2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sanırım o sıkılma bendede başlıyor kendimi hasta gibi hissediyorum birde sürekli tedirginlik yoruyor beni zihnen ve bedenen
Tek degilmişim aynisi bende de var sanirm artk sabirsizlik var ondan 2bucuk senelhk evliym 2.hamileligm eşim evlendgmzden beri hamilesn tabi yorulursn deyip takiliyo

Donuyorlami acaba arada

Canim satilir tabi ayni fiyata gitmez sadece .

Aynen bitmiyor hem ay olarak odeme olarak hem guc olarak .
Agirlasmadan bitseydi keske

Donuyorlarmi acaba hic bilmiyorum.

Normaldir canim bende oyleyim .

Tekrar eski pozisyonlarina gelebiliyorlar malesef randevum 3 gun sonra. İnsallah kafasi kanaldadir. Ben yanlis anlamisimdir

Kizlar cok icime sinmeyerek lavanta kesesi siparis etmistim. Ustune yapistirmak icin Uğur böceği Aldim. Sizce hangi haliyle daha guzel?

Bir de icini o kadar doldurmuşlar ki lavanta ile resmen dolaba yapismiyor ağır geliyor.

Eklentiler

• CB36E150-5077-4467-9C60-FC68CFAF01F3.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 91
Dünden beri bebeğim hareket etmedi. Oysa perşembe / cuma günü çok hareketliydi. Bu kadar uzun süre bebeğin hareketini hissetmeyen var mı aranızda?

Kizlar cok icime sinmeyerek lavanta kesesi siparis etmistim. Ustune yapistirmak icin Uğur böceği Aldim. Sizce hangi haliyle daha guzel?

Bir de icini o kadar doldurmuşlar ki lavanta ile resmen dolaba yapismiyor ağır geliyor.
Bence sade side uğurböcekliside güzel yapışmaması lavanta doluluğundanmı küçük mıknatıs kullanmalarındanmı bende kızımda biblo yaptırmıştım arkasına küçük mıknatıs koymuşlar ağır gelip düşüyordu allahtan dik durabiliyorduda yapıştırılmadanda kullanıldı

Canim ugurbocegi ile guzel olmus .
Dolaba yapismamasi onlarin hatasi instagramdanmi almistin sikayet et bence .
Yada ekstradan bi miknatis daha arkaya yapistrman gerekecek silikonla

Dünden beri bebeğim hareket etmedi. Oysa perşembe / cuma günü çok hareketliydi. Bu kadar uzun süre bebeğin hareketini hissetmeyen var mı aranızda?
Var canim olmaz miŞu an ben de öyleyim artik bu stresten patlamak üzereyim ya, 3 gün hareketliyse 2 gün beni çıldırtıyor sessiz sedasız

Miknatis buyuk aslinda cok kucuk sayilmaz. Lavanta agirligindan.
Canim ugurbocegi ile guzel olmus .
Dolaba yapismamasi onlarin hatasi instagramdanmi almistin sikayet et bence .
Yada ekstradan bi miknatis daha arkaya yapistrman gerekecek silikonla
Yok normal sehirde yapan hir yerden aldim. Uzakta valla geri de goturemem bugun almaya gittigimde bile asiri yoruldum. Aslinda duruyor dolapta ama saglam degil. Boyle kapagi sert kapatsak cikacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…