odaya. Zaten sütün geldikten sonra gerek yok ki. Belki hemen de gelir sütün bence şimdiden almak için erken

Çalışmıyorsan doğum yapacağın hastaneye sor istersen onlar da günlük getiriyorlar odaya. Zaten sütün geldikten sonra gerek yok ki. Belki hemen de gelir sütün bence şimdiden almak için erken
Pazartesi gitcem doktora o zaman önce oraya sorayım çook teşekkür ederim.. çalışmıcam evdeyim ben ama lazım olursa önceden bileyim zorluk çekmeyelim bu paniğim..
(Bknz: takıntılı başak)

Pazartesi gitcem doktora o zaman önce oraya sorayım çook teşekkür ederim.. çalışmıcam evdeyim ben ama lazım olursa önceden bileyim zorluk çekmeyelim bu paniğim..
(Bknz: takıntılı başak)
Olsun tedbir iyidir :)) ben ilk zamanlar sağıp biberona koyup dışarı çok çıktım çalışmasam da. Eğer almayı düşünürsen de profesyonel bişey ameda lactaline var bende

Sanki kucağında taşıyor...öyle diyince kucağına atla hadi taşı diye
Bizim için çok büyük şans bence aman tahtalara vuralım nazar etmeyelim kocalarımıza Valla sağolsunlar cidden destek o kadar önemli ki helede eşten gelen destek en güzeli
aman nazar değmesin..ona söylebildiğimi başka kimseye diyip yaptıramıyorum

çok şükür cnm inş en kısa sürede toparlayacak

Ya şu hıçkırığı çok merak ediyorum yaaa bizimki mi hıçkırmıyor yoksa ben mi anlamıyorum ki.
canım kalp atımı gibi düşün..böyle elini koyunca tık tık yapıyor .çok sevimli

canım kafasını ittiriyor olabilir..Benim bebişin kafası sağ üstte bazen gerilme yapıyor..aman Allah im müthiş ağrıyor..hem sızlıyor,hem ağrıyor değişik oluyor

Canım belki kan şekeri düşmüş oluyor..yükselirken baş ağrısı yapar..kahvaltı hazır olana kadar bekleme ..kalkar kalkmaz minik minik atıştırarak başla güne yavaş yavaş yükselişe geçer kan şekerin o zaman ağrın olmaz..bir dene bakalım ne olacak
Bugün oğlum göğsümün hemen altına vuruyor, ilk kez . Orada ne işi var bunun ?? Ayakları herhalde
kuzummmm tee orda ne işin var senin

Aaaa olabilir canım haklısın çünkü geç yiyorum ya. Bak hiç aklıma gelmemişti ondan olabilir. Önce kızıma hazırlıyorum beklemeyeyim artık

Kızlar bakın ne dicem ben normal doğuma engel birşey yoksa normal doğum yapmaya sezaryanı hiç yokmuş gibi saymaya karar verdim hatta özelde çok sıkışınca sezeryana alıyolar devlette ölsende bitsende normal için çabalıyolar devlete normsl doğum için gidebilirim.hem korkuyorum hem kararlıyım

Ay sorma canım valla hep stres yaşıyorum acaba iyi mi bir şey var mı diye.az kaldı hayırlısıyla alalım kucağımıza.annelik şimdiden başladı işte ömür boyu hep endişe artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…