- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.201
canım benim karnım da sertleşiyor. bu gece yine sık sık sertleşti, üstelik güne iki kez kullanıyorum magnezyumuBebek sertlesmesi değil canım bendeki karnım tümüyle taş gibi oluyor. Gerçi ben kullanmadım ama kullanmam gerek galiba
Bana doktor vereli çok oldu ama kullanmadım canım, doktora söyledim magnezyumunu kullanmaya devam ediyor musun dedi evet dedimcanım benim karnım da sertleşiyor. bu gece yine sık sık sertleşti, üstelik güne iki kez kullanıyorum magnezyumu
Kuzum bu kontrole gittiğimde bebeğim tersti doktor magnezyum yasicakti neden dedim bebeğin dönmesi için dedi sezeryanliyim deyince vermediBana doktor vereli çok oldu ama kullanmadım canım, doktora söyledim magnezyumunu kullanmaya devam ediyor musun dedi evet dedimtamam devam et dedi.baska da bisey demedi. Bi işe yaradığını ben de düşünmüyorum o yüzden kullanmıyordum. Ama normal bence sertlesme çünkü devamı gelmiyo ağrısız sancısız oluyor ya
Sanci yoksa bence çok sorun değil canım, benim de alttan çıkacak gibi oluyordu kafa asagidayken ama 2 gündür zaten bebek ters döndü galiba olmuyor öyle şeyler, ona da sinir oldum zatenBana magnezyum vermedi adet sancım falanda yok ama bebek hareket ediyor ya içerdeki organlarım oynuyor yerinden sanki rahatsız edici bir duygu diyeyim sana birde dediğin gibi karnım sert gerçekten ama bebek hareketli druma kasılmayı sorduğumda yanlardan ortaya doğru gerilme hissedersin ve demek kasılma böyle birşeymiş dersin diğer sancılardan bebek hareketinden farklı olur dedi benim arkadaşımın kasılmaları oluyordu o kasılma olduğunda adım atamıyorum nefes aldırmıyor demişti bide benim iki gündür sanki alttan çıkacak gibi hissediyorum o hareketleri sırasında.
Aaaa cidden mi dönüyor muymuş magnezyumlaKuzum bu kontrole gittiğimde bebeğim tersti doktor magnezyum yasicakti neden dedim bebeğin dönmesi için dedi sezeryanliyim deyince vermedi
Benim kızda çok sert hareket etmeye başladı dün gece uyuyamadım hareketinden . Senin anlattığın kasılma oluyor bnde yanlardan gerilip ortada toplanıyor hareket etmemi kısutlıyor hatta çok çişim carmış gbi hissediyorum kasılma gecene kadarBana magnezyum vermedi adet sancım falanda yok ama bebek hareket ediyor ya içerdeki organlarım oynuyor yerinden sanki rahatsız edici bir duygu diyeyim sana birde dediğin gibi karnım sert gerçekten ama bebek hareketli druma kasılmayı sorduğumda yanlardan ortaya doğru gerilme hissedersin ve demek kasılma böyle birşeymiş dersin diğer sancılardan bebek hareketinden farklı olur dedi benim arkadaşımın kasılmaları oluyordu o kasılma olduğunda adım atamıyorum nefes aldırmıyor demişti bide benim iki gündür sanki alttan çıkacak gibi hissediyorum o hareketleri sırasında.
Teşekkür ederim canm benim bizimkinin bi nedeni yoktu aslında, salonumun bi duvarını bu renk yapmıştım. Bebek odasıda bu renk olsun diye düşündük, bilinçli değildi. Bu arada tüm oda bu renk değil, sadece bir duvarı bu renkcanım çok güzel olmuş, güle güle kullanın. bişeyi merak ettim, genelde bebek odalarını koyu renge boyamışlar, bunun bir nedeni var mı
Benim normal zamandada gece ara ara ayağıma kramp girerdi ,geçen aylarda da ayağımdaki krampla yataktan haftada bir kalkar oldum.doktora söyleyince kramp girdikçe kullan dedi, haftada 1 içiyorum hergün değil. karnımda kasılma yok şükür ama geçen işaret parmağıma kramp girdiBenimki niye vermiyor yaa magnezyum bebiş nereye isterse oraya sertleşir ayağına kramp girmiyorsa gerek yok diyor.
