2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu isler eczanenin elinde kesinlikle 10ay oncesine kadar bende eczanede çalisiyodum hastayı kesinlikle magdur etmiyoduk hatta en son bi hastam damla almsti yan koymuş damla dökülmustu geri getirdi hemen firmayla konustm hastanin magduriyetini gderdk ki kullanıci hatası diyebilirdm mesela

Ben de hic yapmam. Yapana da gercekten sinir olurum.

Yapmadim valla ben de yarina kaldi. Gitri cocuk simdi de bu saatten sonra ben girmem.

Bizde de durum tersi ben misafirlikteyim Kaynimlardayim. Ben deli gibi midem yanıyor diyorum. Eşim buz ye istersen diyor. La havle. Erkekler bu konuda çok anlayışlı değil canım ne yapcan

Kapıda ödemeli kargoyu açtırmıyo kargocular diye biliyorum canım

Bizde de durum tersi ben misafirlikteyim Kaynimlardayim. Ben deli gibi midem yanıyor diyorum. Eşim buz ye istersen diyor. La havle. Erkekler bu konuda çok anlayışlı değil canım ne yapcan
Benim bebegmi hep asagida hissediyorum sve mide yanmasi yasamadim. Ama bugun patlican musakka yedim yagda kizardigi icin yakti midemi. Benimki sadece yagda kizaran seylerde yaniyo. Acaba sizde yağlı mi yiyosunuz. Sizin yorumun altina herkese sormus oliyim. He bide salcali domatesli seyler cok yakiyo

Cok guzel görünüyor ama alttaki agac olan ne ? Nerden aldin? Benim ayni o sekilde bardak altligim var suslenmemis halde. Acaba susleri baska yerlere koyup bardak altligi olarakmi tasarlasan. Hem alan kullanir atmaz
Eminönü den aldım canım magnet olarak düşündüm ben arkasına mıknatıs yapıştırdık . Biz vernikledik ağaçları normalde rengi açık

Can'ım üzme kendini. Gerçi ben bile hırsımı alamadım ortalık sakinleşince bi hesaptan sipariş verirsin 400 tl lik. Gelen kargoyu da almazsın. Gerçi kapora alıyordu dimi. İllaki çıkacak ondan o 400 tl.
Ha şimdi ha şonra. Direk olmasa bile dolaylı olarak çıkacak. Hastalık kaza vs. Ben inanıyorum.

Eki Görüntüle 2130902 Kızlar biz dağıtmak için böyke bişey yapcaz şimdi eşimle ilk denememiz bu üstteki boşluğa da keçeli kalemle Kumsal yazcaz nasıl sizce
Çok tatlı Can'ım. Mantar kapaklı şişelere de Deniz TEMA'sı uyguluyorlar. Onlar da çok güzel. İçine kum koyup böyle Deniz yıldızıyla falan süslüyorlar. O da çok yakışır kumsal kıza :)
Dolunay22 canım teezgahta duruşu böyle ocağın ancak atabiliyorum kuusuura bbakma
Ne kusuru Can'ım benim. Zahmet oldu çok teşekkürler.
Ya 50 tl için kendilerini düşürdükleri hale bak. Ne kadar kötü. Bu milleti aklım almıyor gerçekten. Ne kadar küçük duruma düşmüşler.

Canım takip isteği gönderdim ama kabul etmedi. Biraz önce tekrar baktım takip isteğim iptal edilmiş gibi bir türlü takip isteği gönderemiyorum.

O bikaçgün kimseyi kabul etmez bence anlamıştır uyanık , dolandırıcılık yapacak kadar cesareti ve uyanıklığı var

Bende inanıyorum canım hayrını görmez o yüzden rahatım

Ayyy çok hoş olmuş canım ellerinizle sağlık balla ne yetenekler varmış sizde ya
Yaa sağol valla canım bu malzemeri bulcaz diye eminönünde fıldır fıldır dolaştık isimliğimizde oval kütükte olcak büyük onu da yapınca atarım resmini :)

Ya bu arada sayfayı bulamıyorum ben artık :)) bu sayfamdan hiçbir de yapmadım oysaki. Yorum da yazmadım engellemedim de sadece girip bakmıştım. Şikayet çok olunca mı oldu acaba bu durum

Evet canım yiyeceklerde etkiliyor ama benim zaten sorunlu bir midem var. Hamilelik öncesi mide koruyucusu kullanıyordum. Doktor yazmadığı için bıraktım ve hergun mide yanması çekiyorum. Bugün soğan yedim biraz da o yüzden fazlasıyla çekiyorum. Gaviskon bile en ufak ise yaramadi. Normalde soğan ve sarımsak yiyemem işte bugün salatada bir kere kaçtı şimdi de benim huzurumu kaçırıyor.

Onu da düşündük aslında canım da ona çok malzeme gerekiyor sanki bi de daha çok uğraştırcakmış gbi geldi . Ben zaten üşengeç bi insanım o kadar uğraşamam diye düşündüm:)

Her seyden yanıyor benim midem...akşam yemeğini 6-7 gibi yiyip 8 de yürüyorum sonrasında hiçbir sey yemiyorum...1 kasr yogurdum vardı ara öğün onu da kaldırdım yoğurt bile mahfediyor beni...gece uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…