- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #33.941
Canim geçmiş olsun. Ben de 26.haftamda seninle aynı süreçleri yaşadım çok stresliydiKızlar tek tek cevaplayamadım kusura bakmayın.çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.serum iyi geldi sancı kalmadı.muayene de ettiler açıklığım da yokmuş çok şükür.her ihtimale karşı akciğer gelişimi için iğne yaptılar.kuzucuğum şaka yapmış annesine.yorgunluk da vardı bugün ev taşıdık ondan oldu sanırım.
Büyüdüyse eğer tüyom belli bu hafta en az dört gün makarna yedim. Kesin o yapmıştır dicemMaşallah kuzucuğa
Atak yapmış..bir haftada o kadar büyürmü ki
kesin sen doktoru takip ediyorsun
Güle güle kullanın canım..oğluşuna gelince mutlaka anlatacaktır..umarım kısa sürer
Ben sordum randevuyu alıp çıktım garanti benim dediğim gibi tatlım malesef keşAa ben 15 gün diye biliyorum valla, du yarın sorim ben onu. Eğer öyleyse on güne bir çağırsın o zaman benide niye boşuna vereyim para. Diğer hastanelerden ucuz ya ondan galiba böyle.
Biliyorum canım çok zor ni süreç daha az ama inanki temiz haberi alınca İnş sanki ogun vermişsin gibi oluyo bende 45 gün bekledim aslında 10 gün sonra ilk ön bilgiler geliyor %85 doğruluğu oluyor özeldeysen doktora söyle ön bilgi iste onlar alabiliyor ama devlette bu işlem yok maalesef öyle yada böyle annesi inanki temiz çıkıcak şimdi o küvez deki pramatüre bebek okadar inceliyolarki sağlığı için sen canını sıkma tedbir amaçlı yapıyorlar .benden 2 liralık iğneyi bulamadılar 3 gün arattılar son kullanma tarihine 2 ay varmış bulduğum iğneyi yok nolur nolmaz dediler vurmadılar bütün gece Türkiye geneli depoları aradık düşün yani ozaman bir daha anladım para aslında hiç birşeymiş .. Ama onların tedbiri hoşuma gitti aslındaİnşallah canım amin şimdi 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum :/
Valla bende burda okuyup gaza geldim makarna,tahin pekmez yedim..15 günde 500 Gr almış..şu an 2.300 olmuş..bu arada bende 15 günde 2 kilo almışım..belirteyim dedim..Büyüdüyse eğer tüyom belli bu hafta en az dört gün makarna yedim. Kesin o yapmıştır dicem
Valla canım bnde anlamadım bi haftada 650 gram almış gözüküyor seninki iyi 2300 bnm 34+0 da 2350 ,35+0 da 3 kilo gzüktü ona şaşırdık . Gerçi doktor çok takma bınları dedi haftalık ölçülerde birbirine kıyasla çok fark olabiliyomuş. Haftaya bi daha kontrolüm var hiç kilo almamış olursa demekki bu hafta yanlış ölçtü dicem . Çok kilolu olmasın diye ayda bi hafta muz yiyorum tahin pekmezi bıraktım bilerek . Zaten ufacık bileyim dört kilo çocuk çıkmaz bendenValla bende burda okuyup gaza geldim makarna,tahin pekmez yedim..15 günde 500 Gr almış..şu an 2.300 olmuş..bu arada bende 15 günde 2 kilo almışım..belirteyim dedim..
