2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Zeynosrkn84 İnanamadım hemen denedim fener olayını benimki de coştu resmen karnıma feneri tuttum hemen başladı tepiklemeye
Telefon ışığı demi güçlü ondan sanırım oğlumdada ilk duyduğumda ben inanmamıştım denemiştim güçlü bir ışıkla gerçekten otarafa dönünce şok olmuştum bebek şimdi gelinle aklımıza geldi bizde denedik kıpır kıpır oynadı kuzum sabaha kadar oynayasım geldi

Rabbim yanında olsun Can'ım yaa. Dualarımız sizinle.

Ayy ben de yaptım sonra da çok üzüldüm çocuğu uyandırdım diye hala tepiniyor, kızdı mı acaba eşimden de dayak yiyecektim az kalsın, çocuğa naptın diye
Daha neler canım koymaz sana kocan korkmasın bişey olmaz hoşuna gitti bence

Allah yardım etsin zor bi dönem canım senin için ama inş herşey düzelicek Rabbim şifa versin yavruna İnş biran evvel

Canım benim şu an önemli olan bebegin oğlun ve sensin. Hiç birseye gerek yok boşver alma. Annem hep "bebek sağlıklı olsun da ben onu hastaneden bi çarşafa sarılı da çıkarır alır gelirim" der. Hiç öyle şeyleri takma. Bak oğluş da Allah'ın izniyle toparlıyor, çok çok çok şükür. Aklına kötü senaryolari getirme hiç. Her şey allah'ın elinde. Ne zaman dogacagina o karar veriyor. Ona bırak. Stresini azalt sakin kalmaya çalış hep şükret rahatlatır seni. Kalp nakli bekleyen ilik nakli bekleyen daha nice çaresiz olan yavruları düşün. Allahima cok şükür yavrunun rahatsızlığı geçici inşallah bir an önce tamamen de iyileşecek. Sakince o günü bekle, karnındaki de senin evladın onu da strese sokmamaya çalış. Her şey güzel olacak, her şey sınav bizim için. Kendini hiç üzme lütfen dualarım seninle canım benim

AY tövbe. 40 kilo nedir yanallah korusun. Hayir kiloyu tamam ama vucuda yazik valla.

Durumumuz tam da bu değil mii
Kiz çilek ne alaka valla çilek bir seyler yapiyorsa bebege benimki yandi

Kızlar o kadar çok çilek yedimki benimki dalmacyali dogcak galiba ay tövbe inşallah olmaz öyle bisey
Aynen ha benimki denoyle dogar o zaman hayatimda yemedigim kadar çilek yedim bu sene. Hayir bi de hormonlu hormonlu. Her yedigimde pismanlik duydum ama simdi olsa gene yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…