- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.101
Hayırlısıyla alcan kızını kucağına hiç sıkıntı etme savaşcı senin kuzun.. güzel haberlerini bekliyoruz..Maşallah canım zaten seninki baya iymiş öyle geri gibi durmuyor sıkma canını zaten.... Sen beslen tabiki protein bol bol .. Benim minnak hiç büyümemiş bakalım yiyelim görelim napıcam
İy canım normal demekki ne güzel maşallahCanım benim kan tahlillerimde bu değer var aslında hatta değerlerim de normal.
Eşin anlamıyorsa seni değiştiremezsin sanırım durumu. Önce ona kabul ettrmen gerek ama hamile halinle strese girme. Bazen ne yaparsan yap olmuyor değişmiyorlar. Cidden gaza getrmek istemiyorum ama yuh ya bu saat olmuş yuhGorumcemin oglu geldi yine ders calismaya. Su saat oldu gitmedi hala. Esim evdeydi gelme de diyemedim. Musait degilim desem simdi tartisma cikar evde malum benimki misafir aşığı. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya. Banyoya girecektim giremedim. Evde rahat kiyafetlerle oturamiyorum. Sinir oluyorum ya gercekten. 11 oldu saat. Ve bugun esimim tek izin gunu. Bazen gercekten herkesten uzakta gurbette oturmak kari-koca iliskisi acisindan en sagliklisi oldugunu düşünüyorum. Cunku bizim tum tartismalarimiz esimin dusuncesiz ailesi yuzunden.
Size niy geliyor ders çalışmaya onu anlamıyorum sizin ev kütüphanemi gece oldu artık anası demiyormu hiç bu kadın hamile yatar kalkar rahat edemez diye bak çok kızdım akşam akşamGorumcemin oglu geldi yine ders calismaya. Su saat oldu gitmedi hala. Esim evdeydi gelme de diyemedim. Musait degilim desem simdi tartisma cikar evde malum benimki misafir aşığı. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya. Banyoya girecektim giremedim. Evde rahat kiyafetlerle oturamiyorum. Sinir oluyorum ya gercekten. 11 oldu saat. Ve bugun esimim tek izin gunu. Bazen gercekten herkesten uzakta gurbette oturmak kari-koca iliskisi acisindan en sagliklisi oldugunu düşünüyorum. Cunku bizim tum tartismalarimiz esimin dusuncesiz ailesi yuzunden.
Esim gercekten misafiri cok seviyor. Bende tam tersi. Kendimi bildim bileli ne misafirlige gitmeyi severim. Ne de gelmesini severim. Anlasamiyoruz bu konudaEşin anlamıyorsa seni değiştiremezsin sanırım durumu. Önce ona kabul ettrmen gerek ama hamile halinle strese girme. Bazen ne yaparsan yap olmuyor değişmiyorlar. Cidden gaza getrmek istemiyorum ama yuh ya bu saat olmuş yuh
Evlerinde internet yok. Video izleyerek calisiyor. İnterneti kullanmak icin geliyorSize niy geliyor ders çalışmaya onu anlamıyorum sizin ev kütüphanemi gece oldu artık anası demiyormu hiç bu kadın hamile yatar kalkar rahat edemez diye bak çok kızdım akşam akşam
32+3 te bana da 2200gr hala önde abisi de öyleymiş napalım yapacak bişey yok dedi...şimdi sana geri bana ileri diyor arada 200-300 gr var 2050 mi olması gerekiyordu yani bende 150 gr fazla sende 150 gr eksik mi yani nedir dünyanın sonu mu bu...sanki ultrasonları da yanılmaz şaşmaz tek gerçek öz hakiki doğru...6 sene geçmiş üstünden ben oğluma hamileyken en ufak bir şüphe üzüntü hatırlamıyorum nerdeyse 4 hafta öndeymiş 39+3 te 4 kilo doğdu çocuğum fıstık gibiydi...taramaydı ultrasondu şeker yüklemesiydi mahfettiler bizi...nerde bakılacak ona canım benimki öyle bişey de söylemedi Hba1c mi acaba
Canım misafir seviyorsa hizmetlerini görecek...bizimki de kardeşi aramış buralardayız uğriycaz o da musaitiz demiş pazar sabah 11 sofra falan ortada her yer her yerde ev yıkilıyor...kudurdum kalk dedim evi süpur sil tuvaleti lavaboyu ovala bana mı sordun musaitiz derken dışarıdayız deseydin...onların yanında da baktım oturuyor bi posta da onlar gidince zılgıt...kalkip bi cay koymuyon ama pek kalendersin çağırıyon milleti...emrivaki istemem hic sevmem ben isteyince gelsinlerEsim gercekten misafiri cok seviyor. Bende tam tersi. Kendimi bildim bileli ne misafirlige gitmeyi severim. Ne de gelmesini severim. Anlasamiyoruz bu konudasimdi cocuk salonda. Bana bi zarari yok. Ama yine de evde 3. Bir kisi olmasi insani rahatsiz ediyor. En basiti bebegim dönsün diye belimi yukari kaldiracak hareketleri uapamadim:/
Evlerinde internet yok. Video izleyerek calisiyor. İnterneti kullanmak icin geliyorbir dahakine eaim evde olmazsa derim ama disardayim veya tam disari cikacaktim diye.
