- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.141
Aa neden ciğer yasak?? Ben yedim bi kaç sefer tırstım şimdi..Yaaa benim doktor bana sadece ciğeri yasakladı ama en çok canım onu istiyor. Sucuk falan ye gitsin dedi peki ciğer dedim kesinlikle yasak dedi. Hamileliğin ilk haftalarında sucuk diye ölüyordum kadın ye dedikten sonra hiç canım istemedi. Şimdi sen ciğer diyince kokusu geldi resmensenin doktorun bi şey demedi mi?
İçindeki bi vitamin bilmem ne değerini değiştiriyor gibi bişiler söylemişti, hatta ben bir kaç kere daha sordum en sonunda kendi beslediğiniz sağlığından emin olduğunuz bir hayvan varsa onun ciğerini yiyebilirsin dedi. Nerden bulayım öyle hayvanı.. tırsma canım birşey olsa olurdu zaten şimdiye kadar, kalan haftalarda yemezsinAa neden ciğer yasak?? Ben yedim bi kaç sefer tırstım şimdi..
Bi süre kullan canım sonra zorlanmaya başlayınca degistirirsin bence
Kızlar eşimde aynı şeyi söylüyor bi kullan sonra alışırsın belki çok zorlanırsan o zaman satarız yenisini alırız diyor . Evde boş durdukça gözümde büyüyor sanki araba kaldırımda falan taşırken düşünüyorum kendimi de o kocaman ben küçücükmüşüm gibi gmzümün önüne geliyorKuzum o kadar da severek aldın sen o arabayı, azcık kullan baktın olmuyor o zaman satarsın, şimdi satarsan pişman olacaksın gibi hissettim nedense
Dur bakalım bebis bi dogsun bence çok şık bi araba canım.evet büyük ama ilk zamanlar zorlanmazsin daha bile kullanışlı olur. Sonradan satar baston alirsinKızlar eşimde aynı şeyi söylüyor bi kullan sonra alışırsın belki çok zorlanırsan o zaman satarız yenisini alırız diyor . Evde boş durdukça gözümde büyüyor sanki araba kaldırımda falan taşırken düşünüyorum kendimi de o kocaman ben küçücükmüşüm gibi gmzümün önüne geliyor
Ay sorma instagramda bir sayfa var nerede yemek yenir tarzında. En çok ciğeri özledim bayılırım çünkü ben de. Bana da yasak demişti taa başlarda düşük riski yapabiliyormuş ama şu aşama için sormadım ama annemler de ciğer ağır gelir hamileye diyorlar. O sebeple hala uzağım kaldı bir ayım zatenYaaa benim doktor bana sadece ciğeri yasakladı ama en çok canım onu istiyor. Sucuk falan ye gitsin dedi peki ciğer dedim kesinlikle yasak dedi. Hamileliğin ilk haftalarında sucuk diye ölüyordum kadın ye dedikten sonra hiç canım istemedi. Şimdi sen ciğer diyince kokusu geldi resmensenin doktorun bi şey demedi mi?
amin canim insallah..Güle güle sağlıklı gunlerde kullanın minik kuzuyla canım hepsi çok güzel
al al bitmiyor diyorumki keske bu kadar agirlasmadan alsaydim hepsini cok ertelemişim bugun kackere dinlendim kotu oldum zar zor yaptikOluyor canim sag tarafima gectiginde oluyorum agridan..
Doktora sordum bobregimde sorun var dedim .
Bebek baski yapiyor hicbirsry yok dedi.
Saga gectiginde canim cikiyo sanki henen sola yatiyorum ki dola geciyor oda
Gule gule kullan canim bende alisveristen dondum.
Bi bebek arabasi bebek cantasi gb seyler kaldi.
Yok canim ic ice giydirmezler ice sadece zibin giydiriyorlar hastane cikislarinda olan
Bence değiştirme canım travel sistem kullanışlı oluyor. Baktın ki içine sinmedi satarsın ne olacak. Yerine almayı planladığın bir araba var mı ki. Zten hamiellikte bu gelgitler çok oluyor güvenip karar değiştirmemek lazımKızlar ya şuanda kafam çok karışık be yapsam bilemedim . Burda attım tesmini bi kaç kez wellgro Q3 bebek arabası almıştım bi kaç ay önce ama şuanda gözüme çok büyük gözükmeye başladı . Tabi boyumda kısa buna taktım bu sefer hiç kullanmadan satıp küçük bişey mi alsam diye . Valla tam sopalığım halbuki çok beğenerek aldım. Uff letgo da veya tutumlu annede satılır mı ki hmn onu satsam parasıyla daha küçük bişey alsam?
