2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gorumcemin oglu geldi yine ders calismaya. Su saat oldu gitmedi hala. Esim evdeydi gelme de diyemedim. Musait degilim desem simdi tartisma cikar evde malum benimki misafir aşığı. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya. Banyoya girecektim giremedim. Evde rahat kiyafetlerle oturamiyorum. Sinir oluyorum ya gercekten. 11 oldu saat. Ve bugun esimim tek izin gunu. Bazen gercekten herkesten uzakta gurbette oturmak kari-koca iliskisi acisindan en sagliklisi oldugunu düşünüyorum. Cunku bizim tum tartismalarimiz esimin dusuncesiz ailesi yuzunden.

Maşallah canım zaten seninki baya iymiş öyle geri gibi durmuyor sıkma canını zaten.... Sen beslen tabiki protein bol bol .. Benim minnak hiç büyümemiş bakalım yiyelim görelim napıcam
Hayırlısıyla alcan kızını kucağına hiç sıkıntı etme savaşcı senin kuzun.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Eşin anlamıyorsa seni değiştiremezsin sanırım durumu. Önce ona kabul ettrmen gerek ama hamile halinle strese girme. Bazen ne yaparsan yap olmuyor değişmiyorlar. Cidden gaza getrmek istemiyorum ama yuh ya bu saat olmuş yuh

Kızlar e bebekte 150 tl ye 50 tl çek verilecekmiş. Gece 12 den sonra. Çeki bir gün sonra kullanabiliyorsunuz ama en azından bez mez alırsınız. Anakucağı alacak arkadaşlar bemce değerlendirin

Size niy geliyor ders çalışmaya onu anlamıyorum sizin ev kütüphanemi gece oldu artık anası demiyormu hiç bu kadın hamile yatar kalkar rahat edemez diye bak çok kızdım akşam akşam

@zenderu canım teezgahta duruşu böyle ocağın ancak atabiliyorum kuusuura bbakma

Eklentiler

• Screenshot_20180330-224227.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 50

Adige1210Yeni ÜyeÜye
Arkadaşlar son iki ayimda eşimin iş durumundan dolayi sakarya ya geldim. özel bilge hastanesinde sevgi hanıma başvurdum ancak hastane nasıl bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Esim gercekten misafiri cok seviyor. Bende tam tersi. Kendimi bildim bileli ne misafirlige gitmeyi severim. Ne de gelmesini severim. Anlasamiyoruz bu konuda simdi cocuk salonda. Bana bi zarari yok. Ama yine de evde 3. Bir kisi olmasi insani rahatsiz ediyor. En basiti bebegim dönsün diye belimi yukari kaldiracak hareketleri uapamadim:/
Size niy geliyor ders çalışmaya onu anlamıyorum sizin ev kütüphanemi gece oldu artık anası demiyormu hiç bu kadın hamile yatar kalkar rahat edemez diye bak çok kızdım akşam akşam
Evlerinde internet yok. Video izleyerek calisiyor. İnterneti kullanmak icin geliyor bir dahakine eaim evde olmazsa derim ama disardayim veya tam disari cikacaktim diye.

Geçen haftalarda dahiliye doktoruna rapor çıkarttırdım şeker ölçüm cihazı yazdırdım eve geldim eşim de gitmiş 50TL vermiş cihazı almış adam da orda cihazı açıvermiş şöyle şöyle yapın diye göstermiş...devlet cihazı ödemiyormuş sadece ölçüm çubuklarını ödüyormuş...cihaz bi geldi ki hem çalışmıyor hem de düzgün çantası falan yok ve cihaz strip kutusunun üstune takılıyor falan yani hiç beğenmedim ve kullanabileceğim pratik bir şey değil...gittim güzelce anlattım madem devlet ödemiyor ben istediğimi seçebilirim hatta evde bir emanet cihazım var 50Tl ye ona strip alırım; niye düzgün yönlendirmediniz adama verdiniz cihazı gönderdiniz ben bunu istemiyorum dedim...açılmasaydı iade alırdım diyor...açmasaydınız dedim kendiniz açıyorsunuz ve iade almıyorsunuz eve gelse bu ben geri getirirdim açmadan...Bu mudur yani eczacılık elindeki malı bana kaktırdı resmen...ters ters konuştu bi de eve geldim ağladım ben de yani onu parasiz bile veriyor bazı eczanelerde ve zengin muhit eczacısı bu millete sürekli en marka gıda takviyeleri son moda ateşölçerler falan satıyor...50 lirasında da değilim ama sevmedim ben onunla seker ölçmiycem gıcık oldum bi kere...aradan 1 hafta falan geçti kapıda çırakları elinde bir kağıt telefon numarası ve 50lira beni arayın yazmış...adamı aradım özür diliyor firmaya bildirmiş müşteri begenmedi korunaklı çantası olmadığı için yanında taşıyamıyormuş ve hamile her yere cihazla gitmek istiyor demiş onlar da iade alırız demişler...nasılsa iade edicem alın paranızı kusura bakmayın aramızda böyle şeyler olsun istemem dedi...aaa bu kadar kolaymış...tabi firma alacak olmasa yapmazdı ama yine de jest yani...her şey de para değil hatır var gönül var kul hakkı var...var da var