Şu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık bir yaa herşey batıyor sorunmuş gibi geliyorBenim kızda çok sert hareket etmeye başladı dün gece uyuyamadım hareketinden . Senin anlattığın kasılma oluyor bnde yanlardan gerilip ortada toplanıyor hareket etmemi kısutlıyor hatta çok çişim carmış gbi hissediyorum kasılma gecene kadar
Ben de koyu renge boyattım ama tamamen koyu gri aşkımdan bilimsel bi açıklaması yok :) sadece güneşliğini blackout denen bi sistemden yaptırdım gündüz uykuları düzenli olsun diye zifiri karanlık yapıyo odayı kapatınca.. bi de uyku perdesi diye bişey aldım gittiğim yerlerde zorlanmıyım karanlığa alışırsa onu takayım diye o kadar..canım çok güzel olmuş, güle güle kullanın. bişeyi merak ettim, genelde bebek odalarını koyu renge boyamışlar, bunun bir nedeni var mı
Kesinlikle ya bi de bana suyun sınırda dedi gecen salı günü bu salı tekrar kontrol etcek . Nedense kendimi erken doğurcak gbi hissediyorum . Zaten bizimkilere de 37-38 de doğururum ben diyodum . İnşallah daha erken olmazŞu son zamanları hayırlısıyla atlatsaydık bir yaa herşey batıyor sorunmuş gibi geliyor
Vala canım doktor öyle söyledi kullan istersen bı zararı olsa zaten vermez doktorlarAaaa cidden mi dönüyor muymuş magnezyumlaayy canim kullanayım o zaman ya
İnşallah erken galan doğurmayız benimki sezeryan olcak zaten bir hafta on gün erken alır bide ondanda erken olmasın yaaKesinlikle ya bi de bana suyun sınırda dedi gecen salı günü bu salı tekrar kontrol etcek . Nedense kendimi erken doğurcak gbi hissediyorum . Zaten bizimkilere de 37-38 de doğururum ben diyodum . İnşallah daha erken olmaz
Aynen canım inşallah zamanını beklerlerİnşallah erken galan doğurmayız benimki sezeryan olcak zaten bir hafta on gün erken alır bide ondanda erken olmasın yaa
Casual çok kötü sürüşü gúzel ama bebegi yatirinca cok kotü benim büyük oglum 15aylik 3.arabamz simdi bebe confort loola kullaniyorm hem travel hem katlaninca baston gbi oluyor kılifida ckip yikaniyor bide yagmurlugu tentesine fermuarlaniyo cok rahat bi bakin istersenzO marka aklımda ama hiç yakından incelemedim fiyatları aynı sayılır.bu casual markası Türk malıymış .Ama çoğu markanın üretimi Çinde yapılıyor.resimlerde çok güzel duruyor ama bildiğin naylon içi destek falan yok baston poşetler bile içinde dolgusu var
İnşallah vaktini beklerler ama bende bir sıkılma basladi. Rahat bir hamilelik gecirmeme ragmen.İnşallah erken galan doğurmayız benimki sezeryan olcak zaten bir hafta on gün erken alır bide ondanda erken olmasın yaa
Donuyorlami acaba aradaKızlar benim sipa doğum pozisyonundaydi 7 haftadır falan. Şimdi tekrar yan geliş oldu kesin farkediyorum bunuAllah'ım sabır ver az kalmışken olacak iş mi bu
Canim satilir tabi ayni fiyata gitmez sadece .Kızlar ya şuanda kafam çok karışık be yapsam bilemedim . Burda attım tesmini bi kaç kez wellgro Q3 bebek arabası almıştım bi kaç ay önce ama şuanda gözüme çok büyük gözükmeye başladı . Tabi boyumda kısa buna taktım bu sefer hiç kullanmadan satıp küçük bişey mi alsam diye . Valla tam sopalığım halbuki çok beğenerek aldım. Uff letgo da veya tutumlu annede satılır mı ki hmn onu satsam parasıyla daha küçük bişey alsam?
Aynen bitmiyor hem ay olarak odeme olarak hem guc olarak .amin canim insallah..
al al bitmiyor diyorumki keske bu kadar agirlasmadan alsaydim hepsini cok ertelemişim bugun kackere dinlendim kotu oldum zar zor yaptikbenimde bebek arabam kaldi onu hastaneden gelince alirim diyom bebek cantasi almistim yarinda markwtten alinacaklar alacagiz insallh..
Donuyorlarmi acaba hic bilmiyorum.Kizlar sanki bebegimin kafasi geri yukarı çıkmış gibi hissediyorumbaya bi döndü debelendi aksam. Simdi de üst tarafımda siskinlik sertlik var
Normaldir canim bende oyleyim .Günaydın kızlar bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum dünden beri hareket ettikçe karnımı tutuyorum iç organlarım acıyor sertleşiyor karnım ama kasılma değil sanırım normaldir değilmi
Cok guzel olmus iyi gunlerde kullanin insallah dolabini esyalarini.Herkese günaydın dün izinliydim, epey bi iş yaptık. Odamız, dolabımız hazır, sadece baza gelecek onu bekliyoruz. Hastane cantasınıda hazırladık. Sadece bikaçbparca kaldı cantanın içinde olmayan, onlarıda kullandığım için koymadım. İnşallah aceleye gelmezde koymayı unutmam. Bi valiz doldu ilk giyeceği kıyafetlerini müslin örtüye sarıp bi poşete koydum, müsline kundak yapsınlar diye. Ayaklı İç zıbın-üzerine bi zıbın daha var. Bide müslin olacak. İnce mi olur o kısmı bilmiyorum fikri olan var mı?? Bide kızımın odasının fotoğrafını atayım size teyzeleri
Canim hickirigi nereden gelmeli kafa asagidaysa? asagidan hissediyorum ben hickirigi. kafasi mi yoksa gogus kismi midir hareket eden yer?Poposu da olabilir artık büyüdü hissediliyor. İki göğsümün ortasında yumuşak bir top var benimde bazen sertleşiyorkafa hala aşağıda hıçkırıyo demek ki popo diyorum çok tatlı seviyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?