Daha asla yememmm bilmiyodum ben valla doktorda bişey demedi hiÇİçindeki bi vitamin bilmem ne değerini değiştiriyor gibi bişiler söylemişti, hatta ben bir kaç kere daha sordum en sonunda kendi beslediğiniz sağlığından emin olduğunuz bir hayvan varsa onun ciğerini yiyebilirsin dedi. Nerden bulayım öyle hayvanı.. tırsma canım birşey olsa olurdu zaten şimdiye kadar, kalan haftalarda yemezsin
Hımm dimi ya aslında deneyeyim bi dediğin gbi yeni doğmuş bebek için rahat bi araba . Olmazsa satarım artıkDur bakalım bebis bi dogsun bence çok şık bi araba canım.evet büyük ama ilk zamanlar zorlanmazsin daha bile kullanışlı olur. Sonradan satar baston alirsin
Aynen az kaldı zaten, emzirirken de yasak olmaz dimi ya bu yasaklarAy sorma instagramda bir sayfa var nerede yemek yenir tarzında. En çok ciğeri özledim bayılırım çünkü ben de. Bana da yasak demişti taa başlarda düşük riski yapabiliyormuş ama şu aşama için sormadım ama annemler de ciğer ağır gelir hamileye diyorlar. O sebeple hala uzağım kaldı bir ayım zaten
Aynen yanyapcak alışverişim kalmadı arabaya taktım şimdi de . Dediğin gibi hamilelikten hep en iyisi arabayı bebiş doğana kadar gözardı edeyim .Bence değiştirme canım travel sistem kullanışlı oluyor. Baktın ki içine sinmedi satarsın ne olacak. Yerine almayı planladığın bir araba var mı ki. Zten hamiellikte bu gelgitler çok oluyor güvenip karar değiştirmemek lazım
Doğumdan sonra ciger günü yapalım, o gün herkes ciğer yesin :) mutluluğumuzu paylaşalım sonraDaha asla yememmm bilmiyodum ben valla doktorda bişey demedi hiÇ
Ben pazartesi doktora gitcem. Yarını aç geçirmeyi düşünüyorum.. pazartesi de sabah erkenden gitcem ki aç olayım.. hem dişimin stresinden hem şu kilo stresinden ellerimde egzama çoktıAynen az kaldı zaten, emzirirken de yasak olmaz dimi ya bu yasaklarher doktora gittiğimizde tartıp azarlayan da olmayacak, bir süre istediğimizi yiyelim bari sonrası zaten diyet falan..
Oyy kıyamam valla ya, neyse en fazla iki kere daha tartarlarBen pazartesi doktora gitcem. Yarını aç geçirmeyi düşünüyorum.. pazartesi de sabah erkenden gitcem ki aç olayım.. hem dişimin stresinden hem şu kilo stresinden ellerimde egzama çoktıbezdum da bezdum yaa!
Yok yok emzirirken de ne yesem gaz yapar olayı başlıyorAynen az kaldı zaten, emzirirken de yasak olmaz dimi ya bu yasaklarher doktora gittiğimizde tartıp azarlayan da olmayacak, bir süre istediğimizi yiyelim bari sonrası zaten diyet falan..
Benim egzemalarım eskiden de vardı hamilelikle ilgisi yok galiba.. çünkü ne zaman bişeye sıkılsam stres yapsam ellerimde özellikle hemen çıkıyo..Oyy kıyamam valla ya, neyse en fazla iki kere daha tartarlar( ben de midemden doğru dürüst bi şey yemiyorum yine de bir kilo aldım iki günde, ben kaç gün önceden aç kalsam bilmem artık, o güne kadar kesin bir kilo daha alırım.. egzama mı çıktı geçer mi dogumdan sonra, ayy inşallah geçer.. ben pek çok şey Doğumdan sonra geçicek diye şükür diyorum napiim, geçmezse yandığımın resmidir (
Senin de böyle mi acaba ya. Bu egzama mı oluyor şimdiBen pazartesi doktora gitcem. Yarını aç geçirmeyi düşünüyorum.. pazartesi de sabah erkenden gitcem ki aç olayım.. hem dişimin stresinden hem şu kilo stresinden ellerimde egzama çoktıbezdum da bezdum yaa!
Olumlu yorumları oku gaza gelir mutlu olursun. Hem bazen en iyi denileni hiç beğenmiyor bebek en kötüsünde rahat ediyor. Bir dene önce beğenmese değişirsin :)Aynen yanyapcak alışverişim kalmadı arabaya taktım şimdi de . Dediğin gibi hamilelikten hep en iyisi arabayı bebiş doğana kadar gözardı edeyim .
Yaaa bizimkiler şimdiden başladı, ayakları üşütürsem bebek gazlı olurmuş, ayaklarım yanıyor diyorum habire patik giydirmeye çalışıyorlarYok yok emzirirken de ne yesem gaz yapar olayı başlıyoreşim evde bulguru yasaklamıştı mesela. Bulgur yediğim gece benim cadı uyumazdı gaz ağrısından. Ama yine de herşey serbest tabi en azından ciğer serbest
Yapma o kadar stres dicem de insan elinde olsa yapmaz zaten.. konuyla alakası yok ama babynesti instagramda mı yaptırdın ? Bir de odası ne zaman kuruldu, koku yapıyor mu mobilyalar? İki hafta oldu bizim kurulalı ama mobilya kokusu var. Ne zaman geçer acabaBenim egzemalarım eskiden de vardı hamilelikle ilgisi yok galiba.. çünkü ne zaman bişeye sıkılsam stres yapsam ellerimde özellikle hemen çıkıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?