- Konu Sahibi kardelen384
-
- #35.121
Daha bunlar
Bu isler eczanenin elinde kesinlikle 10ay oncesine kadar bende eczanede çalisiyodum hastayı kesinlikle magdur etmiyoduk hatta en son bi hastam damla almsti yan koymuş damla dökülmustu geri getirdi hemen firmayla konustm hastanin magduriyetini gderdk ki kullanıci hatası diyebilirdm meselaGeçen haftalarda dahiliye doktoruna rapor çıkarttırdım şeker ölçüm cihazı yazdırdım eve geldim eşim de gitmiş 50TL vermiş cihazı almış adam da orda cihazı açıvermiş şöyle şöyle yapın diye göstermiş...devlet cihazı ödemiyormuş sadece ölçüm çubuklarını ödüyormuş...cihaz bi geldi ki hem çalışmıyor hem de düzgün çantası falan yok ve cihaz strip kutusunun üstune takılıyor falan yani hiç beğenmedim ve kullanabileceğim pratik bir şey değil...gittim güzelce anlattım madem devlet ödemiyor ben istediğimi seçebilirim hatta evde bir emanet cihazım var 50Tl ye ona strip alırım; niye düzgün yönlendirmediniz adama verdiniz cihazı gönderdiniz ben bunu istemiyorum dedim...açılmasaydı iade alırdım diyor...açmasaydınız dedim kendiniz açıyorsunuz ve iade almıyorsunuz eve gelse bu ben geri getirirdim açmadan...Bu mudur yani eczacılık elindeki malı bana kaktırdı resmen...ters ters konuştu bi de eve geldim ağladım ben de yani onu parasiz bile veriyor bazı eczanelerde ve zengin muhit eczacısı bu millete sürekli en marka gıda takviyeleri son moda ateşölçerler falan satıyor...50 lirasında da değilim ama sevmedim ben onunla seker ölçmiycem gıcık oldum bi kere...aradan 1 hafta falan geçti kapıda çırakları elinde bir kağıt telefon numarası ve 50lira beni arayın yazmış...adamı aradım özür diliyor firmaya bildirmiş müşteri begenmedi korunaklı çantası olmadığı için yanında taşıyamıyormuş ve hamile her yere cihazla gitmek istiyor demiş onlar da iade alırız demişler...nasılsa iade edicem alın paranızı kusura bakmayın aramızda böyle şeyler olsun istemem dedi...aaa bu kadar kolaymış...tabi firma alacak olmasa yapmazdı ama yine de jest yani...her şey de para değil hatır var gönül var kul hakkı var...var da var
Ben de hic yapmam. Yapana da gercekten sinir olurum.
Yapmadim valla ben de yarina kaldi. Gitri cocuk simdi de bu saatten sonra ben girmem.
Canim kendinde farkindasin. Stres yapma. Cok şükür riskli haftalar geride kaldi. İnsallah toparlar.
Keske kapida ödemeyi yapmadan once kargoyu acip kontrol etseydino zaman kargocuya aldigim urun bunlar degil deyip tutanak tutturup geri yollardin en azindan ödemezdin bir kismini. Ama is isten gecmis. Ben de sikayet ettim. Simdi bir kac cok takipcili hesaba yazacam. Belki goren olur.
Cok guzel olmus canim.
