2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla bişey diyimmi sivri yayvan her türlü her hamile.cok güzel bence kiloda olsa ayrı bir güzellik katıyor insana benimki iltifat etmekten ölecek çok çekici olmuşum böyle

Kızlar kocalarınıza yılın kocası ödülünü veriyorum :)) bir insan nasıl görmek isterse öyle görür. Niyetleri Halis adamların.
Bence de her hamile çok güzel.

Su hastane cikisi işini bana da anlatin. :). Simdi bi patikli tulumu var bir de altust takim seklinde iki parcali var. Birini veriyoruz dimii. Ic ice giydirilmiyo. Ayy cahillik ne kotu bisey :)
Can'ım yakın zamanda bi arkadaş Doğum yaptı. Alt üst takım eldiven şapka giydirmişlerdi. Bi de battaniye ve çorap da vardır tabi.
Benim de pek zor geçiyor hala ama böyle de çok güzel hep yanında Sabahları uyandırması falan çok güzel duygular
Ayyy evet yaaa en çok da ona bayılıyorum. Uykudan onun hareketleri ile uyanmak şahane birşey. Allah'a binlerce şükür olsun.
Benim 10 lu takımlarım hediye ve renklerini sevmedim. O yüzden beyaz turkuaz 5 li takım koydum. Yanına da beyaz inçe peluş yumuşak battaniyeler var ya ondan koydum Can'ım. Renk olarak o uygundu. Ama penyede olur bence. Zaten odaya gelince duruma göre kalın birşeye sararsınız.

Benimde yaşadığım yerde fazla alternatif yok canım devlette ki ebeler özelde ki doktorlardan daha iyi bu konuda

Kızlar bir kaç tane kitap siparişi vermiştim, dün geldiler. Bugün bitanesini bitirdim bile, hem heyecanlandım hem çok güldüm bazen de hüzünlendim. Okumayı seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum, çok hoşuma giden bir sayfanın da resmini yüklüyorum. Kilo alan arkadaşlar, yazar bayan tam 40 kilo almış ama yolun sonunda hepsini vermiş, umut da veriyor insana, akıl da... çok beğendim çok

Eklentiler

• B12C0423-7217-40F7-903B-4652A4B07A91.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 63
  • DDEF94DC-33A0-4644-8E80-B82DC784EECF.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 70
Normalde bende başkasına diyemezdim belki ama görümcem ilkokul terk profesördür herşeyi en iyi bilir çok iyi çocuk yetiştirir bunuda yapsın bir zahmet

Zeynosrkn84 İnanamadım hemen denedim fener olayını benimki de coştu resmen karnıma feneri tuttum hemen başladı tepiklemeye
Ayy ben de yaptım sonra da çok üzüldüm çocuğu uyandırdım diye hala tepiniyor, kızdı mı acaba eşimden de dayak yiyecektim az kalsın, çocuğa naptın diye

Canım oğlun nasıl oldu bebis sen nasılsınız? M Mustu 34
Oğlumun ağrısı var içimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.

Allah dayanma.gucu versin canım ne güzel.iyiye gidiyomus yavrunun durumu birazda sıkıldığı için bağırıyordur en kısa zamanda iyileşip evinize çıkarsınız bebeğinde normal.gumunde gelecek Allah'ın izniyle kendini strese sokup.uzme minigini

Allah güç kuvvet versin canım sana

Keşke sıkıntıdan bağırsa uykusundan öyle acıyla uyanıyor . Cok düşünceli bi çocuktur. Agrin var mı diye sorduğumuzda olsa bile var demez. Gecen gun "aslında agrım oluyor ama üzülmeyin diye söylemiyorum " dedi.

Ay kuzum ya ağrı kesici vermiyorlarmi içim acidi seni düşünemiyorum

Nst girdinmi dikkatvet kendine bu gun vende iyi degilim tam 4 kez bagirtacak derece asalarim yirtioma oldu resmen dinleniyorum simdilik olmadi bende gidicem cok kovlamak lazim artik
Yok.cnm.girmedim cok yorgundum kendimi eve zor attim. Bolbol dinlen bencede ama gitmekte lazım aslında. Ben yorgunluğuna bağlıyorum

Slm kizlar, bebisinize isim buldunuzmu? Ben bi turlu bulamiyotum icime sinmiyor bir isim. Kizimiz olacak Allahin izniyle .

Cok guzel bu kitap gercekten .
Bizamanlar ne guzel okurdum hamilelik cok degistirdi beni simdi hemen sizip uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…