- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.101
Bir iki güne daha iyi olur inşallah canım buda bir imtihan sabır ve dua lazım inşallah herşey güzel olacakBenim direk karnim kasiliyor üzüntüden. Veriyorlar ama cok fayda etmiyor
Canım biz Betül koymayı düşünüyoruz onu. Dışında hoşuma giden isimlerSlm kizlar, bebisinize isim buldunuzmu? Ben bi turlu bulamiyotum icime sinmiyor bir isim. Kizimiz olacak Allahin izniyle .
Telefon ışığı demi güçlü ondan sanırım oğlumdada ilk duyduğumda ben inanmamıştım denemiştim güçlü bir ışıkla gerçekten otarafa dönünce şok olmuştum bebek şimdi gelinle aklımıza geldi bizde denedik kıpır kıpır oynadı kuzum sabaha kadar oynayasım geldiZeynosrkn84 İnanamadım hemen denedim fener olayını benimki de coştu resmen karnıma feneri tuttum hemen başladı tepiklemeye
Rabbim yanında olsun Can'ım yaa. Dualarımız sizinle.Oğlumun ağrısı variçimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.
Daha neler canım koymaz sana kocan korkmasın bişey olmaz hoşuna gitti benceAyy ben de yaptım sonra da çok üzüldüm çocuğu uyandırdım diyehala tepiniyor, kızdı mı acaba eşimden de dayak yiyecektim az kalsın, çocuğa naptın diye
Allah yardım etsin zor bi dönem canım senin için ama inş herşey düzelicek Rabbim şifa versin yavruna İnş biran evvelOğlumun ağrısı variçimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.
Canım benim şu an önemli olan bebegin oğlun ve sensin. Hiç birseye gerek yok boşver alma. Annem hep "bebek sağlıklı olsun da ben onu hastaneden bi çarşafa sarılı da çıkarır alır gelirim" der. Hiç öyle şeyleri takma. Bak oğluş da Allah'ın izniyle toparlıyor, çok çok çok şükür. Aklına kötü senaryolari getirme hiç. Her şey allah'ın elinde. Ne zaman dogacagina o karar veriyor. Ona bırak. Stresini azalt sakin kalmaya çalış hep şükret rahatlatır seni. Kalp nakli bekleyen ilik nakli bekleyen daha nice çaresiz olan yavruları düşün. Allahima cok şükür yavrunun rahatsızlığı geçici inşallah bir an önce tamamen de iyileşecek. Sakince o günü bekle, karnındaki de senin evladın onu da strese sokmamaya çalış. Her şey güzel olacak, her şey sınav bizim için. Kendini hiç üzme lütfen dualarım seninle canım benimOğlumun ağrısı variçimi parçalayan çığlıklar atıyor. Ama cok şükür iyileşme var . Ciğerindeki su küçülmüş. Benim ruh halim cok karışık. Sanki erken doğuracağım. Fiziken ve ruhen ağır geliyor bana hastane olayı. Stres üzüntü fiziksel yorgunluk bunların hepsi zorluyor beni. En azindan diyorum oglum taburcu olsunda oyle doğurayım. Aklima en kotu senaryo geliyor. Hicbiseyim hazir değil şuan yapacak gücüm ve zamanimda yok. Dün hastaneden erken döndüm terlik pijama alayim dedim kendime ama yok iki adım atacak halim yok yani.
Kesinlik dungece sabaha kadar 4 kere hatirliyorum denedim dordundedeDoğurduktan sonra kendime gelince yapacağım ilk şey liflerim yırtılana kadar gerinmek olacak kızlar. Vücudumun sanki tek ihtiyacı gerinmek gibi hissediyorum.
AY tövbe. 40 kilo nedir yanallah korusun. Hayir kiloyu tamam ama vucuda yazik valla.Kızlar bir kaç tane kitap siparişi vermiştim, dün geldiler. Bugün bitanesini bitirdim bile, hem heyecanlandım hem çok güldüm bazen de hüzünlendim. Okumayı seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum, çok hoşuma giden bir sayfanın da resmini yüklüyorum. Kilo alan arkadaşlar, yazar bayan tam 40 kilo almış ama yolun sonunda hepsini vermiş, umut da veriyor insana, akıl da... çok beğendim çok
Kiz çilek ne alakaDurumumuz tam da bu değil mii
Ben de sirtimi ve belimi çıtlatıp yüz üstü yatmaya hasretimDoğurduktan sonra kendime gelince yapacağım ilk şey liflerim yırtılana kadar gerinmek olacak kızlar. Vücudumun sanki tek ihtiyacı gerinmek gibi hissediyorum.
İnsan korkudan gerinemiyor ki. Bacaklarimi kasmaya calistim bir kac kez. Her seferinde de kramp girdi. Simdi onu da yapamıyorumKesinlik dungece sabaha kadar 4 kere hatirliyorum denedim dordundedebasarisiz oldum
HahahAY tövbe. 40 kilo nedir yanallah korusun. Hayir kiloyu tamam ama vucuda yazik valla.
Kiz çilek ne alakavalla çilek bir seyler yapiyorsa bebege benimki yandi
Yuz ustu yatmayi cok aramiyorum da kemiklerim fena agriyor ya. Yatakta yayila yayila gerinmek istiyorumBen de sirtimi ve belimi çıtlatıp yüz üstü yatmaya hasretim
Vah yavrumHahahçilek yer bir yerine dokunursan elini yıkamadan, oradak leke olur diyorlar
Kızlar o kadar çok çilek yedimki benimki dalmacyali dogcak galibaVah yavrumkesin her tarafi lekeli dogar o zaman yani hic ozellikle gidip cilek yedikten sonra elimi yikadigimi hatirlamiyorum
Çikek galiba leke bırakıyor diyor çevremizdeki profesörler ama ben yedim kızım istemişti ona alınca canım istediAY tövbe. 40 kilo nedir yanallah korusun. Hayir kiloyu tamam ama vucuda yazik valla.
Kiz çilek ne alakavalla çilek bir seyler yapiyorsa bebege benimki yandi
Aynen ha benimki denoyle dogar o zamanKızlar o kadar çok çilek yedimki benimki dalmacyali dogcak galibaay tövbe inşallah olmaz öyle bisey
Ben dolu dolu yedim valla. Hatta en cok yedigim meyve cilek oldu.Çikek galiba leke bırakıyor diyor çevremizdeki profesörler ama ben yedim kızım istemişti ona alınca canım istedi
Afiyet olsun canımBen dolu dolu yedim valla. Hatta en cok yedigim meyve cilek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?