Benim bebegmi hep asagida hissediyorum sve mide yanmasi yasamadim. Ama bugun patlican musakka yedim yagda kizardigi icin yakti midemi. Benimki sadece yagda kizaran seylerde yaniyo. Acaba sizde yağlı mi yiyosunuz. Sizin yorumun altina herkese sormus oliyim. He bide salcali domatesli seyler cok yakiyoBizde de durum tersi ben misafirlikteyim Kaynimlardayim. Ben deli gibi midem yanıyor diyorum. Eşim buz ye istersen diyor. La havle. Erkekler bu konuda çok anlayışlı değil canım ne yapcan
Eminönü den aldım canım magnet olarak düşündüm ben arkasına mıknatıs yapıştırdık . Biz vernikledik ağaçları normalde rengi açıkCok guzel görünüyor ama alttaki agac olan ne ? Nerden aldin? Benim ayni o sekilde bardak altligim var suslenmemis halde. Acaba susleri baska yerlere koyup bardak altligi olarakmi tasarlasan. Hem alan kullanir atmaz
Can'ım üzme kendini. Gerçi ben bile hırsımı alamadım ortalık sakinleşince bi hesaptan sipariş verirsin 400 tl lik. Gelen kargoyu da almazsın. Gerçi kapora alıyordu dimi. İllaki çıkacak ondan o 400 tl.Beni sürekli oyaladı normalde parayı göndermeden önce 2 hafta içinde gönderirim dedi parayı gönderdim yok dikiş mak bozuldu yok yazdıklarımız silinmiş sizi bulamadım yok atölye açıyorum biraz yoğunum 2 hafta oldu 40 gün , ısrarla kargodan önce fotosunu atın dedim ay unuttum kargoladım dedi , içimde bi şüphe vardı kargoyu alma diyodu içimde bi ses ama dedim emek var yazıktır insanlık ettim kargoyu teslim aldım ve anında whatsaptan engelledi beni yazdıklarım ulaşmadı bugünde instagramdan yazdım ordan engelledi , hakkımı helal etmiyorum beni çok madur etti bu saatten sonra başkasına yaptırsam yetişmez eşimde kızdı faturasız instagramdan niye alışveriş yapıyorsun diye bende dün oturdum ağladım bugünde hasta oldum
Çok tatlı Can'ım. Mantar kapaklı şişelere de Deniz TEMA'sı uyguluyorlar. Onlar da çok güzel. İçine kum koyup böyle Deniz yıldızıyla falan süslüyorlar. O da çok yakışır kumsal kıza :)Eki Görüntüle 2130902 Kızlar biz dağıtmak için böyke bişey yapcaz şimdi eşimle ilk denememiz bu üstteki boşluğa da keçeli kalemle Kumsal yazcaz nasıl sizce
Ne kusuru Can'ım benim. Zahmet oldu çok teşekkürler.Dolunay22 canım teezgahta duruşu böyle ocağın ancak atabiliyorum kuusuura bbakma
Ya 50 tl için kendilerini düşürdükleri hale bak. Ne kadar kötü. Bu milleti aklım almıyor gerçekten. Ne kadar küçük duruma düşmüşler.Geçen haftalarda dahiliye doktoruna rapor çıkarttırdım şeker ölçüm cihazı yazdırdım eve geldim eşim de gitmiş 50TL vermiş cihazı almış adam da orda cihazı açıvermiş şöyle şöyle yapın diye göstermiş...devlet cihazı ödemiyormuş sadece ölçüm çubuklarını ödüyormuş...cihaz bi geldi ki hem çalışmıyor hem de düzgün çantası falan yok ve cihaz strip kutusunun üstune takılıyor falan yani hiç beğenmedim ve kullanabileceğim pratik bir şey değil...gittim güzelce anlattım madem devlet ödemiyor ben istediğimi seçebilirim hatta evde bir emanet cihazım var 50Tl ye ona strip alırım; niye düzgün yönlendirmediniz adama verdiniz cihazı gönderdiniz ben bunu istemiyorum dedim...açılmasaydı iade alırdım diyor...açmasaydınız dedim kendiniz açıyorsunuz ve iade almıyorsunuz eve gelse bu ben geri getirirdim açmadan...Bu mudur yani eczacılık elindeki malı bana kaktırdı resmen...ters ters konuştu bi de eve geldim ağladım ben de yani onu parasiz bile veriyor bazı eczanelerde ve zengin muhit eczacısı bu millete sürekli en marka gıda takviyeleri son moda ateşölçerler falan satıyor...50 lirasında da değilim ama sevmedim ben onunla seker ölçmiycem gıcık oldum bi kere...aradan 1 hafta falan geçti kapıda çırakları elinde bir kağıt telefon numarası ve 50lira beni arayın yazmış...adamı aradım özür diliyor firmaya bildirmiş müşteri begenmedi korunaklı çantası olmadığı için yanında taşıyamıyormuş ve hamile her yere cihazla gitmek istiyor demiş onlar da iade alırız demişler...nasılsa iade edicem alın paranızı kusura bakmayın aramızda böyle şeyler olsun istemem dedi...aaa bu kadar kolaymış...tabi firma alacak olmasa yapmazdı ama yine de jest yani...her şey de para değil hatır var gönül var kul hakkı var...var da var
Canım takip isteği gönderdim ama kabul etmedi. Biraz önce tekrar baktım takip isteğim iptal edilmiş gibi bir türlü takip isteği gönderemiyorum.
Evet canım. Bana da açtırmadılar. Teslimden şonra açın diyorlar.Kapıda ödemeli kargoyu açtırmıyo kargocular diye biliyorum canım
Can'ım üzme kendini. Gerçi ben bile hırsımı alamadım ortalık sakinleşince bi hesaptan sipariş verirsin 400 tl lik. Gelen kargoyu da almazsın. Gerçi kapora alıyordu dimi. İllaki çıkacak ondan o 400 tl.
