2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Baştan niye kabul etmişki tup bebeği, eşin olacak beyfendi. Bunları o kadar ince düşünen biri en başından beri düşünüyordur. Yanılıyormuyum. Sinirlendim yine. Yada bir iki denyo ile konuşmuştur kafasını karıştırmışlardir eşinin . Buda benim düşüncem. Neyse susayim ben.

üzüldüm inan böyle düşünmesine.bizimde tedaviyle oldu böyle düşüncelere kapılmadık hiç...eğer eşinin dediği gibi bir durum olsaydı senelerdir bana yaparardı..defalarca tedavi denemiş biri olarak...hadi öyle bir şey yapılmış olsun diyelim bundan ne çıkarı olabilir ki insanların....bilmiyorum faydası olurmu Türkiye de tüp bebekle ilgili tedavi süreci çok sıkı denetimler altında...kimse böyle bir şeye cesaret edemez...eğer dediği gibi olsaydı onca insan Kıbrıs'a donasyona gitmezdi.....Ne diyim arkadaşım Rabbim eşinin gönlüne kalbine ferahlık versin...Bu günleri atlatman için sanada sabır versin

Son düzenleme:
keinlikle canım, bende inanmıyorum şu sütü artırır ye iç olayına. o kadar durumu olmayan insan var Afrika ülkelerinde, onlar ne yiyor ne içiyor acaba? ki bizle zatenaç kalmıyoruz çok şükür. şimdiden stres yapmamıza gerek yok bence. dediğin gibi bol su içelim, beslenmeye yine dikkat edelim. ben bitki çaylarını pek sevmiyorum, zorla çok nadiren içerim bu sürecte kendime de işkence etmek istemem açıkcası. psikolojim iyi olsun yeterli bence. bide iradeli olmamız lazım, hemen pes etmek yok :)

Sağlıklı olsunlar da kilo,milo basit şeyler...eğer bı bı oran varsa benden 8 kiloluk bı çocuk çıkmalı..

Ben ilkini 4.5 aylikkay yaptırdım bunu da daha erken yapabilirim bakalım erken yaptığıma cok memnun oldum
Bende yenidoğan sünnetini araştırıyorum canım kuzenim ikinci gün yaptırdı göbeği düşmeden iyileşti çok memnun kaldılar kameraya çekmişler ameliyathanede hiç ağlamıyordu

Bende yenidoğan sünnetini araştırıyorum canım kuzenim ikinci gün yaptırdı göbeği düşmeden iyileşti çok memnun kaldılar kameraya çekmişler ameliyathanede hiç ağlamıyordu
Şimdiki aklım olsaydı bende doğar doğmaz yaptırirdim bu yaz olacak bizimkide sünnet buda erkek olsaydi doğduğunda yaptiricaktim en mantiklisi

İnşallah olmuştur canım çünkü çok büyük haksızlık yani böyle bir durum ama devlet yapıyorsa şikayet edecek bir merci bile kalmıyor insana.

İyiyim şimdi canım çok şükür sıkıntı yok.dinlenmek lazım sanırım yormayalım kendimizi artık son zamanlar.araba da bence kullanma artık canım az vakit kaldı nolur nolmaz.trafik stresi de etkiliyor.ben uzun süredir kullanmıyorum.

Nidilat vermediler canım bana.Yorgunluğa bağlı olabileceğini söylediler.Bir dahaki kontrolüm önümüzdeki hafta.sonra da 10 günde 1 gideceğim.Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine.biraz daha dayansınlar :)

Geçmiş olsun canım gün olarak iki gün var senle aramızda iğneyi kaçıncı haftada doğum olursa yapmıyorlar acaba okuduğum yerlerde kendi kendine solunum yapabilir yazıyor

Canım inşallah her şey sorunsuz ve güzel olacak , minikler gerçekten bizden daha dayanıklı bikac kez üst üste ameliyat geçirip sagilgina kavuşan okadar yenidogan bebek var ki şimdi kocaman çocuk oldular bile. Bu günler de geçecek ve sabrının mükafatını alacaksın inşallah canım

Rabbim yardımcınız olsun canım

Bizim de var Can'ım 5 tane. Aynen senin söylediğini söyledim. Hastanede karışma ihtimali bile çok daha fazla. Ben karışmışım mesela. Anneme verilen bebek erkek olmasaymış şimdi başka bi ailede olabilirdim. Ben Allah'a sığındım elimden başka bir şey gelmiyor.

Okadar haklisinki uzulmekte ..
Ama bu suphenin sonu yok.
Kesinlikle cift terapisine gitmeniz gerekli .Esinin bu suphelerden kurtulmasi lazim .
En guzel zamanlari bu sekilde gecirmeniz cok kotu.
Ikna edebilirsen dna dan once bi terapi alin mutlaka
Terapi ile çözüleceğini bilsem hemen giderim. Ama faydası olacağını sanmıyorum. 7/24 bunu düşünmüyorum tabi ki arada içime vesvese geliyor dedi. Belki ben de fazla alınganım. Bilmiyorum

Amin Can'ım benim çok sağolun desteğiniz için.

