- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.041
5 yeterli bence...2 gece kalsam bile yeter yani...ilk günler günde 1-2 tane kullanılıyor sonrasında tek de yetiyorKaç tane alsak ki yanımıza canım ? Bir gece kalcaz desek 5 tane koyalım çantaya demi ?
Vallahi kocam da benden tatlı bi görsenAy çok tatlısın
Aldım notumu canım . Hastane için listemi tamamladım . Not alıp duruyorum. Haftaya hazırlıcam artık5 yeterli bence...2 gece kalsam bile yeter yani...ilk günler günde 1-2 tane kullanılıyor sonrasında tek de yetiyor
Kullıyen yalancı bunlarEvet başkasında çatlak görseler kafalarını çevirirler, bizim çatlaklara ay çok tatlı ayağı yapıyorlar, erkekler kulübü olabilir
Ya aslında sakin olmak lazım ama Doğumun ne olduğunu bilmediğimiz için panik oluyoruz bence . Başıma ne geleceğini bilsem her harekette böyle tepki vermem meselayok yok doğmaz daha bazen coşuyorlar..bazende daha sakin takılıyorlar...ama nedense her iki durumda da endişe ediyor insan
Hiç denemedim gerçekten miKızlar bişey sorucam size karnınıza hiç ışık tuttunuzmu hani şu telefonun el feneri falan ışığa tepkisini gördünüzmü nasılda farkediyor minikler yaa...
Şimdi yaptı lambayı kapattım telefonun ışığı kuvvetli baya iyice dayadım karnıma bildiğin çocuk kıpır kıpır oynadı tam yapıştırdım etki aynı bıcır bıcır oynadı tabi popoya değil başı bulmak lazımHiç denemedim gerçekten mi
Hem ayaklı alt hem de çorap koy ikisini de giydirirler sapkayı da...battaniyeye sarılı olacağından yeterli bunlarKızlar oglumun kıyafetlerini ütülüyodum aklıma takıldı. Dogumdan sonra ilk ne giydirip getiriyolar. O aldıklarımızın nelerini koymalıyız. Mesela bi tane ayaksız zıbın o önden baglı gömlek gibi olan şey ikili takım çorap şapka yetiyo mu. Alt tek kat olunca üşür mü ki
Hastane çıkışının çıtçıtlı badisini verecekmiyiz birde benim hastane çıkışımda penye yeleğide var onu versemmi yoksa odada kendimmi giydirsemHem ayaklı alt hem de çorap koy ikisini de giydirirler sapkayı da...battaniyeye sarılı olacağından yeterli bunlar
Güle güle sağlıklı gunlerde kullanın minik kuzuyla canım hepsi çok güzelEki Görüntüle 2128237 Slm kızlar son alışveriş imide tamamladım dıyemiyorum bakım ürünlerim kaldı yarında onları nasıpse alıcam bugünkülerin bazılarını lcw san bazılarınıda e bebekten aldım
Tatlı göbüşşş :) ama yok baya yukarda senin de :))Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri
Deniycem uyumadanŞimdi yaptı lambayı kapattım telefonun ışığı kuvvetli baya iyice dayadım karnıma bildiğin çocuk kıpır kıpır oynadı tam yapıştırdım etki aynı bıcır bıcır oynadı tabi popoya değil başı bulmak lazım
Sezeryan mi olacak da doğumun ne zaman olacağını nerden bilecekler ki aniden olabilir
Kızlar ben coraspin kullanıyorum druma ne zaman bırakayım diye msj attım 35.haftada bırak dedi ben bugün 34+1 oldum ben şimdi bırakacakmıyım yoksa 35+0damı bırakacağım ona göre içeyim bugün
Görümcemin lise son a giden oğlu bizde iki saattir. Ders calismaya gelmis evlerinde internet yok diye. Umarim alışkanlık haline gelmez. Bizim ev musait diye düşünmüş. Bir seferlik bir sey olmaz ama aliskanlik yaparsa gercekten sinir olurum. Esim de evde degil, ben hamile kadinim ne isi var. En sevmedigim seydir. İnsallah bir seferlik ödev falandir yani.
Oluyor canim sag tarafima gectiginde oluyorum agridan..Kızlar iki defadır başıma geliyor. Dün gece ağrıdan pek yatamadım.
Oğlumun başı sol aşağıda. O bölgede sızlama şeklinde ağrım oluyor. Kasıklarım da dahil. Bıçak iğne batar gibi. Tam çözemedim. Ya bu sancı nasıl bişey ola ki
Ne zor bilmemek anlamamak.
Gece beni uyutmayacak kadardı öyle söyleyeyim. Sabah geçmişti. Ama o ağrı gelince soluma dokunamıyorum. Sağ tarafım da ise hiçbirşey yok. Ama sol tarafım çok acıyor.
Sizde de oluyor mu benzer sızlamalar
Gule gule kullan canim bende alisveristen dondum.Eki Görüntüle 2128237 Slm kızlar son alışveriş imide tamamladım dıyemiyorum bakım ürünlerim kaldı yarında onları nasıpse alıcam bugünkülerin bazılarını lcw san bazılarınıda e bebekten aldım
Yok canim ic ice giydirmezler ice sadece zibin giydiriyorlar hastane cikislarinda olanSu hastane cikisi işini bana da anlatin. :). Simdi bi patikli tulumu var bir de altust takim seklinde iki parcali var. Birini veriyoruz dimii. Ic ice giydirilmiyo. Ayy cahillik ne kotu bisey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?