Ha şimdi ha şonra. Direk olmasa bile dolaylı olarak çıkacak. Hastalık kaza vs. Ben inanıyorum.
Çok tatlı Can'ım. Mantar kapaklı şişelere de Deniz TEMA'sı uyguluyorlar. Onlar da çok güzel. İçine kum koyup böyle Deniz yıldızıyla falan süslüyorlar. O da çok yakışır kumsal kıza :)
Ne kusuru Can'ım benim. Zahmet oldu çok teşekkürler.
Ya 50 tl için kendilerini düşürdükleri hale bak. Ne kadar kötü. Bu milleti aklım almıyor gerçekten. Ne kadar küçük duruma düşmüşler.
Yaa sağol valla canım bu malzemeri bulcaz diye eminönünde fıldır fıldır dolaştık isimliğimizde oval kütükte olcak büyük onu da yapınca atarım resmini :)Ayyy çok hoş olmuş canım ellerinizle sağlık balla ne yetenekler varmış sizde ya
Evet canım magnetÇok güzel olmuş canım magnet mi bu
Kizlar kucuk bi kutu mama almak istiyorum. En iyisi hangisisir. Bide en uyguna nerden alinir. Tecrubeleriniizi yazarmisnz
Evet canım. Bana da açtırmadılar. Teslimden şonra açın diyorlar.
Benim bebegmi hep asagida hissediyorum sve mide yanmasi yasamadim. Ama bugun patlican musakka yedim yagda kizardigi icin yakti midemi. Benimki sadece yagda kizaran seylerde yaniyo. Acaba sizde yağlı mi yiyosunuz. Sizin yorumun altina herkese sormus oliyim. He bide salcali domatesli seyler cok yakiyo
Ya bu arada sayfayı bulamıyorum ben artık :)) bu sayfamdan hiçbir de yapmadım oysaki. Yorum da yazmadım engellemedim de sadece girip bakmıştım. Şikayet çok olunca mı oldu acaba bu durum
Onu da düşündük aslında canım da ona çok malzeme gerekiyor sanki bi de daha çok uğraştırcakmış gbi geldi . Ben zaten üşengeç bi insanım o kadar uğraşamam diye düşündüm:)Can'ım üzme kendini. Gerçi ben bile hırsımı alamadım ortalık sakinleşince bi hesaptan sipariş verirsin 400 tl lik. Gelen kargoyu da almazsın. Gerçi kapora alıyordu dimi. İllaki çıkacak ondan o 400 tl.
Ha şimdi ha şonra. Direk olmasa bile dolaylı olarak çıkacak. Hastalık kaza vs. Ben inanıyorum.
Çok tatlı Can'ım. Mantar kapaklı şişelere de Deniz TEMA'sı uyguluyorlar. Onlar da çok güzel. İçine kum koyup böyle Deniz yıldızıyla falan süslüyorlar. O da çok yakışır kumsal kıza :)
Ne kusuru Can'ım benim. Zahmet oldu çok teşekkürler.
Ya 50 tl için kendilerini düşürdükleri hale bak. Ne kadar kötü. Bu milleti aklım almıyor gerçekten. Ne kadar küçük duruma düşmüşler.
Çok güzel olmuş canım ben çok begendim gerçekten ya maşallah size,bekliyoruz son haliniYaa sağol valla canım bu malzemeri bulcaz diye eminönünde fıldır fıldır dolaştık isimliğimizde oval kütükte olcak büyük onu da yapınca atarım resmini :)
O bikaçgün kimseyi kabul etmez bence anlamıştır uyanık , dolandırıcılık yapacak kadar cesareti ve uyanıklığı var
Her seyden yanıyor benim midem...akşam yemeğini 6-7 gibi yiyip 8 de yürüyorum sonrasında hiçbir sey yemiyorum...1 kasr yogurdum vardı ara öğün onu da kaldırdım yoğurt bile mahfediyor beni...gece uyuyamıyorumBenim bebegmi hep asagida hissediyorum sve mide yanmasi yasamadim. Ama bugun patlican musakka yedim yagda kizardigi icin yakti midemi. Benimki sadece yagda kizaran seylerde yaniyo. Acaba sizde yağlı mi yiyosunuz. Sizin yorumun altina herkese sormus oliyim. He bide salcali domatesli seyler cok yakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?