- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.061
Canim benimki de böyle ama zibin alttan çıtçıtlı. Bir de ağız bezi koydum. İllaki cocugun agzini da temizliyorlardir diye dusunerek.Kızlar ben hastane cikisinin icinde dogumdan hemen sonra giydirilmesi için ayri bi posete;
Şapka+eldiven+Ayaklı alt pijama+çorap+üst önden şu iple bağlanan zıbın+önden ilikli üst koydum. Bir de battaniye ve 2 hazır bez koydum. Üst tarafta iki kıyafet altta bir ayaklı pijama ve çorap olacak. Bebisler bacaklardan usumezmis ayaklardan ve üst taraftan üşurlermiş aklınızda bulunsun. Popişte zaten bez var orası saglam
İç gömleği vermiştik.bizde ama giydirmemislerdi alt.ust takımı citcitlisini şapka ve çorabını giydirmislerdiKızlar ben hastane cikisinin icinde dogumdan hemen sonra giydirilmesi için ayri bi posete;
Şapka+eldiven+Ayaklı alt pijama+çorap+üst önden şu iple bağlanan zıbın+önden ilikli üst koydum. Bir de battaniye ve 2 hazır bez koydum. Üst tarafta iki kıyafet altta bir ayaklı pijama ve çorap olacak. Bebisler bacaklardan usumezmis ayaklardan ve üst taraftan üşurlermiş aklınızda bulunsun. Popişte zaten bez var orası saglam
Canım onun yerine citcitli koyayım diyorum ama takımın üstünden yakasından citcitli goruncek gibi geliyo değiştirsem mı ki citcitliylaİç gömleği vermiştik.bizde ama giydirmemislerdi alt.ust takımı citcitlisini şapka ve çorabını giydirmislerdi
Yeleğe gerek yok canım penye battaniyeye sarılı olur zaten...battaniyesiz gezdirirsen evin içinde falan o zaman yelek giydiriyorsunHastane çıkışının çıtçıtlı badisini verecekmiyiz birde benim hastane çıkışımda penye yeleğide var onu versemmi yoksa odada kendimmi giydirsem
Evet tatlım hem kendi druma tekrar sordum hemde arkadaşımın druna sırdum 34+6da bırak dedilerBen de bunu merak ediyorum canim 32.hafta kontrolumde doktora soracagim
Ben de 35te birakacagim canim 35+0 olmasi gerek
Ben de sinir olurum boyle seylere canim ya haklisin
Citcitlisini koy kesin giydirilir görünürde sorun olmaz takım değilmi zaten ben şimdi kızıma tulum citcitli badi çorap ve şapka koydum sadece bide battaniyesiCanım onun yerine citcitli koyayım diyorum ama takımın üstünden yakasından citcitli goruncek gibi geliyo değiştirsem mı ki citcitliyla
Dur ben de öyle yapayım canım hemenCitcitlisini koy kesin giydirilir görünürde sorun olmaz takım değilmi zaten ben şimdi kızıma tulum citcitli badi çorap ve şapka koydum sadece bide battaniyesi
Benim de pek zor geçiyor hala ama böyle de çok güzel hep yanındaTatlı göbüşşş :) ama yok baya yukarda senin de :))
Boşuna çekiyoruz sanırım yukarı doğru.
Ay ben pek özleyeceğimi sanmıyorum yA
Çok zor geçti Benim. Hep ağrılı. Bi tek içimdeki hareketlerini özlerim kuzumun.
Bugunde var kendimi iyi hissetmiyorum. Karnim belim kasigim agrio. Ama yorgunluktan mi bilemiyorum tabi yoksa sancı mi? Nst ye girmeyi düşünüyorum bugün. Icim rahat etsin. Saolasin sordugun icin.
Deneyim ne güzel şey :) ben de yelek koydum çantaya doğduğu gece üşür falan diye, hemen alışamıyorlarmış ya havaya ne olur ne olmaz dedimYeleğe gerek yok canım penye battaniyeye sarılı olur zaten...battaniyesiz gezdirirsen evin içinde falan o zaman yelek giydiriyorsun
Ayy kendime bir destekçi buldum:) ben 3 bin doğum parası ayırdım kenarda duruyor muayenelerim de özelde hiç devlet düşünmemiştim ama biraz eski kafa olma cesareti geldi o doğum anını yaşamak istiyorum nasip tabi sezaryan olursam özele giderimBenim de agriyor genel de kahvalti sonrasi . Hatta bugun iki saate yakin kaldiramadim kafami.
Kiralamak satin almaktan daha oahaliya gelmiyor mu? Nerelerden kiraliyorsunuz?
