- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.081
Valla bişey diyimmi sivri yayvan her türlü her hamile.cok güzel bence kiloda olsa ayrı bir güzellik katıyor insana benimki iltifat etmekten ölecek çok çekici olmuşum böyle
Kızlar kocalarınıza yılın kocası ödülünü veriyorum :)) bir insan nasıl görmek isterse öyle görür. Niyetleri Halis adamların.Valla bence eşi hamile beylere ipuçları diye bir kitap var kesin, çünkü hepimizinki hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ya da yapıyorbiz 14 yıldır tanışıyoruz, hiç bu kadar güzel görmemiş beni sözde
Can'ım yakın zamanda bi arkadaş Doğum yaptı. Alt üst takım eldiven şapka giydirmişlerdi. Bi de battaniye ve çorap da vardır tabi.Su hastane cikisi işini bana da anlatin. :). Simdi bi patikli tulumu var bir de altust takim seklinde iki parcali var. Birini veriyoruz dimii. Ic ice giydirilmiyo. Ayy cahillik ne kotu bisey :)
Ayyy evet yaaa en çok da ona bayılıyorum. Uykudan onun hareketleri ile uyanmak şahane birşey. Allah'a binlerce şükür olsun.Benim de pek zor geçiyor hala ama böyle de çok güzel hep yanındaSabahları uyandırması falan çok güzel duygular
Benim 10 lu takımlarım hediye ve renklerini sevmedim. O yüzden beyaz turkuaz 5 li takım koydum. Yanına da beyaz inçe peluş yumuşak battaniyeler var ya ondan koydum Can'ım. Renk olarak o uygundu. Ama penyede olur bence. Zaten odaya gelince duruma göre kalın birşeye sararsınız.Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum şuanda. 10 lu iki tane takım koydum birisinin hemşireye vereceğim ama battaniyeler acaba incemi olur takım battaniyeleri var ya ondan. Mayısta hava nasıl olur acaba daha kalın bir battaniye alsammı bilemedim. Bu yenidoğan bezler gözüme öyle küçük geldiki 10 tanede 2 numara bez koydum ben ya nolur nolmaz dedin ya iri doğarsa birde
Benimde yaşadığım yerde fazla alternatif yok canım devlette ki ebeler özelde ki doktorlardan daha iyi bu konudaİyi bir ozel hastane bulursan ama icin rahat etsin bence :) ben o kadar butce ayirabilseydim iyi bir normal dogum yanlisi doktora giderdim ozelde. Ama malesef :/
Hic durmadim zaten yaninda. Aksam 9 a geliyordu gittigi :/
Ay ne guzel iyi demissin ya. Ben diyemezdim. Valla uzakta olmak bence cok iyi. Ben kendi aileme uzaktayim(2,5 saat cok da uzak sayilmaz ama) keske siyorum esimin ailesine se uzakta olsaydik. Ben iki tarafa da yakin olmak istemiyorum.
Normalde bende başkasına diyemezdim belki ama görümcem ilkokul terk profesördür herşeyi en iyi bilir çok iyi çocuk yetiştirir bunuda yapsın bir zahmetİyi bir ozel hastane bulursan ama icin rahat etsin bence :) ben o kadar butce ayirabilseydim iyi bir normal dogum yanlisi doktora giderdim ozelde. Ama malesef :/
Hic durmadim zaten yaninda. Aksam 9 a geliyordu gittigi :/
Ay ne guzel iyi demissin ya. Ben diyemezdim. Valla uzakta olmak bence cok iyi. Ben kendi aileme uzaktayim(2,5 saat cok da uzak sayilmaz ama) keske siyorum esimin ailesine se uzakta olsaydik. Ben iki tarafa da yakin olmak istemiyorum.
Ayy ben de yaptım sonra da çok üzüldüm çocuğu uyandırdım diyeZeynosrkn84 İnanamadım hemen denedim fener olayını benimki de coştu resmen karnıma feneri tuttum hemen başladı tepiklemeye
Oğlumun ağrısı var
Bence gorumcelerin hepsi profesör maşallahNormalde bende başkasına diyemezdim belki ama görümcem ilkokul terk profesördür herşeyi en iyi bilir çok iyi çocuk yetiştirir bunuda yapsın bir zahmet
Ağız bezine gerek yok canım.ağız içinde sıvı filan varsa aspiratörle temizliyorlar ağız ve burun içiniCanim benimki de böyle ama zibin alttan çıtçıtlı. Bir de ağız bezi koydum. İllaki cocugun agzini da temizliyorlardir diye dusunerek.
Allah dayanma.gucu versin canım ne güzel.iyiye gidiyomus yavrunun durumu birazda sıkıldığı için bağırıyordur en kısa zamanda iyileşip evinize çıkarsınız bebeğinde normal.gumunde gelecek Allah'ın izniyle kendini strese sokup.uzme miniginiOğlumun ağrısı variçimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.
Allah güç kuvvet versin canım sanaOğlumun ağrısı variçimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.
Sorma canım sormaaaBence gorumcelerin hepsi profesör maşallah
Keşke sıkıntıdan bağırsaAllah dayanma.gucu versin canım ne güzel.iyiye gidiyomus yavrunun durumu birazda sıkıldığı için bağırıyordur en kısa zamanda iyileşip evinize çıkarsınız bebeğinde normal.gumunde gelecek Allah'ın izniyle kendini strese sokup.uzme minigini
Ay kuzum ya ağrı kesici vermiyorlarmi içim acidi seni düşünemiyorumKeşke sıkıntıdan bağırsauykusundan öyle acıyla uyanıyor . Cok düşünceli bi çocuktur. Agrin var mı diye sorduğumuzda olsa bile var demez. Gecen gun "aslında agrım oluyor ama üzülmeyin diye söylemiyorum " dedi.
Yok.cnm.girmedim cok yorgundum kendimi eve zor attim. Bolbol dinlen bencede ama gitmekte lazım aslında. Ben yorgunluğuna bağlıyorumNst girdinmi dikkatvet kendine bu gun vende iyi degilim tam 4 kez bagirtacak derece asalarim yirtioma oldu resmen dinleniyorum simdilik olmadi bende gidicem cok kovlamak lazim artik
Benim direk karnim kasiliyor üzüntüden. Veriyorlar ama cok fayda etmiyorAy kuzum ya ağrı kesici vermiyorlarmi içim acidi seni düşünemiyorum
Cok guzel bu kitap gercekten .Kızlar bir kaç tane kitap siparişi vermiştim, dün geldiler. Bugün bitanesini bitirdim bile, hem heyecanlandım hem çok güldüm bazen de hüzünlendim. Okumayı seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum, çok hoşuma giden bir sayfanın da resmini yüklüyorum. Kilo alan arkadaşlar, yazar bayan tam 40 kilo almış ama yolun sonunda hepsini vermiş, umut da veriyor insana, akıl da... çok beğendim çok
Aynen yaaa ne cekiyoruz sunlardan ...Durumumuz tam da bu değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?