2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar önce dış çekim yapmicam dedim sonra bir arkadaş uygun birini bulmuş hadi yapayim dedim. Tişört yeter dedim ama kotonda beyaz elbise buldum bugün 80 TL xl oldu aldım mevlüt için giyilir hem dedim. Tac kuşak rengi tutmadı kuşaği bugün yaptırdım ama onu hallederiz artık. Fikir olsun size.

Bir de şöyle düşünün eşiniz sizi başkalarının yanında azarlasa tepkiniz ne olur?? Biz çocuklarımızı fazla küçümsüyoruz bence o an görmezden gelip sakinleşince kimsenin duymayacağı şekilde anlatmak daha mantıklı geliyo.. çocuğum yok pedagojik eğitimim de yok sadece empati kurmaya çalışıyorum ve biri bana başkasının yanında öyle davransa deliririm herhalde.. tabi ki cocuklara neyi nasıl yapacağını ya da davranacağını öğretmeliyiz ama “bak teyze, kızar bak amca sinirleniyo” bunlar bana çok saçma geliyo... herkes baskasının cocuğunu eğitme derdinde kendi cocukları almış başını gidiyo.. siz sıkıntı yapmayın o şuan hamur gibi siz vericeksiniz şekli başkaları değil.. bütün kavramlar değerler hepsi oturcak yerine zamanla..

Maşallah gobecigine bende oğlumda böyleydim simdi daha küçük :) elbisen de çok güzelmiş mevluttede çok güzel olur meyaz namaz beziyle Çanakkale'de meşhurdur oyalı namaz örtüleri çok yakışır sanada :)

Saol cnm teşekkür ederim.

Napıyorsunuz kızlar bende dün 35. Haftaya girerken dr.umun tavsiyesiyle calışamaz raporunu aldım.cok mutluyum evde olmaktan ve evde de is güç ve bebeğin ufak tefek alınacakları var.
Ayrıca epidural sezaryanla 26 nisanda dogumu planladı dr.um. 38 hafta bitince doğum olacak Allahın izniyle.ileri yas hamilelikte bebek kakasını yiyormuş diyerek 38 i bitirince alalım dedi.hayırlısıyla son bir aya girdik.ama ben 2 mayıs olur diyordum kendimce ne yazık nisan sonu annesi olacağım.bizim mayıs basındaki tarihler nisan sonuna kayacak gibi.hepimizin güzel gecer umarım.

Kilosu falan nasılmış canım? Görebildiniz mi yüzünü bizimkini aylardır göremiyoruz çok merak ediyorum
Kilosu 2630 dedi cnm. Yüzünü de göstermekle göstermemek arasındaydı. Boyunu da söyledi ama ben dönüp dönmemesine o kadar odaklanmışim ki hatırlamıyorum bile. Sizinki çok nazlı olacak galiba annesi

Kizlar konuyla alakasız ama bu gri renk inox ankastre ocağı nasıl temizliyosunuz ya artik bıktım lekesi çıkmıyor bir de inox ya artik kafayı yicem takıntı yaptım

Canım benim doğumda nisanın son haftası olacak

Kizlar konuyla alakasız ama bu gri renk inox ankastre ocağı nasıl temizliyosunuz ya artik bıktım lekesi çıkmıyor bir de inox ya artik kafayı yicem takıntı yaptım
Pamuğa birkaç damla bebeyağı döküp onunla siliyorum temizledikten sonra ilk günkü gibi parlıyo ama yağ fazla olmasın

Ay deme öyle keser alır falan içim kötü oluyor valla o ağrı boşa gitmeyecek inş Can'ım yaaa. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
Senin doktorunun aklı havada kalmış yoğunluktan sanırım. :)) sevindim canım çıkabilecek olmana. Ya biz evdeyiz ona rağmen nasıl da zorlanıyoruz. Siz bu zamana iyi bile dayandınız. İzne çık da nefes al dinlen biraz.
Ahhh anne ahhhh deseydin :)) düşünemiyor demek ki yaaa. O kadar da uyardın üstelik.
Sen git ye tüm yemekleri:)

Bebeğin ilk olarak anneye verilmesi ile ilgili bi yazı okumuştum. Paylaşamamaktan ziyade ilk annenin kokusunu duyması çok daha iyiymiş. Anne ile bebeğin iletişimi açısından.
Ben korse almayı düşünüyorum Can'ım. Burda arkadaşlar söyledi. Medikal korseler varmış.
Kilo için bol fındık fıstık ceviz tahin pekmez muz kaşar :)
Kontrolden geldim kızlar dönmüş şükürler olsun. Herşey yolundaymis
Oh oh süper bi haber gözünaydın Can'ım.