Sağolun kızlar iyi ki varsınız hepiniz
Oh iyi azarlamışsınCanım misafir seviyorsa hizmetlerini görecek...bizimki de kardeşi aramış buralardayız uğriycaz o da musaitiz demiş pazar sabah 11 sofra falan ortada her yer her yerde ev yıkilıyor...kudurdum kalk dedim evi süpur sil tuvaleti lavaboyu ovala bana mı sordun musaitiz derken dışarıdayız deseydin...onların yanında da baktım oturuyor bi posta da onlar gidince zılgıt...kalkip bi cay koymuyon ama pek kalendersin çağırıyon milleti...emrivaki istemem hic sevmem ben isteyince gelsinler
Hee bnm o 10 du ilk zamnlar galiba şimdi 13 oşmuşEvet canım hgb hemoglobin diyede geçer. Benim doktorum en çok onu önemsiyor. Bir ara benim düşüktü kan hapını 2 ye çıkardı. Düzeldi ama yinede 2 tane içmeye devam et dedi. Doğuma kadar içeceğim düşmemesi için.
Kendi hanımları prenses biz külkedisi falan mı...ben kimseyi arayıp yarım saat sonra evine damlamıyorum onlar da yapmasın...hem çocuklu hem hamileyimOh iyi azarlamışsınallah var benimki de yapar misafirin yaninda. Caylari falan demler, çay servisiyle ilgilenir. Yatili gelen oldu mu yataklari o yapar toplar. Ama yine de yorulan ben olurum
Evet canım malesef aileyle yakın oturmak işkence. Çok şükür biz uzaktayiz burdan bile karışıyorlar arada ve ben deliriyorum. Allah senin yardımcın olsun. Stres yapma girip banyonu yapaydin keşke sonra da yatak odası a geçer uzanirdinGorumcemin oglu geldi yine ders calismaya. Su saat oldu gitmedi hala. Esim evdeydi gelme de diyemedim. Musait degilim desem simdi tartisma cikar evde malum benimki misafir aşığı. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya. Banyoya girecektim giremedim. Evde rahat kiyafetlerle oturamiyorum. Sinir oluyorum ya gercekten. 11 oldu saat. Ve bugun esimim tek izin gunu. Bazen gercekten herkesten uzakta gurbette oturmak kari-koca iliskisi acisindan en sagliklisi oldugunu düşünüyorum. Cunku bizim tum tartismalarimiz esimin dusuncesiz ailesi yuzunden.
Ben de hic yapmam. Yapana da gercekten sinir olurum.Kendi hanımları prenses biz külkedisi falan mı...ben kimseyi arayıp yarım saat sonra evine damlamıyorum onlar da yapmasın...hem çocuklu hem hamileyim
Yapmadim valla ben de yarina kaldi. Gitri cocuk simdi de bu saatten sonra ben girmem.Evet canım malesef aileyle yakın oturmak işkence. Çok şükür biz uzaktayiz burdan bile karışıyorlar arada ve ben deliriyorum. Allah senin yardımcın olsun. Stres yapma girip banyonu yapaydin keşke sonra da yatak odası a geçer uzanirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?