2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde bebegim erkek olacak ve isim bulamadık bizde.bende senden kopya çekerim belki :) bana da ornek olacak

Kızlar orkidin gece petlerinin numaralısi çıkmış bugün öylesine gratise girdiğimde gördüm 4 numara aldım bi paket onu koyucam hastane cantama oglumdada normal gece petlerinin kullanmıştım tabi ilk pasta iki tane hasta bezi ayağa kalkınca da bidaha istemedim

Canım ya benim de kızım iri değil ama senin Gibi suyum fazla tatlı yeme diyor sadece doktorum az kaldı inşallah
Vakti zamanın da gelsinler inşallah ne bileyim erken Doğum falan diyince bir kötü oldum senin de karnın sert mi benim aşırı sert ve rahatsızlık veriyor daha 32 haftayı bile doldurmadım

Vakti zamanın da gelsinler inşallah ne bileyim erken Doğum falan diyince bir kötü oldum senin de karnın sert mi benim aşırı sert ve rahatsızlık veriyor daha 32 haftayı bile doldurmadım
Bana hiç öyle erken dogum falan demedi doktorum.karnimda normal.oyle taş gibi değil

Yatırmadan başlamıyorum dedi, benimki çok kızar valla yetişmezse zaten gereksiz görüyor böyle şeyleri, inşallah yetiştirir de gönderir. Telefon numarası falan da almadım şaşkın gibi
Canım bazıları çok yoğun oluyor gerçekten.benim kapı süsü 10 güne geldi yarısını önce yarısını is bitip resim ve videosunu gönderince atmıştım. Ama mesaja cevap vermemesi garip.istersen bi de biz yazalım baklm cevap vercek mi

Bencede yanlış biliyor canım. İdareyle bi görüş istersen. Onlar daha iyi bilir.

Bencede yanlış biliyor canım. İdareyle bi görüş istersen. Onlar daha iyi bilir.

Görüştüm canım bugün aradı doktorum o beni daha 32 e girmemiş gibi düşünmüş o an dalgınlıkla aklında öyle kalmış. İstediğin zaman alabilirsin dedi alabiliyormuşum. İnşallah sıkıntı olmazsa pazartesi alacağım.

Kızlar benim ayaklarım şişiyordu ama bu sabah ilk defa ayak bileklerim de şişmeye başladı. baya baya şiş yani. biraz korktum bazı ödemler tehlikeli diye sık sık tansiyonumu ölçüyorum. bol su da içemedim bu ara. siz nasıl başediyorsunuz ödemlerle? kasıklarımda da ağrı başladı yürürken zorlanıyorum. ruh halim de bir acaip vara yoğa ağlıyorum. iyice saçmalıyorum anlayacağınız birkaç gündür bi de tam göğüslerimin altıyla bir sızı oluyor. mideden mi başka bişey mi anlayamadım, yarın doktor kontrolüm var soracağım bakalım. hayırlısıyla zaman geçse de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilsek

İyi bari canim bi terslik olduğu belliydi zaten. Bende dün ayrıldım. İnşallah evde çok bocalamayiz

Evet canım bunları da deneyeceğim yarın. Özellikle ilk cümleleri tekrarlayacağım :) iki gündür sallamadan uyutuyorum dün kızarak uyuttum bugün hikaye okuduk konuştuk sonra uyumamak için ağladı ama ısrar ettim. Kabul etmedim yataktan çıkmasını. Ağladı ve uyudu. Ağlatarak hata mı ediyorum ben

Teşekkür ederim Canım az önce yazdı ek süre istiyor, 20 gün oldu neredeyse parayı yatıralı, siparişi verirken de sordum kaç kere ay sonuna yetişir mi diye, önce bile biter demişti, Doğumdan önceye yetişseydi iyiydi :))

Can'ım suyu biraz artmıştı onun. Dündü sanki kontrolü
Ay pardon kızlar kafa kalmadı ki bende :))

Canım sağol hatırladığın için salı günü gittim yazdım hatta görmemişsin . Suyu biraz daha çoğalmış fena değil dedi . Ama yine de haftaya bi daha çağırdı muayene +nst yazdı yine :)
Pardon canım çok sevindim maşallah ozaman:) hatta 3 kg yazmıştın hatırladım şimdi :)))

Maşallah oğluna canım darısı başımıza inşallah. Aslında oğlum biyolojik olarak hazır. Tutmayı biliyor ama tuvalete yapmamakta direniyor . Aynen yeğenindeki gibi bezime yapicam diyor. Bakalım nasıl yapıcaz Allah kolaylık versin. 2.5 yaşında denedim ama tuvalete hiç yapmayınca 5. Gün pes ettim. Sanırım erken pes ettim daha kararlı olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…