- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.021
Çok güzel yaa...maşallh sipsivriBenim cadalozumda ileri gidiyo habire :))
Teşekkür ederiz teyzesi :) bilmiyorum ben hep aşagıda hissediyorum, oturunca da değiyor bacaklarıma. Belki şöyle geriye doğru durmuşum ondan öyle çok yukarı göründü, belki de ilk bebek tecrübesizliğinden ben onu aşagı sanıyorum...Canım senin göbeğin aşagıda değil ki...gayet tepede bence...ben mi yanlış görüyorum? Göbek ve tabi bebek inince göğüslerle göbek arasında ciddi bi boşluk oluyor alenen...bu arada maşallah size
Ayy çok tatlı :))) maşallah kızına ve sana annesiBenim cadalozumda ileri gidiyo habire :))
Evet canım çok sivri resimde yine toparlak.duruyo biraz :)Çok güzel yaa...maşallh sipsivri
Canım çay içiyorum bende ama öyle çok açık bir çay , su baya . O yapar mı bilemedim . Bende hafta içi ek kontrole gidince sorcamİşte benim de aynı öyle canım başımı kaldıramıyorum gözlerim falan ağrıyor ama tansiyon 9 civarı. Hani yüksekken olurdu ilk bebişte ama bunda düşük. Ama sadece kahvaltıdam sonra aynı şekilde. çarşamba sorayım doktora çaydan mı oluyor acaba
Öyle mii bilmiyordum ne ön yargılı insanım kestirip atmışım hemenYok hijyenik kısımları satın alcakmışız sadece o elektriğe bağlanacak yeri veriyolarmış..
Valla bişey diyimmi sivri yayvan her türlü her hamile.cok güzel bence kiloda olsa ayrı bir güzellik katıyor insana benimki iltifat etmekten ölecek çok çekici olmuşum böyleAyy çok tatlı :))) maşallah kızına ve sana annesi
Delirdi canım benim ki doğacak herhalde baya ısrarlı gördüm
Sanki kucağında taşıyor...öyle diyince kucağına atla hadi taşı diye
aman nazar değmesin..ona söylebildiğimi başka kimseye diyip yaptıramıyorum
çok şükür cnm inş en kısa sürede toparlayacak
canım kalp atımı gibi düşün..böyle elini koyunca tık tık yapıyor .çok sevimli
canım kafasını ittiriyor olabilir..Benim bebişin kafası sağ üstte bazen gerilme yapıyor..aman Allah im müthiş ağrıyor..hem sızlıyor,hem ağrıyor değişik oluyor
Canım belki kan şekeri düşmüş oluyor..yükselirken baş ağrısı yapar..kahvaltı hazır olana kadar bekleme ..kalkar kalkmaz minik minik atıştırarak başla güne yavaş yavaş yükselişe geçer kan şekerin o zaman ağrın olmaz..bir dene bakalım ne olacak
kuzummmm tee orda ne işin var senin
Benim de agriyor genel de kahvalti sonrasi . Hatta bugun iki saate yakin kaldiramadim kafami.Kızlar bir haftadır sadece kahvaltı sonrası baş ağrım başlıyor bir iki saat sürüyor. Tansiyon mu dedim ama 9 5 çıkıyor uykusuzluk da değil. Kahvaltı sonrası çay içerken oluyor başına gelen var mı
Kiralamak satin almaktan daha oahaliya gelmiyor mu? Nerelerden kiraliyorsunuz?Göğüs pompasıyla ilgili bişey sormak istiyorum deneyimli annelere çünkü malumunuz ziyadesiyle acemi bir anne adayıyım :)
Şimdi şöyle ki birkaç kişi bana hastane tipi göğüs pompası almamı ya da kiralamamı önerdi.. onlar daha iyi çektiğinden göğüsleri daha çok boşaltıyomuş böylelikle daha kaliteli süt oluyomuş falan.. doğruluk payı nedir? Daha önce deneyen var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlarımı şimdiden öperim :)
