2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim geçmiş olsun. Ben de 26.haftamda seninle aynı süreçleri yaşadım çok stresliydi 2 gün takip edildim 1 gece de hastanede yattım nstde sancılar 70leri buluyordu. Açılmam yoktu ama. Senin gibi bana da ciğer geliştirici yaptılar iğne 24 saatte bir 2 tane. Nidilat verdiler bir de, 3 haftadır kullaniyordum yeni bıraktım kontrole gideceğim bakalım inşallah tekrar sancı çıkmaz.
Sen de kullanıyor musun nidilat? Bundan sonraki süreç için ne dedi doktor? Kontrollerin ne sıklıkla olacak?
Bana mümkün olduğunca istirahat etmen gerek dedi, bir de kontrolleri 2 haftaya düşürdü.

Maşallah kuzucuğa
Atak yapmış..bir haftada o kadar büyürmü ki
kesin sen doktoru takip ediyorsun

Güle güle kullanın canım..oğluşuna gelince mutlaka anlatacaktır..umarım kısa sürer
Büyüdüyse eğer tüyom belli bu hafta en az dört gün makarna yedim. Kesin o yapmıştır dicem

Aa ben 15 gün diye biliyorum valla, du yarın sorim ben onu. Eğer öyleyse on güne bir çağırsın o zaman benide niye boşuna vereyim para. Diğer hastanelerden ucuz ya ondan galiba böyle.
Ben sordum randevuyu alıp çıktım garanti benim dediğim gibi tatlım malesef keş

İnşallah canım amin şimdi 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum :/
Biliyorum canım çok zor ni süreç daha az ama inanki temiz haberi alınca İnş sanki ogun vermişsin gibi oluyo bende 45 gün bekledim aslında 10 gün sonra ilk ön bilgiler geliyor %85 doğruluğu oluyor özeldeysen doktora söyle ön bilgi iste onlar alabiliyor ama devlette bu işlem yok maalesef öyle yada böyle annesi inanki temiz çıkıcak şimdi o küvez deki pramatüre bebek okadar inceliyolarki sağlığı için sen canını sıkma tedbir amaçlı yapıyorlar .benden 2 liralık iğneyi bulamadılar 3 gün arattılar son kullanma tarihine 2 ay varmış bulduğum iğneyi yok nolur nolmaz dediler vurmadılar bütün gece Türkiye geneli depoları aradık düşün yani ozaman bir daha anladım para aslında hiç birşeymiş .. Ama onların tedbiri hoşuma gitti aslında

Büyüdüyse eğer tüyom belli bu hafta en az dört gün makarna yedim. Kesin o yapmıştır dicem
Valla bende burda okuyup gaza geldim makarna,tahin pekmez yedim..15 günde 500 Gr almış..şu an 2.300 olmuş..bu arada bende 15 günde 2 kilo almışım..belirteyim dedim..

Valla bende burda okuyup gaza geldim makarna,tahin pekmez yedim..15 günde 500 Gr almış..şu an 2.300 olmuş..bu arada bende 15 günde 2 kilo almışım..belirteyim dedim..
Valla canım bnde anlamadım bi haftada 650 gram almış gözüküyor seninki iyi 2300 bnm 34+0 da 2350 ,35+0 da 3 kilo gzüktü ona şaşırdık . Gerçi doktor çok takma bınları dedi haftalık ölçülerde birbirine kıyasla çok fark olabiliyomuş. Haftaya bi daha kontrolüm var hiç kilo almamış olursa demekki bu hafta yanlış ölçtü dicem . Çok kilolu olmasın diye ayda bi hafta muz yiyorum tahin pekmezi bıraktım bilerek . Zaten ufacık bileyim dört kilo çocuk çıkmaz benden

Kızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Şimdi nasılsın canım, geçmiş olsun serum çok iyi geliyor. BEn de 8 gibi birden sancılandım canım bugün araba kullandım trafikte ondan oldu sanırım. Hemen uyudum ama belim karnım çok ağrıdı. Suni sancıdan dolayı iyi biliyorum sancı olayını. Şimdi geçti çok şükür artıl hepimizin riskli zamanları başladı

Zamanla alışıyor cocuklar. Gündüz uyutmasam bu sefer akşam 8 de uyuyo 2 saat sonra uyanıyor gece 2ye kadar uyumuyo. Benimde işime geliyor suan gündüz uykulari
Evet inşallah büyüdükçe kolaylaşıyor benimki 8 de uyuyunca sabaha kadar uyanmıyor sağolsun