Çok güzelmiş canım kapı süsü olarak kullanacaksın ben de masa süsleyeceğim ya onun baş ucuna koyarım diye düşündüm :)
Sağol kuzum. Her yere kullanılabilir. Hastane kapı süsünden şonra beşiğinin başına ve oda kapısına kullanırım ben de.

Canım bana gri demede ne dersen de mefret ettim artık su damlasa leke oluyor siliyorum dalga dalga iz kalıyor buzdolabındada aynı elinde bezle dolanmam lazım

Çok tatlı olmuş Can'ım. Güle güle giy.

Son düzenleme:
Çok güzel olmuşsun güle güle giy benim tacımda böyle.

Pamuğa birkaç damla bebeyağı döküp onunla siliyorum temizledikten sonra ilk günkü gibi parlıyo ama yağ fazla olmasın
Hemen deneyeyim canım

Canım bana gri demede ne dersen de mefret ettim artık su damlasa leke oluyor siliyorum dalga dalga iz kalıyor buzdolabındada aynı elinde bezle dolanmam lazım

Hiç hiç sorma mikrodalga buzdolabı firin ocak dablumbaz hatta ve hatta blendır takimim bile gri inox. Pismanliktan ölcem artik. Yemek tasar tasmaz silmezsem 10 gün o iz çıkmıyor ya, sıcak sıcak silcem illâ ki

Kilosu 2630 dedi cnm. Yüzünü de göstermekle göstermemek arasındaydı. Boyunu da söyledi ama ben dönüp dönmemesine o kadar odaklanmışim ki hatırlamıyorum bile. Sizinki çok nazlı olacak galiba annesi
Maşallah canım benim, nasılsa gösterseler de göstermeseler de şurda en fazla 25 gün sonra mecbur göreceğiz şapşal suratlarını aslında kızlar nazlı olur ama bizim sıpa neden böyle yapıyor bilmem artık

O wc problemi bendede var malesef benim oglumda 2 bucuk yasinda 2 ay once basladim cani isterse soluyor istemezse yok napcam bilmiyorum doguma kadar alissa diyordum ama nerdee

Canim su ... dogdu ... abi oldu yazan cok guzel :) isimleri hatirlayamadim simdi sayfalari gezerken.
Artik buyuduler. Benimki de artik eskisi gibi hareketli degil. Ozellikle gunduzleri.

Kizlarrr yaaa ben bugun bakla yedim. Sonra bi bakiyim faydalarina dedim. Faydasindan cok zarari varmis. Hatya hamilelikte yenmemesi gereken besinlerdenmis. Siz duydunuzmu boyle bisey
Bir sey olmaz canim icin rahat olsun. Ben de2-3 sefer yarimsar kilo yapip tek basima yedim bir gunde :) bakla erkek cocuklar icin zararli olabiliyormus.
Merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum genel olarak baktım ama hastane çantası hazırlıkları ile ilgili bişeyler göremedim. Herkes hazırladı mı? benim gibi hala hazırlamayanlara tavsiyeleriniz var mı?
Cogunluk hazirladi galiba. Ama benimkide tam sayilmaz :) yarin yanalak iki tane hazirladim ya ikisi de eksik :)
Benim istahim kesildi. Ama nasil oluyosa daha cok yiyorum yani canim hicbir seybistemiyor ama kurt gibi ac olduğumdan dunyalari yiyorum.

Uyusturuyorlarsa ve anne onayi aliyorlarsa iyi. Ben uyusturmadan yaptiklarini falan da duymustum.

Sadece 3 e cevap verebilirim. Bende tatli cikolata tarzi sekerli seyler cok aldiriyorz benim bebis hep iki hafta onden gidiyordu. Son kontrolum ve dun ki kontrolum arasinda iki hafta vardi ve ben bu surec icerisinde fazla tatli yemedim. Abartmadim yani. Bir ara nerdeyse hergun yiyordum. Dun ki kontrolde bir hafta ileride cikti.

Kızlar markaları ne? İlk evimde ankastre set vardı ve hiç leke olmuyordu. Cif jelle siliyordum o zaman. Markasını hatırlamıyorum. Sonra beyaz şet üstü ocak kullandım.
Şimdi kendi evimize taşınıcaz 3 hafta şonra. Ve set alınacak oraya. Çok pahalı bir sey olmasın istiyorum ama böyle leke olmasını duyunca Can'ım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…