2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım senin göbeğin aşagıda değil ki...gayet tepede bence...ben mi yanlış görüyorum? Göbek ve tabi bebek inince göğüslerle göbek arasında ciddi bi boşluk oluyor alenen...bu arada maşallah size
Teşekkür ederiz teyzesi :) bilmiyorum ben hep aşagıda hissediyorum, oturunca da değiyor bacaklarıma. Belki şöyle geriye doğru durmuşum ondan öyle çok yukarı göründü, belki de ilk bebek tecrübesizliğinden ben onu aşagı sanıyorum...

Canım çay içiyorum bende ama öyle çok açık bir çay , su baya . O yapar mı bilemedim . Bende hafta içi ek kontrole gidince sorcam

Delirdi canım benim ki doğacak herhalde baya ısrarlı gördüm

Benim de agriyor genel de kahvalti sonrasi . Hatta bugun iki saate yakin kaldiramadim kafami.
Kiralamak satin almaktan daha oahaliya gelmiyor mu? Nerelerden kiraliyorsunuz?
Ayni korku yuzunden ben de devlette doguracagim. Baslarda kontrollerime devlette gidiyim dogumu ozelde yapayim dedim. Baktim, normal dogum yanlisi doktorlar cok para istiyor. Siradan uygun fiyatli doktorlara da guvenemedim. Dedim iki saat sanci ceksem sezeryana alir bunlar. Ben de devlette yapmaya karar verdim. Devlette gercekten ciddi bir komplikasyon gelismedikce sezeryana almiyorlar.
Yaa ben hep aşagıda diye düşünüyorum onu ama oturunca bacağıma değiyordu öyle olunca aşagıda demişlerdi
Yok yoook :)) seninki hic asagida degil bence.
Benim cadalozumda ileri gidiyo habire :))
Masallah annesi ne guzel :)

Valla bişey diyimmi sivri yayvan her türlü her hamile.cok güzel bence kiloda olsa ayrı bir güzellik katıyor insana benimki iltifat etmekten ölecek çok çekici olmuşum böyle
Valla bence eşi hamile beylere ipuçları diye bir kitap var kesin, çünkü hepimizinki hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ya da yapıyor biz 14 yıldır tanışıyoruz, hiç bu kadar güzel görmemiş beni sözde

Ben kullandım canım çok rahat dikiş yerlerine falan gelmiyor ya da bel kısmı çok esnek galiba yok gibiydi...ağrın sancın olduğu için istediğin gibi yatabiliyorsun dışına sızdırmıyor
Canım bunlar beden bedenmiş ya ben ne alakaysa bilinçsiz orta beden almışım olur mu diye de hiç denemedim olur inşallah depend den bahsediyorum

Görümcemin lise son a giden oğlu bizde iki saattir. Ders calismaya gelmis evlerinde internet yok diye. Umarim alışkanlık haline gelmez. Bizim ev musait diye düşünmüş. Bir seferlik bir sey olmaz ama aliskanlik yaparsa gercekten sinir olurum. Esim de evde degil, ben hamile kadinim ne isi var. En sevmedigim seydir. İnsallah bir seferlik ödev falandir yani.

Yada erkekler kulübü diye bir yer var benimkide tescilli üye herhalde orada. Bi yalanlar bi yağlar karnım çok sempatikmiş o çatlaklar bile öyle tatlıymış ki . Ay kuscam

Canım bunlar beden bedenmiş ya ben ne alakaysa bilinçsiz orta beden almışım olur mu diye de hiç denemedim olur inşallah depend den bahsediyorum
Olur canım olur o...belinden tutup çekince açılıceriyor zaten çok güzel...ben hastanede bile bez falan bağlatmadım hemşirelere gösterdim bende bu var olur mu diye çok begendiler direk onu giydim ne yatağıma ne üstüme başıma 1 damla bişey olmadı

Kaç tane alsak ki yanımıza canım ? Bir gece kalcaz desek 5 tane koyalım çantaya demi ?

Yada erkekler kulübü diye bir yer var benimkide tescilli üye herhalde orada. Bi yalanlar bi yağlar karnım çok sempatikmiş o çatlaklar bile öyle tatlıymış ki . Ay kuscam
Evet başkasında çatlak görseler kafalarını çevirirler, bizim çatlaklara ay çok tatlı ayağı yapıyorlar, erkekler kulübü olabilir

Ama hep öyle çıkıyordu tansiyonum canım anlamadım ya başımın
Üstünde bir ağırlık var gibi oluyor.

Ay yerim onu ) bence de çok tatlı Ama sinirleniyorlar ya daha da komik oluyor :)))
Çok hızlı hareket edince sinirli mı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…