2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebek sertlesmesi değil canım bendeki karnım tümüyle taş gibi oluyor. Gerçi ben kullanmadım ama kullanmam gerek galiba
canım benim karnım da sertleşiyor. bu gece yine sık sık sertleşti, üstelik güne iki kez kullanıyorum magnezyumu

canım benim karnım da sertleşiyor. bu gece yine sık sık sertleşti, üstelik güne iki kez kullanıyorum magnezyumu
Bana doktor vereli çok oldu ama kullanmadım canım, doktora söyledim magnezyumunu kullanmaya devam ediyor musun dedi evet dedim tamam devam et dedi.baska da bisey demedi. Bi işe yaradığını ben de düşünmüyorum o yüzden kullanmıyordum. Ama normal bence sertlesme çünkü devamı gelmiyo ağrısız sancısız oluyor ya

Kuzum bu kontrole gittiğimde bebeğim tersti doktor magnezyum yasicakti neden dedim bebeğin dönmesi için dedi sezeryanliyim deyince vermedi

Sanci yoksa bence çok sorun değil canım, benim de alttan çıkacak gibi oluyordu kafa asagidayken ama 2 gündür zaten bebek ters döndü galiba olmuyor öyle şeyler, ona da sinir oldum zaten

Benim kızda çok sert hareket etmeye başladı dün gece uyuyamadım hareketinden . Senin anlattığın kasılma oluyor bnde yanlardan gerilip ortada toplanıyor hareket etmemi kısutlıyor hatta çok çişim carmış gbi hissediyorum kasılma gecene kadar

canım çok güzel olmuş, güle güle kullanın. bişeyi merak ettim, genelde bebek odalarını koyu renge boyamışlar, bunun bir nedeni var mı
Teşekkür ederim canm benim bizimkinin bi nedeni yoktu aslında, salonumun bi duvarını bu renk yapmıştım. Bebek odasıda bu renk olsun diye düşündük, bilinçli değildi. Bu arada tüm oda bu renk değil, sadece bir duvarı bu renk

Benimki niye vermiyor yaa magnezyum bebiş nereye isterse oraya sertleşir ayağına kramp girmiyorsa gerek yok diyor.
Benim normal zamandada gece ara ara ayağıma kramp girerdi ,geçen aylarda da ayağımdaki krampla yataktan haftada bir kalkar oldum.doktora söyleyince kramp girdikçe kullan dedi, haftada 1 içiyorum hergün değil. karnımda kasılma yok şükür ama geçen işaret parmağıma kramp girdi bilgisayar başında çalışıyorum elde hep mouse olunca çok komik ama

Şu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık bir yaa herşey batıyor sorunmuş gibi geliyor

canım çok güzel olmuş, güle güle kullanın. bişeyi merak ettim, genelde bebek odalarını koyu renge boyamışlar, bunun bir nedeni var mı
Ben de koyu renge boyattım ama tamamen koyu gri aşkımdan bilimsel bi açıklaması yok :) sadece güneşliğini blackout denen bi sistemden yaptırdım gündüz uykuları düzenli olsun diye zifiri karanlık yapıyo odayı kapatınca.. bi de uyku perdesi diye bişey aldım gittiğim yerlerde zorlanmıyım karanlığa alışırsa onu takayım diye o kadar..

Şu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık bir yaa herşey batıyor sorunmuş gibi geliyor
Kesinlikle ya bi de bana suyun sınırda dedi gecen salı günü bu salı tekrar kontrol etcek . Nedense kendimi erken doğurcak gbi hissediyorum . Zaten bizimkilere de 37-38 de doğururum ben diyodum . İnşallah daha erken olmaz

O marka aklımda ama hiç yakından incelemedim fiyatları aynı sayılır.bu casual markası Türk malıymış .Ama çoğu markanın üretimi Çinde yapılıyor.resimlerde çok güzel duruyor ama bildiğin naylon içi destek falan yok baston poşetler bile içinde dolgusu var

Kesinlikle ya bi de bana suyun sınırda dedi gecen salı günü bu salı tekrar kontrol etcek . Nedense kendimi erken doğurcak gbi hissediyorum . Zaten bizimkilere de 37-38 de doğururum ben diyodum . İnşallah daha erken olmaz
İnşallah erken galan doğurmayız benimki sezeryan olcak zaten bir hafta on gün erken alır bide ondanda erken olmasın yaa

Casual çok kötü sürüşü gúzel ama bebegi yatirinca cok kotü benim büyük oglum 15aylik 3.arabamz simdi bebe confort loola kullaniyorm hem travel hem katlaninca baston gbi oluyor kılifida ckip yikaniyor bide yagmurlugu tentesine fermuarlaniyo cok rahat bi bakin istersenz

Kızlar benim sipa doğum pozisyonundaydi 7 haftadır falan. Şimdi tekrar yan geliş oldu kesin farkediyorum bunu Allah'ım sabır ver az kalmışken olacak iş mi bu
Donuyorlami acaba arada
Canim satilir tabi ayni fiyata gitmez sadece .

Aynen bitmiyor hem ay olarak odeme olarak hem guc olarak .
Agirlasmadan bitseydi keske
Kizlar sanki bebegimin kafasi geri yukarı çıkmış gibi hissediyorum baya bi döndü debelendi aksam. Simdi de üst tarafımda siskinlik sertlik var
Donuyorlarmi acaba hic bilmiyorum.

Günaydın kızlar bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum dünden beri hareket ettikçe karnımı tutuyorum iç organlarım acıyor sertleşiyor karnım ama kasılma değil sanırım normaldir değilmi
Normaldir canim bende oyleyim .

Cok guzel olmus iyi gunlerde kullanin insallah dolabini esyalarini.
Battaniye koyacaksin degilmi muslin disinda bi battaniye de olsa iyi olur bence

Canim hickirigi nereden gelmeli kafa asagidaysa? asagidan hissediyorum ben hickirigi. kafasi mi yoksa gogus kismi midir hareket eden yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…