Şeyi biliyor musun acaba doğum sonrası analık izni 2 yıla kadar kuşşanabiliyorsun. Sigortan yatıyor ama maaş yatmıyor. İster 6 sy kullan ister 2 yıl. Ben bu sefer onu kullanacağım.
EvBoregi kızlar kefir içebilseniz başka hiçbir şeye gerek yok...hem kalsiyum hem probiyotik deposu...ne kabız kalır ne başka şey
Kesinlikle katılıyorum bir kaşık içerdim şimdi 4 5 kaşık atıyorum ağzıma. Çok iyi geldi bana da

İçemiyorum canım, denedim çok olmadı. Keşke içebilseydim...
Canım evde yaptın mı hiç. Hazırlarınım tadı çok kötü ama evde yapılanı gerçekten ayran gibi. Çok güzelmiş. Ben de iki aydır evde yapıyorum
AH çok şirin olmuş ya maşallah şuda kaç gün sonra dolacak içleri. Güle güle kullanın İnşallah :)

Denedim kuzum, bir kaç ayrı elden ama almadı içim neden bilmem.. aslında çok severim ben yoğurt ayran falan ama bilmem neden öyle oldu.

Maşallah canım, senin kız coşmuş bu hafta eşime söyledim de arkadaşın bebeği haftada 650 gr almış diye, sor bakalım ne yedi ne içti, onlardan sana yedirip içirmeyelim diyor

Öyle bir şey var mı hiç duymadım...2 yaşa kadar ücretsiz izin 1 yaşa kadat süt izni hakkımız var başka da bilmiyorum...olsa bile bizde olmaz o bence...benimkiler seneye 4 oluyor ingilizce ve din k.derslerini öğleden sonraya koydurup haftada 2 gün 12de gelicem ben diğer günler de 2 buçuk çıkış...başka da yapacak bişey yok galiba

Ahahahah 2 kg ne ki cAnım sıkma canını herşey bebişlerimiz için hem. Yoksa makarnayı hiç de sevmeyiz:))))
Eğer doğruysa kilo almayınca ne yapıyoruzzz makarnayı lüpletiyoruz..ımmmhh pekte severim anam yazarken canım çekti
Vallahi ya , yarın kontrolüm var ben yine 2 kg aldıma ama bebiş almadıysa bu bahaneyle makarnaya abanıcam. Yetti gayrı bari kilo aldığıma deysin

Öyle bir şey var mı hiç duymadım...2 yaşa kadar ücretsiz izin 1 yaşa kadat süt izni hakkımız var başka da bilmiyorum
Doğum sonrası aylıksız analık izni diye geçiyor google da arat istersen. Ben de bilmiyordum sigorta yatıyormuş ama maaş yatmıyormuş dediler. Bir de derece kademe de ilerliyor yani. Onun dışında ekstra 1 yıllık Ücretsiz iznimiz var bayan erkek. Onda sigorta yatmıyor.

Ozaman zorlama canım ev yoğurdu da iş görüyor karnabahar falan ye
Ev yoğurdu mayalıyorum, onun suyu biriktikçe içiyorum, günde iki kase tüketiyorum, karnabahar çok severim ohh mis gibi
Kızlar bugün sırt agrısından duramıyorum, ne yapsam geçmedi deliricem, parol de içtim, masaj yaptık, duş aldım.. ne yana dönsem geçmedi gitti

Ağzın bal yesin ne güzel şeymiş o, bana da arkadaş bi haber göndermiş, memurlar süt izni yerine çocuk okul çağına gelene kadar yarım gün çalışıp tam maaş alacak diye.. taslak ama sanırım, inşallah dogrudur

Maşallah canım, senin kız coşmuş bu hafta eşime söyledim de arkadaşın bebeği haftada 650 gr almış diye, sor bakalım ne yedi ne içti, onlardan sana yedirip içirmeyelim diyor
Dimi ya seninki zaten öndeydi yok ya bn inanmıyorum olmamıştır o kadar haftaya salı belli olur artık

Tam zamanlı çalışan memurlar için olan var yarı zamana düşürüyüyorlar ama onlar bizi kapsamıyor diye biliyordum bi bakayım...eylül de okuldan bi arkadaşım bebeği 3 aylık diye ücretsiz izne ayrıldı ve şubatta döndü olsa onlar yapardı heralde...ya sigortadan tamamen çıkış yapılması canımı sıkıyor...bi de ben annemle babamı getircem bize oglum da 1.sınıfa başlıycak bizim onların desteğine ihtiyacımız var...onlar da yazlık ev yaptıriyorlar ben çalışayım biz de onlara maddi yardımda bulunalım istiyorum...öbür türlü zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…