- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.581
Canım benimkiler arçelik+siemens. Ikisi de birbirinden beter. Hele siemens ocak, fırın ve davlumbaz. Beni mahvetti. Buzdolabı mikrodalga blendır takimim arçelik onlar da inanılmaz leke oluyor ama en azından silince çıkıyor lekeleri ama dokunur dokunmaz hemen iz yapiyorKızlar markaları ne? İlk evimde ankastre set vardı ve hiç leke olmuyordu. Cif jelle siliyordum o zaman. Markasını hatırlamıyorum. Sonra beyaz şet üstü ocak kullandım.
Şimdi kendi evimize taşınıcaz 3 hafta şonra. Ve set alınacak oraya. Çok pahalı bir sey olmasın istiyorum ama böyle leke olmasını duyunca Can'ım sıkılıyor
Benimki bosh canım walla ben griyi tavsiye etmiyorum belki bu markada sıkıntı vardır bilemiyorumKızlar markaları ne? İlk evimde ankastre set vardı ve hiç leke olmuyordu. Cif jelle siliyordum o zaman. Markasını hatırlamıyorum. Sonra beyaz şet üstü ocak kullandım.
Şimdi kendi evimize taşınıcaz 3 hafta şonra. Ve set alınacak oraya. Çok pahalı bir sey olmasın istiyorum ama böyle leke olmasını duyunca Can'ım sıkılıyor
Sildim ve gerçekten parladı çok sağol canımPamuğa birkaç damla bebeyağı döküp onunla siliyorum temizledikten sonra ilk günkü gibi parlıyo ama yağ fazla olmasın
Canim leke için ocağın 4 gözünüzde birden yakıp biraz isitinca çok daha kolay çıkıyo aklında olsun ben leke işi yüzünden beyaz aldım iyikide beyaz almışım.tHemen deneyeyim canım
Hiç hiç sorma mikrodalga buzdolabı firin ocak dablumbaz hatta ve hatta blendır takimim bile gri inox. Pismanliktan ölcem artik. Yemek tasar tasmaz silmezsem 10 gün o iz çıkmıyor ya, sıcak sıcak silcem illâ ki
Sildim ve gerçekten parladı çok sağol canımLastMadOnEarth ben denedim sonuç başarılı bakalım ne kadar dayancak
Ayağa kalkabilirsem ikisini de denicem kızçeler, az önce sildim kuruyunca yine çıktı lekeler aynı yerde, sinirden geldim yattım vallaCanim leke için ocağın 4 gözünüzde birden yakıp biraz isitinca çok daha kolay çıkıyo aklında olsun ben leke işi yüzünden beyaz aldım iyikide beyaz almışım.t
Canım sana sayayım uygun isimleri ve diğer hoş bulduğum isimleri;Kızlar oğlumun halen bir ismi yok
Kapı süsü magnet yaptırmak istiyorum ama ismine karar veremedik ki
Bana yardım edin
Beğenemiyorum isim
Kızımın ismi Rana.çok içime sinerek koydum.yine kızım olsaydı rengin koyacaktım ama olmadı
Benimki bosh canım walla ben griyi tavsiye etmiyorum belki bu markada sıkıntı vardır bilemiyorum
Canım benimkiler arçelik+siemens. Ikisi de birbirinden beter. Hele siemens ocak, fırın ve davlumbaz. Beni mahvetti. Buzdolabı mikrodalga blendır takimim arçelik onlar da inanılmaz leke oluyor ama en azından silince çıkıyor lekeleri ama dokunur dokunmaz hemen iz yapiyor
Benim arçelik gri set üstü var bir de ayrıca, onu da buzdolabiyla falan aldık lekesi çok güzel çıkıyordu leke tutmuyordu canım belki ankastresi de oyledirArçelik yada bosh düşünüyordum ben de. Diğer eşyalar gri değil. Ama ankastre set başka nasıl olur ki. Cam da istemiyorum. Camda patlama olabiliyormuş. Korkuyorum ondan.
Terzgah da ocak yeri kesilmiş üstelik
Ablamın ocağı siyah prille silip suyla yıkıyorum çok güzel oluyor der hepAyağa kalkabilirsem ikisini de denicem kızçeler, az önce sildim kuruyunca yine çıktı lekeler aynı yerde, sinirden geldim yattım valla
Beyazlar çıkmış canım bide ona bak istersenArçelik yada bosh düşünüyordum ben de. Diğer eşyalar gri değil. Ama ankastre set başka nasıl olur ki. Cam da istemiyorum. Camda patlama olabiliyormuş. Korkuyorum ondan.
Canım ne tarz isim seviyosun bilemiyorum ama bikac isim yazayımKızlar oğlumun halen bir ismi yok
Kapı süsü magnet yaptırmak istiyorum ama ismine karar veremedik ki
Bana yardım edin
Beğenemiyorum isim
Kızımın ismi Rana.çok içime sinerek koydum.yine kızım olsaydı rengin koyacaktım ama olmadı
Canım beyaz Ocak ta gömme oluyo yani ankastre benimkisi öyle mesela çokta uygundu fiyatı Beko 400 e almıştımArçelik yada bosh düşünüyordum ben de. Diğer eşyalar gri değil. Ama ankastre set başka nasıl olur ki. Cam da istemiyorum. Camda patlama olabiliyormuş. Korkuyorum ondan.
