2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim benimki de böyle ama zibin alttan çıtçıtlı. Bir de ağız bezi koydum. İllaki cocugun agzini da temizliyorlardir diye dusunerek.

İç gömleği vermiştik.bizde ama giydirmemislerdi alt.ust takımı citcitlisini şapka ve çorabını giydirmislerdi

Hastane çıkışının çıtçıtlı badisini verecekmiyiz birde benim hastane çıkışımda penye yeleğide var onu versemmi yoksa odada kendimmi giydirsem
Yeleğe gerek yok canım penye battaniyeye sarılı olur zaten...battaniyesiz gezdirirsen evin içinde falan o zaman yelek giydiriyorsun

Canım onun yerine citcitli koyayım diyorum ama takımın üstünden yakasından citcitli goruncek gibi geliyo değiştirsem mı ki citcitliyla
Citcitlisini koy kesin giydirilir görünürde sorun olmaz takım değilmi zaten ben şimdi kızıma tulum citcitli badi çorap ve şapka koydum sadece bide battaniyesi

Kızlar ben doktorun verdiği randevudan önce acil sancıyla cumartesi gitmiştim hastaneye haliyle annem de eşim de telaslıydı aslında doktorun verdiği günden sadece 2 gün önceydi ama yine de oluyor işte panik...ameliyathane kapısında bu bizim saftrikler bekleşiyormuş dualar falan hemşire çıkmış demiş ki bebek doğdu üstü başı nerde...annem demiş ki aaa odadaydı durun getireyimhastane çantasında hazırdı tabi hepsi...battaniyeye sarmış vermiş giydirmişler çıplak çocuğumu...çok güzeldi ama yine randevusuz gitmek isterim çok eğlenceli

Benim de pek zor geçiyor hala ama böyle de çok güzel hep yanında Sabahları uyandırması falan çok güzel duygular

Bugunde var kendimi iyi hissetmiyorum. Karnim belim kasigim agrio. Ama yorgunluktan mi bilemiyorum tabi yoksa sancı mi? Nst ye girmeyi düşünüyorum bugün. Icim rahat etsin. Saolasin sordugun icin.

Nst girdinmi dikkatvet kendine bu gun vende iyi degilim tam 4 kez bagirtacak derece asalarim yirtioma oldu resmen dinleniyorum simdilik olmadi bende gidicem cok kovlamak lazim artik

Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum şuanda. 10 lu iki tane takım koydum birisinin hemşireye vereceğim ama battaniyeler acaba incemi olur takım battaniyeleri var ya ondan. Mayısta hava nasıl olur acaba daha kalın bir battaniye alsammı bilemedim. Bu yenidoğan bezler gözüme öyle küçük geldiki 10 tanede 2 numara bez koydum ben ya nolur nolmaz dedin ya iri doğarsa birde

Ayy kendime bir destekçi buldum:) ben 3 bin doğum parası ayırdım kenarda duruyor muayenelerim de özelde hiç devlet düşünmemiştim ama biraz eski kafa olma cesareti geldi o doğum anını yaşamak istiyorum nasip tabi sezaryan olursam özele giderim

Ay ne alaka ya çokmsaçma. Bence geç odana hiç ilgilenme uyucam de. Yemek falan da yapma sakın. Çalışsım gitsin derim
Kaç tane alsak ki yanımıza canım ? Bir gece kalcaz desek 5 tane koyalım çantaya demi ?
Ben bütün paketi koydum abarttım sanırım
Çok hızlı hareket edince sinirli mı oluyorlar
Yok canım uzun süre hıçkırınca sinirleniyor benimki

Böyle şeyleri duydukça iyiki uzaktayız diyorum geçenlerde görümcemle konuşuyorum telefonda zor nefes alıyorum ağırlaştım iyice diyorum çocuklar nasıl diye sormak gibi bir gaflette bulundum aaa hazır edebiyat öğretmenini bulmuşken diye başlayıp çocuğun proje ödevini biz bişeyler yapıp sana gönderelimde ona bişey yazılcakmış bir yazıver demezmi delirdim walla ben bu ödevlerden kurtulmak için izne ayrıldım internette örnekleri vardır oradan bakıp yapın dedim

İyi bir ozel hastane bulursan ama icin rahat etsin bence :) ben o kadar butce ayirabilseydim iyi bir normal dogum yanlisi doktora giderdim ozelde. Ama malesef :/
Hic durmadim zaten yaninda. Aksam 9 a geliyordu gittigi :/
Ay ne guzel iyi demissin ya. Ben diyemezdim. Valla uzakta olmak bence cok iyi. Ben kendi aileme uzaktayim(2,5 saat cok da uzak sayilmaz ama) keske siyorum esimin ailesine se uzakta olsaydik. Ben iki tarafa da yakin olmak istemiyorum.

Kızlar bebek giyim aldınız mı neler aldınız instagram dan alan varmı ben şimdi sipariş verdim tory baby markası.ilk oglana da almştım. Renk renk mutluluk uyguna satıyor instagramda. İdil baby den kaliteli çok güzel ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…