2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benimkiler arçelik+siemens. Ikisi de birbirinden beter. Hele siemens ocak, fırın ve davlumbaz. Beni mahvetti. Buzdolabı mikrodalga blendır takimim arçelik onlar da inanılmaz leke oluyor ama en azından silince çıkıyor lekeleri ama dokunur dokunmaz hemen iz yapiyor

Benimki bosh canım walla ben griyi tavsiye etmiyorum belki bu markada sıkıntı vardır bilemiyorum

Canim leke için ocağın 4 gözünüzde birden yakıp biraz isitinca çok daha kolay çıkıyo aklında olsun ben leke işi yüzünden beyaz aldım iyikide beyaz almışım.t

Kızlar oğlumun halen bir ismi yok
Kapı süsü magnet yaptırmak istiyorum ama ismine karar veremedik ki
Bana yardım edin
Beğenemiyorum isim
Kızımın ismi Rana.çok içime sinerek koydum.yine kızım olsaydı rengin koyacaktım ama olmadı

Sildim ve gerçekten parladı çok sağol canım LastMadOnEarth ben denedim sonuç başarılı bakalım ne kadar dayancak

Canim leke için ocağın 4 gözünüzde birden yakıp biraz isitinca çok daha kolay çıkıyo aklında olsun ben leke işi yüzünden beyaz aldım iyikide beyaz almışım.t
Ayağa kalkabilirsem ikisini de denicem kızçeler, az önce sildim kuruyunca yine çıktı lekeler aynı yerde, sinirden geldim yattım valla

Canım sana sayayım uygun isimleri ve diğer hoş bulduğum isimleri;
Bora
Tuna
Sarp
Oğuz
Yavuz

Benimki bosh canım walla ben griyi tavsiye etmiyorum belki bu markada sıkıntı vardır bilemiyorum

Arçelik yada bosh düşünüyordum ben de. Diğer eşyalar gri değil. Ama ankastre set başka nasıl olur ki. Cam da istemiyorum. Camda patlama olabiliyormuş. Korkuyorum ondan.
Terzgah da ocak yeri kesilmiş üstelik

Arçelik yada bosh düşünüyordum ben de. Diğer eşyalar gri değil. Ama ankastre set başka nasıl olur ki. Cam da istemiyorum. Camda patlama olabiliyormuş. Korkuyorum ondan.
Benim arçelik gri set üstü var bir de ayrıca, onu da buzdolabiyla falan aldık lekesi çok güzel çıkıyordu leke tutmuyordu canım belki ankastresi de oyledir

Canım ne tarz isim seviyosun bilemiyorum ama bikac isim yazayım
Arda
Eren
Emir
Ömer
Rana'ya Arda uydu sanki

Canım beyaz Ocak ta gömme oluyo yani ankastre benimkisi öyle mesela çokta uygundu fiyatı Beko 400 e almıştım

Ona ben de çok sinir oluyorum zaten öyle davranırsam iyice inada bindiriyor. Ben dün yere yatmışken bile kızım lütfen kalk diye yalvarıyordum. Şuan ağlancak halime gülüyorum tabi ama o an ağlaya ağlaya yalvardım. Bana mısın demedi orası ayrı konu tabi. Orda vurmamak için çok zorladım kendimi. Zaten ağlıyordum kızamadım da o sebeple. Ya vurup getirecektim ya da biri yardım edecekti. Allahtan yardımıma koştular.

Hiçte alışkın değilim biliyor musun yıllardır :) Bir tuhaf olurum sanırım. Ev hanımlığı nasılmış bir bakayım azcık, artık ne kadar tadı çıkarsa.
Yapılacak işler çanta eksik gedik e azııcık da keyif gez toz. Sinemaya gidin ayyyy en güzeli o. Çok özleyeceğiz. Bir bakmışsın 4 hafta geçmiş bile :)

Çok yakışmış iyiki yapmışsın. Bebişin büyüyünce bakar da ne güzel annem varmış hamileyken bile der :)
Evet canım bir arkadaş mevlütte salona koymuştu hediyelerin arka kısmına. Her türlü kullanılır

Aa senin geçen kontrolde kilosu baya ileri çıkmıştı canım yanlış mı ölçülmüş peki. Hatta sen bencr yanlış ölçtüler demiştin. Şimdi kaç kilo tosunun

Canım çok üzüldüm okurken senin yerine koydum kendimi , benimde yiğenim var 3 yaşında cidden çocuklar daha bu yaşta sendroma giriyo Allah hepimizin yardımcısı olsun , benim yiğenimde elini bırakıyo kaldırımda koşmaya başlıyo aklım çıktı caddeye koşacak diye hamile hamile koşamıyorsunda, ama üzülme geçicek çok küçükler ne yaptıklarının farkında değiller

Acaba aşağı yukarı dönüp duruyormu ben anlamadım bak şimdide hıçkırması aşağıda ama dr kafasını ölçerken o benim kafa dediğim yere tuttu makinayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…