Ayni korku yuzunden ben de devlette doguracagim. Baslarda kontrollerime devlette gidiyim dogumu ozelde yapayim dedim. Baktim, normal dogum yanlisi doktorlar cok para istiyor. Siradan uygun fiyatli doktorlara da guvenemedim. Dedim iki saat sanci ceksem sezeryana alir bunlar. Ben de devlette yapmaya karar verdim. Devlette gercekten ciddi bir komplikasyon gelismedikce sezeryana almiyorlar.
Yok yoook :)) seninki hic asagida degil bence.
Masallah annesi ne guzel :)
Ben kullandım canım çok rahattı eve geçtik evde bile kullandım baya bir süreKızlar ilk dogumu sezaryan olup depend külot bezlerden kullanan var mı dikiş yerlerine geliyo mu ben normal bebek bezi kullanmıstım da ondan fikrim yok
Ay ne alaka ya çokmsaçma. Bence geç odana hiç ilgilenme uyucam de. Yemek falan da yapma sakın. Çalışsım gitsin derimGörümcemin lise son a giden oğlu bizde iki saattir. Ders calismaya gelmis evlerinde internet yok diye. Umarim alışkanlık haline gelmez. Bizim ev musait diye düşünmüş. Bir seferlik bir sey olmaz ama aliskanlik yaparsa gercekten sinir olurum. Esim de evde degil, ben hamile kadinim ne isi var. En sevmedigim seydir. İnsallah bir seferlik ödev falandir yani.
Ben bütün paketi koydum abarttım sanırımKaç tane alsak ki yanımıza canım ? Bir gece kalcaz desek 5 tane koyalım çantaya demi ?
Yok canım uzun süre hıçkırınca sinirleniyor benimkiÇok hızlı hareket edince sinirli mı oluyorlar
Böyle şeyleri duydukça iyiki uzaktayız diyorum geçenlerde görümcemle konuşuyorum telefonda zor nefes alıyorum ağırlaştım iyice diyorum çocuklar nasıl diye sormak gibi bir gaflette bulundum aaa hazır edebiyat öğretmenini bulmuşken diye başlayıp çocuğun proje ödevini biz bişeyler yapıp sana gönderelimde ona bişey yazılcakmış bir yazıver demezmi delirdim walla ben bu ödevlerden kurtulmak için izne ayrıldım internette örnekleri vardır oradan bakıp yapın dedimGörümcemin lise son a giden oğlu bizde iki saattir. Ders calismaya gelmis evlerinde internet yok diye. Umarim alışkanlık haline gelmez. Bizim ev musait diye düşünmüş. Bir seferlik bir sey olmaz ama aliskanlik yaparsa gercekten sinir olurum. Esim de evde degil, ben hamile kadinim ne isi var. En sevmedigim seydir. İnsallah bir seferlik ödev falandir yani.
İyi bir ozel hastane bulursan ama icin rahat etsin bence :) ben o kadar butce ayirabilseydim iyi bir normal dogum yanlisi doktora giderdim ozelde. Ama malesef :/Ayy kendime bir destekçi buldum:) ben 3 bin doğum parası ayırdım kenarda duruyor muayenelerim de özelde hiç devlet düşünmemiştim ama biraz eski kafa olma cesareti geldi o doğum anını yaşamak istiyorum nasip tabi sezaryan olursam özele giderim
Hic durmadim zaten yaninda. Aksam 9 a geliyordu gittigi :/Ay ne alaka ya çokmsaçma. Bence geç odana hiç ilgilenme uyucam de. Yemek falan da yapma sakın. Çalışsım gitsin derim
Ben bütün paketi koydum abarttım sanırım
Yok canım uzun süre hıçkırınca sinirleniyor benimki
Ay ne guzel iyi demissin ya. Ben diyemezdim. Valla uzakta olmak bence cok iyi. Ben kendi aileme uzaktayim(2,5 saat cok da uzak sayilmaz ama) keske siyorum esimin ailesine se uzakta olsaydik. Ben iki tarafa da yakin olmak istemiyorum.Böyle şeyleri duydukça iyiki uzaktayız diyorum geçenlerde görümcemle konuşuyorum telefonda zor nefes alıyorum ağırlaştım iyice diyorum çocuklar nasıl diye sormak gibi bir gaflette bulundum aaa hazır edebiyat öğretmenini bulmuşken diye başlayıp çocuğun proje ödevini biz bişeyler yapıp sana gönderelimde ona bişey yazılcakmış bir yazıver demezmi delirdim walla ben bu ödevlerden kurtulmak için izne ayrıldım internette örnekleri vardır oradan bakıp yapın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?