2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok güzel güle güle kullansın inşallah minigin

Eline sağlık annesi pek güzel olmuş.sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip olsun bu odada kızını.

Kizlar ciger yemekten bahsetmissiniz.

Amerikan hamilelik kurumu da yenmesini tavsiye etmiyor. Bir porsiyon cigerde gunluk dozun uc katindan fazla retinol A vitamini varmis. Bu hayvansal A vitamini ve fazlasi kesinlikle zararli. Bebek icin gelisimsel zararlari olabiliyor. Hatta biliyorsunuzdur belki reaccutan yada accutan diye acne ilaclari var, onlar retinol bazli. ben bu ilaci kullanmistim ve kullanirken hem dogum kontrol hapi hemde kondom kullanimi zorunluydu. Doktorum surekli gebelik testi yaptiriyordu ve kullandiktan sonra bir yil hamile kalmak bana yasakti.

Cig cigere dokunup oraya buraya dokunmayin kismi biraz hurafe olabilir ama siz doguma kadar cigerin kendisini yememeye calisin. Hamilelere genel olarak sakatat yeme deniyor.

Bu arada karoten seklindeki a vitaminini sinirsiz alabiliyoruz. Havuctaki a vitamini gibi. kullandiginiz vitaminlerde cok cok buyuk ihtimal karoten tipindeki a vitamini vardir

Canım çok güzel olmuş güle güle sağlıkla içinde cıvıldasın minnoş

Kizlar sanki bebegimin kafasi geri yukarı çıkmış gibi hissediyorum baya bi döndü debelendi aksam. Simdi de üst tarafımda siskinlik sertlik var
Poposu da olabilir artık büyüdü hissediliyor. İki göğsümün ortasında yumuşak bir top var benimde bazen sertleşiyor kafa hala aşağıda hıçkırıyo demek ki popo diyorum çok tatlı seviyorum öyle.

Ben de sakatat yemedim cnm çünkü her türlü bakteri ihtimali daha yüksek oluyor ayrıca ciğer de çok ısrar edilirse bir iki tane aldım sadece. Elleme meselesi bence de hurafe ama sucuk salam bile yemedim zaten bunlar hamilelere onerilmiyor.

Nasıl güzel bir oda olmuş öyle maşallah iyi günlerde kullanın.

Bundan sonra oynamadığında merak ettiğimde yapıcam muhakkak
Ben de işe yaramadı bu fener :) tık demedi valla

Can'ım ben kendi doktoruma sormadım ama aile hekimi demişti. Ciğer ve sakatat türlerinden kesinlikle uzak dur diye. Zaten İnternete de hamilelerin yememesi gereken seyler yazdığında ciğer de çıkıyor. İçindeki yüksek a vitamininden diye biliyorum.

Benimkini de kafa yukarda hala hissediyorum. Hiç dönmeyi düşünmüyor enescik galiba
Benimki dönmüştü ama galiba geri eski halini aldi
Hiç sorma canım benimki de 2 gün önce tekrar ters döndü galiba çıldırtcak beni
İnsallah yanlis hissediyoruzdur.
Poposu da olabilir ama niyeyse kafasi gibi hissediyorum :/

Günaydın kızlar bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum dünden beri hareket ettikçe karnımı tutuyorum iç organlarım acıyor sertleşiyor karnım ama kasılma değil sanırım normaldir değilmi

Günaydın kızlar bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum dünden beri hareket ettikçe karnımı tutuyorum iç organlarım acıyor sertleşiyor karnım ama kasılma değil sanırım normaldir değilmi
Sanci ya da adet ağrısı gibi ağrılar yoksa bence normal canım ama yine de takip et bakalim. Benim de sertleşiyor karnım, doktora sordum magnezyuma devam dedi yalnızca. Nst ye bile almadi

Sanci ya da adet ağrısı gibi ağrılar yoksa bence normal canım ama yine de takip et bakalim. Benim de sertleşiyor karnım, doktora sordum magnezyuma devam dedi yalnızca. Nst ye bile almadi
Benimki niye vermiyor yaa magnezyum bebiş nereye isterse oraya sertleşir ayağına kramp girmiyorsa gerek yok diyor.

Bana ciger kesinlikle yeme falan demedi

Aa neden ciğer yasak?? Ben yedim bi kaç sefer tırstım şimdi..

Ben de yedim canim kac kere hem de

canım çok güzel olmuş, güle güle kullanın. bişeyi merak ettim, genelde bebek odalarını koyu renge boyamışlar, bunun bir nedeni var mı

Bebek sertlesmesi değil canım bendeki karnım tümüyle taş gibi oluyor. Gerçi ben kullanmadım ama kullanmam gerek galiba
Bana magnezyum vermedi adet sancım falanda yok ama bebek hareket ediyor ya içerdeki organlarım oynuyor yerinden sanki rahatsız edici bir duygu diyeyim sana birde dediğin gibi karnım sert gerçekten ama bebek hareketli druma kasılmayı sorduğumda yanlardan ortaya doğru gerilme hissedersin ve demek kasılma böyle birşeymiş dersin diğer sancılardan bebek hareketinden farklı olur dedi benim arkadaşımın kasılmaları oluyordu o kasılma olduğunda adım atamıyorum nefes aldırmıyor demişti bide benim iki gündür sanki alttan çıkacak gibi hissediyorum o hareketleri sırasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…