- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.001
Geçen gün göbeğine iki tane üç litrelik şişe bağlayalım eğil kalk dedim
Sanki kucağında taşıyor...öyle diyince kucağına atla hadi taşı diye
Benim de bildiğimden değil kuzum, sanırım bu grupta öyle okumuştum, sancı falan yoksa sıkıntı yok :)Benim 2-3 haftadır değiyor amagerçi bana da bazen düşmüş gibi geliyordu orası ayrı. Umarım normaldir
Anladım canım. Önemli birşey değildir umarım. Sen böyle anlarda dinlenmeye çalış. Bu hamileliğin etkisi herkeste farklı oluyor sanırım. Bende de oluyor zaman zaman baş ağrısı ama ben onu göz bozukluğuma yoruyorum.Ama hep öyle çıkıyordu tansiyonum canım anlamadım ya başımın
Üstünde bir ağırlık var gibi oluyor.
Yaaa işte o tık tık diye hissettiğimi ben elleriyle minik minik vuruyor sanıyorum :))canım kalp atımı gibi düşün..böyle elini koyunca tık tık yapıyor .çok sevimli
kuzummmm tee orda ne işin var senin
Yok çok şükür. Yani öyle sancı adını verebileceğim ağrılarım Yok Can'ım. Ben yürürken göbeğimi alttan yukarı çekiyorumBenim de bildiğimden değil kuzum, sanırım bu grupta öyle okumuştum, sancı falan yoksa sıkıntı yok :)
Ya girer öyle şoka..Geçen gün göbeğine iki tane üç litrelik şişe bağlayalım eğil kalk dedimŞoka girdi nasıl yapıcam ben onu diye
O tık tıklar hıçkırıkları işte annesiAnladım canım. Önemli birşey değildir umarım. Sen böyle anlarda dinlenmeye çalış. Bu hamileliğin etkisi herkeste farklı oluyor sanırım. Bende de oluyor zaman zaman baş ağrısı ama ben onu göz bozukluğuma yoruyorum.
Yaaa işte o tık tık diye hissettiğimi ben elleriyle minik minik vuruyor sanıyorum :))
Benimkinin ayakları hep yukarda göğüs altımda. Ordan ittirip duruyor. :)) bazen kıpır kıpır oluyor. Nerdeyse göğsüme değecek o derece
Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleriYok çok şükür. Yani öyle sancı adını verebileceğim ağrılarım Yok Can'ım. Ben yürürken göbeğimi alttan yukarı çekiyorum
O yüzden düşmüş gibi geliyor. Ama birçoğumuz aynı şeyi hissediyorsak normal öyleyse
Bu markaya iyi diyorlar arkadasim onermisti bana da hip var organik yaziyor ustunde onun icinde civa cikmis laboratuar tahlilinde dediler korktm ondan.Bı de ebebekten golden goat mama aldım sütümüz hemen gelmeyebilir
Yaa normalde hipp ye iyiymiş diye duymuştum ama en guvenilir marka şuan golden goat sanırımBu markaya iyi diyorlar arkadasim onermisti bana da hip var organik yaziyor ustunde onun icinde civa cikmis laboratuar tahlilinde dediler korktm ondan.
Oy masallah senin gobus baya yukarda canım assada diye hiç düşünme :)Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri
Yaa ben hep aşagıda diye düşünüyorum onuOy masallah senin gobus baya yukarda canım assada diye hiç düşünme :)
Valla görünüş pek assada gibi değil kuzum :)Yaa ben hep aşagıda diye düşünüyorum onuama oturunca bacağıma değiyordu öyle olunca aşagıda demişlerdi
Allah kolaylık versin canım. İlk başta bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor. Bende agirlasmaktan korkumdan bir an önce yapmak istedim. Hastane çantasını nerdeyse bir ay önce hazırladım. İyiki yapmışım şimdi saatlerce hayatta ütü yapamazdimAy canim dün camları görünce neredeyse ağlayacaktım. Fransız balkon ve balkon kapılarını ben sildim diğerlerini eşim. Tekrar nasıl kandırırım diye düşünüyorum ama zor biraz. Perdeleri yıkadım halılar geldi. Bende yavaş yavaş mutfağı indiriyorum. Banyo zaten 40lanmali. Benim işim cokkk. Ve benim elim ayağım 48 saat Çok ağarım hantallastim ne zaman biter bilmem.
Bende baktım biraz instagramda gıdadedektifi diye bi hesap var orda incelemiş golden goat en iyi cıkmısYaa normalde hipp ye iyiymiş diye duymuştum ama en guvenilir marka şuan golden goat sanırım
Ben kullandım canım çok rahat dikiş yerlerine falan gelmiyor ya da bel kısmı çok esnek galiba yok gibiydi...ağrın sancın olduğu için istediğin gibi yatabiliyorsun dışına sızdırmıyorKızlar ilk dogumu sezaryan olup depend külot bezlerden kullanan var mı dikiş yerlerine geliyo mu ben normal bebek bezi kullanmıstım da ondan fikrim yok
Ben de hastane çantasına mama koymayı düşünüyorum. Oğlumda sütüm 4. Gün geldi ve açlıktan yavrum sarılık olmuştu. Baştan önlem alicam inşallah bu defa. Mama için de Evolvia ve golden goat en iyisi diye biliyorum. Golden goat keçi sütlü olduğu için anne sütüne en yakın mama deniyor . Evolviada da gaz sorunu olmuyor diye biliyorumBende baktım biraz instagramda gıdadedektifi diye bi hesap var orda incelemiş golden goat en iyi cıkmıs
Canım senin göbeğin aşagıda değil ki...gayet tepede bence...ben mi yanlış görüyorum? Göbek ve tabi bebek inince göğüslerle göbek arasında ciddi bi boşluk oluyor alenen...bu arada maşallah sizeBen de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?