Ya tabi işin o boyutu da var. Benim babam kapkara bi adam. Kardeşim olmuş sapsarı yeşil gözlü. Hatta hep dalga geçmişler hastanede karışmış bu diye. Eşim çocuk hastasıdır. 10 tane olsa hayır demez. Bütün çocuklarla arası çok iyidir. Emin'im benim eşim de çok utanacak. Benim gönlüm ferah. Yeni doğan bebek dediğin gibi kimbilir kime benzeyecek.

En başlarda böyle değildi. Çok mutluydu çok sevindi tabi ki. Hala da bu durumdan dolayı mutsuz değil. Ciddi şüphe olsa çok daha zor geçirirdik Emin'im. Ama işte ben içindeki şüpheleri atmıştır diye düşünürken bunu söyleyince üzüldüm tabi.
Ben oğlumla mutluyum. :) hatta ona da dedim karışmış olsa bile bu benim oğlum. Dedim çıktım içinden. :)

Can'ım aslında hiç istemedi eşim yıllarca. Bu düşüncesini ben de biliyordum. O zamanlar bile söylüyordu tüp bebek yaptırsam bile Dna testi yaptırırım diye. Ama doktorumuza çok güvendi ve çok ani gelişti tüp bebeğe geçiş süreci. Eee tabi babalık duygusu da ağır basıyor. Kimseyle bu konuyu konuştuğunu sanmıyorum. Seninle paylaşmıcam da kiminle paylaşıcam bu içimde sadece bi şüphe elimde değil Beni anla dedi. Daha önce okuduğu haberler vs kafasında yer etmiş. Anladığım şey bu.
O kadar haklısın ki Can'ım. Zaten bişey olduğu yok. Bu bizim oğlumuz. O da bunu biliyor ama işte içindeki vesvese yer etmiş. Ben de söyledim ona senin dediğin gibi kolay olsa insanlar gitmez Kıbrıs a. Biraz rahatlar gibiydi ben konuşunca.
Zaten sürekli bu düşüncede olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa çok farklı davranırdı. Heleki ilk aylar öyle değildi. Yaklaştıkça o da strese girdi sanırım. Ama üzülmemek elde değil tabi. Duanızı eksik etmeyin.

[/QUOTE]

Canım erken Doğum sebebi bebeğimin beslenemediği ve yeterli oksijen alamadığı kalp atışlarında azalmalar oldu bu nedenle bebeğimi alıp küveze koydular orda daha iyi beslenir diye düşündüler çünkü gelişimi durmuştu 1 ayda 50 100 gr alıyordu. Bebeğim Ümraniye devlet hastanesinde şu an da. İnsan ister iştemez kafayı takıyor. Ama onun için güçlü olmaya çalışıyorum

Ümraniye devlet hastanesindeyim devlet hastanelerini biliyorsun gerçi araştırma olduğu için tüm ihtimalleri değerlendiriyorlar ve en kötüsünü bile insanın yüzüne direk söylüyorlar. Haklarını yiyemem çok güzel bakılıyor bebeğim içim rahat.temiz ve şevkatliler. Allah razı olsun onlardan. Canım seninde mi böyle bir durumun oldu ?

tired sünnet işini ne zaman hallettiniz canım
3 aylıktı canım hicbir şey hissetmedi yarım kaşık minoset ver dedi doktor verdim emzirdim uyudu...önce krem sürdü pipi uyuştu iğne vurdu çocukta tık yok kesti bitti 20dk orda bekledik müşahade altında sonra elimize bir kagıt verdi gönderdi doktor kontrole bile gitmedik...kağıtta şöyle olursa şöyle yapın şu tarz ilaçlar vermeyin pansumana gerek yok bezin içinde çişle iyileşecek falan yazıyordu öyle de oldu krem bile sürmedik...çok rahat ettik...kolu bacağı fazla oynamadığından değmiyor ve his yok gerçekten 0-3 ay yaptırın derim...kan bile çıkmadı inanamadım...erkek kardeşim 6 yaşında sünnet oldu biz hep birlikte büyük travma yaşamıştık...ultrasonda bebek erkek deyince ben kafaya koydum bu işi bence çok önemli...en iyisi de yenidoğan sunneti ben sezaryen olacağım için falan ona sıra gelmemişti ama onu yaptırsanız daha iyi göbek düşmeden pipi iyileşiyor...3 ayi gecirmeyin ama 4ten itibaren döner yuvarlanır deride his artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…