Eğer doğruysa kilo almayınca ne yapıyoruzzz makarnayı lüpletiyoruz..ımmmhh pekte severimBüyüdüyse eğer tüyom belli bu hafta en az dört gün makarna yedim. Kesin o yapmıştır dicem
Şimdi nasılsın canım, geçmiş olsun serum çok iyi geliyor. BEn de 8 gibi birden sancılandım canım bugün araba kullandım trafikte ondan oldu sanırım. Hemen uyudum ama belim karnım çok ağrıdı. Suni sancıdan dolayı iyi biliyorum sancı olayını. Şimdi geçti çok şükür artıl hepimizin riskli zamanları başladıKızlar bugün ağrılarım oldu.hastaneye geldim nst de sancılarım çıktı.serum veriyorlar şuan.dua edin benim için nolur
Evet inşallah büyüdükçe kolaylaşıyor benimki 8 de uyuyunca sabaha kadar uyanmıyor sağolsunZamanla alışıyor cocuklar. Gündüz uyutmasam bu sefer akşam 8 de uyuyo 2 saat sonra uyanıyor gece 2ye kadar uyumuyo. Benimde işime geliyor suan gündüz uykulari
Şeyi biliyor musun acaba doğum sonrası analık izni 2 yıla kadar kuşşanabiliyorsun. Sigortan yatıyor ama maaş yatmıyor. İster 6 sy kullan ister 2 yıl. Ben bu sefer onu kullanacağım.Biraz dolaşıp biraz oturabilsen çalışılır da belki aralarda dinlenebilsen...okulda hep ayakta çok fena oluyordum ben oturarak çocuklarla bişey yapmanın imkansız sürekli adrenalin...ev çok huzurlu geldi bana sonrası yaz tatiline denk geldiği için ayrılabildim ben de...ama bebekle daha cok vakit gecirmek için haklısın...oğluma 1 bucuk yaşına kadar baktım ben ama bu sefer eylülde dönmek zorundayım...yarım maaş verilse sigortadan komple çıkmasak en azından 6 ay çok iyi olurdu...çocuk yapın çocuk yapın derken bu çocukları nasıl bırakıp gidicez onu söyleyen yok...Allah kolaylık versin canım...
Kesinlikle katılıyorum bir kaşık içerdim şimdi 4 5 kaşık atıyorum ağzıma. Çok iyi geldi bana daEvBoregi kızlar kefir içebilseniz başka hiçbir şeye gerek yok...hem kalsiyum hem probiyotik deposu...ne kabız kalır ne başka şey
Canım evde yaptın mı hiç. Hazırlarınım tadı çok kötü ama evde yapılanı gerçekten ayran gibi. Çok güzelmiş. Ben de iki aydır evde yapıyorumİçemiyorum canım, denedim çok olmadı. Keşke içebilseydim...
AH çok şirin olmuş ya maşallah şuda kaç gün sonra dolacak içleri. Güle güle kullanın İnşallah :)Bugun halasi yastiklarini, yatagini ve yorganini yapti. Yatagi biraz kisa geldi tamamen benim yanlis ölçü almamdan kaynakliama digerleri cok tatli oldu. Simdilik oylesine serdim daha yikanacak nevresimler, yatak yerine yerlesecek vs ama paylasmak istedim. Allahim saglikla huzurla üstünde uyutmayi nasip etsin.
Denedim kuzum, bir kaç ayrı elden ama almadı içim neden bilmem.. aslında çok severim ben yoğurt ayran falan ama bilmem neden öyle oldu.Canım evde yaptın mı hiç. Hazırlarınım tadı çok kötü ama evde yapılanı gerçekten ayran gibi. Çok güzelmiş. Ben de iki aydır evde yapıyorum
AH çok şirin olmuş ya maşallah şuda kaç gün sonra dolacak içleri. Güle güle kullanın İnşallah :)
Ozaman zorlama canım ev yoğurdu da iş görüyor karnabahar falan yeDenedim kuzum, bir kaç ayrı elden ama almadı içim neden bilmem.. aslında çok severim ben yoğurt ayran falan ama bilmem neden öyle oldu.
Maşallah canım, senin kız coşmuş bu haftaValla canım bnde anlamadım bi haftada 650 gram almış gözüküyor seninki iyi 2300 bnm 34+0 da 2350 ,35+0 da 3 kilo gzüktü ona şaşırdık . Gerçi doktor çok takma bınları dedi haftalık ölçülerde birbirine kıyasla çok fark olabiliyomuş. Haftaya bi daha kontrolüm var hiç kilo almamış olursa demekki bu hafta yanlış ölçtü dicem . Çok kilolu olmasın diye ayda bi hafta muz yiyorum tahin pekmezi bıraktım bilerek . Zaten ufacık bileyim dört kilo çocuk çıkmaz benden
Öyle bir şey var mı hiç duymadım...2 yaşa kadar ücretsiz izin 1 yaşa kadat süt izni hakkımız var başka da bilmiyorum...olsa bile bizde olmaz o bence...benimkiler seneye 4 oluyor ingilizce ve din k.derslerini öğleden sonraya koydurup haftada 2 gün 12de gelicem ben diğer günler de 2 buçuk çıkış...başka da yapacak bişey yok galibaŞimdi nasılsın canım, geçmiş olsun serum çok iyi geliyor. BEn de 8 gibi birden sancılandım canım bugün araba kullandım trafikte ondan oldu sanırım. Hemen uyudum ama belim karnım çok ağrıdı. Suni sancıdan dolayı iyi biliyorum sancı olayını. Şimdi geçti çok şükür artıl hepimizin riskli zamanları başladı
Evet inşallah büyüdükçe kolaylaşıyor benimki 8 de uyuyunca sabaha kadar uyanmıyor sağolsun
Şeyi biliyor musun acaba doğum sonrası analık izni 2 yıla kadar kuşşanabiliyorsun. Sigortan yatıyor ama maaş yatmıyor. İster 6 sy kullan ister 2 yıl. Ben bu sefer onu kullanacağım.
