slm hanimlar yogun gecen bir gunun ardindan anca firsatim oldu dun dr giittim ntsye baglandim bisey cikmadi gayet her sey normal bebegin beynindeki su fazlalasmis onun icin kilosu agir cikiyor ultrasonda dedi dr. ..
ameliyat icin gun verdi
19 nisan ben bari 20 nisan olsun efendimizin dogum gunu dedim ama dr bebek hemen ameliyat olacak cuma gunude drlar burda olsun diyince bisey diyemedim. rabbim hayirlisi ile dogmasini nasip etsin. .. sonra beyin cerrahi ile gorustum cok iyi bir dr ve ustelik gittigim hastanesnin genel müdürü bizi guler yuzle karsiladi cok kibardi icimi rahatlatti " korkulacak bisey yok bebek dogacak dr ok verdigi anada hemen ameliyata alip bebegin kafasindaki basinci dusurecegiz sant takacagiz" dedi korkulacak bisey yok kucuk bebekler aciya dayanikli olur dua et dedi... sonra zaten yine gorusup konusacagiz dedi .. bende rahatladim acikcasi ...Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.... insallh. tum hastalara sifa versin..
kizlar sizde son gunlerinizin kiymetini bilin kendininizi sacma seylerle uzmeyin.. bakin ben hala cok mutlu ve umutluyum...