2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ama hep öyle çıkıyordu tansiyonum canım anlamadım ya başımın
Üstünde bir ağırlık var gibi oluyor.
Anladım canım. Önemli birşey değildir umarım. Sen böyle anlarda dinlenmeye çalış. Bu hamileliğin etkisi herkeste farklı oluyor sanırım. Bende de oluyor zaman zaman baş ağrısı ama ben onu göz bozukluğuma yoruyorum.

canım kalp atımı gibi düşün..böyle elini koyunca tık tık yapıyor .çok sevimli

kuzummmm tee orda ne işin var senin
Yaaa işte o tık tık diye hissettiğimi ben elleriyle minik minik vuruyor sanıyorum :))

Benimkinin ayakları hep yukarda göğüs altımda. Ordan ittirip duruyor. :)) bazen kıpır kıpır oluyor. Nerdeyse göğsüme değecek o derece

Benim de bildiğimden değil kuzum, sanırım bu grupta öyle okumuştum, sancı falan yoksa sıkıntı yok :)
Yok çok şükür. Yani öyle sancı adını verebileceğim ağrılarım Yok Can'ım. Ben yürürken göbeğimi alttan yukarı çekiyorum
O yüzden düşmüş gibi geliyor. Ama birçoğumuz aynı şeyi hissediyorsak normal öyleyse

Geçen gün göbeğine iki tane üç litrelik şişe bağlayalım eğil kalk dedim Şoka girdi nasıl yapıcam ben onu diye
Ya girer öyle şoka...bak biz yapıyoruz aylardır
O tık tıklar hıçkırıkları işte annesi

Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri

Eklentiler

• 4CB8CE83-99FD-4FDC-82D3-D805DFA629FD.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 98
Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri
Oy masallah senin gobus baya yukarda canım assada diye hiç düşünme :)

Allah kolaylık versin canım. İlk başta bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor. Bende agirlasmaktan korkumdan bir an önce yapmak istedim. Hastane çantasını nerdeyse bir ay önce hazırladım. İyiki yapmışım şimdi saatlerce hayatta ütü yapamazdim

Kızlar ilk dogumu sezaryan olup depend külot bezlerden kullanan var mı dikiş yerlerine geliyo mu ben normal bebek bezi kullanmıstım da ondan fikrim yok
Ben kullandım canım çok rahat dikiş yerlerine falan gelmiyor ya da bel kısmı çok esnek galiba yok gibiydi...ağrın sancın olduğu için istediğin gibi yatabiliyorsun dışına sızdırmıyor

Bende baktım biraz instagramda gıdadedektifi diye bi hesap var orda incelemiş golden goat en iyi cıkmıs
Ben de hastane çantasına mama koymayı düşünüyorum. Oğlumda sütüm 4. Gün geldi ve açlıktan yavrum sarılık olmuştu. Baştan önlem alicam inşallah bu defa. Mama için de Evolvia ve golden goat en iyisi diye biliyorum. Golden goat keçi sütlü olduğu için anne sütüne en yakın mama deniyor . Evolviada da gaz sorunu olmuyor diye biliyorum

Canım senin göbeğin aşagıda değil ki...gayet tepede bence...ben mi yanlış görüyorum? Göbek ve tabi bebek inince göğüslerle göbek arasında ciddi bi boşluk oluyor alenen...bu arada maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…