Kesinlikle katılıyorum bir kaşık içerdim şimdi 4 5 kaşık atıyorum ağzıma. Çok iyi geldi bana da
Ahahahah 2 kg ne ki cAnım sıkma canınıValla bende burda okuyup gaza geldim makarna,tahin pekmez yedim..15 günde 500 Gr almış..şu an 2.300 olmuş..bu arada bende 15 günde 2 kilo almışım..belirteyim dedim..
Vallahi ya , yarın kontrolüm var ben yine 2 kg aldıma ama bebiş almadıysa bu bahaneyle makarnaya abanıcam. Yetti gayrı bari kilo aldığıma deysinEğer doğruysa kilo almayınca ne yapıyoruzzz makarnayı lüpletiyoruz..ımmmhh pekte severimanam yazarken canım çekti
Doğum sonrası aylıksız analık izni diye geçiyor google da arat istersen. Ben de bilmiyordum sigorta yatıyormuş ama maaş yatmıyormuş dediler. Bir de derece kademe de ilerliyor yani. Onun dışında ekstra 1 yıllık Ücretsiz iznimiz var bayan erkek. Onda sigorta yatmıyor.Öyle bir şey var mı hiç duymadım...2 yaşa kadar ücretsiz izin 1 yaşa kadat süt izni hakkımız var başka da bilmiyorum
Ev yoğurdu mayalıyorum, onun suyu biriktikçe içiyorum, günde iki kase tüketiyorum, karnabahar çok severim ohh mis gibiOzaman zorlama canım ev yoğurdu da iş görüyor karnabahar falan ye
Ay benimde çekti resmenEğer doğruysa kilo almayınca ne yapıyoruzzz makarnayı lüpletiyoruz..ımmmhh pekte severimanam yazarken canım çekti
Ağzın bal yesin ne güzel şeymiş o, bana da arkadaş bi haber göndermiş, memurlar süt izni yerine çocuk okul çağına gelene kadar yarım gün çalışıp tam maaş alacak diye.. taslak ama sanırım, inşallah dogrudurDoğum sonrası aylıksız analık izni diye geçiyor google da arat istersen. Ben de bilmiyordum sigorta yatıyormuş ama maaş yatmıyormuş dediler. Bir de derece kademe de ilerliyor yani. Onun dışında ekstra 1 yıllık Ücretsiz iznimiz var bayan erkek. Onda sigorta yatmıyor.
Dimi ya seninki zaten öndeydiMaşallah canım, senin kız coşmuş bu haftaeşime söyledim de arkadaşın bebeği haftada 650 gr almış diye, sor bakalım ne yedi ne içti, onlardan sana yedirip içirmeyelim diyor
Tam zamanlı çalışan memurlar için olan var yarı zamana düşürüyüyorlar ama onlar bizi kapsamıyor diye biliyordum bi bakayım...eylül de okuldan bi arkadaşım bebeği 3 aylık diye ücretsiz izne ayrıldı ve şubatta döndü olsa onlar yapardı heralde...ya sigortadan tamamen çıkış yapılması canımı sıkıyor...bi de ben annemle babamı getircem bize oglum da 1.sınıfa başlıycak bizim onların desteğine ihtiyacımız var...onlar da yazlık ev yaptıriyorlar ben çalışayım biz de onlara maddi yardımda bulunalım istiyorum...öbür türlü zor olacakDoğum sonrası aylıksız analık izni diye geçiyor google da arat istersen. Ben de bilmiyordum sigorta yatıyormuş ama maaş yatmıyormuş dediler. Bir de derece kademe de ilerliyor yani. Onun dışında ekstra 1 yıllık Ücretsiz iznimiz var bayan erkek. Onda sigorta yatmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?