- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.921
Afiyet şifa olsun canım, ben de oğluma vakti gelince alıştırayımEvBoregi Aktarlarda üniversitelerin ziraat bölümlerinde bulunuyor mayası...ben kendim mayalıyorum önceleri garip gelmişti sulandırıp tuz atıp ayran gibi içiriyordum oğluma da şimdi alıştık hepimiz günde 1er bardak içiyoruz...bikaç gün içmesem düzenim bozuluyor benim...düzenli içince grip bile olmuyoruz
Benim bebisin hareketleri degisti bir haftadir. Yani artik tekmeden ziyade dönme, kayma, yer degistirme hareketi yapiyor. Bunu da tum karnimda hissediyorum. Göğüs altim tas gibi iki gundur, ya kafasi ya poposu diyorum bakalim yarin cikacak ortaya :) ama ben nerdeyse eminim tekrardan ters döndüğüne. NEfes almam da zorlasti çünkü. Kafasi asagidayken daha rahattim bu konudaBebiş hareketlerini nerde hissediyorsunuz? Yani ben elimi ayağımı çözemiyorum ds. Benim genelde kaburgamın altında oynuyo. Bazen çok yükseliyo orası tepe gibi sonra yumuşuyo. Bazende aynı yer kayıyo dalgalanıyo. Kasıkşarımda hareketli ama daha hafif kıpırtılar şeklinde.
Benimde perşembe kontrolum bakalım :)
Haklisin o zaman. Dogum oncesi dayanabildigin kadar dayan ki dogum sonrasi bebisinle daha fazla ilgilen.Bizim izinlerimiz sıkıntılı oluyor işte,bir kere en başta devlet memuru da olsak aile hekimliği sisteminde çalıştığımız için ücretsiz izin hakkımız yok. Yani 32de ayrılırsam Doğum sonrasına sadece 8hafta iznim kalıyor bu da bebek 2aylıkken işe dönemk demek. Off yoruluyorum ama sabretmekten başka çarem Yok
İnş atlatırsın canım serumla 30.haftada benimde olmuştu çok şükür atlattık serumla..serum iyi gelir inş...Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
İnşallah canım amin şimdi 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum :/Yok canım öyle bişey olmayacak Allahın izniyle sonuçlarda tertemiz çıkıcak ... Maşallah çok güzel gelişiyor kuzucuk annesi minnak Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olarak sana bağışlasın inş
Gazsiz gecelerinin olsun inşallah sağlıkla.uyusun yavrunBugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakliama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.
Maşallah. Çok tatlı olmuş. Rabbim içini doldursun. Sağlıkla alalım hrpimiz kucağımıza. Rabbim olmayanlarada versinBugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakliama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.
Oyyy ne kadar guzeeel, Allah sağlıklı huzurlu uykular nasip etsin kuzuna canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallahBugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakliama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.
Esim getirmişti kac yıl oldu hergun tazelersen tadı acı olmuyor ekşi olmuyo.bide tahta kaşık ve plastik süzgeçle yapilcakti.EvBoregi Aktarlarda üniversitelerin ziraat bölümlerinde bulunuyor mayası...ben kendim mayalıyorum önceleri garip gelmişti sulandırıp tuz atıp ayran gibi içiriyordum oğluma da şimdi alıştık hepimiz günde 1er bardak içiyoruz...bikaç gün içmesem düzenim bozuluyor benim...düzenli içince grip bile olmuyoruz
Cok cici iyi günlerde kullansin yakışıklı canımBugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakliama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.
Canım surUP osmolak.baya etkili oldu bende.dışkının yumuşak olmasini sağlıyor. Bİ kere ictim 4 gün önce etkisi hala devam ediyor.demek ki etkili bi ilaç. Ama hayatta içmem bi daha.krem de proctolog ve anestol Pomad verdiKremle hap verdi onu da kendi doktorum kullanma dedi hametan alcam yarın. Form cayi erken doğumasebep olur diye kullanamam. Yogurt kayisi incir ye dedi.
Surup kabiz olmani engellemek icin mi basurun gecmesine fayda etti mi
Bide surubun adi ney kullandigin
Yani benim ücretsiz izin hakkım olsa maaş almamaya da razıyım ama yokBiraz dolaşıp biraz oturabilsen çalışılır da belki aralarda dinlenebilsen...okulda hep ayakta çok fena oluyordum ben oturarak çocuklarla bişey yapmanın imkansız sürekli adrenalin...ev çok huzurlu geldi bana sonrası yaz tatiline denk geldiği için ayrılabildim ben de...ama bebekle daha cok vakit gecirmek için haklısın...oğluma 1 bucuk yaşına kadar baktım ben ama bu sefer eylülde dönmek zorundayım...yarım maaş verilse sigortadan komple çıkmasak en azından 6 ay çok iyi olurdu...çocuk yapın çocuk yapın derken bu çocukları nasıl bırakıp gidicez onu söyleyen yok...Allah kolaylık versin canım...
