- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.621
Kuzey çok güzel yaaa. Talha ya da bayılıyorum ama etrafımdaki Talha lar baya üçkağıtçı fırlamaCanım Rana ya Talha uyumlu olabilir, soyismi de önemli tabii.. bizimki kuzey utku oldu, hediyelikleri öyle sipariş verdik ama sanki hala içime sinmeyen bir şeyler var
Bu arada kızlarr şimdi panço’dan bir mesaj daha geldi tüm indirimlere ek %25 daha indirim varmış bilginizee... bu mesajlar bi tek beni mi batırsaydı? Tabi ki sizide çekicem indirim ayağına masrafa :))
Yaa Camlar çok şık şahane Can'ım. Ama etrafımdan o kadar duydum ki patlayan. Korkuyorum. Sırf bu yüzden duşakabini bile cam olmasın diye diretiyorum. Düdüklü kullanamayan biriyim :))Canım biz sitede kiradayız siyah cam elektrikli ben de sıcak bakmazdım eskiden ama süpermiş kendi evim olsa yine bundan isterim o kadar süt kaynatıyorum falan faturaya etkisi yok denecek kadar az ve temizliği çok kolay bir sürü parça pinçik yok dümdüz sil geç
Anı defteri ne oluyor Can'ım? İnstagramda sipariş verirken ben de emin olamıyorum hiç. İade edemiyorsun çünkü.Kızlar instagramdan anı defteri siparişi verdim iğrenç ötesi yapmış göndermiş param boşa gitti , ben yapsam dada güzel yapardım...
Sizlerden yaptıran varmı anı defteri tavsiye edeceğiniz bi yer
Alemsin kızKuzey çok güzel yaaa. Talha ya da bayılıyorum ama etrafımdaki Talha lar baya üçkağıtçı fırlamaordan gelen bi tuhaflık var ben de
Kuzeye bayıldım. Yön isimleri çok severim Zaten.
Ben tutuyorum kendimi. Uzun müddet almam artık
Yaa Camlar çok şık şahane Can'ım. Ama etrafımdan o kadar duydum ki patlayan. Korkuyorum. Sırf bu yüzden duşakabini bile cam olmasın diye diretiyorum. Düdüklü kullanamayan biriyim :))
Üstelik kardeşim evlendiğinde önce cam aldılar. Benim iknamla değiştirdiler. Şimdi ben cam alırsam gelin beni tefe koyar
Kizlar konuyla alakasız ama bu gri renk inox ankastre ocağı nasıl temizliyosunuz ya artik bıktım lekesi çıkmıyor bir de inox ya artik kafayı yicem takıntı yaptım
Canım oluyor bazen öyle ben de kapı süsü, magnet vs sipariş verdim, sözde pzartesi kargoya verecekti hafta bitti ama ses soluk yok, yazıyorum cevap yok.. istersen resmini paylaş fikir verelim nasıl düzeltebilirsin diye.. yenisini yapmaktansa belki onun üzerinde oynama yaparak düzeltebilirsinKızlar instagramdan anı defteri siparişi verdim iğrenç ötesi yapmış göndermiş param boşa gitti , ben yapsam dada güzel yapardım...
Sizlerden yaptıran varmı anı defteri tavsiye edeceğiniz bi yer
Güle güle kullanın canım3 ü seçtim Can'ım. Bizimkinde sadece ismi ve hoşgeldin yazacak. 2 nin yazısı da güzeldi ama çoğunluk şade olsun dedi :)
Benimki Karadenizli o yüzden ya babasının adını ekleyecekti ya da kuzeyi, tabii ki kuzeyi seçtimKuzey çok güzel yaaa. Talha ya da bayılıyorum ama etrafımdaki Talha lar baya üçkağıtçı fırlamaordan gelen bi tuhaflık var ben de
Kuzeye bayıldım. Yön isimleri çok severim Zaten.
Bu son kontrolde sormadim valla. O da söylemediAa senin geçen kontrolde kilosu baya ileri çıkmıştı canım yanlış mı ölçülmüş peki. Hatta sen bencr yanlış ölçtüler demiştin. Şimdi kaç kilo tosunun
Anı defteri ne oluyor Can'ım? İnstagramda sipariş verirken ben de emin olamıyorum hiç. İade edemiyorsun çünkü.
