2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yok yok doğmaz daha bazen coşuyorlar..bazende daha sakin takılıyorlar...ama nedense her iki durumda da endişe ediyor insan
Ya aslında sakin olmak lazım ama Doğumun ne olduğunu bilmediğimiz için panik oluyoruz bence . Başıma ne geleceğini bilsem her harekette böyle tepki vermem mesela

Hiç denemedim gerçekten mi
Şimdi yaptı lambayı kapattım telefonun ışığı kuvvetli baya iyice dayadım karnıma bildiğin çocuk kıpır kıpır oynadı tam yapıştırdım etki aynı bıcır bıcır oynadı tabi popoya değil başı bulmak lazım

Kızlar oglumun kıyafetlerini ütülüyodum aklıma takıldı. Dogumdan sonra ilk ne giydirip getiriyolar. O aldıklarımızın nelerini koymalıyız. Mesela bi tane ayaksız zıbın o önden baglı gömlek gibi olan şey ikili takım çorap şapka yetiyo mu. Alt tek kat olunca üşür mü ki

Hem ayaklı alt hem de çorap koy ikisini de giydirirler sapkayı da...battaniyeye sarılı olacağından yeterli bunlar

Ben de bazen elimle aşagıdan itip yukarı çekmek istiyorum, evde dolaşırken de iki elimi birleştiriyorum göbeğimin altında hoşuma gidiyor, özler miyiz acaba bu günleri
Tatlı göbüşşş :) ama yok baya yukarda senin de :))
Boşuna çekiyoruz sanırım yukarı doğru.
Ay ben pek özleyeceğimi sanmıyorum yA
Çok zor geçti Benim. Hep ağrılı. Bi tek içimdeki hareketlerini özlerim kuzumun.

Sezeryan mi olacak da doğumun ne zaman olacağını nerden bilecekler ki aniden olabilir

Ben de bunu merak ediyorum canim 32.hafta kontrolumde doktora soracagim

Kızlar ben coraspin kullanıyorum druma ne zaman bırakayım diye msj attım 35.haftada bırak dedi ben bugün 34+1 oldum ben şimdi bırakacakmıyım yoksa 35+0damı bırakacağım ona göre içeyim bugün

Ben de 35te birakacagim canim 35+0 olmasi gerek

Ben de sinir olurum boyle seylere canim ya haklisin

Oluyor canim sag tarafima gectiginde oluyorum agridan..
Doktora sordum bobregimde sorun var dedim .
Bebek baski yapiyor hicbirsry yok dedi.
Saga gectiginde canim cikiyo sanki henen sola yatiyorum ki dola geciyor oda
Gule gule kullan canim bende alisveristen dondum.
Bi bebek arabasi bebek cantasi gb seyler kaldi.
Su hastane cikisi işini bana da anlatin. :). Simdi bi patikli tulumu var bir de altust takim seklinde iki parcali var. Birini veriyoruz dimii. Ic ice giydirilmiyo. Ayy cahillik ne kotu bisey :)
Yok canim ic ice giydirmezler ice sadece zibin giydiriyorlar hastane cikislarinda olan

Kızlar ben hastane cikisinin icinde dogumdan hemen sonra giydirilmesi için ayri bi posete;
Şapka+eldiven+Ayaklı alt pijama+çorap+üst önden şu iple bağlanan zıbın+önden ilikli üst koydum. Bir de battaniye ve 2 hazır bez koydum. Üst tarafta iki kıyafet altta bir ayaklı pijama ve çorap olacak. Bebisler bacaklardan usumezmis ayaklardan ve üst taraftan üşurlermiş aklınızda bulunsun. Popişte zaten bez var orası saglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…