- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.121
Bende yüz üstü yatıp bi bacağımı yukarı tek kolumu da yastığın altına sokup öyle uyumak istiyorummmm :)Doğurduktan sonra kendime gelince yapacağım ilk şey liflerim yırtılana kadar gerinmek olacak kızlar. Vücudumun sanki tek ihtiyacı gerinmek gibi hissediyorum.
Güle güle kullan inşallah canım sağlıklı günlerde, çok güzeller ellerinize sağlıkBugün dışarı çıkmayıp kayınvalideyle aldığımız kumaşlarla; babynest,yatak kılıfı,çarşaf, yorgan,alt açma ,nevresim, alt açma hepsini diktik. Hiç kumaş arttırmadan baya birşeyler çıkardık şimdi makineye attım ütüleyince resimlerini yollarım çok güZel oldular.Babynestide baya araştırdıktan sonra kalıbını kendim çizdim 3 boy var yurtdışında.türkiyede en küçüğünü yapıyorlar genelde ,ama ben orta boy yaptım.
Gri yıldız desenle, zigzag deseni beğendim babynest için.Diğer kumaşlarıda sarı , mavi yıldız desen aldım
Bende öyle yaptırdım.. aynı olmuş :)Bugün dışarı çıkmayıp kayınvalideyle aldığımız kumaşlarla; babynest,yatak kılıfı,çarşaf, yorgan,alt açma ,nevresim, alt açma hepsini diktik. Hiç kumaş arttırmadan baya birşeyler çıkardık şimdi makineye attım ütüleyince resimlerini yollarım çok güZel oldular.Babynestide baya araştırdıktan sonra kalıbını kendim çizdim 3 boy var yurtdışında.türkiyede en küçüğünü yapıyorlar genelde ,ama ben orta boy yaptım.
Gri yıldız desenle, zigzag deseni beğendim babynest için.Diğer kumaşlarıda sarı , mavi yıldız desen aldım
Çoğu zaman öyle uyuyorum bişe olmadı :/Bende yüz üstü yatıp bi bacağımı yukarı tek kolumu da yastığın altına sokup öyle uyumak istiyorummmm :)
Ben hiç uyuyamadım yaaÇoğu zaman öyle uyuyorum bişe olmadı :/
Hamile yastığı diye birşey var onuda diktik. aylardır ben onunla yatıyorum ,çok rahat oluyor.en basiti silikon yastığı ortadan kesip dikin ,bacağınızı koyuyorsunuz bacakların arasında duruyor ekteki çok abartı büyük yastık boyu yetiyorBende yüz üstü yatıp bi bacağımı yukarı tek kolumu da yastığın altına sokup öyle uyumak istiyorummmm :)
Ama böyle değil tam yüz üstü istiyorum yatmak bu yan böyle bende uyuyorum ama kesmiyo işteHamile yastığı diye birşey var onuda diktik. aylardır ben onunla yatıyorum ,çok rahat oluyor.en basiti silikon yastığı ortadan kesip dikin ,bacağınızı koyuyorsunuz bacakların arasında duruyor ekteki çok abartı büyük yastık boyu yetiyor
Ewettttt aynısıBende öyle yaptırdım.. aynı olmuş :)
Ben resmen yıldız ve gri zehirlenmesi yaşıyorum herşeyimiz yıldız :) ama seviyorum napayım.. benim ilk ve mümkünse son! :)Ewettttt aynısıBirde ben farkında olmadan hep yıldız desen almışım. Olsun hepsi birbirine uydu güzel oldu. 2. Çocuğum olcak, 8 sene aradan sonra buna daha uğraşıyorum sanki
Yüzüstünü 1-2 ay unutAma böyle değil tam yüz üstü istiyorum yatmak bu yan böyle bende uyuyorum ama kesmiyo işte
Bacağının arasında yastık aylardır var onsuz uyuyamam ki.. ben hasretle yüz üstü yatağa kapaklanıp uyumayı beklicem sanırım :)Yüzüstünü 1-2 ay unutbacağın arasında yastık olunca göbüşede destek oluyor rahat oluyor dene yastıkla uyumayı
Ben de bildiğim halde hiç yıkamadımVah yavrumkesin her tarafi lekeli dogar o zaman yani hic ozellikle gidip cilek yedikten sonra elimi yikadigimi hatirlamiyorum
Bundan sonra oynamadığında merak ettiğimde yapıcam muhakkakTelefon ışığı demi güçlü ondan sanırım oğlumdada ilk duyduğumda ben inanmamıştım denemiştim güçlü bir ışıkla gerçekten otarafa dönünce şok olmuştum bebek şimdi gelinle aklımıza geldi bizde denedik kıpır kıpır oynadı kuzum sabaha kadar oynayasım geldi
Yaaa benim doktor bana sadece ciğeri yasakladı ama en çok canım onu istiyor. Sucuk falan ye gitsin dedi peki ciğer dedim kesinlikle yasak dedi. Hamileliğin ilk haftalarında sucuk diye ölüyordum kadın ye dedikten sonra hiç canım istemedi. Şimdi sen ciğer diyince kokusu geldi resmenBen de bildiğim halde hiç yıkamadımbisürü de çilek yedim. çilek yiyen annelerin çocukları da zeki oluyor boşver afiyet olsun. Sadece ciğere karşı temkinliyim ilkinde dinlemedim yedim cidden lekeli doğdu benim ilk kız. Ama belki de hiç alakası yok yani tesadüf
Bi süre kullan canım sonra zorlanmaya başlayınca degistirirsin benceKızlar ya şuanda kafam çok karışık be yapsam bilemedim . Burda attım tesmini bi kaç kez wellgro Q3 bebek arabası almıştım bi kaç ay önce ama şuanda gözüme çok büyük gözükmeye başladı . Tabi boyumda kısa buna taktım bu sefer hiç kullanmadan satıp küçük bişey mi alsam diye . Valla tam sopalığım halbuki çok beğenerek aldım. Uff letgo da veya tutumlu annede satılır mı ki hmn onu satsam parasıyla daha küçük bişey alsam?
Kuzum o kadar da severek aldın sen o arabayı, azcık kullan baktın olmuyor o zaman satarsın, şimdi satarsan pişman olacaksın gibi hissettim nedenseKızlar ya şuanda kafam çok karışık be yapsam bilemedim . Burda attım tesmini bi kaç kez wellgro Q3 bebek arabası almıştım bi kaç ay önce ama şuanda gözüme çok büyük gözükmeye başladı . Tabi boyumda kısa buna taktım bu sefer hiç kullanmadan satıp küçük bişey mi alsam diye . Valla tam sopalığım halbuki çok beğenerek aldım. Uff letgo da veya tutumlu annede satılır mı ki hmn onu satsam parasıyla daha küçük bişey alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?