2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kadın resmen pür dikkat bekliyor.yorum yapınca beni hemn engelledi

Yanı bu büyüklük küçüklük genetiktir bence. Dediğin gibi ultrason ölçümlerinde de oynamalar oluyor hatta cihazdan cihaza bile farklılık olabiliyor. Sonuçta büyümüş mu büyümüş varsın küçük olsun 1400 civarı demişti bugün de 1900 civarı. Gelişimi tamamsa beni germenin sıkıntıya sokmanin alemi ne. Bana doğuma yakın 3 aylık şekerine bakalım unutturma dedi. Neden bakılacak acaba birde bilgi verip beni merakta bırakmasaydı.

Kadın resmen pür dikkat bekliyor.yorum yapınca beni hemn engelledi
Evet canım ben de whatsapp tan yazdım. Yani insan gibi söyledim arkadaşımızı dolandırmışsın. Yaptığın şeyin arkasında niye durmuyorsun. Aldığın para haram. Bir de foroğrafları attım. Bozul şey yollamışsın seni siber suçlara şikayet edeceğiz dedim. Hemen ordan da engelledi

Canım kanda çıkıyor. Hba1c diye bir değer. Benim o çok düşük çıktı diye kilo alımıma hiç kızmadı hatta. Vücuda giren şekerin 3 aylık ortalamasıymış.
Dengeli besleniyorum ama kilo alıyorum diyordum hep o değere baktı sonra al kilo sorun değil dedi

Story neymiş hiç bişey bilmiyorum ne kadar cahilim

Bu kadar kolay yalan söyleyen birinin vicdan azabı çekeceğini beklemiyorum zaten

Story neymiş hiç bişey bilmiyorum ne kadar cahilim
İnstagramın hikaye kısmı var ya ordan arkadaşımla ilgili videolar çekti.. kendi yaptıklarını arkadaşım yapmış gibi anlattı.. arkadaşımın oğlunun videolarını izinsiz kullandı hatta haka profilinde! Şimdi mahkeme kararıyla kaldırılcak.. yani pislik çok dikkat etmek lazım

Çok uyanık demekki ilk yaptığı dolandırıcılık değil her türlü fırıldağı biliyo, zaten sayfasında hiç müşteriden gelen memnuniyet fotosu yorumu yoktu ordan anlamalıydım
Can'ım ben takip isteği yolladım ama sanırım bu akşam takip isteği gelenleri bile engelleyecek. Çünkü bulamıyorum sayfayı. Engellemiş sanırım.
Sen sana gönderdiği ürün fotoları ve yazışma fotolarını 2018 haziran temmuz ağustos vs anneleri grubunda da paylaş. Bu serefsizden kimse alışveriş yapmasın.
Onlar da bilsin. Az takipçisi de Yok ya. Demek ki takipçi satın almış.
Diğer kızlar ne olacak bakalım onların da var siparişleri.
Bence savcılığa da şikayet et.
Hatta bir derdim var a başlık aç orda buba benzer durumu yaşayanlar vardır illaki yardımcı olur.

32+3 te bana da 2200gr hala önde abisi de öyleymiş napalım yapacak bişey yok dedi...şimdi sana geri bana ileri diyor arada 200-300 gr var 2050 mi olması gerekiyordu yani bende 150 gr fazla sende 150 gr eksik mi yani nedir dünyanın sonu mu bu...sanki ultrasonları da yanılmaz şaşmaz tek gerçek öz hakiki doğru...6 sene geçmiş üstünden ben oğluma hamileyken en ufak bir şüphe üzüntü hatırlamıyorum nerdeyse 4 hafta öndeymiş 39+3 te 4 kilo doğdu çocuğum fıstık gibiydi...taramaydı ultrasondu şeker yüklemesiydi mahfettiler bizi...nerde bakılacak ona canım benimki öyle bişey de söylemedi Hba1c mi acaba

Bu akşam tetikte bekleyecek o kesin kabul etmez takip isteklerini çok kurnaz kadın , dediklerini yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…