2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende sikayet ettimm. Yorum yapmaya yetisemedim kapatmis. Spam olarak sikayet ettim. Nolcakki baska hesapla yine devam eder dolandiriciliga. Bencede yaptığının karsiligini almali. Siber suclara sikayet etmelisin. Ki emin ol gelir burnundan hamilesin ve senin hakkina girdi. O hak ondan bi sekilde cikar. Gonlunu ferah tut caninida sıkma Beyazkediiiiii

Eki Görüntüle 2130902 Kızlar biz dağıtmak için böyke bişey yapcaz şimdi eşimle ilk denememiz bu üstteki boşluğa da keçeli kalemle Kumsal yazcaz nasıl sizce
Cok guzel görünüyor ama alttaki agac olan ne ? Nerden aldin? Benim ayni o sekilde bardak altligim var suslenmemis halde. Acaba susleri baska yerlere koyup bardak altligi olarakmi tasarlasan. Hem alan kullanir atmaz

Canım her zaman dualarimdasin. Inşallah güzel günler geçireceksiniz cimcime ile. Sağlıkla gelecek kollarına.

Allah razi olsn cnm bebegmin kilosu 1950 gram baska doktora gittim benim yememle alakasi oldugunu soyledi daha iyi beslenmem gerektigini faln soyledi insallah duzelr Rabbim insallah evlatlarimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder

Kızlar dediğiniz sayfayı bende şikayet ettim. Spam yapınca kendi sayfamız engelliyor sayfayı spamsız şikayet edin. Profili kapatmış şimdi. İnstagramdan kendisini etiketleyebiliyormuyuz takip etmeden dolandırıcı diye etiket yapalım.

Sağolun kızlar iyi ki varsınız hepiniz

Sağolun kızlar , destek oldunuz sorunumla ilgilendiniz

Allah razi olsn cnm bebegmin kilosu 1950 gram baska doktora gittim benim yememle alakasi oldugunu soyledi daha iyi beslenmem gerektigini faln soyledi insallah duzelr Rabbim insallah evlatlarimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip eder
Maşallah canım zaten seninki baya iymiş öyle geri gibi durmuyor sıkma canını zaten.... Sen beslen tabiki protein bol bol .. Benim minnak hiç büyümemiş bakalım yiyelim görelim napıcam

Canim kendinde farkindasin. Stres yapma. Cok şükür riskli haftalar geride kaldi. İnsallah toparlar.
Peşinat alıyo canım peşinatı eft yapıyorsun sonra kalanı kapıda ödeme
Keske kapida ödemeyi yapmadan once kargoyu acip kontrol etseydin o zaman kargocuya aldigim urun bunlar degil deyip tutanak tutturup geri yollardin en azindan ödemezdin bir kismini. Ama is isten gecmis. Ben de sikayet ettim. Simdi bir kac cok takipcili hesaba yazacam. Belki goren olur.
Eki Görüntüle 2130902 Kızlar biz dağıtmak için böyke bişey yapcaz şimdi eşimle ilk denememiz bu üstteki boşluğa da keçeli kalemle Kumsal yazcaz nasıl sizce
Cok guzel olmus canim.

Ay sanki bu anı bekliyormusuz biz de içimizdeki nefreti kustuk
İnsan üzülüyo yaa 400 tl az para mı ciğerinden çıksın inşallah... hepsini geçtim zaten bin tane sıkıntıyla uğraşıyoruz hamile olarak bi de böyle pisliklerle uğraşmak ağrına gidiyo insanın..

Aynen canım malesef böyle insafsizlar var, hiç mi Allah'tan korkmazlar acaba. Haram yemek ne kadar basit geliyor

Canım benim kan tahlillerimde bu değer var aslında hatta değerlerim de normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…