2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tuzlu ve hamurişi yememeye çalış suyu da bol iç bi de biraz hareket biraz ayakları uzatıp dinlenme...bende hiç ödem yok ama diyet ve yürüyüş yaptığım için galiba...ve mesela 1 saat yürüdüysem sonra ayaklarımı altına yastık koyup uzatıyorum dinleniyorum...sonra kalkıp evin içinde bikaç ufak tefek iş yapıyorum...yani ne çok uzun süre ayakta kalıcaz ne de hep yatıcaz...dengeli

O wc problemi bendede var malesef benim oglumda 2 bucuk yasinda 2 ay once basladim cani isterse soluyor istemezse yok napcam bilmiyorum doguma kadar alissa diyordum ama nerdee
Benim de amacım o. Doğumdan sonrasına bırakırsak kardeşini bezli görünce kendide hiç bırakmaz diye korkuyorum açıkçası

Yatırmadan başlamıyorum dedi, benimki çok kızar valla yetişmezse zaten gereksiz görüyor böyle şeyleri, inşallah yetiştirir de gönderir. Telefon numarası falan da almadım şaşkın gibi
Yapma yaaa. İnş dönüş olur. Ben de instagramda falan daha pahalı oluyor diye kendim yaptım. Hangi sayfa Can'ım o? Biz de bilelim.

haklısın, ben bu hafta çok hareketsiz kaldım, ye iç dinlen modundaydım sürekli ama bileklerim bir günde şişince korktum. daha da önümde 47 gün görünüyor, asker gibi şafak sayıyorum valla

Oleyyy gözün aydın cmm

Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin

Can'ım benim de bir ara fazlaydı. Doktorum makarna pilav ve tatlıdan mümkün olduğunca uzak dur dedi. Azalttım ben de. Sonraki kontrolde normale dönmüştü.
Ben sadece normal doğumu zorlaştırıyor diye biliyorum. Su fazla olunca bebek kanala girmekte zorlanırmış. Sen de yediklerine dikkat et bence.

Ay maşallah canım hadi gözünaydın. Dönmeyen arkadaşlara söyle de yöntemleri denesinler. Ben köpek pozisyonunu çok duydum. Öyle döndüren arkadaşlarım da oldu :)

Ya çok güzel bunların hediyelikleri de vardı çok beğeniyorum güle güle kullan inşallah :)

Hayrli gecelr arkadaslar 10 gun once kontrole gittim doktor bebegimin 1 hafta geriden geldgni soyledi bugn tekrar gittim 2 hafta geride oldgnu soyledi 31 haftalikta kalms bebegm yardm edin kzlar napmam lazim kilo almasi icin
10 gün ve şimdi arasında Hiç İlerleme var mı peki canım. Perinatolog falan bakıyor böyle durumlarda damarlarda direnç var mı diye. Bişey demedi mi doktorun geçmiş olsun ya muz kaşar helva badem ceviz makarna kilo aldırıyor canım

Kizlar erken dogan bebeklerimizden birinin adi elaydi. Şimdide kapi susunde gordum ela ismini bu sene herkes ela mi koyuyo. Abimin kizinin adida ela oldu :)

Yok canım set değil tek almistim musait bı zamanda çeker atarim aslında normal set üstü ocaklar varya ayni onlarla sadece gommesi Dolunay22

Hic gelisme yok 10 gunce gittigmde 1 hafta geride yani 31 haftalik dedi bugn tekrar gttigmde yine 31 haftalik bebek kucuk kalms dedi 2 hafta snra tekrar cagrdi kilosunu takip edelim dedi ama bn cok endiseleniorm

Oleyyy gözün aydın cmm

Sagolasiniz kızlar inşallah doğru hissediyorumdur

Köpek pozisyonu+koltuktan aşağı bacaklar yukarda kafa aşağıda köpek pozisyonu yani emekler gibi aşağı dogru ellerimi koyuyorum ama popo ve bacaklar yukarda
Hani kumandayı yerde unuturuz da koltukta otururken aşağı dogru iki elimizle eğilir ufak ufak uzaniriz ya öyle kan beynime yürüdü ama yaptım sık sık

Dolunay22 benim Ocak ekteki gibi ama.simdi alacak.olsam cam.alirdim yine beyaz olurdu tabi

Eklentiler

• Screenshot_20180329-232320.webp
    6 KB · Görüntüleme: 51
Yapma yaaa. İnş dönüş olur. Ben de instagramda falan daha pahalı oluyor diye kendim yaptım. Hangi sayfa Can'ım o? Biz de bilelim.
Döndü canım ek süre istedi, bi arkadaşa daha hastane süsü yapmıştı ama onunla sorun yaşamadılar, Eylül’ünrenkliDünyası. Benim siparişler fazla geldi sanırım ama ay sonuna yetişir mi diye kaç kere sormuştum,önce bile biter demişti, doğuma yetişse bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…