Canım dediğin gibi 300 200 gr la dünyanın sonu gelmez. Sanki hepimiz aynı kilodayız aynı boydayız da bebelerimizin de aynı boy ve kiloda olması bekleniyor ve sonra senin bebeğin büyük senin bebeğin küçük mevzusu var.
Bana doktor bakalım dedi de neden dedi bi açıklama yapsa ne olurdu. Boşver demediği ıyi olmuş gereksiz yere canin sıkılacak. Yanı elimizden geleni yapıyoruz daha ne yapalım.
Bende oğlumda hep 1 hafta gibi geriymis. Tam gununde 2915 gr dogdu. Ben oğlumla hergun konuşurdum. Devamlı etkileşim halindeydim. Hatta doğduktan sonra benim ağrım çok olduğu için onunla çok ilgilenememiştim. Kuzenim anlatır. Abla baygın gibiygin ama ömer asaf ağlayinca kafayı kaldirir "oğlum" derdin oda hemen susardı. Hiç ağlamadı senin sesini duydukça bizi de hic uzmedi diye.
Şimdi kızımla ilgilenemiyorum hatta eşimde diyor ben seni hiç kızımla konuşurken görmüyorum diye. Bi rahat edemedik.

Canım misafir seviyorsa hizmetlerini görecek...bizimki de kardeşi aramış buralardayız uğriycaz o da musaitiz demiş pazar sabah 11 sofra falan ortada her yer her yerde ev yıkilıyor...kudurdum kalk dedim evi süpur sil tuvaleti lavaboyu ovala bana mı sordun musaitiz derken dışarıdayız deseydin...onların yanında da baktım oturuyor bi posta da onlar gidince zılgıt...kalkip bi cay koymuyon ama pek kalendersin çağırıyon milleti...emrivaki istemem hic sevmem ben isteyince gelsinler

Oh iyi azarlamışsın allah var benimki de yapar misafirin yaninda. Caylari falan demler, çay servisiyle ilgilenir. Yatili gelen oldu mu yataklari o yapar toplar. Ama yine de yorulan ben olurum

Kizlar kucuk bi kutu mama almak istiyorum. En iyisi hangisisir. Bide en uyguna nerden alinir. Tecrubeleriniizi yazarmisnz

Hee bnm o 10 du ilk zamnlar galiba şimdi 13 oşmuş

Oh iyi azarlamışsın allah var benimki de yapar misafirin yaninda. Caylari falan demler, çay servisiyle ilgilenir. Yatili gelen oldu mu yataklari o yapar toplar. Ama yine de yorulan ben olurum
Kendi hanımları prenses biz külkedisi falan mı...ben kimseyi arayıp yarım saat sonra evine damlamıyorum onlar da yapmasın...hem çocuklu hem hamileyim

Evet canım malesef aileyle yakın oturmak işkence. Çok şükür biz uzaktayiz burdan bile karışıyorlar arada ve ben deliriyorum. Allah senin yardımcın olsun. Stres yapma girip banyonu yapaydin keşke sonra da yatak odası a geçer uzanirdin

Kendi hanımları prenses biz külkedisi falan mı...ben kimseyi arayıp yarım saat sonra evine damlamıyorum onlar da yapmasın...hem çocuklu hem hamileyim
Ben de hic yapmam. Yapana da gercekten sinir olurum.
Yapmadim valla ben de yarina kaldi. Gitri cocuk simdi de bu saatten sonra ben girmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…