2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Afiyet şifa olsun canım, ben de oğluma vakti gelince alıştırayım

Benim bebisin hareketleri degisti bir haftadir. Yani artik tekmeden ziyade dönme, kayma, yer degistirme hareketi yapiyor. Bunu da tum karnimda hissediyorum. Göğüs altim tas gibi iki gundur, ya kafasi ya poposu diyorum bakalim yarin cikacak ortaya :) ama ben nerdeyse eminim tekrardan ters döndüğüne. NEfes almam da zorlasti çünkü. Kafasi asagidayken daha rahattim bu konuda
Haklisin o zaman. Dogum oncesi dayanabildigin kadar dayan ki dogum sonrasi bebisinle daha fazla ilgilen.

Bugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakli ama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.

Eklentiler

• 51B399B3-9FBA-477D-99F9-A2571607A2C5.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 92
İnşallah canım amin şimdi 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum :/

Gazsiz gecelerinin olsun inşallah sağlıkla.uyusun yavrun

Maşallah. Çok tatlı olmuş. Rabbim içini doldursun. Sağlıkla alalım hrpimiz kucağımıza. Rabbim olmayanlarada versin

Oyyy ne kadar guzeeel, Allah sağlıklı huzurlu uykular nasip etsin kuzuna canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah benim de annem yapıyor yatağını, gelirken getirecek çok heyecanlıyım ben de

Esim getirmişti kac yıl oldu hergun tazelersen tadı acı olmuyor ekşi olmuyo.bide tahta kaşık ve plastik süzgeçle yapilcakti.
Alirsam bimdekinden alirim heralde onuyapmak mideme iyo gelmz

Cok cici iyi günlerde kullansin yakışıklı canım

Canım surUP osmolak.baya etkili oldu bende.dışkının yumuşak olmasini sağlıyor. Bİ kere ictim 4 gün önce etkisi hala devam ediyor.demek ki etkili bi ilaç. Ama hayatta içmem bi daha.krem de proctolog ve anestol Pomad verdi

Yani benim ücretsiz izin hakkım olsa maaş almamaya da razıyım ama yok nasıl haksızlık halbuki ama yapcak birşey Yok

Canim bu bahsetrigin hastalik erken doguma bagli birsey degil mi. Eger erken dogumla alakasi yoksa icini gönlünü cok ferah tut hicbisey cikmaz. Doktorlar iste herseyi soyluyolar 1 kg dogsu yavrun kalsiyumu da fazla olur baska seyi de ama duzelir gecer hemen genetik hastaloga yorma kafani. Icimden hep guzel olucak hersey gibi geciyo senin yavrunla ilgili. Bu arada hangi hastanede canim bebegin.

Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Benimde tam 30. Haftada olmustu aksam otururken baya rahatsiz etmisti karnimin sertlesip sertlesip inmesi senin haftan ileri cok rahat ol bebegin kac kilo?. Ve sonrasinda kimle konustuysam o haftalarda benimde oldu ilacla durduruldu dedi. Sende rahat ol. Yarin cikican hastaneden oyle dusun sonrası dinlenmek[/QUOTE]

Kızlar tek tek cevaplayamadım kusura bakmayın.çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.serum iyi geldi sancı kalmadı.muayene de ettiler açıklığım da yokmuş çok şükür.her ihtimale karşı akciğer gelişimi için iğne yaptılar.kuzucuğum şaka yapmış annesine.yorgunluk da vardı bugün ev taşıdık ondan oldu sanırım.

Oo ev tasimissin ondandir tabi dinlen bol bol. Nst de kac cikti sancilarin

Ay keske kontakta olsaydık görüşürdük. Ne güzel hiç kilo almamışsın. Bebiş de çok iyi :) bana da iri.bir bebek dedi ama bakalım :) allah sabır versin ben gittiğim saatte de önümde biri bayıldı kafasını sandalyenin demirlerine çarptı. Baya ağladım

Gazsiz gecelerinin olsun inşallah sağlıkla.uyusun yavrun

Maşallah. Çok tatlı olmuş. Rabbim içini doldursun. Sağlıkla alalım hrpimiz kucağımıza. Rabbim olmayanlarada versin

Oyyy ne kadar guzeeel, Allah sağlıklı huzurlu uykular nasip etsin kuzuna canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah benim de annem yapıyor yatağını, gelirken getirecek çok heyecanlıyım ben de

Cok cici iyi günlerde kullansin yakışıklı canım

Aminnn kizlarr. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaklarimizi doldursun. İsteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.

Aslinda ben derslerde artik neredeyse hic kalkmiyorum ama yine de enerjim bitti Okulda siniflara cikip inmek bile cok zorluyor Sinifta veya ogretmenler odasında oturmak hepsi zor geliyor
Allahtan son üç günüm
Cumadan sonra izne ayriliyorum

3.sınıf benimkiler oturursam tepeme çıkıyorlardı...35 ögrenci 6sı Suriyeli 1 kaynaştırma...çocuk işte sürekli şikâyet kavga gürültü patırtı...annelerin kendi aralarında bitmek bilmeyen husumetleri, küslükleri ve sorunları...dayanacak gücüm kalmadı...her gün de diyabete özel öglen yemeği ara öğün hazırla götür vs ev gibisi yok yaa ne güzelmiş huzur dolu...yazık bize valla deli gibi koş koş koş ona yetiş buna yetiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…