Canım iyiyim çok şükür bebeğim kilo alıyor 9 cc süt veriliyor. 21 gün bugün 1400 gr oldu çok şükür. Kalsiyumu yükseliyor sürekli neden olduğu bulanamadı genetik doktoru bazı şüpheler nedeniyle kan verilmesini incelenmesini istemiş götürüp verdik 1 ay sonra çıkacakmış. Kalsiyum yüksekliği tehlikeli yazıyor internette bilinmezlik içindeyim bebeğim engelli mi olacak yada herhangi bir sendrom mu olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum. Halbu ki ikili tarama ve ayrıntılı ultrasonda bişi çıkmamıştı :/
Benimde tam 30. Haftada olmustu aksam otururken baya rahatsiz etmisti karnimin sertlesip sertlesip inmesi senin haftan ileri cok rahat ol bebegin kac kilo?. Ve sonrasinda kimle konustuysam o haftalarda benimde oldu ilacla durduruldu dedi. Sende rahat ol. Yarin cikican hastaneden oyle dusun sonrası dinlenmek[/QUOTE]Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Evet canım sizin durumunuz zor.ablam da aile hekimliğinde. Yer değiştirlme korkusundan 37 ye kadar çalıştı. 37 de doğum yaptı zatenYani benim ücretsiz izin hakkım olsa maaş almamaya da razıyım ama yoknasıl haksızlık halbuki ama yapcak birşey Yok
Kızlar tek tek cevaplayamadım kusura bakmayın.çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.serum iyi geldi sancı kalmadı.muayene de ettiler açıklığım da yokmuş çok şükür.her ihtimale karşı akciğer gelişimi için iğne yaptılar.kuzucuğum şaka yapmış annesine.yorgunluk da vardı bugün ev taşıdık ondan oldu sanırım.
Ay keske kontakta olsaydık görüşürdük. Ne güzel hiç kilo almamışsın. Bebiş de çok iyi :) bana da iri.bir bebek dedi ama bakalım :) allah sabır versin ben gittiğim saatte de önümde biri bayıldı kafasını sandalyenin demirlerine çarptı. Baya ağladımBugün bende hastanede kontroldeydim ve tabi ki kilo konusunda zılgıtımı yedim sadece 2 kilo almışım 5 haftada33+0 2.180 gr da benim tosunum.. tosun diyorum çünkü doktor iri bi bebek kilolu olcak dedi
Ayrıca hastanede cenaze vardı o da beni çok kötü etkiledi ağla ağla canım çıktı
Gazsiz gecelerinin olsun inşallah sağlıkla.uyusun yavrun
Maşallah. Çok tatlı olmuş. Rabbim içini doldursun. Sağlıkla alalım hrpimiz kucağımıza. Rabbim olmayanlarada versin
Oyyy ne kadar guzeeel, Allah sağlıklı huzurlu uykular nasip etsin kuzuna canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallahbenim de annem yapıyor yatağını, gelirken getirecek çok heyecanlıyım ben de
Cok cici iyi günlerde kullansin yakışıklı canım
Biraz dolaşıp biraz oturabilsen çalışılır da belki aralarda dinlenebilsen...okulda hep ayakta çok fena oluyordum ben oturarak çocuklarla bişey yapmanın imkansız sürekli adrenalin...ev çok huzurlu geldi bana sonrası yaz tatiline denk geldiği için ayrılabildim ben de...ama bebekle daha cok vakit gecirmek için haklısın...oğluma 1 bucuk yaşına kadar baktım ben ama bu sefer eylülde dönmek zorundayım...yarım maaş verilse sigortadan komple çıkmasak en azından 6 ay çok iyi olurdu...çocuk yapın çocuk yapın derken bu çocukları nasıl bırakıp gidicez onu söyleyen yok...Allah kolaylık versin canım...
3.sınıf benimkiler oturursam tepeme çıkıyorlardı...35 ögrenci 6sı Suriyeli 1 kaynaştırma...çocuk işte sürekli şikâyet kavga gürültü patırtı...annelerin kendi aralarında bitmek bilmeyen husumetleri, küslükleri ve sorunları...dayanacak gücüm kalmadı...her gün de diyabete özel öglen yemeği ara öğün hazırla götür vs ev gibisi yok yaa ne güzelmiş huzur dolu...yazık bize valla deli gibi koş koş koş ona yetiş buna yetişAslinda ben derslerde artik neredeyse hic kalkmiyorum ama yine de enerjim bitti Okulda siniflara cikip inmek bile cok zorluyor Sinifta veya ogretmenler odasında oturmak hepsi zor geliyor
Allahtan son üç günüm
Cumadan sonra izne ayriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?