2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Babynesti burada bi komşum yaptı terzi o para almadı benden sadece kumaş almıştım. Odası kurulalı 1 ayı geçti hergün sirkeli suyla sildim bi de havalandırdım koku kalmadı. Ama 1 hafta 10 gün sürmüştü yine de.. özellikle dolaplar çekmeceler falan

Güle güle kullanın canım çok güzelmiş.. odanın Penceresi aralık duruyor, çekmeceler ve kapaklar açık da inşallah bebiş gelene kadar gider kokusu, eşim almıyor kokuyu ben alıyorum. Ben alıyorsam bebek de alır. Ben silemem ki hergün.. inşallah geçer kendiliğinden diyeyim bari

Valla bende çok eğilip doğrulamadığımdan akşamları genelde eşim sildi. Ama çıkıyo koku merak etme bebiş gelene kadar miss olur hiç koku kalmaz

Yok benim böyle değil şimdi karanlıktayım çeksemde gözükmez yarın çekip atcam. Ama önce kaşınıyo sonra göz göz olup kabarıyo sonrada soyuluyo..
Ana aynı tarif ettiğin gibi önce kaşınıyor şişiyor sonra soyuluyor ve geçiyor niye oldu anlamadım

Sirkeyle karbonatla silin kızlar geçer ozaman kokusu

ay evet bir de o var dimi doğunca arşa çıkacak o söylemler. O sıcakta hırka giy sütün üşür derdi annem o mantık da şurdan geliyor sen üşüyünce gazlı oluyorsun sem gazlı olunca bebiş de gazlı oluyor:))))

Doğumdan sonra beslemeye çalışacaklar, et ye bilmem ne iç diye çok çılgınca günler geliyor, hazır mıyız

Bende birtürlü arabaya karar veremiyorum travel sistem bebek arabaları max 6 ay,sırf anakucağına sebep istiyorum.geçen ebebeğe gittim casual cadillac kampanyadaydı ama kumaşı falan beğenmedim. Sen olsan hangisini alırdın dedim mamas papas dedi oda sadece araba 2800 anakucağı hediyeymiş. Okadarda çok geliyor ,alacaksınız travel arabaların kapalıyken hallerini görün Kraftlar inanılmaz yer kaplıyor alt mekanizma kapanmıyor, concordlar kocaman.

Çilekte yiyorum nar başlarda canım çekti yedim . E ciğeride çiğ ikenmi ellememek lazım ,ofiste kadın yapıyor afiyetlede yiyorum doktora sorayım bakayım

Doğumdan sonra beslemeye çalışacaklar, et ye bilmem ne iç diye çok çılgınca günler geliyor, hazır mıyız
Hazır değilim ben ya bugün yine depresifim

Ben de nar yedim. Evet ellememek gerekiyormuş ama şuan için zararlı mı bilmiyorum. Başlarda yenmemesi gerekiğini biliyorum. Şuan için sadece annemlerin tabiri var elimde onun da tıbbi bir dayanağının olduğunu sanmıyorum. Bu synı maydonoz zararlı yemeyin denmesi gibi bence

Ben hiç görmeden netten almıştım. Açıkcası otobyse falan binmeyi düşünmüyorum zaten arabayla . Bi deneyecem bakalım olmazsa biraz büyüyünce baston modellerden alcam.

Bende yüz üstü yatıp bi bacağımı yukarı tek kolumu da yastığın altına sokup öyle uyumak istiyorummmm :)
Az kaldi sabirrrr :))
Ay hafi insallah :) cigeri ben yemedim zaten etten tiksindigim icin. Ama hamilleligimin basi malum kurban bayramina denk geldiggi icin bol bol haşır neşir olmus olabilirim :) hayirlisi bakalim.

Kizlar sanki bebegimin kafasi geri yukarı çıkmış gibi hissediyorum baya bi döndü debelendi aksam. Simdi de üst tarafımda siskinlik sertlik var

Herkese günaydın dün izinliydim, epey bi iş yaptık. Odamız, dolabımız hazır, sadece baza gelecek onu bekliyoruz. Hastane cantasınıda hazırladık. Sadece bikaçbparca kaldı cantanın içinde olmayan, onlarıda kullandığım için koymadım. İnşallah aceleye gelmezde koymayı unutmam. Bi valiz doldu ilk giyeceği kıyafetlerini müslin örtüye sarıp bi poşete koydum, müsline kundak yapsınlar diye. Ayaklı İç zıbın-üzerine bi zıbın daha var. Bide müslin olacak. İnce mi olur o kısmı bilmiyorum fikri olan var mı?? Bide kızımın odasının fotoğrafını atayım size teyzeleri

Eklentiler

• C75D84AC-66CD-46AF-8E74-32D253C12CDC.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 104
  • 3D849630-5B29-482A-BD7E-A3BB339755AE.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 99
  • 8176CAAB-C333-4665-9934-A32288871179.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…