Ayni korku yuzunden ben de devlette doguracagim. Baslarda kontrollerime devlette gidiyim dogumu ozelde yapayim dedim. Baktim, normal dogum yanlisi doktorlar cok para istiyor. Siradan uygun fiyatli doktorlara da guvenemedim. Dedim iki saat sanci ceksem sezeryana alir bunlar. Ben de devlette yapmaya karar verdim. Devlette gercekten ciddi bir komplikasyon gelismedikce sezeryana almiyorlar.Kızlar bakın ne dicem ben normal doğuma engel birşey yoksa normal doğum yapmaya sezaryanı hiç yokmuş gibi saymaya karar verdim hatta özelde çok sıkışınca sezeryana alıyolar devlette ölsende bitsende normal için çabalıyolar devlete normsl doğum için gidebilirim.hem korkuyorum hem kararlıyım
Yok yoook :)) seninki hic asagida degil bence.Yaa ben hep aşagıda diye düşünüyorum onuama oturunca bacağıma değiyordu öyle olunca aşagıda demişlerdi
Masallah annesi ne guzel :)Benim cadalozumda ileri gidiyo habire :))
Valla bence eşi hamile beylere ipuçları diye bir kitap var kesin, çünkü hepimizinki hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ya da yapıyorValla bişey diyimmi sivri yayvan her türlü her hamile.cok güzel bence kiloda olsa ayrı bir güzellik katıyor insana benimki iltifat etmekten ölecek çok çekici olmuşum böyle
Canım bunlar beden bedenmiş yaBen kullandım canım çok rahat dikiş yerlerine falan gelmiyor ya da bel kısmı çok esnek galiba yok gibiydi...ağrın sancın olduğu için istediğin gibi yatabiliyorsun dışına sızdırmıyor
Yada erkekler kulübü diye bir yer var benimkide tescilli üye herhalde orada. Bi yalanlar bi yağlarValla bence eşi hamile beylere ipuçları diye bir kitap var kesin, çünkü hepimizinki hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ya da yapıyorbiz 14 yıldır tanışıyoruz, hiç bu kadar güzel görmemiş beni sözde
Olur canım olur o...belinden tutup çekince açılıceriyor zaten çok güzel...ben hastanede bile bez falan bağlatmadım hemşirelere gösterdim bende bu var olur mu diye çok begendiler direk onu giydim ne yatağıma ne üstüme başıma 1 damla bişey olmadıCanım bunlar beden bedenmiş yaben ne alakaysa bilinçsiz orta beden almışım olur mu diye de hiç denemedim olur inşallah depend den bahsediyorum
Mutlaka.biyerlerden tüyo alıyorlar o zaman :))Valla bence eşi hamile beylere ipuçları diye bir kitap var kesin, çünkü hepimizinki hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ya da yapıyorbiz 14 yıldır tanışıyoruz, hiç bu kadar güzel görmemiş beni sözde
Kaç tane alsak ki yanımıza canım ? Bir gece kalcaz desek 5 tane koyalım çantaya demi ?Olur canım olur o...belinden tutup çekince açılıceriyor zaten çok güzel...ben hastanede bile bez falan bağlatmadım hemşirelere gösterdim bende bu var olur mu diye çok begendiler direk onu giydim ne yatağıma ne üstüme başıma 1 damla bişey olmadı
Ay çok tatlısınYada erkekler kulübü diye bir yer var benimkide tescilli üye herhalde orada. Bi yalanlar bi yağlarkarnım çok sempatikmiş o çatlaklar bile öyle tatlıymış ki . Ay kuscam
yok yok doğmaz daha bazen coşuyorlar..bazende daha sakin takılıyorlar...ama nedense her iki durumda da endişe ediyor insanDelirdi canım benim ki doğacak herhalde baya ısrarlı gördüm
Evet başkasında çatlak görseler kafalarını çevirirler, bizim çatlaklara ay çok tatlı ayağı yapıyorlar, erkekler kulübü olabilirYada erkekler kulübü diye bir yer var benimkide tescilli üye herhalde orada. Bi yalanlar bi yağlarkarnım çok sempatikmiş o çatlaklar bile öyle tatlıymış ki . Ay kuscam
Çok hızlı hareket edince sinirli mı oluyorlarAma hep öyle çıkıyordu tansiyonum canım anlamadım ya başımın
Üstünde bir ağırlık var gibi oluyor.
Ay yerim onu) bence de çok tatlı Ama sinirleniyorlar ya daha da komik oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?