Ona ben de çok sinir oluyorum zaten öyle davranırsam iyice inada bindiriyor. Ben dün yere yatmışken bile kızım lütfen kalk diye yalvarıyordum. Şuan ağlancak halime gülüyorum tabi ama o an ağlaya ağlaya yalvardım. Bana mısın demedi orası ayrı konu tabi. Orda vurmamak için çok zorladım kendimi. Zaten ağlıyordum kızamadım da o sebeple. Ya vurup getirecektim ya da biri yardım edecekti. Allahtan yardımıma koştular.Bir de şöyle düşünün eşiniz sizi başkalarının yanında azarlasa tepkiniz ne olur?? Biz çocuklarımızı fazla küçümsüyoruz bence o an görmezden gelip sakinleşince kimsenin duymayacağı şekilde anlatmak daha mantıklı geliyo.. çocuğum yok pedagojik eğitimim de yok sadece empati kurmaya çalışıyorum ve biri bana başkasının yanında öyle davransa deliririm herhalde.. tabi ki cocuklara neyi nasıl yapacağını ya da davranacağını öğretmeliyiz ama “bak teyze, kızar bak amca sinirleniyo” bunlar bana çok saçma geliyo... herkes baskasının cocuğunu eğitme derdinde kendi cocukları almış başını gidiyo.. siz sıkıntı yapmayın o şuan hamur gibi siz vericeksiniz şekli başkaları değil.. bütün kavramlar değerler hepsi oturcak yerine zamanla..
Yapılacak işler çanta eksik gedik e azııcık da keyif gez toz. Sinemaya gidin ayyyy en güzeli o. Çok özleyeceğiz. Bir bakmışsın 4 hafta geçmiş bile :)Hiçte alışkın değilim biliyor musun yıllardır :) Bir tuhaf olurum sanırım. Ev hanımlığı nasılmış bir bakayım azcık, artık ne kadar tadı çıkarsa.
Çok yakışmış iyiki yapmışsın. Bebişin büyüyünce bakar da ne güzel annem varmış hamileyken bile der :)Kızlar önce dış çekim yapmicam dedim sonra bir arkadaş uygun birini bulmuş hadi yapayim dedim. Tişört yeter dedim ama kotonda beyaz elbise buldum bugün 80 TL xl oldu aldım mevlüt için giyilir hem dedim. Tac kuşak rengi tutmadı kuşaği bugün yaptırdım ama onu hallederiz artık. Fikir olsun size.
Eki Görüntüle 2130321
Evet canım bir arkadaş mevlütte salona koymuştu hediyelerin arka kısmına. Her türlü kullanılırAy deme öyle keser alır falan içim kötü oluyor vallao ağrı boşa gitmeyecek inş Can'ım yaaa. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
Senin doktorunun aklı havada kalmış yoğunluktan sanırım. :)) sevindim canım çıkabilecek olmana. Ya biz evdeyiz ona rağmen nasıl da zorlanıyoruz. Siz bu zamana iyi bile dayandınız. İzne çık da nefes al dinlen biraz.
Ahhh anne ahhhh deseydin :)) düşünemiyor demek ki yaaa. O kadar da uyardın üstelik.
Sen git ye tüm yemekleri:)
Bebeğin ilk olarak anneye verilmesi ile ilgili bi yazı okumuştum. Paylaşamamaktan ziyade ilk annenin kokusunu duyması çok daha iyiymiş. Anne ile bebeğin iletişimi açısından.
Ben korse almayı düşünüyorum Can'ım. Burda arkadaşlar söyledi. Medikal korseler varmış.
Kilo için bol fındık fıstık ceviz tahin pekmez muz kaşar :)
Oh oh süper bi habergözünaydın Can'ım.
Sağol kuzum. Her yere kullanılabilir. Hastane kapı süsünden şonra beşiğinin başına ve oda kapısına kullanırım ben de.
Aa senin geçen kontrolde kilosu baya ileri çıkmıştı canım yanlış mı ölçülmüş peki. Hatta sen bencr yanlış ölçtüler demiştin. Şimdi kaç kilo tosununCanim su ... dogdu ... abi oldu yazan cok guzel :) isimleri hatirlayamadim simdi sayfalari gezerken.
Artik buyuduler. Benimki de artik eskisi gibi hareketli degil. Ozellikle gunduzleri.
Bir sey olmaz canim icin rahat olsun. Ben de2-3 sefer yarimsar kilo yapip tek basima yedim bir gunde :) bakla erkek cocuklar icin zararli olabiliyormus.
Cogunluk hazirladi galiba. Ama benimkide tam sayilmaz :) yarin yanalak iki tane hazirladim ya ikisi de eksik :)
Benim istahim kesildi. Ama nasil oluyosa daha cok yiyorumyani canim hicbir seybistemiyor ama kurt gibi ac olduğumdan dunyalari yiyorum.
Uyusturuyorlarsa ve anne onayi aliyorlarsa iyi. Ben uyusturmadan yaptiklarini falan da duymustum.
Sadece 3 e cevap verebilirim. Bende tatli cikolata tarzi sekerli seyler cok aldiriyorz benim bebis hep iki hafta onden gidiyordu. Son kontrolum ve dun ki kontrolum arasinda iki hafta vardi ve ben bu surec icerisinde fazla tatli yemedim. Abartmadim yani. Bir ara nerdeyse hergun yiyordum. Dun ki kontrolde bir hafta ileride cikti.
Kızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk kez yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki
hıçkırık aşağıda ise kafa aşağıdadır doktor öyle dedi o kafa sandığın popo canımbu arada doktor kafasını ölçerken ultrason ile nereye bakıyor dikkat et anlarsın bence dönmüş seninki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?