2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Konuştuğumuz görselleride görseniz aradaki farka sinir krizi geçirirsiniz

Allah razı olsun hepinizden kızlar iyi ki varsınız

Az önce dayanamadım ve 4 parça çikolata yedim şuan kendimi tokatlayasım var!!! Sinir stres bana hiç yaramıyo yaa hemen boğazıma vuruyo

Tabi hemen engeli yedim. Ama hala duruyor yorumum eşimden görebiliyorum sen bize whatsapp nosunu da ver tek tek yazalım seni şikayet edicez diye belki paranı iade eder pislik kadın

Biri kişisel sayfası biri kayrabutik sayfası , kayra butikte yazan cep tlf la whatsap konuşması yaptım, ya nasıl güvendim yalan söylediği çok belliydi aslında ama inanmak istedim takipçi sayısı fazlaydı kişisel sayfasını söyledi falan güvendim

Eklentiler

• 15CBC76E-E83E-40C2-A9EA-AE39C2C0314E.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 8DB9A688-601C-436C-86DE-1D4D482E5CAC.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
Canım herşey bu dünyalık değil daha fazla sıkma canını ben instagramdan alış veriş yapmıyorum Buda hepimize ders olsun ama bebeğinden sağlığından değerli değil Allah a havale et bir noktadan sonra

Aynen dün çok üzüldüm bugün bademciklerim şişti hemen üzülünce bağışıklığım düşüyo resmen Allahından bulsun, bimere yazıcam pazartesi salıda karakola gidicem , tapabileceğimi yapıp Allaha havale edip hiç canımı sıkmayacağım

Geçenlerde arkadaşımın başına bu instagramdan alışveriş yaparken çok daha fecisi geldi.. gece 2 ye kadar kız karakolda ifade verdi şikayetci oldı butik sahibinin gelmesini bekledi ama kadın gelmedi! Arkadaşım sonra savcılığa verdi bilişim suçlarına şikayet etti.. ruh hastası manyak dolu resmen.. kadın bir de kendi yaptığı çirkefliği sanki arkadaşım yapmış gibi storylerde ismini vererek rezil etti! Sonra internete adını yazıp bi arattım sadece arkadaşıma yapmamış bi çok insana benzer terbiyesizlikler yapmış! Çok dikkat edelim kızlar paramızla rezil olmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…