Canım oluyor bazen öyle ben de kapı süsü, magnet vs sipariş verdim, sözde pzartesi kargoya verecekti hafta bitti ama ses soluk yok, yazıyorum cevap yok.. istersen resmini paylaş fikir verelim nasıl düzeltebilirsin diye.. yenisini yapmaktansa belki onun üzerinde oynama yaparak düzeltebilirsin
Aynen aslında almamak lazım da çarşı pazar gezemeyince mecbur kalıyoruz işteBoyuttan yükleyemiyorum çok amatör canım kullanılacak gibi değil , haram olsun aldığı para 1 ay oyaladı yalan söyledi, instagramdan hiç almamak lazım aslında
Canım sana sayayım uygun isimleri ve diğer hoş bulduğum isimleri;
Bora
Tuna
Sarp
Oğuz
Yavuz
Canım ne tarz isim seviyosun bilemiyorum ama bikac isim yazayım
Arda
Eren
Emir
Ömer
Rana'ya Arda uydu sanki
Haaa sizinki elektrikli camlardan. Belki onlar farklıdır bilmiyorum. Benim dediklerim normal ocaklar gibi ama altı cam. İnstagramda bi sayfa var kadınlarla ilgili. Orda da böyle bilgiler veriliyor. Birisi fikir almak için sormuş. Altına en az 20-30 kişi bizimki de patladı diye yorum yazmıştı. Ama elektrikliler farklı olabilir Can'ım haklısın.Alemsin kız1000 dairelik ve 25 yıllık bir site bütün evlerde cam ocak ankastre fırın davlumbaz var...ocaklardan da catlayan patlayan yok...ben onun faturasıyla baş edilmez diye istemiyordum elektrikli şofben kadar bile yakmıyor...ben bu eve taşınırken fırınlı ocak vardı benim güya onu koycam kenara onu kullancam camla yapamam falan derken nakliyecilere veriverdim o hantal şeyi fırını da zaten güzel pisirmiyordu
Canım Rana ya Talha uyumlu olabilir, soyismi de önemli tabii.. bizimki kuzey utku oldu, hediyelikleri öyle sipariş verdik ama sanki hala içime sinmeyen bir şeyler var
Can'ım parasını yatırmış mıydın inş yatırmamışsındır. Ben de tırstım şimdi kapı süsümüz güme gitmesin bizim de.Canım oluyor bazen öyle ben de kapı süsü, magnet vs sipariş verdim, sözde pzartesi kargoya verecekti hafta bitti ama ses soluk yok, yazıyorum cevap yok.. istersen resmini paylaş fikir verelim nasıl düzeltebilirsin diye.. yenisini yapmaktansa belki onun üzerinde oynama yaparak düzeltebilirsin
Tüh yA üzüldüm. Nasıl lokmalar geçiyor böyle insanların ağzından. Can'ım kırtasiyelerde de çok sık defterler var. Onlardan birini alabilirsin bence.Boyuttan yükleyemiyorum çok amatör canım kullanılacak gibi değil , haram olsun aldığı para 1 ay oyaladı yalan söyledi, instagramdan hiç almamak lazım aslında
Eee kura çekin bari canım, ne kaldı şurda :) hadi annesi karar verin artık, oğluşu isimsiz bırakmayın :) biz de hiç yoktu kuzey ismi, ben egeliyim hep bebekler Ege ya da efe oluyor. Yüzünü bilmiyoruz ya bilmem bu isim yakışır mı oğlumaKuzey ismini ben de beğeniyorum ama çok var etrafımda aynı sülalede hatta
O yüzden vazgeçtik
Talha nasıl olur bilmem ki
20 gün sonra gelecek Hale’n
kararsızım
Senin niye içine sığmadı gayet güzel isimler
Aslında aklımda aytuğ ve tuğra isimleri var ama kararsızım işte.ben 2 isim istemiyorum.Tek koyacağım
Yatırmadan başlamıyorum dedi, benimki çok kızar valla yetişmezse zaten gereksiz görüyor böyle şeyleri, inşallah yetiştirir de gönderir. Telefon numarası falan da almadım şaşkın gibiCan'ım parasını yatırmış mıydın inş yatırmamışsındır. Ben de tırstım şimdi kapı süsümüz güme gitmesin bizim de.
Tüh yA üzüldüm. Nasıl lokmalar geçiyor böyle insanların ağzından. Can'ım kırtasiyelerde de çok sık defterler var. Onlardan birini alabilirsin bence.
Canım ya benim de kızım iri değil ama senin Gibi suyum fazla tatlı yeme diyor sadece doktorum az kaldı inşallahİyi akşamlar arkadaşlar genel olarak yazdıklarınızı takip etmeye çalışsam da çok yazmaya fırsatım olmuyor benim de bugün kontrolüm vardı 31+4 günlüğüz 1750 gram dedi kilosu nasıl sizce? maalesef suyu yine yüksek çıktı bebek iride de değil su niye fazla olur ki doğum için ailemin yanına gitmeye karar vermiştim uzun yol tavsiye etmiyorum böyle durumlarda aniden su gelmesi falan olabiliyor dedi canım sıkıldı bu aralarda bu moda oldu sanki kimi görsem suyu fazlalaşmış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?